Med smått kurrande mage så tackar jag för ...

img_6335 (MMS)

Med smått kurrande mage så tackar jag för idag. Trött som en gris och upp tidigt imorgon! Det bli gym tidigt, plugg och en förhoppning om att kaklet är färdiglagt när jag kommer hem? Håll tummarna! Natti!


Tisdag

Jag LÄNGTAR tills jag får sova så länge jag vill! Har jag tur kan jag iaf sovaut på torsdag, om inga fler hantverkare ska hit.. Tror de ska bli klara imorgon om jag har tur, även om de lär vara här 07.00 imorgon bitti. Tidigt pluggande med andra ord!

Sitter och funderar på om jag ska ta mig en promenad nu, fast det känns rätt märkligt utan hund. Det går lite fortare klart, men ja mer ensamt också så jag tar nog den där promenaden ikväll eller innan passet! Vi får se. SKa glida runt lite på nätet medan jag pausar i pluggandet!



I skolan nu och innan jag kom hit fick jag...

img_1648 (MMS)

I skolan nu och innan jag kom hit fick jag skrapa rutorna. Kanske inget konstigt, men märkligt att skrapa invändet.. Suck!


Då var det dags att nanna igen då. Trött s...

img_3788 (MMS)

Då var det dags att nanna igen då. Trött som fan är jag men ändå har jag inte lagt mig. Jag i ett nötskal!  Lite surfande innan ögonen slocknar kan väl vara passande ;). Natti!


Hemlängtan

Jag tror dte beror på det roliga helgen jag hade hemma, men shit vad jag längtar hem! Nästa gång får det nog bli en utgång i Mamöstad, vem är på?;)


Cassie är du på?

Hey sexy lady

Man taggar till rätt bra till Skrillex, 5:e maj då jävlar!

Blää på måndagar

Denna måndagen har varit hlet okej, men fan vad man är trött. Bara onsdag kvar med hantverkare sen kan jag få tillbaka min lägenhet för mig själv! Ska bli ruskigt skönt! Men fint blir här väl.
Var på gymmet och tog mig ett pass mellan allt pluggandet! Behövdes, även om halsen är lite knepig, Man får tuta och köra tills man blir sjuk! Förhoppningsvis blir det utbildning i veckan också om jag nu inte blir dålig, ska bli spännande! Sen är det ju plugg och jobb hela helgen också, men det ska nog gå bra. Fullt ös medvetslös :)
Nä nu ska jag lyssna lite på Ansiktet- Äckligt ;) 

Överbelastning i hjärnkontoret

Har egentligen en timmes pluggande kvar idag av den brittiska historian, men seriöst så funkar det inte mer. För mycket på en och samma gång, fattar noll. Så nu får jag nog ta paus i några timmar och hoppas på att hjärnan vaknar till liv efter lite träning om en timme eller något :).

Nu slipper jag gå på hönsnät här iaf, det finns spackel på golvet och trots smått pinsam stämning så fick jag veta att de dyker upp på onsdag igen för att lägga golvet klart. Woho! Sen är det no more byggdamm överallt!

Men ja, nu ska jag lyssna på bra musik innan jag beger mig till gymmet! En gammal god låt är den här:



Herr hantverkare

Jag var uppe vid halvåtta in case of hantverkarna skulle vara här tiiiidigt. Men fem i tio eller lite över tio ringde det på dörren. Världens trevligaste lite äldre man som skulle mäta och ha sig innan hans son och kollega kom upp och hjälptentill med flytspackel. Lite pluggande har det hunnit bli, mer blir de eftersom jag inte kommer ut på drygt tre timmar ;). Plugga ska jag ju ändå så lika bra att ta det direkt.
I eftermiddag ska jag ta mig en promenad, fast jag för några dagar inte har husdjur hemma :(. Sen blir det gymmet lite senare. Gött att få det tråkiga gjort först så kan jag slappa sen :).

Insomnia, jag blir stressad när jag är trö...

Insomnia, jag blir stressad när jag är trött och behöver sova men inte kan somna. Suck!


Dags att sova då. Trött är jag och egentli...

img_6197 (MMS)

Dags att sova då. Trött är jag och egentligen hade jag velat sova ut ordentligt, men jag har inte en susning om hantverkarna ska komma imorgon tidigt. Så antar att det bästa är att gå upp i tid. Sov gott!


Tweediot deluxe.

Jag vet inte vad som hänt, men för några månader sedan tyckte jag verkligen twitter var ruskigt jävla tråkigt. Jag kunde inte förstå de som satt där och twittrade hela dagarna i ända... Ja tills nu då, jag är inte ett dugg bättre än någon av dem jag satt och fnissade för mig själv åt tidigare. Jag dokumenterar min mat, skickar kyssar och skriver till diverse personer. Det är beroendeframkallande och ja, konstigt nog ÄR det roligare än facebook. I love it! Man kan väl säga att jag blivit en Tweediot på heltid!
Klicka på bilden för att komma till mitt twitterkonto.

Tweedidoooo!

Nu brinner din tavla

Nope, jag har inte satt fyr på något nu heller. En mening från låten nedanför bara, å ja jag ska sluta tjata om den så småningom, troligtvis när jag är trött på den.

Såhär på kvällen blir jag alltid lite rastlös, samtidigt som jag är trött. Jag har aldrig förstått den kombinationen, men det är vanligt förekommande hos mig. Speciellt när det är röriga här än hos fan själv. Lister överallt, diskmaskinen är utdragen och jag går på något i köket som liknar hönsnät.. Ja för att gnälla bort lite av söndagsångesten.

Har jag tur imorgon är det inga hantverkare som väcker mig, hittade ingen lapp i brevlådan iaf. Hoppas jag slipper dem iaf imorgon.

Jag SKA börja måla så fort de är klara här så byggdammet försvinner. Jag har en plan på vad jag vill måla nu! Spännande eller hur?! Ja för mig som inte målat på sisådär 15 år, om det räcker. Mycket spännande!



Tröjan du hatar

OM ni missat mitt tjat har ni den här:

Oleary's

Jag la precis in bilderna från gårdagens bowling"turnering" på Oleary's igår, en del extremt charmiga andra mysiga! Me like alot! Ett stort plus vill jag förövrigt ge till Oleary's bowling på Entré, ruskigt mjysigt ställe, helt okej musik med en måttligt intresserad dj ;) men OJ så trevligt ställe. Skit i Big Bowl å dra hit istället kära läsare! Jag vet inte om Oleary's är bra på alla ställen men i Malmö är det bra drag iaf!


Frugan å jag firar 1 år den 18 feb, öronmuffarna var en present från henne!







Goa grabbar!

Skåning tillbaka i Halmstad

Sådär, då var denna fantastiska helgen i skåne över. Eller, ja över är den då inte.. Men det återstår bara pluggande här i röran och ja bara vara, glo på tv och liknande. Ett tag funderade jag på att stanna i skåne tills imorgon, men ja det finns saker som det ska tas tag i så det fick bli såhär. Jag är åter om två veckor, är tanken iaf! Finns en del saker att fixa då också. Gud vad upptagen jag lät precis ;), men ja lite så har det blivit. Livet har börjat på riktigt igen efter ett kort uppehåll.

Nu ska jag käka, hörs senare! Puss!

Efter en välbehövlig fantastisk lördag är ...

img_5981 (MMS)

Efter en välbehövlig fantastisk lördag är det snart dags att byta om och packa sina saker. Hemfärd om drygt en timme, ses om två veckor skåne!


Oj vilken galet trevlig kväll jag haft ida...

img_0482 (MMS)

Oj vilken galet trevlig kväll jag haft idag! Det var verkligen länge sedan jag skrattade så mycket att jag blivit öm i både kinder och mage. Jag har världens fantastiskaste vänner någonsin! Gänget idag var klockrent med tal om svarta pungar, magaluf och att golvet den sista halvtimmen på bowlingen lutade. Helt magisk kväll! Nu ska jag sova, berättar mer imorgon! Natti!


Puss på er! Nu kilar jag in till stan!

img_3664 (MMS)

Puss på er! Nu kilar jag in till stan!


Stan med mamma står på schemat :)

img_5126 (MMS)

Stan med mamma står på schemat :)


Ser bra ut :)

img_0041 (MMS)

Ser bra ut :)


Vilken bild det blev inatt! Läpparna ser u...

img_8259 (MMS)

Vilken bild det blev inatt! Läpparna ser ut att vara typ tre storlekar större, men ja det är väl lite charmigt. Klockan är ändå halvtvå och ja jag är trött så det kan inte bli någon bra ;). En tuff dag har det varit, men nu är den över och när jag vaknar imorgon är det en ny fantastisk dag! Har många trevligheter framför mig och inget pluggande lovade jag mig själv. Familj och vänner står på morgondagens schema. Kärlek! Natti på er nu ska denna skåningen slockna på huvudkudden!


Fredagsmys

Begravningen idag var jättefin, om än en lite märklig stämning mellan alla och många tårar och den konstiga känslan av att se en sådan liten, liten kista.. Så var begravningen fin. Tung, men fin. Nu får vi låta livet gå vidare och ha Tiella i våra hjärtan där vi alltid kommer minnas henne.

I övrigt är det en lugn fredag. Lite plugg, lite mys och lite film blir det. En familjedag med andra ord. Hörs vid sovdags.



Efter en tuff dag blir det någon timmes pl...

img_2084 (MMS)

Efter en tuff dag blir det någon timmes pluggande innan det blir film ned familjen :)


Lagom snygg bild på både mig och Tindra.. ...

img_0733 (MMS)

Lagom snygg bild på både mig och Tindra.. Men ja så går det när man är trött som faen. Sovdags för mig, en mindre trevlig dag framför mig med begravning för en liten ängel som bara blev 26timmar. Vi får se hur fredagen blir därefter, hur humöret är etc. Sov gott vänner!


Såhär vackra läppar får man när man inte k...

img_7578 (MMS)

Såhär vackra läppar får man när man inte kollar på lypsylet innan man köper det. Okej färgen är snygg om man låter bli att le för tänderna blir solrosgula ;) snart Skåne!


