Me like!


Färdigpluggat för idag

Jag kom igång sent idag men nu har jag gått igenom det mesta som gäller amerikansk historia så nu får vi väl tro att det räcker!

Nu ska jag kolla runt lite på nätet och sen är det nannedags! Hörs sen!



Pluggandet går Inge vidare idag alltså.. J...

img_3936 (MMS)

Pluggandet går Inge vidare idag alltså.. Just nu ligger jag i badet å myser :-)


En seg torsdag

Jag har gjort ärenden i stan och nu är jag åter hemma och än har jag inte tagit tag i pluggandet.. Känns som om det är dags för det nu. Bara två dagar till sen är det freedom för ett litet slag.. eventuellt iaf ;)

Hörs senare!



2 dagar kvar

Nu är det bara två dagar kvar av pluggande, och idag och imorgon blir betydligt lugnare än vad det varit i en hel vecka! iPaden ska laddas och sen ska jag nog sätta mig på balkongen ett tag och försöka få in så mycket som möjligt om USA, sen får det bära eller brista på lördag. Ett tag var jag extremt nära på att skita i att ens gå dit.. Det kändes omöjligt och ruskigt jobbigt. Just nu känns det inte lika jobbigt. Jag är klart inte söker på att jag sätter den, men det känns iaf som om där finns små möjligheter och det är alltid något!

Har en del ärenden jag ska hinna med också idag.. Segt när man är trött. Det har inte blivit sådär överdrivet mycket söm precis. Så är det ibland. Dessutom måste jag börja städa undan ordentligt härhemma eftersom jag åker ner till skåne på söndag efter personalmötet för att tillbringa en vecka på Mallis! Så ja, jag har ju att göra!

Hörs senare, å sorry för kass uppdatering. Blir så när man har mycket! Hoppas fyllerbilderna från igår kunde kompensera litegrann!



Jag har trevliga kursare och det gillas. J...

img_0571 (MMS)

Jag har trevliga kursare och det gillas. Jag har också trevliga kollegor och det gillas också starkt! En bra kväll helt enkelt nu är det qualitytime!


Skål

img_7333 (MMS)

Skål


Quizen idag gick bra fast vi glömde lämna ...

img_9114 (MMS)

Quizen idag gick bra fast vi glömde lämna in den... Men vi hade ändå inte vunnit vi hade kommit på fjärdeplats!


Lillördag i stan!

img_0448 (MMS)

Lillördag i stan!


På det igen då

Ruskigt trött på det här intensiva pluggandet med ingen tid till något annat typ.. Idag ska jag ge mig på Kanadas politiska system.. Oj så roligt. Lycka till typ, men ja jag ska försöka. I eftermiddag håller jag pass och ikväll möter jag upp kursarna för lite cider kanske? Vi får se hur lång tid det här tar, annars får det bli en nykter afton. Kan säkert bli minst lika trevligt ändå!

Hörs sen!



Godmorgon :-)!

img_2286 (MMS)

Godmorgon :-)!


Usch så kallt det var ute nu! Det är helt ...

img_7608 (MMS)

Usch så kallt det var ute nu! Det är helt tokigt vad temperaturen kan skilja sig bara på två dagar! I säng lite tidigare än igår vilket känns skönt, det går runt i huvudet på mig! Ja och denna gången beror det på all historia om Kanada och USA. Det andra jag pratat om ett tag får sköta sig själv tror de blir bäst så. Jag måste sluta fundera så mycket på allt. Svårt när man är så som person men om man bara vill så går allt ? Jag tror det och ibland ska man bara ta livet lite mer soft. Jag försöker faktiskt göra det nu och det känns bra. Man kan alltid hoppas på bra saker för det, men det här med överanalysering är bara trams! Damer och herrar tänk på det. Nu ska jag läsa mina horoskop i vanlig ordning ;) natti!


1,5 föreläsning senare

Z O M B I E.

Snacka om mycket information jag tagit in och jag vågar inte ens tänka på all den information som inte har satt sig ens litegrann.. Fan vad trött jag är i huvudet. Det känns som om jag är världens trögaste människa just nu så jag får be er alla att ha lite överseende med att jag kan vara smått trög i kolan fram tills lördag efter tentan. Det är MYCKET jag ska försöka få in. Wish me luck!

Nu ska jag lyssna på lite bra musik och surfa runt på nätet innan det är dags att nanna. Hörs i ett go natt inlägg ;)



Löptur i regnet

Kom nyss hem efter en härlig löptur som gick riktigt bra idag! Gött att slippa smälta bort, även om jag får erkänna att jag saknar solen! Aja några dagar till sen är jag på Mallis! Yihaa!



