Du och jag under täcket baby!

Jag har hittat en ny remixversion av låten äckligt och ja det gör det helt enkelt okej att tjata sönder den igen. Ni kan lyssna på den här
 
Just nu är jag en duktig tjej, jag har precis gjort min första pajdeg nåonsin! Visst är jag väl lite duktig iaf? Själv är jag iaf nöjd!
 
Den här dagen har varit riktigt bra, hade en fika i stan i solen med bästa sällskapet :) och därefter har jag tränat på pass och haft goa snack med kollegor och vänner! Jag är såhär långt iaf väldigt nöjd med min onsdag! 
 
Ja btw så har jag skrivit massor med sms-inlägg som inte kommit fram.. Nytt system på blogg.se så det dröjer visst ett tag tills det fungerar igen. Bara så ni vet varför jag plötsligt blivit kass på uppdateringar! 
 
Ett av inläggen jag skrev igår handlade om vilken extrem positivenergi jag kände igår när jag var ute och sprang. Precis som om det kom till mig och jag fick känslan av att det är nu det börjar och det kommer bli så jävla bra! Jag vet inte säkert vad det är som ska börja och vad som är så jävla bra men jag känner det i HELA kropen och all energi som lämnar mig, och det måste ju vara bra! Å den här dagen börjhade ju riktigt bra så det har nog redan börjat :)! I like! 
 
Åter till matlagandet! Hörs sen! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0