Jag i ett nötskal

Ja att vara jag är inte sådär superenkelt men efter snart 24års träning har jag blivit rätt så bra på det. Det hela går ut på att vara i sin egen värld så mycket som möjligt, inte bry sig sådär övermycket vad folk tycker och tja bara vara? För en stund sedan glömde jag bort att jag satt på ett fik fullt med folk ( troligtvis eftersom jag sitter och datanördar mig), så jag ta ton och sjunger en liten mattrudelutt för min kära publik. I övrigtnsitter jag här och finssar både högt och för mig själv när jag skickar roliga sms till Cassie eller jag får till en superklämm till kommentar på Facebook (om inget annat så tycker iaf jag att det är skitkul).  I övrigt så ska man vara klumpig och obetänksam, det funkar också!
Nu bär det av till gymmet!

Puh!

Läsningen är klar inför nästa föreläsning! Sweet, nu har jag börjat gå igenom och det är det som tar tid som fan, men man kan inte låta bli att bli liiiite stolt över sig själv när man faktiskt börjar få ett samband i allt. Då vet man att pluggandes gått bra! Ska unna mig en kaffe på fiket hemma, sen ska jag träna och därefter får jag väl hoppas att klockan är tillräckligt mycket så jag kan åka hem och packa!
Over and out

Nötmix

Idag är jag trött.. Men nu har jag suttit en timme i skolan och läst om Englands olika emperium, några kvar innan det är dags att gå igen tisdagens föreläsning igen. Men men, lika bra!  Trots en tidig morgon så känns dagen okej idag, skönt! Jag ska ju faktiskt köra ner till Skåne senare ikväll, så vad kan bli bättre?
Back to England!

Sysselsättning för några timmar idag..

img_6441 (MMS)

Sysselsättning för några timmar idag..


Jag är grinig idag. Jag är jobbig. Jag tyc...

img_4776 (MMS)

Jag är grinig idag. Jag är jobbig. Jag tycker synd om er som klickar in här. Upp tidigt imorgon, gumma tidigare än idag. Plugga tidigare än idag, dock på skolan tror jag. Hem senare, packa, invänta vaktmästare och bäst av allt den här veckan. Åka hem till Skåne, familj, husdjur och vänner. Det är tomt utan Kola och Pink här uppe. Nej lite kärlek är nog det som behövs för att jag ska må bra igen. No more gnäll imorgon. Inte fan mår man bättre av att förpesta tillvaron för er andra. Usch nej. Jag ser iaf fram emot bowling i helgen! Det ska bli superkul! Wiie! Natti, sov gott dröm sött och imorgon är det en fantastisk dag!


Varmt och skönt!

img_6807 (MMS)

Varmt och skönt!


Pust

Jag är trött, rastlös, ledsen, arg, kall och allt dåligt man kan vara på samma gång. Lägenheten är rörigare än fan själv, det tragiska är att det kommer vara såhär i drygt en vecka till. Suck. Jag måste vänta på att åka till skåne förrän sent imorgon kväll eftersom mitt jävla handtag till balkongen sprack i förrgår. De kan inte fixa det tidigt imorgon, och jag ser ju helst att det är fixat tills nästa vecka.

Jag är trött och rastlös på samma gång. Jag har skallebank, jag är missnöjd och allmänt deppig. JÄVLA kyla och vinter som får en såhär! Å jävla gnälliga jag! Ibland blir jag trött på mig själv, det är illa. Men något glädje moment just nu hade inte varit fel? NÅGOT kul kan väl fan hända såhär mitt i all bitterhet? Suck. Alternativet är ju att sluta vara bitter.. Inte så lätt dock, men jag har bestämt mig för att jag får vara det den här veckan, jag har varit på ovanligt gott humör innan ett bra tag. Så nu får jag vara pissed off!
MEN jag har hittat underbart ögongodis. Jag har bestämt mig att jag ska gifta mig med honom, han vet inte om det, vet inte vem jag är och jag har ingen aning om hur i helvete det ska gå till. Men nu är det så bara. Duncan James är vää förjävla snygg? Tänk att jag missat honom under alla dessa år.. Men mina brittiska vänner tycker inte alls om honom? Jag kan inte förstå varför?
BTW så lovar jag att inte gnälla imorgon OM inget hemskt inträffar. Jag ska sluta vara så jävla tråkig.

Kaffe utan kaffebönor

Det märks att jag inte varit uppe sju många gånger det senaste året, eller nej bara det senaste halvåret. Jag slutade ju på friskis i augusti och där började vi 06.00.. Jag ahr pluggat, och pluggat och sen har jag kommit fram till att det faktiskt inte går in sådär superduper mycket mer i hjärnan. Men ja, jag är ändå duktig, trött är jag verkligen.

Imorgon blir det en lång pluggdag till, hantverkaren skulle vara här åtta. Så det blir ett tidigt pass på gymmet, sen tror jag att jag beger mig till skolan ett tag. Att sita på Max hamburgerestaurang i tre timmar var inte sådär supercharmigt, plus att det blev rätt så stökigt vid lunch såklart. Ja om man ska plugga så blir man smått störd ;).

Nu ska jag bara vara, och nörda mig. Ska ta mig en kopp kaffe också, jag tänkte sätta igång kaffekokaren utan bönor.. Ruskigt begåvat haha!



Stopp i tryckeriet

Nej jag får nog inte in mer just nu i knoppen. Tråkigt men sant, får väl snart bege mig hemåt och hoppas på att hantverkarna har begett sig så man slipper den där awkward stämningen när ingen vet vad den ska säga och ja man är mest i vägen.
Idag är jag trött och åter trött. Det är kallt som bara den här i Halmstad. Imorse när jag kom ut nyduschad från gymmet ringde mobilen i ett samtidigt som jag skulle byta skor , fråga mig inte varför. Håret blev STELT det frös nästan.. Så kallt är det här, det har jag inte varit med om tidigare! Sjukt!
Imorgon blir det skååne! Ska bli skönt även om det är i tråkiga omständigheter,alla dagar blir inte tråkiga får jag hoppas. Nej lite surfande till och sen ska jag hemåt!

Efter tre timmar på Max hamburgare bytte j...

img_8330 (MMS)

Efter tre timmar på Max hamburgare bytte jag ställe till Maxis café. Haha aja sen får det vara bra för idag med pluggande :)


Jaha åsså fastnade man på nätet där ja.. S...

Jaha åsså fastnade man på nätet där ja.. Sovedags. Hantverkare sju I guess! Natti!


Det finns saker jag saknar..

typ när vi var nakna, nu brinner din tavla, nu ligger dina grejer ute på gatan och jag går i dagar i tröjan du hatar.
Nej jag har inte blivit mer tossig än vad jag varit förut. Jag är INTE naken, jag har INTE slängt ut någons saker på gatan (man måste ha någons saker att kasta ut för att göra det daaah!) och jag går INTE i samma tröja i flera dagar. MEN när man är på dåligt huör, eller ja när JAG är på dåligt humör så lyssnar jag gärna på musik. Just nu är favoritlåten med Norlie&KKV-Tröjan du hatar, klicka-->HÄR<-- för att höra den på spotify.

Engelskan är renskriven, sakerna från hallen är flyttade eftersom herrarna hantverkare kommer och ska dra nya rör. Tänk om det är en riktig snygging med? Man kan alltid hoppas, så blir morgondagen bra iaf. Det måste ju vända någon gång. Eller hur? Dessutom är det snart dags för skåne! Torsdag eftermiddag/kväll sätter lilla jag mig i bilen och tutar ner. Dock är det tråkigheten som gäller på fredag, men i övrigt hoppas jag på en fantastisk helg med mina fina! Kärlek till er som gör mitt liv så mycket mer värt att leva!

Over and out!



Kan det vara dåliga veckan?

Örk, jag är trött, trött och åter trött! Den här veckan har inte startat speciellt bra, jag får dåliga besked till höger och vänster. Jag är inte nöjd med en del saker och energin tycks vara som bortblåst! Ja jag vet vad alla ska säga, ta tag i det då! Det är ju det jag försökt, men ibland är det inte så jävla lätt! SUCK!

Inte nog med det så ska jag ha hantverkare här, och jag kan troligtvis inte sitta hemma för de kommer bankas och sågas och ha sig. Vilket betyder att jag får gå upp tidigt imorgon, träna, duscha och plugga på annant ställe. Ja pluggandet kan förvisso vara bra, för jag kanske faktiskt gör något om jag sätter mig på ett fik eller liknande.

Ja jag är gnällig. Förlåt! Men fick precis reda på en mindre kul sak, men shit happends. Nya tag imorgon. Jag får väl se till att göra allt dubbelt så bra nu!

Karman slår tillbaka på dig som gör livet surt för andra, bara så du vet! What goes around comes around!

Nu ska jag sluta skriva bitterheter. Ni orkar väl inte med mitt gnäll kan jag tro, det gör jag knappt själv!

Puss på er alla fina människor i mitt liv. Ni är fantastiska som står ut med mig! Kärlek!

And then it's tuesday again!

Dagen började med tio minuters skrapning av bilens samtliga rutor. Resulterade i att jag staplade in på föreläsningen en minut innan vi började. Nåja jag var i alla fall i tid! Sweeet!
I övrigt hängde jag med bra på föreläsningen dock var det svårt att fokusera alltför hårt då vår kvinnliga föreläsare påminde ganska mycket någonstans om Matt i komediduon Little Britain.. Men hon lyckades fånga mitt intresse och jag lyssnade faktiskt så alltid något!
Om någon timme åker mamma iväg med alla husdjuren, hantverkare sju imorgonbitti.. De lär få en chock när jag kommer ut från sovrummet yrvaken I guess ;)

Kallt?

img_2483 (MMS)

Kallt?


Morgondagens horoskop lät inte heller spec...

img_3936 (MMS)

Morgondagens horoskop lät inte heller speciellt upplyftande.. Tack för den! Nej jag intalar mig : imorgon är en bra dag, imorgon är en bra dag, imorgon är en bra dag, imorgon är en bra dag, imorgon är en bra dag, imorgon är en bra dag.


Blue monday. Allt jag har att säga. Trött ...

img_3416 (MMS)

Blue monday. Allt jag har att säga. Trött som fan är jag så det får bli sängen tidigt idag och imorgon är det en ny dag som ska vara en BRA dag! Natti!


Blue monday

Mamma är på besök vilket känns extra skönt idag när humöret inte är på topp! Trött som en gnu, gnällig är jag om ni skulle ha missat det ;).. Ja och allmänt dryg är jag också! Ska snart iväg och skriva rapporter och gå igenom kassor på casinot, så det sitter ordentligt när jag börjar jobba "på riktigt" igen.