Tisdag

Sitter här och försöker tagga till inför en eftermiddag/kväll med pluggande. Det tar emot ordentligt kan jag säga men efter lördag så är det slut med det på ett tag i alla fall.. Skönt! Känner att jag inte riktigt trivs härhemma eftersom här är så otroligt rörigt! Har en del av mammas grejer liggandes här och än har jag inte löst det med förvarning efter bokhyllan jag fick slänga när jag flyttade hit. Det får bli sommarens projekt. När skolan börjar i september ska här vara snyggt och prydligt som fan! Bara så ni vet, det ser ju ut som om jag har en del tid på mig att fixa så det ska nog gå bra. Dags att börja spana runt på blocket efter förvaring... Tror jag ska köpa en typ sammanhängande tv-möbel istället för det skitet jag har.

Jaha något annat? Nej inte sådär som jag kan komma på på rak arm. Det är kallt ute, kanske tur eftersom jag ska försöka plugga och vara flitig. Jag fastnar inte i solstolen då iaf. Imorgon blir det lite lillördag med kursarna för att fira att vi snart slutat (det ska man ju egentligen göra efter sista tentan men vi kör före), jag har något att se fram emot i alla fall!

Men nu lite softande till innan det är dags att bli lite seriös..



Dagens låt

Känns som om vi kommer få höra den hären del i sommar ;)


Jag som hade tänkt lägga mig tidigt idag.....

img_3670 (MMS)

Jag som hade tänkt lägga mig tidigt idag... Jodå såatteeee... Pluggandet går trögt, men bara några dagar till! Har hittat massa bra musik till mina nya pass och vid tolvsnåret pratade jag med Cassie och vips så var klockan mycket! Kommer nog sova som en stock inatt, hoppas jag drömmer söta drömmar som jag kan komma ihåg när jag vaknar imorgon! Kom nyss att tänka på det där supersöta smset jag fick förra helgen, det gör mig fortfarande lika glad som när jag läste det första gången. Otroligt sött var det! Ska nog ta och läsa det en gång till innan jag somnar. Antar att jag lika gärna kan säga godmorgon istället för gonatt ;)!


Dagens tips

Rimmels röda lipgloss passion är kanonbra! Om man nu vill ha knallrött så rekommenderar jag det, satt bra och länge!

På galgberget :-)

img_5880 (MMS)

På galgberget :-)


En sån där dag ni vet...

Nej jag är inte på dåligt humör idag (igen), men jag är trött och mår lite sisådär.. Jag fattar inte att jag aldrig lär mig att man inte kan trycka i sig hur mycket socker som helst och sedan må bra... Tycker jag borde lärt mig efter de senaste gångerna men ikke sa nikke. En del misstag måste man tydligen göra några ggr, ellor?!

Bara för jag är mindre på g idag så sitter jag och funderar lite mer än vanligt på det som inte riktigt blev som jag tänkt mig. Ja eller snarare jag tror det inte kommer bli som jag tänkt mig. Jag vet ju trots allt inte riktigt eftersom det är under sommaren och än kan allt hända, tror jag.

Det kommer inte bli så mycket jobb för mig ser det iaf ut som, som jag egentligen hoppats på och det ser inte heller ut att bli någon sommarkurs då många andra tänker precis som jag... Vilket resulterar i att jag kommer ha mycket dötid i sommar men jag har ändå en del saker som kommer vara fasta vilket innebär att jag inte heller kommer kunna vara i skåne de veckorna då jag har lite.. Så ja jag är lite stressad faktiskt inför sommaren och eftersom det inte blir riktigt som jag tänkt mig i sommar blir lite av höstens planering lidande av det, vilket innebär att jag kommer ha några tuffa månader i höst. Men man fixar allt om man bara vill va? Tror ni på mig så gör jag säkert det, ska försöka intala mig det själv också så går det säkerligen lättare! Har ju en sommar på mig att intala mig massor av positiva saker!

Andra saker förstår jag inte, ibland missuppfattar man kanske saker? Eller nej inte man, jag.. Vettetusan, just nu har jag så mycket annat att tänka på att jag inte hinner fundera på vad andra tänker. Inte den här veckan i alla fall. Kanske nästa, men förhoppningsvis är huvudet laddat med enbart positiva tankar när jag befinner mig på underbara Magaluf! Men när jag kommer hem så.. Nej nu ska jag inte vara sån. Stay positive!

Till råga på allt för att vara lite pssimistisk igen måste jag plugga mer till tentan vi ska ha på lördag och DET är jobbigt när man inte är 100% kry. Men jag ska klart göra mitt bästa iaf!

En jobbig sak med mig förutom mitt tänkande är att när jag känner något så känner jag mycket. Är jag glad är jag jätteglad, mår jag dåligt mår jag jättedåligt, är jag på funderarhumör funderar jag JÄTTEmycket. That's me! Måste sluta vara jag så ofta, kan bli jobbigt haha!

