Underbara skåne!

Som jag sa igår så blev det en spontan tur ner till Skåne till mina fina föräldrar! Jag kan lika gärna plugga härnere och sätta ihop pass som hemma och eftersom jag vart ledig söndag och måndag så passade jag på. Sen blir det inte så mycket mer i sommar. Antar att det är lite såhär det kommer vara framöver.. Tråkigt på ett sätt men mitt hem är nu i Halmstad och jag trivs bra däruppe så ja det får vara så. 
 
Igår var det krängsöndag och jag gjorde ingenting vettigt alls. Ingen träning, ingget pluggande och inget fixande av pass! Nada! Riktigt skönt! Annat har det varit idag när jag sprungit från Ljunghusen till Skanör på 44 minuter (det är 8 km fram och tillbaka), jag har pluggat amerikanskt rättsystem och när jag kommer hem till mamma ska jag sätta ihop två armlåtar till mitt Functionalpass. Men innan dess så ska det vara lite qualitytime med familjen. Tacos, mys och familjen till 100%! 
 
Saknar mina skåningar såklart! Men eftersom det här var spontant så blir det inte tid den här gången, det får vi ta igen nästa! 
 
Nu ska jag njuta av att bara vara tänkte jag!
 
Puss 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0