Hörs av senare, och håll tummarna för att humöret snart är på topp.



=)


Än vet jag inte om denna dagen kommer bli ...

img_2144 (MMS)

Än vet jag inte om denna dagen kommer bli bättre än gårdagen. Jag hoppas! Hoppas ni sovit som prinsar och prinsessor!


Mitt humör är sådär just nu. Fan att man a...

Mitt humör är sådär just nu. Fan att man alltid ska hitta något att reta sig på. Men det skulle väl vara för bra om man inte gjorde det? Ska kolla mitt horoskop nu och hoppas på något positivt! Natti!


Jag vill dit nu! Jag vill flytta dit NU!

img_7510 (MMS)

Jag vill dit nu! Jag vill flytta dit NU!


Trött och irriterad är jag idag. Ibland an...

Trött och irriterad är jag idag. Ibland används energin på HELT fel saker.. Nu slänger jag mig framför tvn.


Sunny sunday!

Trots snön så logger det på några få plusgrader i Halmstad idag, vilket dock innebär tö. Kola gillade inte slasket, så det jag trodde skulle bli en superlångrunda blev istället en promenad på 30 min, men bättre det än inget! Solen skiner så humöret är helt okej, även om jag mellan varven funderar lite för mycket. Så jobbigt att vara en tänkare, hoppas ni andra slipper det ;).
Väl påklädd för snön!
Ledig klädsel hemma :)

Goodmorning sunshines!

Goodmorning sunshines!


Såhär mysigt hade jag och Pink i soffan me...

img_7919 (MMS)

Såhär mysigt hade jag och Pink i soffan medan jag kollade på Precious, en sorglig men fantastisk bra film! Stackars tjej! I övrigt har jag ätit gott, min paj var ruskigt god faktiskt och jag blir hungrig bara jag tänker på den! En lugn och mysig lördag har det varit idag. Jag hoppas på en härlig sömn nu också, natti!


Snaaaaaaaaaark. Trött som en gris!

img_1646 (MMS)

Snaaaaaaaaaark. Trött som en gris!


Hallon/jordgubbspaj!

Maten satt fint och en jävla matkoma/köldkoma fick man. Men snart ska man gotta sig med paj;)









Brr!

Ja idag är det kallt ute. Det märks för man känner sig som en klubbad säl såhär dags. Ja visst, det beror säkert lite på att jag jobbade några timmar inatt också, kroppen har ju helt vant sig av med det. Men ja, det var faktiskt jävligt skoj! Jag ser fram emot nästa arbetspass i början av februari! Jag antar att man bara ska göra vissa saker utan att egentligen behöva funderar närmare på varför. Är det kul så är det!

Btw så är jag stolt över mig själv. Ett svar jag drog mig för igår visade sig vara betydligt bättre än vad jag förväntat mig! Jag KAN och jag är duktig! Woho! Nuff said! Over and out!



A snowy saturday!

Hej mina fina läsare!

Hoppas ni har en underbar lördag! Efter att ha gjort allt jag ska ute och körandes så kan jag äntligen njuta inne i värmen. Jag vet inte hur det är där ni bor men i Halmstad har det snöat heeeela dagen. Kallt är det, kanske lite mysigt förstås. Mindre trevligt att bilens rutor snöar igen på fem sek.. Men förutom gnällandet så.. ;). Jag tog med mig Kola ut på ip:n för jag tänkte han skulle springa av sig och rulla runt i snön. Uppenbarligen var det lite godare att äta snön. Se själva:


Efter ett bra pass på gymmet och lite "utannonseringar" av gammal kurslitteratur så är det strax dags för duschen. Laga mat och plocka undan lite innan jag sätter mig ner och börjar läsa lite smått på engelskan. Därefter ska jag unna mig en fantastiskt god hemmalagad hallon/jordgubbspaj!

Hörs sen!

Det var inte som varmt inne på Moon som ja...

img_1313 (MMS)

Det var inte som varmt inne på Moon som jag jobbade på och det är kanske inte så konstigt med tanke på att det är -3 här just nu. Idag har jag fått skrapa rutorna på min bil tre gånger.. Helt sjukt! Det jag egentligen skulle komma fram till är att jag kröp ner under mitt varma och sköna duntäcke istället för att häcka framför tvn. Sov så gott med er och hoppas er fredag var härlig! Natti!


Borta bra men hemma bäst? Nej men det var ...

img_2800 (MMS)

Borta bra men hemma bäst? Nej men det var faktiskt riktigt trevlig att vara ute och jobba igen! Extra bra känns det när allt går av sig själv och det inte alls känns som om det var två år sedan. Loveley! Nu har jag käkat lite sallad och glor väl på tv lite till innan det är dags att Nanna. Kola sitter kloss intill å myser medan Pink busar!


Away she goes!

img_7756 (MMS)

Away she goes!


Du tog av dig din bh och slängde fram...

Att lyssna på Björn Rosenström kan verkligen få en på fantastiskt humör. Hans texter är ju vad ska man säga, lite spciella ;). Haha.

Har ätit mig en ruskigt god middag för några timmar sedan och jag är PROPPmätt än så länge. Om drygt en timme är det dags att göra sig iordning inför kvällen/natten. Jag har fortfarande matkoma så jag kännerm ig smått seg, men jag vet att det släpper så fort jag kommer ut i kylan och på klubbarna. Happy friday everyone!



Walking at a white beach


Jeans outfit! Vad tycks om skjortan?

img_2062 (MMS)

Jeans outfit! Vad tycks om skjortan?


Friday!

Idag är det fredag, vilket faktiskt är rätt så skönt även om jag haft "helg" sedan i måndags. Men man får ändå en speciell känsla när det är helg! Snön har lagt sig lite smått här i Halmstad, som ni kanske såg i förra inlägget, och jag är väl inte sådär överförtjust i snö. Bara det inte blir mer så är jag tacksam!

Eftersom det är halt harj ag bestämt mig för att köra till hundstranden med Kola idag, så fort det här inlägget är postat. Har faktiskt saker att göra idag, så det får bli en tidig runda! Men vi hörs sen kära läsare!

PUSS på er!



Usch snön la sig :(

img_1433 (MMS)

Usch snön la sig :(


Inte världens charmigaste bild men vad tus...

img_5311 (MMS)

Inte världens charmigaste bild men vad tusan gör det om hundra år?! Har precis gått och lagt mig i sängen. Matkoman håller visst i sig idag, men det är lika bra! Plockade precis fram min vita skjorta ut garderoben, det är nästan två år sedan jag använde den senast. Jobb imorgon kväll även om det bara är för några timmar :). Nu ska jag läsa lite ur min nya bok The essentials of english à writers handbook. Natti på er!


Det snöar i Halmstad också idag!

img_0701 (MMS)

Det snöar i Halmstad också idag!


Matkoma

Shit vad jag fått saker gjort idag och fattat bra beslut. Sånna här dagar gillas något enormt! Allt känns så mycket lättare i hjärtat då. Har hunnit träna i en timme, handlat och hämtat böcker och tryckt i mig lite kvarg och godis! Passade även på att unna mig en coca cola zero idag, det kändes så naturligt!

Nu ska jag bara ta det lugnt tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre! Sen imorgon blir det fika i stan, kaaaanske inköp av ginabyxorna.. Sen jobb på kvällen. Så det händer lite iaf!
Ett natti mms kommer senare :)

Långpromenad

När vädret klarnat lite så begav sig jag och Kola ut på en lååångrunda. 2,5 timmar. Fan vad tiden går fort och skönt var det! Mest glad blev jag av det underbara vädret och att jag faktiskt lyckats få lite snilleblixter för att ordna upp mitt liv litegrann!

Så jag ska absolut kolla upp saker och ting efter träningen ikväll! Nu kallar Willy's hemmalagade lasagne ;)



Funderingar

Ibland kommer man på saker som inte stämmer riktigt med det man tidigare trott eller snarare vad man blivit invand vid att tro. En aning förvirrande. Ibland vill man tro på vad personer säger, men andra dagar så märker man hur det brister i vad de tidigare sagt. Jobbigt och irriterande är nog två ord som passar in perfekt där. Men vad gör man?

Nej, jag tänker nog lite väl mycket just nu. Men tänkande är bra så länge man håller det på en balanserad nivå. Just nu är min lite över balanserad på tänkandets sida, men jag vet det kommer lätta snart. Jag behöver lite solsken så alla dystra och gråa tankar försvinner. De är jobbiga och ger en ångest. Usch!

Torsdag

God middag vänner!

Blev inga pass för mig imorse, sleeping issues you know. Men ja jag vaknade vid halvtio gick upp, käkade frukost och har nu lyckats fixa stoppet i dammsugarn med hjälp av min käre vän herr stjärnmejsel. Så nu är han fräscht!

Sitter just nu med en kopp te och ska strax klä mig för en långrunda med Kola. Det får nog bli en långpromenad till Eketångas naturreservat och gå på stranden där. Denna gången skippar jag mystiska stigar med sumpmark.. Inte världens göttigaste att gå runt i helt sura strumpor :P.

Btw så är jag ruskigt sugen på dessa brallorna:


Blir kanske en inhandling av ett par sådana inför fikan i stan imorgon. Jag har en dag till att fundera. Btw så händer det grejer imorgon förutom en fika med en hoodvän från Höllviken! Jag ska börja jobba natt imorgon, så imorgon kväll är det introduktion Halmstads nattliv runt för att spana in ställena jag ska jobba på OCH spela litegrann ;). Ska faktiskt bli skoj!

Här hamnade jag istället för att sova. Får...

img_6942 (MMS)

Här hamnade jag istället för att sova. Får bli lite senare träning imorgon istället!


I N S O M N I À

I N S O M N I À


Om jag inte ser sjukt allvarlig ut så ser ...

img_9162 (MMS)

Om jag inte ser sjukt allvarlig ut så ser jag sjukt tramsig ut på bilderna som kommer upp innan nannedags. Som det kan bli haha! Träning imorgon tidigt vilket innebär uppe med tuppen för en frukost. Snark. Tror jag kommer vara lika ilsken som vanligt så ni kan räkna med "muntra" inlägg ;). Natti!