Aja, nu blev det ett sådär halvt gnälligt och jobbigt inlägg igen. Förlåt, men jag är inte kry idag så jag skyller på det. Ska inte gnälla mer sen idag I promise! Ska med hundarna snart så vi hörs efteråt!

Hoppas ni har en bra start på veckan!





Dagens låt


Eftersom jag mår som en kratta idag tänkte...

img_7275 (MMS)

Eftersom jag mår som en kratta idag tänkte jag att lite färg kanske piggade upp?


Bedtime! Det känns som om jag inte sovit p...

img_7203 (MMS)

Bedtime! Det känns som om jag inte sovit på typ en vecka, så trött i huvudet är jag idag. Hoppas på att sova riktigt gott inatt, känns som om man behöver lite skönhetssömn! Sista föreläsningen imorgon inför sommaren.. Känns nästan lite konstigt. Men jag antar att man vänjer sig fort och till hösten är det dags igen. Känns som om sommaren kommer gå fort. Jag tror det för att jag har på känn att det kommer hända massor med saker dessa 12 veckor! Hoppas på bara bra saker förstås och jag tror det mesta kommer vara bra! Sov nu så gott så hörs vi imorgon!


Innan jag beger mig ut...

Jag vet jag sagt det många gånger förr och jag vet också att jag kommer säga det många, många gånger till här... Men musik är det i mitt liv som ger mig styrka när jag behöver den som mest, den hjälper mig att rensa huvudet de gånger det behövs och i princip allt jag gör i mitt liv kretsar kring musiken. Jag älskar musik! Därför lyssnar jag ofta på texterna och många har verkligen ett fantastisk budskap eller en otrolig berättelse att dela med sig av. Ett bra exempel på en sådan låt är Little Lady med Ed sheeran, jag vet jag delade the a-team för någon vecka sedan. Det är samma låt men den här ger ett mer djup och den får en nästan att må dåligt.

Texten handlar om en prostituerad tjej. Lyssna själv och se om ni kan förbli totalt oberörda av texten. Den får mig nästan att gråta och ändå sitter jag och lyssnar på den om och om igen. För den är så bra och den har verkligen en historia att berätta, jämfört med många andra låtar. Vad tycker ni?



Duktig tjej, ellooor?

Okej, eller är verkligen ett ord jag snart MÅSTE sluta säga.. Men det är så himla svårt när man säger det en gång, sen kommer det till alt. Typ.. I-landsproblem!

Passet gick bra även om träningsvärken sedan i onsdags sved.. Sen köpte jag faktiskt med mig en påse godis hem.. bara för det är söndag. Sen har jag faktiskt pluggat idag också, trodde faktiskt jag skulle hoppa det idag men jag tog mig i kragen efter duschen så jag har gått igenom slaveriet i usa nu i en och en halvtimme. Men nu går det inte mer, blev totalt ofokuserad på det sista så det får jag ta imorgon!

Det enda ansträngande som återstår just nu är att ta hundarna på en lite längre promenad. Därefter är det tack och gonatt för mig!



Söndag

Hola igen!

Jag hade egentligen tänkt cykla till passet som jag bestämt mig för att gå på i stan idag... Men efter kisseturen med hundarna kom jag på att det blåste rätt kyligt och att jag är fruktansvärt trött så att det nog är okej om jag tar bilen idag, jag ska ju faktiskt på passet trots att jag egentligen inte orkar. Så lite lat får man vara en söndag kan jag tycka.

Jaha mest opepp är jag på eftermiddagsplugget.. Funderar på att ta en vilodag från det.. Men då har jag bara en dag på mig att gå igenom allt så jag ska försöka ta mig igenom det lite senare ikväll. OM jag inte däckar i soffan, det händer ibland :P. Men ja, nu ska jag återgå till att inte göra något vettigt fram tills jag ska iväg på pass fyra. Hörs sen igen och hoppas på att jag har något mermeningsfullt att säga då!



Dagens låt

Sommar, ellor?!

Skönt med söndag efter en bra helg! Idag h...

Skönt med söndag efter en bra helg! Idag har jag omvänd ordning på vad som ska göras. Just nu myser jag i solen, eventuellt ska jag cykla in mot stan vid fyra snåret för att vara med på ytterligare ett functional toningpass så jag kan börja leta musik och övningar inför mitt eget som ska sättas ihop inför hösten! Ikväll blir det plugg.. Usch.. En kul sak är att på onsdag ska det firas Lillördag med kursarna som avslutning! Så det blir vin och mys i någon park! Nu har man något att se framemot i all plugg :-)! Men nu åter till solen!


Godmorgon!

img_4540 (MMS)

Godmorgon!


Grattis på morsdag världens bästa mamma!! ...

Grattis på morsdag världens bästa mamma!! Jag vet att det första du gör på morgonen är att komma Facebook ;)! Vi firar dig nästa söndag när jag är hemma <3 Love you!


