Summering år 2012

År 2012 är ett år som har gått både upp och ner. Jag har mått väldigt bra och jag har periodvis mått väldigt dåligt. Dock har jag hållt huvudet kallt och eftersom det är drygt 10½ timme kvar på det här dygnet så kan vi ju konstatera att jag troligtvis har klarat det hela året. 
 
Jag har under 2012 lärt mig väldigt mycket om mig själv som person. Hur jag fungerar och hur jag tänker i många situationer. Även om jag vet detta så hanterar jag vissa situationer bra och andra blir fortfarande lika dåligt hanterade som om jag aldrig hade vetat hur jag fungerar.. Man kan inte få allt, eller hur?;) 
 
Det positiva med år 2012 förutom de nyfunna goa vänner och kollegor jag stött på så har jag äntligen hittat vad jag vill göra i livet. Vad det är jag ska plugga och jag har lyckats sätta ut milstolpar för att kunna nå mitt mål. Just att veta vad man vill jobba med har varit en stor fasa för mig i så många år och jag har kastat mig in i både det ena och det andra.. Men nu äntligen så känns allt rätt. Det tog bara 24 år att komma på det ;P!
 
Att lära sig att ingenting är perfekt har jag också lyckats med det här året. Varje gång man känner att ALLT klaffar, då är det dags att vara på sin vakt för plötsligt inträffar något man aldrig väntat sig. Ja, det kanske låter bittert men sanningen är att det ser ut så. Ett liv kan och kommer aldrig att vara helt perfekt. Det ska alltid finnas saker att jobba med eller avsluta för att kunna nå nya utmaningar. Tråkigt och spännande på samma gång. Man får också på så vis veta vilka människor som faktiskt alltid finns där för en. Som man brukar säga, i vått och torrt. En del människor anser att man bara ska finnas för dem och hjälpa dem i deras svåra tiden, medan när personen som alltid ställer upp behöver en så finns man inte. Det är bara att sparka ut dessa människor ur ens liv. De är inte värda dig. 
 
För att muntra upp det hela så har jag också lärt mig att det faktiskt finns betydligt fler människor runt omkring en som faktiskt bryr sig om dig. Det finns alltid någon som vill hindra ditt fall och hjälpa dig att klättra upp på livets stege. Ofta kommer den här hjälpen från helt oväntat håll och plötsligt så inser man att det alltid finns någon som vill en väl och som vill finnas för dig. Någon som vill dela livets färd med dig. Kanske under en längre tid, kanske under en kortare tid. Men i det här läget är tiden oviktig och man får ta tillvara på alla goda saker och bekantskaper livet erbjuder oss. Alltid ska vi lära oss något av detta. 
 
Om jag hinner ska jag dela mina nyårslöften med er här också, men tiden börjar bli knapp innan jag ska iväg och fira nyår med pojkvännen och bästaste Johan. Så om jag inte hinner så vill jag passa på att önska alla underbara och goa bloggläsaren ett GOTT NYTT ÅR! Tack för ni följt mig och tack för alla goda och fina råd jag får av er. Ni gör det absolut värt att fortsätta skriva även om jag stundvis är dålig med det. Tack för ni finns och ha ett fantastiskt nyår! 
 
Puss o kram Alice 
 


Mmmbop

Ännu ett pass avklarat och ännu en dag i sömnriket. Jag är riktigt trött idag. Har varit det hela veckan, beror nog på all den goda julmaten man tryckt i sig ;-)!


Svensk musik är underskattat!

Förr kopplade jag svensk musik med en gitarr och sorgliga texter. Kanske lite åt Melissa Horn hållet, fast jag vill absolut inte räkna in Melissa Horn som sorglig eftersom hennes texter och skickliga fingrar på gitarren är fantastiskt underbara. Hon kan sätta fingret på de känslor man känt i olika situationer vilket jag inte tycker att speciellt många artister lyckas med. 
 