Då var det dags igen

för lite Londonabstinens. Jag blev bara sååååhäääär *visar med armarna* lycklig när jag satt och läste på UK Parlaments hemsida idag. Asså ja, inte för att jag läste om just "det" men där fanns bilder på fina, fina London! Guuud vad jag längtar tills jag är där igen, det känns som jag sa senast som att komma hem när jag åker dit. Jag som tror på tidigare liv och andligheter tror absolut att jag bott där i något annat liv. Jag trivs som fisken i vattnet där. Aja, bara 63 dagar kvar, tiden går fort.
image description

Som en fruktsallad!

Jag har väl aldrig direkt varit sådär överförtjust i frukt trots att jag är vegetarian.. Men den senaste veckan har jag kommit på hur otroligt gott det kan vara med fruktsallad och lite vaniljyoughurt! Minsakr sötsuget och man blir mätt för ett litet tag! Fantastiskt gott!

Ja nu ikväll har jag inte gjort något speciellt. Satt ju och läste engelskan som jag trodde vi skulle ha på tisdag. Ja när jag läste lite mer ingående kunde jag konstatera att vi inte ska läsa det förrän till den 6:e mars. Aja, då blir det väl repition tills dess om jag ens minns det då :P.

Imorgon är det upp med tuppen, två pass att gå på. Blir trött bara jag tänker på att jag ska upp tidigt haha! Men det är väl bra eller något, jag har ju faktiskt lagt mig senast tolv den här veckan och det mina vänner är framsteg! Sen att jag ska jobba natt på fredag och pajja dygnsrythmen hör inte hit ;)

Tycker det är ovanligt dött på intrnet idag, vad gör ni allihopa? Är det bara jag som inte har någon att gosa upp sig hos och glo på film med hela kvällen? Eller är det kanske bara så att det är jag som inte har något liv? Så kan det förstås vara! :P



Knasigt

Har läst om UK's parlament i en timme nu.. ;am blir nästan lite yr i bollen haha. Men ja lite fattade jag väl allt, men det känns som om jag får läsa igenom det en gång till innan föreläsningen på tisdag!

Utöver det så har jag hunnit käka och gått långrunda med Kola. Nu börjar snart matmissbrukarna på fyran så jag ska sätta mig där med en kopp grönt te!

Dagens inköp

Jag var ju en tur i stan för att köpa träningskläder, vilket jag också gjorde.. Dock hade de inte något "billigt" kvar i min storlek som jag hade tänkt mig. Men det blev ett nytt träningslinne och en ny sportsbh iaf, funderar för övrigt på att inhandla en svart sådan också. Ruskigt bra stöd!

Ja och sen blev det en reajeansskjorta för 50 spänn också. Bra kap eftersom den kostat 300 spänn tidigare och satt som ett smäck! Oh yes!

Btw så kommer ALLT från gina, alla tre grejerna :P



Onsdag

Då var det onsdag, och gud vilken härlig sovmorgon jag hade imorse. La mig vid tolvtiden och vaknade vid tio med Pink bredvid mig i sängen och Kola snarkandes under. Idag känner jag mig utvilad! Ruskigt skönt!

Käkade precis frukost, vindruvor, ett äpple och vaniljyoughurt. Av någon märklig anledning trodde jag att jag skulle orka två mackor till, men det gjorde jag inte så de satte jag in i kylen tills senare. Ska snart göra mig iordning för en tur till stan. Måste inhandla de där träningskläderna jag snackat om. Såg dessutom att pengarna från skorna som intep assade äntligen satts tillbaka på kontot. Så nu känns det okej att handla;).
Hörs senare vänner!

Oj vilken sovmogon det blev! Men oj vad sk...

Oj vilken sovmogon det blev! Men oj vad skönt! Pink ligger raklång bredvid mig och spinner. Mysigt!


Få kryper jag ner i min renbäddade säng me...

img_6656 (MMS)

Få kryper jag ner i min renbäddade säng med man nyrakade ben Den bästa känslan som finns är att krypa ner i en ren och fräsch säng, fräschare än vanlig så att säga. Ännu mysigare blir det när benen är nyrakade och lena, så de inte rafsar i täcket. Sovdags och imorgon tar jag sovmorgon! Fantastiskt! Ska bli skönt, men nu de vanliga sängrutinerna som att läsa horoskop och twittra ;) natti!


Glädjerus

Satt och lyssnade på Caught in the middle med A1, lite nostalgimusik sedan de tidiga tonåren och kände mig så himla glad. I övrigt har mitt humör gått lite upp och ner idag, utan någon speciell orsak. Jagiettnötskalgråadagar.. Så kan vi väl kalla det haha. Men nej, jag blev så jäkla glad och helt mysig i sinnesstämningen, ja hur man nu kan bli det sådär i sin ensamhet. Men jag har SÅ mycket att se fram emot just nu! Förutom mina två nya jobb och skolan (skolan ser jag förvisso inte fram emot sådär, den ska bara göras :P) så har jag:
  • OM 64 dagar åker jag till London för att fira min födelsedag med Cassie.
  • OM 108 dagar befinner jag mig i Danmark för att se Skrillex.
  • OM 137 dagar åker jag till Mallis en vecka med mamma.
Så ja, förutom det så tror jag (som jag tjatat om hela veckan) att det kommer hända massor med skoj saker emellan! Något att verkligen se fram emot! Woho. Fast jag får väl erkänna att jag hoppas jag slipper bli "Caught in the middle" med något, det verkar lite jobbigt. Även om man uppenbarligen kan göra jäkligt bra låtar då ;).

Solsidan

Satt och kollade några avsnitt av solsidan tidigare och kom till bloopersen, det ser ut som om de har otroligt roligt mellan varven haha. Ändå tycker jag de är grymma som kan hålla sig så mycket som de faktiskt gör!

Nu börjar jag bli lite trött igen samtidigt som jag är lite rastlös och känner efter lite för mycket idag. Not good. Imorgon önskar jag mig en solig och härlig dag, hoppas jag får det! Stan, gym och promenader i massor blir det då. Ja och läsa lite på nätet tror jag, vi hade fått grejer att läsa på engelskan redan. Boken kommer i dagarna, så den får vänta lite :P.

Något helt random btw, fan vad jag är sugen på att bowla! Tusen år sedan sist, nej men nästan iaf! Jag vill, jag vill! Ska försöka lura med någon på det snart, senast nästa helg jag kommer ner!



Om jag säger du är vacker

Har i två timmar försökt skicka grejer till olika hemsidor, men när man "precis" är klar så lägger intrnet ner. Så jag antar att det inte är meningen att det skulle bli gjort idag då. Får se till att få ordning på det imorgon.

I övrigt har jag städat undan lite här. Men orkade inte plocka itu dammsugarn idag så det får jag väl göra imorgon, här behöver ju dammsugas lite. Blir lätt dammtussar när man har djur.

Ja och rubriken kommer ju självklart från Eric Amarillos låt, Vill du ligga med mig då? Vet inte varför jag fick den på skallen men nu fick jag det!




2 timmar senare...

Ja shit vilken långrunda det blev i dygnsura skor. Men nu är jag äntligen hemma igen med lite mat i magen. SItter och väntar på att kaffet ska bli klart.

Jag gillar inte såhär gråa och trista dagar. De får mig att tänka för mycket och bli deprimerad. Fast mitt i all ångest och elände så kom jag på att jag är rätt så bra i alla fall. Jag är påväg i rätt riktning, jämfört med för bara en månad sedan då jag inte visste någonting om framtiden. Jag hade heller inget jobb här uppe och inga speciella planer/drömmar för framtiden. Det har jag nu, och dessutom känns det som om de faktiskt inte är sådär superlångt bort! Det känns så jävla bra, nu ska jag sluta gnälla och bröla för mig själv (och er eventuellt:P), jag är på rätt väg!

Dessutom känns detta som en period i mitt liv då verkligen ALLT kan hända, det finns inga hinder just nu. Jag tror att mycket kommer ändras och hända det kommande året, fantastiska saker! Eller alltså, jag tror inte det jag VET.

Puss på er!

Woop woop

Träningen gick bra fast jag var tröttare än tröttast när jag kom dit. Fick höra att det var mer än jag som var så trött idag så det var en liten tröst. Efter träningen blev det lite nödvändig inhandling av keso, sallad, frukt och andra trevligheter!

Efter lite kvarg i magen och en kopp grönt te som väntar på mig blir det snart lite städning och dusch på det innan det är dags för Kolas långrunda. Jag har tankar att GÅ hela vägen till Eketångas naturreservat och gå den vanöliga rundan och sedan hem igen.. Men vi får se. Maybe baby!
Over and out!

Morgonmänniska?

Ja jag var nog det förr, och visst började jag 06.00 vissa dagar när jag jobbade på Friskis. Men jag tror att det där att vara morgonmänniska är som bortblåst. Fast jag sovit mina åtta timmar inatt och faktiskt lyckats somna innan tolv, så är jag trött som ett helt ålderdomshem. Tanken att gå och träna om en timme känns ruskigt jobbigt. Jag vet att det kommer ändras när jag väl är där, men som sagt. Den där trötta känslan och längtan efter att bara få gå och lägga sig är helt obeskrivlig..

Imorgon ska jag fan ta mig en sovmorgon. Jag har inget speciellt jag egentligen MÅSTE ta mig upp till denna veckan, men på torsdag är det samma träning som idag. Så det känns som om jag får gå upp i tid då också..

Hörs sen, när jag är människa igen.

Idag är jag faktiskt trött som faen. Inte ...

img_1129 (MMS)

Idag är jag faktiskt trött som faen. Inte så konstig men ändå. Jag kanske kan vända dygnet något sånär rätt på det här sättet? Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt, typ kvart i sju för att äta frukost och gå ut med Kola innan det är dags för träning. Utbildningen sätter igång i veckan och jag har ingen skola den här veckan! Soft! Ska försöka ta tag i lite lådor som står här hemma imorgon och om jag orkar blir det eventuellt en tur till stan. Så planer för dagen finns det! Sov gott vänner så hörs vi imorgon!


Mys i soffan efter min träning! Bra tryck ...

img_7619 (MMS)

Mys i soffan efter min träning! Bra tryck idag, så set känns bra :).


Monday

Idag är jag trött. Största orsaken är väl att jag inte sovit sådär supermånga timmar eftersom jag vänt dygnet totalt, och dels för jag stressat upp mig. Men jag känner mig något lugnare nu, fan att man är född kvinna ibland. Vi stressar upp oss så jävla lätt, eller tja det gör vi kanske inte, det är kanske bara jag som är lite mer "koko" än någon annan ;).