Då var jobbhelgen över för den här gången!...

img_6614 (MMS)

Då var jobbhelgen över för den här gången! Idag gick det rätt så bra trots att jag inte trodde det och jag hade spel i princip hela kvällen vilket gjorde att tiden gick fortare :-). Idag har varit en bra dag på många sätt, även om man tänker en hel del som vanligt. Det är ju min grej om någon nu skulle ha missat det liksom :-p. Men det får vara färdigtänkt på det mesta för idag, nu är det dags att sova. Natti!


Off she goes! Ha en fantastisk lördag!

img_2834 (MMS)

Off she goes! Ha en fantastisk lördag!


Redo för jobb! Jag lovar att inte jobba i ...

img_8623 (MMS)

Redo för jobb! Jag lovar att inte jobba i shorts ;) kjolen ska på senare och en vit skjorta över linnet :)


Dagens låt

En favorit!


Mina skåningar (och göteborgaren)

Sitter och försöker tagga till så smått nu innan det är dags att jobba från 23-03.30 inatt samtidigt som jag lyssnar på Melissa Horn. Såg henne på Malmöfestivalen förra året faktiskt och hon var helt fantastisk, får se om man kan se henne någonstans i sommar. Halmstad, Malmö eller Göteborg kanske?

Just nu sitter mina fina skåningar hemma hos Fredrik och grillar och myser. Jag saknar er (och min fina göteborgare Arlinda <3) och jag hoppas ni har en riktigt, riktigt mysig kväll! Önskar jag kunde vara med er! Men snart är det semester och grejer och har vi tur blir det ett härligt midsommarfirande hos mig! Jag vill bara säga att ni är bäst allihopa, tänk vilka vänner man faktiskt har som alltid ställer upp. I bra stunder och i de dåliga och gnälliga stunderna, ni är fantastiska och jag älskar er. Tack för ni finns i mitt liv!

Jag vet jag blivit väldigt sentimental de senaste månaderna men jag tror på att man ska visa sin uppskattning för andra människor så ofta som man bara kan för man vet aldrig vad som händer imorgon. Det kan kanske vara försent då. Så kärlek till världens bästa vänner och världens bästa föräldrar, jag älskar er!









Just nu på min balkong

img_2252 (MMS)

Just nu på min balkong


Lördag

Jag har hunnit plugga, handla, laga middag och haft trevligt besök såhär långt in på lördagen. Maten är precis uttagen ur ugnen så jag får väl vänta med att hugga in på pastagratängen litegrann, grythandskarna kom iaf väl till pass! Inte en dag för sent!

Resterande delen av lördagen blir det softande, långtur med hundarna och ikväll är det jobb igen. Hoppas på att jag är lite piggare ikväll och att det blir lite mer att göra typ jämnfördelat uder kvällen! Det hade varit kanon! Jaja, nä men jag har inget vettigt å sägaj ust nu. Är nog mest hungrig tror jag, så vi hörs sen!



Äntligen är ett par grythandskar inhandlad...

img_8230 (MMS)

Äntligen är ett par grythandskar inhandlade ;) fyra år tog det bara


En annan sak som får en att le lite extra ...

img_2893 (MMS)

En annan sak som får en att le lite extra :-)! Ja man får förstås ta allt med en nypa salt men det lät ju trevligt och positivt iaf!


Idag gick tiden långsamt på jobb.. Ruskigt...

img_7049 (MMS)

Idag gick tiden långsamt på jobb.. Ruskigt långsamt.. Men så är det vissa kvällar och det är ju en himla tur att man har trevliga kollegor, annars vettetusan vad man gjort! I övrigt konstaterade jag också att jag uppskattar de där små, små sakerna väldigt mycket. Speciellt när man inte räknat med det och ja jag blir faktiskt glad :-)! Nu ska jag försöka sova. Den här dagen var faktiskt rätt så bra och jag har inte varit sådär irriterad som jag varit ett tag, skönt! Sov gott å hörs imorgon (idag)


Inte okej att jag inte hittade vanliga sla...

Inte okej att jag inte hittade vanliga slanka favoritkjolen.. Nu har jag en volangkjol, högaklackar och knallrött läppstift... Känner mig liiiiiiite som en clown och det beror endast på kjolen?! Detaljer gör allt eller?!


Redlipstick

img_8106 (MMS)

Redlipstick


Fredag

Efter en dag med pluggande, solande och pass är det om några timmar dags att bege sig in mot stan för lite jobb inatt. Tror jag ska inviga de nya skorna som damp ner i brevlådan(nej inte riktigt men på uthämtningsstället) idag! OM jag känner mig tillräckligt pigg så blir det kanske även det nya röda lipglosset.. Men jag har inte bestämt mig riktigt än!