Meeeen det jag skulle komma fram till är att jag sedan i somras har upptäckt hur otroligt bra musiker vi svenskar har. Alla olika genrer och ACK så underbart och medrykande! Idag fastnade jag för Kartellen och Ställ dig upp. Enjoy!
 
 

Efter allt julfirande

Som sagt. Jag har varit överkass på att uppdatera men det har inte riktigt funnits tid till det så sdå får det bli lite si och så med det. 
 
Är iaf helt slut i kolan just nu. Det finns så mycket jag borde och ska göra att jag inte orkar... Får bli en lugn dag idag också, sen får vi se efter nyår. Då är det dags att vakna till liv igen och börja träna ordentligt igen. Känns som om man slarvat en hel del nu under julmånden. Dock sägs det ju att man får äta upp sig lite kring juletid så det borde vara okej :P 
 
Aja, nu ska jag återgå till att inte göra någonting vettigt. Så hörs vi sen! 
 

Julledigt

Det har varit fullt ös sedan julafton och ja jag har varit dålig på att skriva. Så blir det ibland och egentligen är inte det här rätt tillfälle eftersom jag knappt kan hålla ögonen öppna :o. Sov gott så skriver jag imorgon!


God Jul

Hoppas ni alla har en fin dag!


Lille julafton

Nu är jag trött ska ni veta. Jag har haft en mysig och lugn dag som började med en fika med min underbara Maria! Saknar henne ofta, hon bor numera på Kanarieöarna så vi ses inte så mycket som jag hade önskat. När vi fikat klart blev det en biltvätt och därefter var det dags att åka hem till barndomshemmet. Lagade tacos idag och det var extra gott av någon orsak, det brukar faktiskt vara extra gott när jag äter det här nere i Skåne. Men nu snackar jag en massa skit så nu är det dags att sova. Natti!


Jul i skåne


Trött tjej

Efter en tur ner till Skåne och varmchoklad med marshmallows och trevligt sällskap i form av Johan så säger jag tack och gonatt!


Skåne


Helg!


Fredagsmys!

Maten är färdig, hundarna har varit ute och mysfaktorn är hög härhemma. Nu tänker jag unna mig ett glas vin och fira att det är fredag och lite julledighet!
 
Ha en underbar fredag!
 

Nya lyktan


Nu är det jul här i vårt hus...

Nu harj ag riktigt juligt härhemma! Var i stan med Bella tidigare idag för en mysfika innan jag åker ner till Skåne för att fira jul. Mysigt vart det! När fikandet var klart stack jag bort till Jysk för att köpa lite reavaror, speciellt var en röd lykta med en tomte och hans släde. Såg den hemma hos Jockes föräldrar igår och fick höra att det var ett bra pris på den, så en sådan köpte jag! Bild kommer ikväll när det är mörkt och man kan se hur fin den faktiskt är!
 
Just nu lagas det mat, det blir spenat och fetaostpaj, bara att slänga in resterna i frysen när man sticker! Sweet!
 
Hoppas ni alla har en kanonbra fredag!
 

Torsdag

Trött är jag idag. 
 
Hittade en jeansskjortar på H&M och ett knallrosa underklädesset att bära under våren till en snygg genomskinlig tunika ;). Det ni!
 
 

Vanlig och som alla andra

Har vikat för Lina idag på core och Indoor, kul att se sina gamla följeslagare jag hade de tidiga förmiddagarna när jag började som instruktör. Alltid lika goa och glada och snacka om krut! 
 
Har precis duschat och ska ta mig ett glas samarin, sen tänkte jag bege mig in mot stan. Fick tips på bra reor som startat redan nu, så kanske hittar man något. Idag känns det som om jag behöver skingra tankarna och stan är ju perfekt för det. 
 
Aa, så kan det vara, men vi får väl se om det blir något klipp eller ej.. Kräsen är man. 
 
Hörs sen!
 

...

 

One of thoose sleepless nights

Jag tror jag sovit som mest sammanhängande i fyra timmar inatt. Bör även tilläggas att jag även då vaknade mellan varven. Jag försökte i alla fall sova.
 