Kom nyss hem från en promenad i Möllegården med Kola, var ett tag sedan vi var där. Hade Cassie i headsetet hela vägen och gud vilka saker vi kommit fram till idag haha. Märkligheter som gör att man tappar aptiten till och med.. örk! Aja!

Nu skaj ag käka lite av gårdagens soppa och ta mig en macka, sen ska jag sitta lite på röven innan jag tar mig till gymmet! Sweeeeet!

Skolan gick bra, fick även bra tips på var...

img_5297 (MMS)

Skolan gick bra, fick även bra tips på vart jag ska inhandla böcker. Dock blev det lite luddigt så jag sket i det idag ;). Lite kaffe, snart lång promenad och därefter gymmet! Härligt!


Godmorgon! Sitter just nu utanför salen oc...

img_5857 (MMS)

Godmorgon! Sitter just nu utanför salen och väntar på att de ska släppa in oss så vi kan få på upprop. Alltid lika nervöst och tyst såhär första dagen. Få känner varandra och ingen vet riktigt säkert vart man ska titta. Sånt här tror jag aldrig man vänjer sig vid, det ÄR nervöst. Man blir sju bast igen haha! Förhoppningsvis släpper det snart! Hörs sen, hoppas ni får en bra start på veckan. Puss


Btw så skrev jag förra inlägget typ vid el...

Btw så skrev jag förra inlägget typ vid elva, men phonen ville sig inte.. Nu ska jag göra insomningaförsök nr två. Så jag får några timmars sömn iaf.. Jag ska drömma mig bort lite, alltid lika trevligt!


Jag som gick och "la" mig i tid för att ku...

img_8662 (MMS)

Jag som gick och "la" mig i tid för att kunna twittra och snoka runt lite på nätet.. Men telefonens internet tycks inte funka. Men ja har jag tur somnar jag snart, jag ska ju trots allt upp tidigt inorgon. Upprop och ja jag är nervös, men som jag nämnde tidigare så är jag alltid det. Ska köra i god tid så jag faktiskt hittar rätt! Natti på er!


Nytt, nytt och nytt!

Imorgon är det dags för skolstart..igen. Av någon märklig anledning är jag ALLTID nervös inför sånna här saker. Jag vet inte varför? Jag ahr nu studerat schemat i tio min och börjar få smärre panik över att jag inte skulle klara av allt. Asså hallå? Av vilken orsak skulle jag INTE göra det? Nej, ibland är man sjukt tramsig. Men jag antar att det hör till, man ska vara lite nervös inför nya saker. Jag tror det är bra, dessutom känner man att man lever lite då!

Nattjobbet ska invigas nästa helg, lite iaf.. Också lite nervöst men jag är säker på att det också kommer gå bra! Det kan jag ju i alla fall!
I veckan ska jag utbildas inför att hålla pass på gymmet. Otroligt roligt och spännande, men givetvis också lite nervöst! Men som jag sa, det ska det vara! Annars hade jag nog varit lite märklig ;). Detta kommer bli hur bra som helst! Jag ska bara sluta tänka så himla mycket ;)

Att skatta sig lycklig

Ibland kan man verkligen skatta sig lycklig. Idag kom jag fram till de där små sakerna man ofta in tänker på, ni vet de där sakerna som är så självklara för att de alltid finns där? Idag kom jag att tänka på de fantastiska föräldrar jag har och våra underbara husdjur. Alla är charmiga på sitt sätt, människa som djur. Jag har fantastiska vänner, både nya och gamla som alltid finns där i vått och torrt. Vissa träffar man oftare än andra men trots de få tillfällen man träffar vissa så tar man vid där man avslutade sist. Massor av kärlek till er.

Tack för ni står ut med mig, jag är inte alltid lätt.



Back home!

Sådär alla glada. Då var jag åter i Halmstad idag, skönt på ett sätt men just idag var det lite sorgligt att åka från Skåne.. Aja, jag är där snart igen, tiden går fort!

Maten står på spisen, tvättmaskinen är igång och mysfaktorn håller på att höjas med alla mysiga värmeljus. Myssöndag med mig själv och husdjuren!



Mina nattliga/sovrutiner att läsa horoskop...

Mina nattliga/sovrutiner att läsa horoskop och twittra sönder Twitter om kvällarna är otroligt trevligt. Lika knäckande kan det vara när ens horoskop bara kläcker ur sig otrevligheter flera dagar i rad. Vafan? Ångest? Ja lite. Faktiskt! Tar det inte så blodig men man vet ju ändå aldrig, ibland kan de stämma något kuuuusligt!


Just nu är jag ruskig sugen på att ta ett ...

img_6221 (MMS)

Just nu är jag ruskig sugen på att ta ett riktig varmt och mysigt bad! Ska försöka hinna det imorgon när jag kommit hem. Ja som sagt det är dags fö hemfärd till Halland imorgon. Skönt samtidigt som det är lite sorgligt på samma gång, man saknar ju alla godingar man har här nere.. Men tiden går fort tills jag kommer ner igen. Nästa vecka måste jag sluta äta godis hela tiden, kan inte ni också säga till mig? ;) looooova!


Oj så trött jag är men jag är i en harmoni...

Oj så trött jag är men jag är i en harmonisk stämning hemma hos päronen. Jag har hunnit med en hel del och en låååååång fika med min gamle gode vän Ola. Man har verkligen saker att prata om när man bara ses 1-2ggr om året och har varit nära vänner i snart tolv år. Då går tiden fort! Nu lyssnar jag på Melissa Horn och bara myser!


Jag och mamma som skulle gå i stan idag. M...

img_3363 (MMS)

Jag och mamma som skulle gå i stan idag. Men jag orkar helt seriöst inte.. Mamma är just nu inne på Rusta medan jag sitter och lyssnar på musik i bilen :). Funderar givetvis på en ny tattoo.. Det är jävla skit att börja för man säger alltid att detta är sista.. Så fort man går från tatueraren har man många nya bra idéer till nästa. Suck.


Nu tror jag den är mycket bättre! Hoppas d...

img_5392 (MMS)

Nu tror jag den är mycket bättre! Hoppas den inte stör mig så mycket som innan bara ;)


Godmorgon finingar!

Godmorgon finingar!


Dagens goda middag! Den höll mig mätt till...

img_3268 (MMS)

Dagens goda middag! Den höll mig mätt tills för någon timme sedan. Nu ska det nannas lite. Trött men ändå inte på samma gång som vanlig. Märkligt. Hoppas ni har en fantastisk natt! Puss


Vad händer?

Har märkt att jag blivit ganska så kass på att uppdatera när jag är hemma, men det blir så. Många att träffa, saker att fixa och ja man är ju trots allt hemma lite för att myspysa! Jag har ju världens bästa hundar här som man ska busa med och mina keliga kissekatter. Fullrulle, men på ett bra sätt!

Idag var jag på Zoi Tattoo igen, fick en tid imorgon när de öppnar för en liten tillfixning av mitt senaste (eventuellt sista) tillskott. Därefter blir det nog mys med mamma i stan någon timme innan jag ska bege mig hemåt för att träffa Ola. Satt och tänkte på det, fan vi har känt varann i snart 12 år.. Helt sjukt vad tiden går fort! Ja och jag tyckte dessutom jag var 15 nyss.. Om två månader blir jag 24.. herrejisses. Aja, man får väl bara hoppas på att man blivit lite klokare med åren ;)



Dags för staaaaauuun!

img_0348 (MMS)

Dags för staaaaauuun!


Idag blir det stanhäng!

Idag blir det stanhäng!


Då var det återigen dags att sova. Jag är ...

img_3210 (MMS)

Då var det återigen dags att sova. Jag är imponerad av mig själv som kommit i säng hyfsat tidigt nu i några dagar. Ja alltid efter tolv men ändå.. Bättre än tre om nätterna iaf! Ibland får man sig små funderare på saker och ting, ja förutom allt annat som jag tänker på ;). Ibland blir jag lite osäker på vad jag tycker om vissa saker. Man får sig liksom en liten tankeställare då och då. Men det är bra, så vet man att hjärncellerna fungerar iaf, sen om de är som de ska vettetusan men de arbetar iaf ;). Lämnar er med detta förvirrande inlägg idag. Sleep tight!


Soffmys i Skåne! Jag och Kola är lite nann...

img_0964 (MMS)

Soffmys i Skåne! Jag och Kola är lite nanniga efter bilturen i blåsten idag!


Sådär då har jag, Kola och Pink anlänt til...

img_1086 (MMS)

Sådär då har jag, Kola och Pink anlänt till Skåneland ytterligare en gång. Har en mysig helg framför mig! Sen är det som sagt fullrulle på livet. Mycket nytt och spännande! Oh yes!


Sådär då beger sig den här blubbfisken str...

img_3072 (MMS)

Sådär då beger sig den här blubbfisken strax neråt Skåne! Hörs sen!


Nu är jag trötter.. Tycker det ses litegra...

img_1812 (MMS)

Nu är jag trötter.. Tycker det ses litegrann på bilden ovan som nyss togs.. Känner mig som en zombie! Imorgon ska jag träna core kl.10.00 därefter ska jag hem och duscha, packa och därefter beger jag mig ner till skåneland en sista tur innan livet tar fart ordentligt häruppe i Halmstad! Massor som ska göras. Läskigt med så mycket nytt på en gång men det är kul samtidig. Dags att leva lite igen, jag hade nästan glömt hur man gjorde ;). Sov så gott busar!


Skrillex 120505

För stunden lyssnar jag sjukt mycket på Skrillex! En killkompis till mig köppte biljetter för att se honom i dk i maj och ja behöver jag säga mer egentligen? Jag blev också ruskigt sugen, så efter många om och men så bestämde jag mig för att köpa en jag med! Så nu är den införskaffad och jag har något trevligt att se fram emot efter London!

What happend?

Jag är konstig kan vi konstatera. Så, hur bra som helst!

Vettetusan men fick sån där stressad känsla inombords, och jag vet inte varför? Sådär lagom trevligt. Aja, det får väl gå över!