Satt och tänkte på semster och dylikt och kom fram till att det bara är 10 dagar kvar tills det är dags att bege sig till Magaluf med mamma. SJukt vad tiden gått fort.. Tyckte det var nyss vi bokade när det var kallt och jävligt! Men nej, nu är det varmt och helt fantastiskt!

Ska plocka undan lite härhemma nu så vi hörs sen!





Mina skönheter kom idag!

img_6244 (MMS)

Mina skönheter kom idag!


A reminder

Fick en kommentar igår om att jag skulle ha blivit för smal.. Jag håller inte med, jag väger 55 kilo vilket är helt okej med tanke på att jag är 1.67 cm lång äter bra och tränar regelbundet. Jag blir irriterad. Jag kan inte hjälpa det, sen om det är av bra eller dåliga skäl spelar mig egentligen ingen större roll för man säger inte så... Speciellt inte om man ska vara anonym.

MEN jag vill bara påminna er om att man alltså inte är speciellt anonym på internet och att ip-adressen enkelt kan spåras. Jag vet såklart vem som skrivit kommentaren men jag nämner inga namn, men däremot vill jag påminna alla om hur lätt det faktiskt kan vara. Så tänk på vad ni skriver, det spelar ingen roll om det är i välmenande syfte eller ej alltid.

Over and out. 



Lifes good!

img_6940 (MMS)

Lifes good!


Dagens låt

Eventuellt en sommarplåga kanske? Byz är åter och ja man kan inte annat än å svänga med, men det får bli efter det där sista med instuderingsfrågor.. Läs Byz blogg HÄR om ni känner för det! Hörs sen!



Efter en timmes intensivt pluggande med in...

img_2124 (MMS)

Efter en timmes intensivt pluggande med instuderingsfrågor hällande USAs geografi och tornados tog jag nog friheten att ära frukost i solen och inviga sen sär bikinin jag köpte från hm så var för stor i ovandelen.. Det var inte så farligt som jag mindes det faktiskt så idag invigs den! Om en halvtimme ska jag fortsätta med USAs politiska stystem.. Jodå så atte..


Morning sunshines!

Morning sunshines!


Äntligen dags för sängen! Jag är verkligen...

img_5278 (MMS)

Äntligen dags för sängen! Jag är verkligen trött men trots att dagen gått upp och ner har jag märkt vilka dörrar som öppnas varje dag. Man förväntar sig en sak och att en dörr ska öppnas men när inte den gör det märker man att helt nya dörrar öppnas! Livet är fullt av glada överraskningar ibland och jag gillar det! Imorgon är det fullt ös medvetslös, typ iaf. Ska plugga imorgon igen.. Suck trött på det redan. Sen är det pass och jobb på natten som gäller! Hoppas mitt paket från Nelly kommer imorgon, vill få hem skorna! Sov så gott med er!


En lugn torsdag

Har varit på promenad med hundarna i värmen och gud så underbar den här värmen är! Man blir glad av den även om jag varit världens surkärring nr ett den här veckan. Vissa veckor är sådanna och förra veckan var jag gnällig på grund av pipandet.. suck! Från och med ska jag sluta gnälla om saker och ting och vara surkärring. Det går ju inte att hålla på såhär och jag har ruskigt mycket på känn att den här helgen kommer vara grym trots att jag ska jobba och plugga hela helgen,

Imorgon ska jag prova på ett Functional Toningpass i stan och se vad jag tycker. Om jag gillar det så ser det ut som om jag ska börja leda det passet i sommar, tillsammans med Coren som jag sagt så länge nu, men nu är det äntligen dags! Om en och en halv vecka bär det av till Mallis en vecka med min fina mamma innan det är dags att ta tag i allvaret i sommar igen.

I övrigt känns det faktiskt som om den här sommaren kommer bli riktigt bra. Jag har på känn att det kommer att komma in massor av nya, underbara människor i mitt liv och jag tror den här sommarn kommer att ha fantastisk mycket att erbjuda. Jag längtar verkligen. Imorgon har jag 8 dagar kvar av plugg sen är det sommarlov några veckor!

Btw den här saken jag har pratat om som jag var så irriterad över också både igår och lite idag.. Jag ska inte ta allt så blodigt, måste lära mig att slappna av lite. Troligtvis har jag blivit irriterad för jag ahr så mycket annat i huvudet och runt mig nu, mest skolan och dum elektronik som vägrar fungera när det ska.. SÅå ja, tankarna har hamnat lite överallt. Jag ska ta det lugnt och låta det bara ta sin tid.. I alla fall låta bli att vara bitterfitta för dem är inget vidare och jag har varit det på tok för mycket.

Förlåt för alla gnälliga och allmänt deprimerande inlägg de senaste två veckorna, jag ska skärpa mig. Därför tänkte jag dela med mig av min absoluta favoritlåt genom åren. Den var till och med så bra att jag sjöng den på skolavslutningen i nian fast jag har scenskräck.. Å ja det gick faktiskt rätt så bra om man får säga så själv!