"Ibland tror jag att min hjärna är en stor förbannelse vars enda uppgift är att fucka upp allt i huvudet på en."
 
Om ni missat det så är jag född med talangen att tänka. Jovisst är det så att ALLA människor tänker och funderar på saker. Jag har (o)turen att tänka/filosofera/grubbla på tok för mycket för mitt eget bästa. Senast var bara för två veckor sedan, vilket slutade med magkatarr... Nu börjar magen ömma igen och om jag inte ger mig själv en rejäl käftsmäll blir det säkert en upprepning av den veckans trevligheter. NOT. Trevligt vart det inte i alla fall. 
 
Saker som också stör mig är att hur rätt man än vet att någonting än är, så kan det ändå inte kännas bra. Varför är det så? Varför går inte förnuft och känslor hand i hand? Men som jag ofta säger så ska väl livet vara en utmaning ibland och om allt hade kännts bra och varit perfekt hade vi säkert begått kollektivt självmord för att vi inte hade haft något att sträva efter eller några mål att nå.
 
Som människa har jag utvecklats på många olika sätt de senaste två åren, så jag antar att allt det här grubbleriet jag har i huvudet just nu är ännu en fas i min förändringsprocess som människa. 
 
Ha en trevlig torsdag så kommer jag snart medett lite muntrare inlägg. 
 
 
 

>__<

Det här med att inte kunna sova...


Julmys

Tror jag blev rätt nöjd ändå ;-)


Julgran

Jag som avskyr plastgranar fick en riktig impuls idag innan jag stack till skolan eller tja jag fick iaf idén till den innan skolan. Att utföra det i praktiken gjorde jag så fort vi blivit klara med vårt grupparbete som bara tog 25 minuter ;P!
 
Jo det jag iaf skulle komma fram till var att jag köpte mig en plastgran på 150 cm från Rusta. Jag tycker inte en jul är riktigt komplett utan en julgran, även om jag absolut hade föredragit en riktig. Dock ska jag befinna mig i Skåneland på julafton så för att slippa allt barrande känns en plastgran ändå helt okej. Detta tycker jag trots att de igår sa att plastgranar är riktigt skit och dålig för miljön.. Känns iaf som om det kan vara värt det fram tills den dag man skaffar ungar. Vilket just nu kännsväääääldigt, väldigt avlägset. 
 
Så jag är iaf nöjd med mitt impulsköp. Nu när mörkret börjar falla så ser det extra mysigt ut! Såhär ser den iaf ut när det är ljust, kommer en kvällsbild senare!
 

Sweet dreams

Har precis lagt mig i sängen och jag vet inte om det beror på att jag är trött eller om det beror på att jag faktiskt ska upp till skolan imorgon.. Aja det är oväsentligt. Kvällen har gått fort och förutom att städa, hämta kurslitteratur och packa upp tomtar så har huvudet funderat mycket idag. Så kan det vara. Förtjänar lite sömn nu kan jag tycka. Natti


Ny hobby inför 2013

Ni som har bra koll på mig och som är inne och kikar mellan varven vet kanske att jag pratat mycket om att måla och sådär? Det har jag. Men jag har också kommit på att jag troligtvis har för lite tålamod för det eftersom det kräver total fokus och just att man har tålamod.. Något jag för tillfället saknar rätt så mycket. 
 
Däremot har jag alltid gillat smycken och ju mer tingel tangel desto bättre.. Fråga min kära mor som har sett vilka öronhänge jag brukar använda.. ;)! Så jag har bestämt mig för att min nya hobby kommer bli att tillverka smycken! Älskar pärlor och allt som glittrar och blänker så det kan bli spännande! 
 
Har precis hittat en kanonbra hemsida som ger en tips på vad man faktiskt behöver som grundverktyg och sedan utökar man givetvis detta! Beställer troligtvis inte hem något innan jul, men efteråt! 
 