Hyfsat vettig dag so far

Goddagens kära läsare!
Jag har vaknat till liv, ätit, beställt böcker till skolan och pratat med världens bästa Arlinda i en hel timme! Oj vad jag saknar henne! Vi pratar inte så ofta och nu när hon bor i götet och pluggar på sitt håll så har hon sitt lika väl som jag denna våren kommer få massor att göra själv med jobb och skola. Men vi skulle föröska få in en helg när hon kommer också, förhoppningsvis kommer Cassie samtidigt!
Om 1,5 timme är det dags för dagens träning. Core på 30 min. Skulle egentligen gått på Indoor striding också, men musklerna måste få vila lite. De har kört sedan i söndags så lite mage och bål får räcka för dagen. Sen ska det städas och fräschas upp innan morgondagen. Beger mig ner till Skåne för en kort visit innan skolan sätter igång på allvar, och innan jobben börjar.

Btw, jag har fortfarande lite vår känslor. Jag fattar inte det, jag är så sugen på vår och massa skoj just nu så jag kan spricka! Men allt känns positivt, även om jag är nervös för typ allt för tillfället! Men nervositet är bra!



Godmorgon kära läsare! Usch vad jag sovit ...

Godmorgon kära läsare! Usch vad jag sovit dåligt.. Inte kul alls, jag som trodde jag skulle sova som en stock! Men ja så kan det vara! Jag har försökt sova lite längre idag iaf! Nu ska jag sätta på lite kaffe och försöka vakna till! Hörs sen!


Nannedags! Jag har varit trött hela dagen ...

img_5448 (MMS)

Nannedags! Jag har varit trött hela dagen men just nu är jag som tröttast! Sovmorgon imorgon, ingen träning förrän 16.30! Skönt! Hörs imorgon! Over and out!


You can stand under my umbrella

Idag har absolut varit en bra dag! Bra träningspass, god mat och trevligt sällskap, Vad mer kan man begära under en tisdag? Nu har jag massor att se fram emot de kommande veckorna! Träning som fan eftersom jag ska bli instruktör, jobb på casinot och ett fantastiskt besök av Cassie, vi ska göra Halmstad (ja så gott det går iaf), inte för jag vet vart tusan man går ut men jag får ta reda på det;). Det ordnar sig alltid, men det tar vi då:P

Ja och rubriken kommer av min fantastiska spotify playlist;) Just den låten spelades när jag påbörjade detta inlägget. Så ingen djupare betydelse än så, om inte du vill stå under mitt paraply?

Jag vill ha vår!

Oh vad härlig dagen var tidigare idag! Det var vår i Halmstad! Jag fick riktiga vårkänslor och blev så glad så glad! Jag älskar våren och jag hoppas verkligen att den kommer snart! Hoppas på vi slipper snön och all slask och mög!

Jag blev så otroligt saltlakritssugen precis.. Ja detta är andra veckan jag är inne på med att äta skit. Jag som skulle sluta.. Men det där sockersuget är ett djävulens påfund. Svårt att bli av med och lätt att återfå uppenbarligen. Men lite bättre har jag allt varit denna veckan. Jag får ta Kola på en långpromenad igen lite senare!


Jag känner mig lite som en glad Miss Piggy, när jag har vår i kroppen!

Vårkänslor i Halmstad

Jag vet att det bara är den 10:e Januari och att det snöade igår. Men idag kändes det som om våren hade kommit till Halmstad!

Bitterfittan is back.

Jag tar risken att låta extremt bitter och irriterad just nu. Ni får gärna rätta mig om jag har fel och komma med motargument om ni så vill, jag har kanske fått allt det här heeeelt fel för mig? Men om jag kollar på min facebook (jag har cirka 700 vänner) så ser jag hur extremt jätteledsna alla verkar vara över att inte ha en "andra hälft". Det är citat om hur sviken man känner sig, hur ensam man är, hur gärna man vill hitta mr eller mrs right. Man får ständigt mail (vilket givetvis kan vara trevligt också, inte bara jobbigt) om vad man ska göra, av bekantas bekanta (om ens det) vad man gör, om man har det eller detta, vad man ska göra om man ska träffas etc..

Varför har ni sån panik? Är det verkligen så hemskt att vara ensam? Jag kan förstå om man är 40 + och nybliven singel att man kanske får lite smått panik (knappt ändå eftersom det är vanligt idag men ändå..), men de flesta av mina vänner är mellan 20-30 år gamla, inte behöver man väl få panik och ta första bästa? Ännu värre kan jag tycka det är när man annonserar ut det (nu menar jag rent allmänt och inte kontaktannonser) genom pinsamma statusar, mailspammning etc. Måste hela världen veta att ni känner er ensamma och kärlekskrankna? Eller förstår ni inte när någon inte är intresserad eller vill ni inte förstå det? Har ni panik så ni bortser från det eller tror ni att den här personen plötsligt ska ändra sig och kasta sig i dina armar?

Ännu värre kan det vara om en person får tag i ett nr och messar och messar, ringer och ringer och personen inte svarar. Men den här personen fortsätter att höra av sig. Fattar ni inte poängen? Man kan inte tvinga sig på någon, och det mest oattraktiva som finns är en människa som är desperat och har panik. Man fångar ingen intresse på det viset.

Ja som sagt, jag låter som en riktig bitterfitta. Men kom igen, skona er själv från att göra bort er på det här sättet. Jag förstår att man ibland saknar att ha någon att krypa upp till, det gör jag själv också. Men att ta första bästa eller försöka tvinga sig på någon.. Nej alltså det är inte min grej. Det är kanske därför jag blir så jävla irriterad på folk som gör det. Peace out!

/Bitterfittan

Tisdag

Jag vet inte varför, men den senaste veckan har jag hela tiden känt det som en dag senare. Ja så idag känns alltså som en onsdag... Märkligt. Aja, det blir nog snart ordning med det!

Idag är jag på bra humör, smått seg men ändå glad. Det känns verkligen som om många positiva saker ska hända nu. Ja jag vet ju tre saker som händer inom de närmsta veckorna och jag hoppas, hoppas på att det kommer hända mer bra!

2011 är avslutat, det hända en massa tråkiga saker under det året. Givetvis många bra, men övervägande dåliga saker. Mitt liv ändrades mycket och konstant helt oplanerat. Men nu har jag seattled down och äntligen kan jag njuta av vad livet har att erbjuda mig. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv, och även om jag vet att allt inte kommer vara en dans på rosor så känns det fantastiskt att veta i vilken riktning jag kommer gå. Ja, även om saker och ting säkert ändras lite smått på vägen;).

Välkomna alla härliga äventyr 2012! I'm waiting for ya!



Peppad

Jag var lite vrång imorse, det ber jag om ursäkt för. Men jag försöker ställa dygnet rätt och då kan det bli lite jobbigt när saker och ting är bestämda innan. Man kan vara lite opeppad. Men Indoor striding passet gick hur bra som helst, Björn körde med samma musik som jag vill köra med. Så nu känns allt lite lättare. Detta kommer bli hur bra som helst! Heja mig!

Opepp

Idag känner jag inte alls för att gå till gymmet och träna. Jag är trött som ett ålderdoms hem och jag känner att kroppen egentligen behöver vila. Ryggmusklerna protesterar genomatt ömma som fan.. Men det är bara att bita i det sura äpplet, efter idag är det bara två träningsdagar kvar och sedan är det skåne. Lite rehab.

Välkommen till mitt sovrum, eller något :p...

img_5950 (MMS)

Välkommen till mitt sovrum, eller något :p. Idag är jag faktiskt rätt trött så får hoppas på att jag somna så for lampan är släckt! Träning imorgon vid tio, så jag tänkte gå upp lite tidigare än idag för att äta lite kvarg. Tror kroppen orkar lite extra då. Sen har jag träningsvärk i ryggen som f a n. Men jag kör hårt denna veckan för att kunna åka ner till Skånland efter torsdagens corepass. Sen vet jag inte när jag kommer ner nästa gång.. Aja, sov gott med er!


Brr..

Snacka om kallt ute! Sista rundan för Kola för idag, ja och för mig med. Ska försöka lägga mig i tid, imorgon är det Indoor striding klockan 10.00 igen.
Idag har varit en bra dag! Ruskigt bra sådan, hoppas på fler sånna här dagar i veckan! Hoppas även att pengarna för skorna kommer in på kontot imorgon så jag kan köpa biljett till Skrillex i DK imorgon!
Tröjan köptes på rean i lördag, 70% rabatt ;)
Keddy åkte med mamma hem igår så Kola är ensam hund idag.. Ja, Pink räknas väl som halvhund, iaf på sättet hon beter sig på ;)

Vit skjorta/blus?

KPå tal om nya jobb och kläder så behöver jag lite vita blusar och skjortor/tunikor också till Black jack jobbet. Tur H&M har billiga skjortor! Får spana när jag anländer till skåneland!



Nya träningskläder

Ja jag ska ju bli instruktör som jag kanske berättat tidigare. Jag kollade igenom min träningsgarderob och såg hur jävla lite träningskläder jag faktiskt äger numera? Vart tog allt vägen, har allt blivit så gräsligt så jag kastat det? Så får nog införskaffa lite från Ginas nya kollektion, ruskigt snyggt!

Sådär då var jag hemma efter jobbintervjun...

img_7273 (MMS)

Sådär då var jag hemma efter jobbintervjun och har till och med hunnit äta! Intervjun gick bra! I februari sitter jag åter bakom Black Jack bordet, dock sitter jag i Halmstad den här gången ;)


Intervju

Goddag fina ni!

Dagen har gått i ett idag. Uppe med tuppen för att vakna till innan Indoor striding passet. Därefter har jag pratat med goda vänner i luren hela dagen och gått på 1,5 timmes promenad i Halmstad med Kola. Så en aktiv dag får man nog allt säga!

Nu kom jag nyss ut ur duschen och fick se att det snöar här! Det ser ju lite mysigt ut, men jag sa nyss till Cassie att jag hoppades vi skulle slippa snön.. Aja, så kan det vara ;). Nu ska jag ta igen migl ite innan det är dags att bege sig in mot city för en arbetsintervju, cross your fingers!



Kallt i Halmstad idag ..

img_8198 (MMS)

Kallt i Halmstad idag ..


Vad hände med att somna så fort man lagt t...

img_7585 (MMS)

Vad hände med att somna så fort man lagt telefonen ifrån sig? Dessutom blir jag hungrig varje gång jag gått och lagt mig. Jävla skit. Sömntips är välkomna!