Hörs i gonatt inlägg om ett tag!



Det där med posering i kallingar?

En del säger att tjejer är fåfänga och alltid lägger upp bilder på sig själv... Jo det stämmer och som ni ser lägger ju även jag upp bilder här, sen tror jag ni vet lika mycket som jag att om jag INTE lagt upp bilder på mig själv lite då och då hade ingen velat läsa för av någon orsak så vill man alltid se vem det är som skriver. Man får en bättre bild av personen om man har ett ansikte, eller hur? Personligen föredrar jag att läsa andra personers bloggar om där lite då och då dimper upp en bild.

Meeen det jag skulle komma till om man nu läser rubriken.. Jag läser som sagt andra bloggar, jag har manliga vänner på facebook och jag följer x-antal gamla pojkbandsidoler på twitter( mest för det är trevligt och de alltid hittar på något kul plus att det är sjuk nostalgi..De ser nästan lika bra ut idag som för tio år sedan). Ja och tjejer är fåfänga (inte alla) men det är även en del killar. Det läggs upp spännbilder på välskulpterade kroppar och jag är absolut inte den som klagar ;). En sak jag dock upptäckt är att en del av killarna ofta tar bilder med sin mobil iklädd enbart kallingar. Visst, jag köper att ni inte har något att skämmas för.. Men på ganska många av dem bilderna så kan man faktiskt se något i form av en batong i brallorna..rätt så tydligt.. Jag kanske ser vad jag vill se? Njää..tror inte det, ofta är det rätt oundvikligt. Jag vet inte mene.. Kan man typ inte lägga "den" rätt? Eller så är det kanske bara jag som är ute och cyklar här och inte fattar att det är meningen man ska se hela paketet? Haha jag vet inte..

Ja bara en tanke som slog mig när jag nyss såg ytterligare en sådan bild på en av medlemmarna från Blue :.. Märklig tanke jag vet, men jag är SÄKER på att några av er tänkt exakt likadant!



Sluta vara så svårflirtad!

img_6409 (MMS)

Sluta vara så svårflirtad!


Hello summertan

img_6261 (MMS)

Hello summertan


Eftersom allt löste sig med elektroniken o...

img_5232 (MMS)

Eftersom allt löste sig med elektroniken och allt gick snabbare med instuderigsfrågorna så unna jag mig lite sol innan det är dags att handla, typ eko i kylen här..


Fick precis ett trevligt samtal :D jag ska...

Fick precis ett trevligt samtal :D jag ska bli instruktör i två grejer till nu under sommaren :) yeey!


Om ni missa förra inlägge så var jag grymt...

img_0325 (MMS)

Om ni missa förra inlägge så var jag grymt förbannad. Nu mår jag liiiite bättre jag fick rätt på det tillslut. Blir nog inte riktigt lika mycket plugg idag som jag tänkte mig.. Irritationen tog grymt mycket på krafterna... Men lite till så.. Hörs sen!


Irritation till tusen!

Fan så irriterad jag är! Fy fan! Jag kunde känna det på mig att detta skulle bli ännu en dag då ALLT jävlas med mig.. klockan har inte ens hunnit bli tolv. Suck!

Elektronik skiten mellan iphone,ipad och laptop fungerar inte vilket resulterar i att jag måste sitta inne och plugga och skriva svar till unstuderingsfrågor som suger som fan! Det är mycket och det är framförallt fruktansvärt tråkigt. Det känns ju som om den här tentan kommer gå käpprätt åt helvete. Tur den inte är förrän om 1,5 vecka. Har jag tur (vilket inte tycks vara sådär allmänt troligt just nu) så fattar jag iaf litegrann och det går hyfsat iaf..? Hoppas.

Sen att livet rent allmänt tycks vara väldigt besvärligt just idag gör inte saken bättre. Jag vet inte om det är jag som är känslig eller som tappat stinget men hur svårt kan det vara egentligen? När man känner det blir problem ska man skita i det egentligen. Jag ligger just nu på 95% säkerhet på att skippa det jag pratade om igår. 5% till behöver jag sen får det bara vara. Så enkelt är det.

USCH VILKEN JÄVLA DAG! Nu ska jag sätta mig med de där fruktansvärda frågorna och glo i text. Hörs sen och hoppas humöret lättat annars blir det deprimerande inlägg för er att läsa! Jag ber om ursäkt på förhand!

Strålande sol

Idag är humöret bättre även om jag är smått trött och jag misstänker att eftersom jag måste ta tag i pluggandet till sista tentan kommer det säkerligen tryta lite senare mot eftermiddagen.. men inte säkert! Skia strax käka lite frukost och sedan ska jag ta ipaden och sätta mig i solen och plugga. Hade tänkt ha mig en ledig eftermiddag där jag bara softar och glassar omkring! Till helgen är det jobb, både fredag och lördag så jag får passa på att njuta nr jag kan!