Ni är givetvis välkomna att ge mig tips, ni som kan det här med smyckestillverkning och om någon har andra idéer på kreativa hobbysar! Over and out.
 

A few hours later

Sådär då är jag mindre stressad och har hunnit med en ordentlig städning av badrummet. Ja alltså det där lilla, lilla extra. Det kan ju vara lite julfint här eller något. Har några rum till att gå igenom innan det är dags att packa upp alla tomtar jag äger, knappt lönt jag vet. Men samtidigt så är det ju bara jul en gång om året så man får passa på! 
 
Vad gör ni en seg tisdag som denna? 
 

Mitt i stressen..

Måste bjudap å lite glatt humör!
  

Min hjärna behöver jullov

Jag vet inte om et beror på att det är första seriösa föreläsningen vi haft på två veckor, om föreläsaren var tråkig eller att det bara är så enkelt som att min hjärna behöver jullov. Detta var den absolut segaste föreläsningen jag någonsin varit på och det var pest och pina att sitta där i så många timmar och ta in så lite information. Samtidigt vill man inte gå mitt i en föreläsning för man vet ändå aldrig riktigt vad som komma ska, vid vissa tillfällen har man till och med får tenta svar.. Så som sagt man sitter där hellre och plågas. 
 
Jag som hade tänkt att detta skulle bli en lugn dag kan ju glömma det stenhårt. Skolan drog ut på tiden, jag behövde handla och innan jag kunde sätta på en kastrull på plattan fick jag gå ut med hundarna som varit hur duktiga som helst i några timmar och vaktat härhemma... NU äntligen skokar pastan och om en stund skaj ag kasta i mig maten för att senare bege mig in mot stan för att köpa en studentbok, en billig sådan. 
 
Hörs senare när stressen har lagt sig!
 

Måndag

Kallt ute även om det är rejält med vattenpölar och räligt slask..örk! Då ser jag hellre att det är massor av snö än det här skitet emellan! 
 
Idag har det varit tvättning på schemat och en mysig fika med fina Emelie, sitter just nu med en kopp kaffe och taggar inför kvällens core och indoorpass. Ska bli spännande att se hur många kämpar jag har med mig idag! 
 
I övrigt hade jag vääääldigt stora planer för den här dagen med saker och ting jag skulle hinna med. Men ja, jag får göra som jag brukar och sljuta upp dem till imorgon. Det känns som om mina små tomtar kan vänta en dag till i sin lilla låda, eller vad tror ni? 
 

Still dancing in my head

Vissa nätter vaknar jag mitt i natten helt klarvaken. Jag vet inte vad det beror på men jag blir lika förvånad varje gång. Enda lösningen för att få bukt med problemet är att stiga upp en-två timmar och det är precis vad jag gjort nu. Efter nästa två timmars nattliga funderingar är jag nu redo att försöka sova igen. Några världsproblem är lösta, imorgon dyker det upp nya.. Eller ska jag säga idag?


What a sweet weekend!

Jag är verkligen nöjd med den här helgen som gått. Fredagen var lugn med skånebesök av Johan och lite senare kom Jocke också förbi. Det blev pizza, två dokumentärer och en riktig film som jag så väl uttryckte det.. En vampyrs bekännelse. En riktigt bra film jag inte sett sedan jag var liten! Gårdagen bestod av stan, indisk mat och lite fyllemys på kvällen. Vi var inte så många på fyllemyset men oj vad trevligt vi hade det, ett kanongäng helt enkelt :-). Idag begav sig Johan hem till Skåne och jag och Jocke såg the hobbit. Bra avslut på en bra helg! Det gillas, nu ska det sovas och imorgon är ännu en ledig dag ;-)! Yeey! Natti!


Lördagsmys

Vin och underbart sällskap <3


Fredag

Tentan är inlämnad och snart är det lucnh med mamma i Söndrum och därefter en liten tur till stan!
 