Jag har redan twittrat och facebookat denn...

img_6976 (MMS)

Jag har redan twittrat och facebookat denna bilden, men jag får London julkänslor när jag ser denna fina coca cola lastbil i papp! I London såg jag och mamma en riktig! Flera ggr! Ja sorry nu kommer det eviga tjatet om London igen. Men blir man kär så blir man, och den här gången är jag riktigt kär, sådär kär som man inte kan bli i en människa. Ja hur tönnt det än må låta så är det iaf så! Måtte tiden gå fort tills det är dags för London igen!


Bedtime I guess

Ja jag är lite trött och uttråkad så jag antar att sängen får kalla nu. Om jag sen somnar är nästa mysterium men ja någon gång så.. Annars kommer jag upp igen och skriver av mig ;). Kommer nog ett när jag lagt mig också. Ett konstigt beroende man får när man är bloggare. Jag har ju ingen pojkvän att skicka sms till precis innan sängen, så det får bli till er läsare!



Facebook= mötesplatsen.se

Sedan jag blev singel för några månader sedan så blir jag, ja om inte dagligen så är det inte långt ifrån, förvånad över hur facebook har utvecklats från att vara en community där man pratar med sina vänner och bekanta till dejtingsidan nr 1? Vad hände? Visst kunde man få något mail lite då och då förr i tiden innan jag skaffade pojkvän, men jag har varit singel några månader nu och jag vet inte riktigt vad som hänt? Men folk pokar en, skickar meddelande, försöker lägga till en som vän etc etc.

Givetvis är jag smickrad, och uppskattar att jag finnes intressant. Men när någon frågar om man vill skypa som man aldrig har träffat så börjar jag undra.. Skriv gärna till mig, jag pratar gärna med dig. Men ärligt talat, kom i luckan. Varför skulle jag sitta och webbcamma med en främling som jag har två-tre gemensamma vänner med, som jag ALDRIG träffat? Var finns logiken? Finns det folk som gör så? Gör ni så? Jag har kanske blivit gammeldags eller något? Jag vet inte.

Jag blir bara lite mörkrädd mellan varven när man inser hur snabbt saker och ting kan ändra sig. Men ja, världen är väl sån och kanske är det som sagt bara jag som är lite gammalmodig med vissa saker. Självklart är ni välkomna att skriva, ta det inte fel. Men lite logiskt tänkande tycks en del sakna.. Herrejisses.



En lugn söndag

Sådär då har jag ätit med mamma, mamma har hunnit köra hem, jag har tränat och jag ahr ätit. Nu är det dags för myssöndag! För att känna det sådär lite extra mysigt under matkoman passade jag på att ta mig ett välbehövt fotbad, och kolla på en dokumentär på fyran. Mysigt!









A walk at the beach

Ruskigt mycket ofl ute idag, inte trevligt alls. Jag är ju van vid att gå omkring där nästintill ensam.. Aja. Hundarna fick sin promenad och jag också :).
P.S Nej jag höll mig i dygan där ingen annan ville gå ;) D.S

Btw, ny dag nu. Bara 73 dagar till London!

img_1885 (MMS)

Btw, ny dag nu. Bara 73 dagar till London!


Det har varit en mysig dag idag. Jag känne...

img_4684 (MMS)

Det har varit en mysig dag idag. Jag känner mig mindre stressad inombords, ja till och med lite harmonisk? Skönt iaf. Det blev lite shopping på rean idag, ska visa mina köp imorgon! Sen såg jag och mamma på män som hatar kvinnor, som jag nämnde tidigare. Mamma har legat och snarkat i vardagsrummet i två timmar medan jag roat mig med youtube och Twitter. Tänk, inte tusan trodde jag att jag skulle bli beroende av det. Men det är trevligt! Hoppas ni har en mysig lördag vänner och bloggläsare :).


Män som hatar kvinnor

Ja jag och mamma såg ju The girld with the dragon tattoo igår på bio, och som jag sa var den suverän! Idag när vi var och handlade såg vi att Män som hatar kvinnor var på extrabra reapris, så ja ikväll ska vi kolla den och käka godis! Idag får vara min skräpmatsdag ;).
Hoppas ni har en mysig lördag!

Myspys efter en shoppingrunda i stan!

img_9424 (MMS)

Myspys efter en shoppingrunda i stan!


Lördag

Nyduschad och fräsch är man nu! Det blev en timme på gymmet , ett riktigt bra pass! Dessutom fick jag otroligt bra pepp av Lena som jag ska jobba för om några veckor, så nu känns det hela mycket lättare! Lite nervös ska man allt vara!

Inväntar att mamma gör sig klar och sen ska vi in en tur till stan här i Halmstad. Kanske hittar vi några reafynd?

Hörs sen!


En promenad i skogen

Usch idag är det KALLT i Halmstad :(.









Resan är målet känns faktiskt extremt moti...

img_5049 (MMS)

Resan är målet känns faktiskt extremt motiverande just nu. Jag SKA till London. Hoppas på så snart som möjligt!


Filmen var faktiskt riktigt bra! Lite märk...

Filmen var faktiskt riktigt bra! Lite märkligt med svenska namn och Stockholm som inspelningsplats, men man vande sig fort! Dessutom hade man ögongodis hela filmen ;). Huvudrollsinnehavaren är faktiskt snyggare här! Well well, Pink är sotis på telefonen så jag ska kela lite med henne! Hörs imorgon! Puss


Biodags med mamma :) premiär för biobesök ...

img_8369 (MMS)

Biodags med mamma :) premiär för biobesök i Halmstad!


U make me wanna

Jag har fått lite nostalgi med Blue, lyssnade på dem för många år sedan. Lyssnar på den här låten om och om igen (för er som inte har mig på fejjan). Undrar när man hittar någon som känner såhär, eller snarare när jag känner så.. Återstår att se.


Christmas is gone and away

Sådär, nu är här hyfsat rent och fräscht. Dammsugarn är det totalstopp i såklart och ingen stjärnmejsel hittar jag så får invänta mamma.  Men i övrigt ser det bra ut här! Passade på att städa bort julen också när jag ändå var igång. Så nu får den ligga ner packad i förrådet tills i slutet av November i år :).

Snart dags att byta om, köra med hundarna och handla! Peace out!



PMS

Jag ber om ursäkt till alla killar som läser min blogg, men ja på något sätt får ni ändå skylla er själv att ni läser den. Jag är tjej (hur svårt det än kan vara att tro ibland) och automatiskt har jag då tjejproblem. Just deal with it.

Idag är jag på krigsstigen. Ordentligt. Jag är ledsen, har ångest och är trött som ett helt ålderdomshem. Jag har all anledning i världen att vara glad idag, egentligen. För igår löste sig mycket för mig, även om en del är nervöst så är det en självklarhet. Inget att oroa sig för, går det åt helvete så gör det det, men det kommer det inte. Men ja, varför är jag då så ledsen och arg idag?

Det enda svar jag kommit på är att det beror på PMS. Jag känner mig som sagt som en valross än, har vaknat tidigt. Jag har livsångest fast alla frågetecken är utredda, i alla fall för ett tag sedan. Jag är uttråkad. Jag känner inte för att städa fast jag borde. Jag känner inte för att klä mig och köra iväg en stund. Jag känner inte för någonting. Jag tycker synd om mig själv. Ja, det är den tiden i månaden och vissa dagar/gånger känns det väl mer än andra.

Jag vill iväg. Jag vill tillbaka till London. Jag tycker om London. Om ni skulle ha missat det. Jag tycker min vinst på Lotto kan komma nu, så jag kan få leva lite och göra precis det jag känner för. Det hade varit fantastiskt. Jag kommer stå fast vid att jag kommer vinna pengar, jag vet bara inte när. Jag hoppas på mycket snart.

Happy friday alla, jag ska ta tag i städandet i alla fall och rycka upp mig lite. Jag mår bättre sen. Puss

Oj idag vaknade man tidigt! Godmorgon!

Oj idag vaknade man tidigt! Godmorgon!


Ibland kan horoskop vara hyfsat vettiga. T...

img_6489 (MMS)

Ibland kan horoskop vara hyfsat vettiga. Till och med lite spännande på samma gång. Dags för lite mer spänning eller något sådär extra ordinärt snart, ja alltså som inte rör jobb :)


Jag vill tillbaka... Fattar inte varför ja...

img_9872 (MMS)

Jag vill tillbaka... Fattar inte varför jag alltid får London på huvudet. Men det känns så bra där! 2,5 månad kvar.


R A S T L Ö S

Och trött på samma gång. Idag är en sån där tråkig och konstig kväll.. Usch. Men dagen har ju varit bra annars, men just sånna här kvällar är så jävla jobbiga. Jag vill göra något, men vet inte vad. Jag orkar inte göra något för jag är trött. Men ändå.. Som sagt vardagen är tråkig. Jag vill till London! NU!

Bra start

Jag som varit så orolig i några dagar och poff sa det så är en väsentligsak löst! Vilken lättnad, även om jag är lite nervös för nya saker så får jag ta det hela som en utmaning! Har jag tur så har jag även jobb nr två snart. Det känns bra, extra jobb är bra! Kanske kan passa på att ha lite extra kul i London i mars ;).
Ska försöka sova tidigt idag eftersom kroppen och knoppen gått på helvarv hela dagen. Har jag tur kanske jag kan somna i tid idag!

Jag är bra.

Japp så är det. Jag ska då alltid stressa över en massa saker, men det brukar lösa sig i slutändan på något sätt. Ja, min mamma säger alltid det men även om jag vet det innerst inne så ska jag då alltid stressa upp mig för saker. Men nu har det lättat igen, även om jag nu stressar för andra saker så..

Jag ska visst bli instruktör på Flygstadens gym, ska gå på Indoor stridning och core-pass nästa vecka och redan veckan efter ska jag utbildas till Indoor striding instruktör och Core instruktör. Jag beräknas kunna hålla pass veckan efter! Ih! Ja detta är superkul! Jag har velat bli instruktör sedan jag var 16 bast, men aldrig fått tummarna loss och nu fick jag möjligheten! Klart nervös är jag för att sätta ihop mitt eget pass, men jag KAN faktiskt för jag är BRA. Jag vet det, men som sgat lite nervositet är bra!

SÅ ja, 2012 känns som en bra start med andra ord. Håll nu tummar och tår för mig att det går vägen. Men det är väl klart det gör!



Här har ni första bilden med min nya telef...

img_7799 (MMS)

Här har ni första bilden med min nya telefon! Ja jag är trött och lite koko idag så ni får leva med det liksom ;). Dags att sova nu, hoppas på att jag får somna snabbt ikväll och vaknat utvilad! Puss på er


Hmm..