Vad gör ni i solen?



Dagens låt

En låt som är extremt passande om man är lite pissed off. Inte för att jag är det idag..än iaf, men ändå. Är man inte förbannad så är den bra iaf. Enjoy!


Godmorgon!

img_4685 (MMS)

Godmorgon!


Lång dag idag med många tankar och mycket ...

img_2791 (MMS)

Lång dag idag med många tankar och mycket sol! Jag älskar det här vädret!! Sjukt knäckande att behöva plugga imorgon MEN jag kan göra det i solen, wiie! Idag har mitt huvud kommit fram till en del bra saker. En sak har jag till 90% bestämt mig för nu och det gäller nutid eller väldigt snart framtid. I veckan ska jag också försöka ta tag i livet till hösten, ja lite mer alltså.  Ska sätta lite påminnelser i telefonen så jag inte glömmer under sommaren :). I övrigt hände det en otippad sak nu på kvällskvisten. Något oväntat men lite småcharmigt på något vis som  helt plötsligt fick mig att tänka på ett helt annat sätt än var jag gjort tidigare. Intressant, kanske iaf? Vi får se ;)! Sov gott med er!


Onsdag

Oj vilken dag det varit. Började med tenta 09.00 imorse och jag tror det gick rätt så bra, men man kan ju aldrig vara riktigt säker, men så länge man svarar på allt kan man alltid hoppas att man fick in några poäng iaf!

När tentan var gjord blev det lite balkonghäng i solen, snacka om VARM dag idag! I like! Ja och nu vid fem tiden höll jag mitt veckliga indoor stridingpass, jag hade fem härliga motionsglada motionärer idag! Vi körde stenhårt och svetten rann av oss allihopa. Länge sedan träningskläderna var så blöta efter ett pass.. PUH!

Nu är magen mätt och kaffet står på. Ska ta mig en god kopp kaffe och sedan hade jag tänkt ta vovvarna på en långtur. Tycker det lutar lite åt galgberget, men jag vet inte säkert hur mycket folk där finns vid den här tiden? Kanske värt ett försök, de måste också tycka det är sjukt drygt att baragå här omkring!

Hörs sen!



Passet är färdigt och strax är det dags fö...

Passet är färdigt och strax är det dags för mat. Skönt med träning ibland, det rensar tankarna. Idag kom jag fram till att det inte kan vara så svårt, och om det är det så får det vara.


Såhär ser salen jag leder pass i ut :). Sj...

img_5152 (MMS)

Såhär ser salen jag leder pass i ut :). Sju minuter kvar innan jag drar igång!


Dagens låt

Hittade inte original remixen så ni får nöja er med en Nightcoriserad version;)



Just nu.

img_2905 (MMS)

Just nu.


Dagens fotdekorationer

img_3979 (MMS)

Dagens fotdekorationer


Tentadags, wish me luck :)

img_1457 (MMS)

Tentadags, wish me luck :)


Löpturen gick kanon och efter en långtur m...

img_9538 (MMS)

Löpturen gick kanon och efter en långtur med hundarna och det sista pluggandet inför tentan imorgon är jag helt slut! Efter tentan är det pluggfridag imorgon hade jag tänkt! Ska hålla mitt pass fem och därefter hade jag tänkt ta med vovvarna på något kul ställe, vet inte vart dock :). Sov så gott!


Veckans andra försök till löptur.. Slutar ...

img_9008 (MMS)

Veckans andra försök till löptur.. Slutar även denna dag med en powerwalk? Återstår att se!


Hello i värmen!

Mätt och belåten är jag och nästintill färdigpluggad är jag inför morgondagens tenta. Inte alls pepp på det, men det är man väl aldrig? Eller?!

Har gottat mig lite i solen och efter det var jag och mamma iväg och käkade på Daengs wok supergod thaimat en bit från där jag bor!

Btw så måste jag faktiskt berätta hur duktig jag var som cyklade in till stan idag. Fan vad grym jag var tog 15 min och då bor jag en bit bort :P Så jag är helt klart nöjd, kan vara en fördel att kunna hitta hem på cykel efter två glas vin en härlig sommarkväll i stan ;). Nu är ju sommarn äntligen här!

Men, nu ska jag chilla lite innan det är dags att ta hundarna på långrunda! Hörs sen!



Dagens inköp! Kommer bättre bild senare :)

img_1665 (MMS)

Dagens inköp! Kommer bättre bild senare :)


Sommar och nu är det dags för stan!!

img_2973 (MMS)

Sommar och nu är det dags för stan!!