Ikväll blir det filmmys med Jocke och Johan, ska bli mysigt att bara softa ikväll. Det har varit en intensiv vecka med massor av pluggande och flängande hit och dit, men nu är "arbetsveckan" äntligen över och för en gångsskull kan jag njuta av en riktig helg utan plugg! Sweeeeet!
 
Hörs lite senare!
 

Over and out

Nu är jag heeeeelt slut. Tankarna spårar ur och blir oförståeliga. Då vet man att John Blund är nära. Natti!


Torsdag

Sådär då var mamma uppe på besök och det ser ut att bli en lugn och skön kväll lite film och tacos :-)! Hoppas ni Också har en mysig torsdag !


Snart helg!

Imorgon efter att jag gett blod så tar jag tidig helg! Heja! Mamma kommer på besök och det ska bli mysigt, känns som om jag kommer käka Thaimat imorgon igen ;-), åt det med Jocke igår också men just Thaimat blir jag aldrig trött på! Sovdags, klockan ringer 06.00! Natti!


Onsdag

Hemtentan är klar och här är undanplockat tills ikväll när jag får besök av bästaste Bella! Vi hinnerk nappt ses eftersom vi inte varit i samma grupp i skolan nu och vi haft så mycket som ska in, men på tisdag nästa vecka blir det ändring på det! Yeey!
 
Ville bara uppdatera snabbt innan det är dags att bege sig till gymmet för att ha pass :)! Hörs senare!
 

Effektiv dag

Tentan har varit lättare än förväntat att skriva och det gör mig lite orolig att jag ahr mer att skriva än vad som tillåts... Ska gå igenom den några gånger till innan jag bestämmer mig för att den är helt hundra procent klar. 
 
Utöver allt pluggande och mycket kreativt skrivande så har jag hunnit handla två gånger. Jag har varit med hundarna på möllegården och eventuellt kommer jag ingå ett behåringsavtal inom en snar framtid, mer djupgående vad det går ut på skippar vi. Men ja att det händer saker är alltid trevligt! 
 
Blir ett extra indoorpass ikväll innan jag ska hem till Jocke ikväll, chefen mådde inte helt hundra och eftersom han fick ta mina förra veckan när jag var sjuk så är det inte mer än rättvist att vi hjälps åt. Hoppas han kryar på sig ordentligt snart!
 
Nu ska jag softa lite och sedan ska det bytas om och svettas ;)!
 
Hörs senare, over and out!

Hemtenta

Sådär då har man varit uppe sedan 06.00 imorse, inte för att jag hade tänkt att gå upp så tidigt men mest för att jag vaknade med mina wide awake ögon.. Jodå.. så atteee.. Fördelen är att jag faktiskt är väldigt utvilad än så länge och har hunnit skriva i två timmar på tenta och skicka in mitt personporträtt, jag har varit och handlat och om en stund är det dags för mina små pälsbollar att få sin dagliga motionsrunda. Dessutom måste jag inom Willys igen senare, glömde givetvis köpa kattsand och snart blir det strejk i kattlådan så det är bara att göra... 
 
Hoppas alla har en god vecka, so far så är min helt okej :)
 

Nästan en vecka senare

Och en magkatarrsvecka senare... Så kan det gå när man inte är rädd om sig och när man låter onda tankar och stress nästintill knäcka en. Ska bli ändring på det nu. Åter till goda tankar och positiva händelser ja och lite magmedicin på det förstås. Hörs imorgon ögonen går i kors!


Min nya skånska favorit

Många av texterna är vettiga och ja.. Som den skåning man är så gillar man ofta musik på skånska, så är det bara. Panda Da Panda. 
  

Sleepy eyes

Känner mig lite mer mänsklig just nu även om jag är sliten i kroppen. Blir sängen tidigt idag för att vara normal imorgon. Sov gott vänner och tack för alla fina och värmande ord ni skriver till mig! De uppskattas :). Natti


Alive

 
Inte säker på att videon funkar.. Mitt ljud la precis av men om den gör det så är den här remixen bra om man gillar dubstep :)

Onsdag

Idag har dagen bestått av enbart vila och serietittande i tv-soffan. Min mage har inte riktigt varit som den ska och troligtvis beror det på all den stress som jagat ifatt mig lite då och då... Ibland blir jag så arg på mig själv som låter stressen och saker jag inte kan påverka stressa upp mig och grubbla. 
 