Ja alltså såhär på kvällskvisten blir man lite deprimerad mellan varven, eller ja jag blir iaf. Nu tycker jag vardagen känns sådär trist och grå igen. Men ja, det är vinter och jag har rest en hel del förra året så jag borde inte klaga.. Men jag vill iväg igen. Ja London om 2-3 månader, men det är så lååångt dit. Samtidigt har jag saker som ska tas omhand innan hösten, jag måste fixa till saker. Så ja, det är bara att bita i det sura äpplet. Imorgon ska jag ringa ett samtal som jag hoppas få positiv feedback på! Bör inte vara några problem, men man vet ta mig tusan aldrig.
Btw känner jag mig fortfarande som en valross. Sjukt jobbigt. Å det enda jagtänker på är mat för jag blir hungrig i princip HELA tiden. Ruskigt jobbigt, men ja i-landsproblem. PMS-vecka I guess. Varsågod för infon!

Iphoniserad

Sådär då var nya telefonen också igång! Fantastiskt! Ingen större skillnad förutom en del program som saknades som inte kom igenom vid uppdateringen :( ska se om det går att lösa imorgon, men idag orkar jag inte! Hoppas på en god natts sömn inatt!

Åh igår pratade jag med en gammal vän och hon fick mig på gott humör! Som man kan sakna varandra ibland utan att ha setts på 1,5 år! Det är inte klokt! Men vi ska försöka ses snart, vi vet inte hur var och när än. Men i värsta fall får jag tura med henne från köpenhamn-oslo, kan vara trevligt! Hoppas vi kan gå av i så fall så man hinner se Oslo, det enda jag fått se av det är flygplatsen och då var jag nog 13 bast eller något. Så ja lite mer än 10 år sedan.. Heja mig ;). Men Norge blir det ju till nyår senast iaf.. Om inte innan!

Hoppas ni haft en trevlig onsdag!

Powerwalk

Sådär då står grönsakspajen i ugnen, hundarna är utfodrade och ja.. Nu inväntar jag bara att min mat ska bli klar! Kom nyss hem från en powerwalk Söndrum runt, skönt trots den hårda vinden! Ni vet de där julkilona måste bort inom några veckor annars förblir de där :P.
Så fort jag käkat ska jag packa skorna och skicka tillbaka dem till bubbelroom, tråkigt när det inte passar men det är ju alltid en chansning man får ta när man köperp å internet. Men lyckligtvis kan jag påassa på att hämta min nya iPhone som kommit idag! Ni kan ju tänka er vad jag ska pyssla med hela kvällen sen ;)

Ändringar i schemat för 2012

Ja lite i alla fall. Jag som skulle skickas på utbildning nu i mitten av januari.. Men ja den blev framflyttad visst. Tråkigt men sant. Men vad gör man? Fick en annan plan igår, så jag får ta tag i den istället. Dock kan ju ingenting göras förrän imorgon. Gillar inte när planerna ändras sådär, men man ska väl aldrig riktigt ställa in sig på något. Men det kanske kommer något bättre utav det här, I hope so!
I övrigt var det skönt att komma tillbaka efter några veckors vila från gymmet. Jag svettades som en liten gris. Snart dags för duschen och sen ska jag och hundarna promenera i blåsten. Hoppas ni har en fantastisk onsdag!

Insomnia. Jag vet inte riktigt vad som hän...

img_5557 (MMS)

Insomnia. Jag vet inte riktigt vad som hänt men jag har svårt att lägga mig. Jag ÄR trött men ja jag somnar bara inte. Hungrig är jag också.. Men nej magen får vänta tills imorgon. Egentligen borde den vänta en hel vecka för att bli av me överskottet som blivit efter jul och nyår, men jag kan inte eller vill inte svälta mig. Så det så. Men tills imorgon ska jag väl klara mig. Somnar jag inte snart så får jag nog lägga mig framför tvn och somna där. Men ja, stormen som pågår utanför mitt fönster går nog inte att missa trots tvns ljud.


Nu ska jag och min svullna kropp gå och lä...

img_3587 (MMS)

Nu ska jag och min svullna kropp gå och lägga oss. Idag känner jag mig som en valross, inte gjorde vågen det mer upplyftande. Lite mycket julmat kanske? Ja och veckan innan lingon gör inte saken bättre. Slut på skräpmat och godis igen, sags för miss world sweden ;).


Skönt att vara hemma igen, även om jag är ...

img_7220 (MMS)

Skönt att vara hemma igen, även om jag är trött som en liten minigris. Törstig som tusan är jag också.  Antar det bara är att dricka på :)


Back in Halmstad

Några kilo tyngre tror jag nog jag är.. Det känns så iaf men efter allt krängande den här veckan så är det ta mig tusan inte konstigt! Festade till det lite extra med "hemmagjord"pizza idag. Ja alltså pizzadegen är ju köpt då :P. Gott!

SKorna jag beställde passade inte mig :(, så himla ledsen jag blir! Men aja, jag skickar tillbaka dem imorgon och sen inväntar jag med att köpa nya tills jag och fröken Holmström befinner oss i London! Yeey! I London behöver man iaf inte oroa sig för att man inte ska hitta några skor ;), snarare hur tusan man ska få hem alla!

Återkommer senare!
Puss!



Ja sommarn saknar man verkligen vid dn här...

img_3812 (MMS)

Ja sommarn saknar man verkligen vid dn här tiden på året.. Kolla så brun jag faktiskt var då?! Aja, den är snart tillbaka igen! Nu när jag mår lite bättre i knoppen ska jag försöka sova. Imorgon blir det som sagt hemfärd! Natti!


Imorgon bär det av till Halmstad igen. Åte...

img_2924 (MMS)

Imorgon bär det av till Halmstad igen. Åter till vardgen. Märks att man snart är tillbaka i vardagen när stressen börjar innan man kommit hem. Suck. Ont i magen. Jag som BARA skulle tänka positivt! Ska försök slå bort allt negativt nu.


Far from home

Nej, det är jag väl egentligen inte. Sitter och lyssnar på musik genom youtube, och av en slump hittade jag en av Jonas låtar där, ja Far from home såklart, därav min fina rubrik och ja en bra låt helt enkelt. Tänkte passa på att berätta om mina resplaner inför 2012.

22/3-25/3 --LONDON
19/6-26/6 -- MALLIS (preliminärt datum dock)
1/8-7/8--LONDON (ja detta är mer av ett önskemål såklart, inte säkert det går att genomföra)
28/12-2/2-13 --NORGE

Ja så en del reseplaner ska det hinnas med, tre av fyra är iaf säkert bestämt. Den fjärde får jag se om jag kan lösa och kanske blir det ytterligare resor, man vet aldrig helt säkert!
Från Londonturen 19/12-23/12-2011
Magaluf vecka 26-2011

Eftermiddagsmys!

img_5646 (MMS)

Eftermiddagsmys!


Godmiddag

Ja jag sov faktiskt länge idag och tro det eller ej men skönt som fan var det. Jag har nog en del missade timmar de senaste två veckorna. Lite skrämande att jag börjat lägga mig två, halvtre istället för ett numera.. Men ja bara att vänja sig av med det nästa vecka. Då sätter livet igång med fullrulle som vanligt, igen!

En ny iPhone kommer till mig i nästa vecka! Oh yes! Min Londonflytt har ju blivit framflyttat 1½ år till, eftersom jag äntligen vet vad jag ska plugga! Sista året läser jag där ;), så är allt löst vad jag behöver göra och dylikt! Wohoo! Sista veckan av 2011 var lite smått deppig men fan vad bra grejer jag kom fram till!

Imorgon är jag åter i Halmstad. Livet ska som sagt sättas igång så smått efter julhelger och nyårsfirande :). Dessutom såg jag att min fina, fina rosa kavaj från H&M anländer till jutaplatsen idag och även mina rosa pumps från bubbelroom! IH! Så ja, outfit bild kommer i dagarna!

Ha en fantastisk dag!



Jag har redan Londonabstinens. Ja och varf...

img_7013 (MMS)

Jag har redan Londonabstinens. Ja och varför man får det 02.20 en söndagsnatt ja inte tusan vet jag. Drömmen om att vinna på lotto finns kvar, så har jag glad kommer vinsten snart! London känns perfekt för mig. Men mycket ska klaffa nu, det har börjat så sakta. Det känns läskigt men bra på samma gång! Äntligen händer det något! Och mer ska det bli, jag har en av mina andra drömmar på känn (föruton vinsten på lotto), att den ska slå in. Det går lite trögt nu men jag tror att den kommer lossna till våren! Håll tummarna! Nu ska jag fösöka somna fast mamma snarkar som tusan i rummet bredvid! Natti!


Minns ni att det såg ut såhär för lite mer...

img_7639 (MMS)

Minns ni att det såg ut såhär för lite mer än ett år sedan? Mysigt, men jag är ändå glad att vi sluppit snön än. Kvällen blev inte som planerat utan jag och min söndagsångest hamnade hemma hos Cassie istället. Mysigy med tjejsnack och film, ja och en massa godis och skit! Imorgon/idag är det åter till bra mat! Tisdag är kag åter i Halmsta och tränar, tränar och tränar ;). Sen är det snart dags för skolstart igen. Mycket som händer nu. Tänk vad mitt liv såg annorlunda ut för ett år sedan. Jag är måna erfarenheter rikare. Sov gott!


Ja dagen har väl varit okej än om något se...

img_3683 (MMS)

Ja dagen har väl varit okej än om något segt idag. Inte bakis och det är ruskig skönt! Har jag tur blir det bio idag, annars får det väl vänta lite. Imorgon ska jag in till tre och fixa ny lur, Londonflytten konmer bli framflyttad pga skola som man då kan kombinera ;). Bra start på 2012 med ny telefon :)


Godmorgon 2012 :)

Godmorgon 2012 :)


Då var nyårsafton över för den här gången ...

img_4593 (MMS)

Då var nyårsafton över för den här gången också. Jag är absolut nöjd med avslutet på 2011. God mat med mina fina föräldrar, de sista timmarna tillbringades med Cassie och hennes familj och början av detta året välkomnades med massor av kärlek från vovvar och katter härhemma.  Ja lite ostbågar och Kola framför Gene Simmons blev det också. Ska bli skönt att inte vakna bakis imorgon, första dagen på det nya fantastiska året 2012. Det är varmt välkommet!