Godmorning!

Jag som hoppades att solen skulle skina idag? I Halmstad är det grått och dimmigt, dessutom ser man nästan nyduschad ut när man kommit in efter en promenad med hundarna.. Aja! Så kan det vara ibland :).

Oj så många som redan röstat på mig i Miss World Sweden, fan vad ni är bra! Tack, tack, tack! Hoppas ni sprider och röstar vidare, jag uppskattar det verkligen. Klicka på bilden för att komma till mitt bidrag!


I övrigt känns det som en helt okej dag. Jag har inte varit vaken värst länge, men som sagt den känns okej! Mamma kommer på besök idag, vi ska käka thaimat och försöka få bytt mina dubbdäck. Har ingen direkt lust att bli bötfälld senare för att jag kör runt och sliter på de svenska vägarna i onödan:P. Jag som dessutom mellan varven är extremt tankspridd glömmer lätt bort sådant, så lika bra att ta tag i det direkt!

Ja nej, annars ska jag hålla mitt pass som vanligt idag 17.00, funderar på att lägga in en halvtimmes styrketräning efteråt. Känns som sagt som att det är dags för det nu! Så, så får det bli=)

Ha en fantastisk onsdag vänner!

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0