Har bestämt mig för att sluta oroa mig för saker jag inte kan påverka och bara leva. Lättare sagt än gjort, men när stressen tar på magen när man bara är 24 år gammal så kanske det är dags att lyssna innan saker och ting går över styr totalt. 
 
Ville nog mest säga det bara, eller skriva av mig lite kort. Inget annat som hänt idag, förhoppningsvis går livet på i rätt riktning snart. Cross your fingers xxx
 

En helt vanlig eftermiddag

Efter pluggandet idag (som förövrigt inte är riktigt klart) så blev det en snötur med hundarna och därefter var det dags att bege sig till gymmet för att rensa tankarna som etsar sig fast stenhårt. 
 
Det blev inte sådär överdrivet mycket träning, bara 10 intensiva minuter. Istället fick jag prata med världens goaste människa och lätta på hjärtat och lite av de tankar som farit runt i knoppen den senaste tiden. Det kändes lättare på hjärtat även om där finns en del tankar och funderingar kvar, problemen är inte helt lösta. Ibland kan det kännas bra att prata med någon som förstår vad man känner och inte alla har den turen att hitta någon som faktiskt förstår en. Det är verkligen guld värt <3! 
 
Har satt igång med lussekatterna som ska jäsa upp sig ett litet slag innan de ska in i ugnen, tänker intel åta dem jäsa riktigt i 60 minuter men nästintill. Sen är det otroligt bra tidsfördriv att sysselsätta sig med, och framförallt är det gott!
 
Ha en fantastisk kväll vänner!
 

Tisdag

Efter några timmars plugg är det strax dags att ta hundarna på en tur i snön, käka lite lunch och sedan bege sig till affären för att inhandla saffran till mina lussekatter, glömde såklart det igår när jag var iväg och handlade allt som behövdes.. Typiskt mig. Men så kan det vara. 
 
Lite seg i huvudet idag faktiskt.. Mycket som surrar runt i skallen som jag inte får riktigt rätt på. Misstänker ångesten jag känner emellanåt kommer från alla dessa tankar. Hade varit skönt om det fanns något piller man kunde ta för att sluta tänka för ett litet tag och kanske att känna något också, livet hade varit så mycket enklare då. Men i framtiden så kanske... 
 
I övrigt så har jag ju som sagt att göra så jag behöver inte oroa mig för att vara sysslolös idag. Hörs lite senare vänner!
 

Sweet dreams

Det blev inte så mycket skolsaker gjort idag mer än intervjufrågor men så fort jag har svaren ska jag skriva personporträttet och imorgon ska jag plugga lite till så jag kan skriva en bra hemtentamen :). Klockan slog precis över till 00.00 och då var det tisdag. Jag har varit trött ett tag nu men av någon orsak så har jag så svårt att gå och lägga mig när det är så himla mysigt att vara uppe med adventsljusstakar, tända levande ljus och nu när snön faller blir det ännu mysigare. Jag blir så otroligt harmonisk inombords av julen och dess ljus. För mig är det något speciellt med julen, även om de flesta omkring mig hatar den. Allt handlar inte om julklappar eller stress utan på att ta vara på tid med de människor man verkligen tycker om. Förvisso ska man väl göra det hela året och inte enbart vid den här tidpunkten, men med all stress i livet kanske man kan ta sig tid vid julen? Dags att sova nu iaf, det blir svårare och svårare att hålla ögonen öppna! Natti


.


Måndag

Idag har jag fått en del gjort trots all snön som fallit och ännu faller. Vintern kan ju vara trevlig på ett sätt, men jag är inget fan av kyla direkt. Brukar föredra solsken och värme :)! 
 
Ibland undrar jag om man blir vinterdeprimnerad eller så är det kanske bara något fel på mig. Såhär på vintern får jag lätt ångest för diverse saker och nu ikväll har jag haft en jobbig ångestkänsla i bröstet som inte vill försvinna riktigt. Den har ifos gått och kommit den senaste veckan... Jobbigt som tusan och dessutom får man ont i magen. Hatar att jag alltid ska oroa mig för en massa saker. Dumheter egentligen... Men tyvärr kan man inte ändra på den man är, man är som man är när man inte blev som man skulle. 
 
Skönt är det dock att veta att man har självstudier i princip två veckor, finns bara ett seminarium kvar som är ett måste att gå på sedan är det hemtenta som gäller. Iofs inte det lättaste alltid, men ändå :). Skönt på ett sätt ock knäckande på ett annat haha. Jag vet iaf tre stycken som är glada när jag är hemma och det är husdjuren. 
 
Hoppas ni har en härlig onsdagskväll så delar jag med mig av en bild på alla julklappar som är köpta!
 

Walking in a winter wonderland

Efter städande och lite plugg var det dags att busa på fotbollsplanen med vovvarna! Jag säger bara en sak; Öronflärpar. 
 
 
 
 
 
 

Jag ser det snöa...

Godmiddag, eller kanske god eftermiddag.
 
Dålig uppdatering igår? Japp I know och jag ber om ursäkt för det. Ibland finns det andra saker som känns lite viktigare än att hinna uppdatera bloggen och just nu händer det ganska mycket  i mitt liv. Mestadels bra saker även om det vissa dagar känns som om allt går emot en (sen vet jag ju egentligen att det inte är så..). 
 
I lördags arbetade jag mitt sista officiella pass som croupier här i Halmstad. En väldigt bra kväll får jag väl säga, trevliga gäster och helt okej in i kassan. Pojkvännen var på samma ställe och höll mig sällskap lite från och till under kvällen vilket gjorde hela kvällen mycket trevligare! Dessutom fick jag mysigt sovsällskap den natten :). 
 
Igår var det slappesöndag och egentligen hade jag tänkt baka lussekatter.. Det blev ju inte riktigt så för jag var sjukt seg och orkade inte åka och handla... Så istället kollade jag och Jocke på Misfits, tog en kall vinterpromenad innan det var söndagsmiddag i stan. Kvällens tillbringades till filmen Seven med Morgan Freeman och Brad Pitt. En kanonfilm om man vill ha lite mordgåtor och spänning! 
 
Jag är helt klart nöjd med helgen och känner att jag inte kunde haft en bättre sista arbetshelg. Bra folk och utöver arbetet har det varit en supermysig helg, lite extra mysig! Hoppas ni andra också hade en mysig helg! 
 
Idag btw så fick Halmstad sin första snö för den här vintern! Nu när den ändå kommit hoppas jag på att den stannar iaf till julafton :)!
 

Lördag

Jag överlevde gårdagens jobb och hade en helt okej kväll. 
 
Idag vart det fika med Inna på Eurostop och en liten mini shopping på H&M där det inhandlades fina underkläder. Har spanat in dem sedan ett tag tillbaka så det kändes som de var menade för mig då de fanns i min storlek :P. 
 
Nu under eftermiddagen har Jocke varit förbi och om några timmar är det dags för jobb. Sista officiella arbetspasset som dealer (om jag inte blir inringd nästa lördag då jag är reserv), avslutar som sagt på James, favoritstället. Sorgligt men skönt på något sätt, känns som om det är dags att fokusera ännu mer på skolan och hitta ett jobb där jag orkar jobba extra utan att bli på dåligt humör eller överdrivet trött. Kommer sakna de goa arbetskollegorna dock! 
 
Ha en härlig lördag så hinner jag säkerligen emd en uppdatering till, nu ska jag laga lite kaffe å vakna till liv!
 

Dec. 01, 2012

Ensamheten förför mig varje dag jag går upp. Underbar med Fronda. En låt värd att lyssna på.


Kalla fötter