Dagens låt

A1 var ett av pojkbanden jag lyssnade på för cirka tio år sedan. De är tillbaka och ja jag har pratat med två av tre medlemmar och de är hur trevliga och goa som helst. Så jag tycker absolut den här låten bör lyssnas igenom lite extra. Nya sommarplågan kanske? Antar att mina norska besökare säkert hört den här x-antal ggr redan;) Vi i sverige är lite efter ibland;)


Efter en dag med sol och plugg så är det d...

img_0243 (MMS)

Efter en dag med sol och plugg så är det dags att tacka för mig. Jag älskar att värmen har kommit, just nu känns det som om värmeguden har ett gott öga till oss i Halmstad! Natti! Take your time but you lose this is my game my rules.


Förälskad!

Jag är FORTFARANDE förälskad i den här västen...


I like!

Btw så var jag aldrig i stan idag för att testa byxorna, ska in imorgon så tar och kolla läget då ;)

Dags för dagens löprunda och den första på...

img_0298 (MMS)

Dags för dagens löprunda och den första på två veckor! Lätt den varmaste dagen så hur detta ska gå vet inte jag.. Det känns liksom som om jag har för mycket kläder på mig?!


Gött eller vad?!

img_7164 (MMS)

Gött eller vad?!


Bra start på veckan

Mat intagen och föreläsningen är äntligen slut. Jag vet inte vad det är som händer men jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt.. Den här tentan kommer inte bli nådig. Ska börja plugga till den på allvar från och med onsdag, vilket är efter fictionary tentaqn som jag strax ska sätta mig ner och plugga till.

Solen strålar och det är VARMT! Love it! Bikinin åker på även idagm man kan ju faktiskt plugga ute och det ska den här fröken se till att göra :P, fast det är lite segt ibland! Egentligen vill man bara luta sig tillbaka och sova! Jag vill iaf ;)

Har ni någon gång fått ett sådär extra sött och typ gulligaste sms:et någonsin?! Jag hoppas ni har det, något som känns lite extra i hjärtat. Jag hade fått ett igår när jag vaknade och nu när jag blir irriterad eller allt bara känns allmänt tråkigt.. Så tar jag bara upp det sms:et och blir på bra humör direkt! Det är helt fantastiskt vad vänliga och söta ord kan göra :)!

Ut i solen om ni kan, er som jobbar inne idag lider jag med och hoppas ni kan njuta av eftermiddagen istället!

Hörs sen!


Dagens! Mamma förlåt att brallorna är skry...

img_8731 (MMS)

Dagens! Mamma förlåt att brallorna är skrynkliga men hann inte fixa ;)


Kolla vilken skatt jag hittade i garderobe...

img_8387 (MMS)

Kolla vilken skatt jag hittade i garderoben när jag letade efter mina ballerina! Tror aldrig de är använda!!!(prislappen är kvar)


Dagens låt

DUBSTEP



Då var den här pipande veckan över som tag...

img_4259 (MMS)

Då var den här pipande veckan över som tagit en hel del energi från nog på olika sätt och vis. Men den slutade faktiskt rätt så bra och jag hade några fantastiska kvällar med mina skåningar som jag faktiskt inte riktigt vet  när jag träffar igen :(. Imorgon är det skola som gäller så vi hörs då! Natti!


Ska troligtvis testas imorgon

Om de nu finns här i Halmstad förstås.. Är helt förälskad i dem!

Å nu är det soffläge framför filmen chocol...

img_5181 (MMS)

Å nu är det soffläge framför filmen chocolate :). Hörs ikväll!


Jag älskar när shortsen får komma fram!

img_3835 (MMS)

Jag älskar när shortsen får komma fram!


Dagens låt

Btw så håll ett extra öga vid 3:02, det är nya grejen som är såå inne :P Fick ett senast igår haha!



Hello från solstolen!

img_5996 (MMS)

Hello från solstolen!


Jag gillar temperaturen den kommande vecka...

img_8773 (MMS)

Jag gillar temperaturen den kommande veckan ;)


Pipande har upphört

Sådär då var mysteriet löst med det fruktansvärda pipandet, tack vara världens bästa grannar som tipsade om att det fanns en vattenläckaralarm inne i ett plåtskåp gömt i garderoben så har jag äntligen fått tyst på det! Ska bara inhandla ett nytt batteri nu, men det är iaf tyst! Yihaa!  Tack fina grannar!

Snart åker bikinin på! Ska lägga mig och plugga lite i solen. Inte sådär överdrivet trött idag även om jag inte sovit så många timmar. Nu känns det dock som om jag kommer sova riktigt gott inatt! I wish iaf ;)! Ha en härlig dag i solen så uppdaterar jag snart från trädäcket!



Hemma efter en helt okej jobbkväll med fin...

img_1466 (MMS)

Hemma efter en helt okej jobbkväll med fina besök! Jag är rätt så trött faktiskt, imorgon blir jag förhoppningsvis av med pipandet! Woho! Sov gott och dröm sött :)!


I princip redo för jobb ikväll på James, b...

img_7641 (MMS)

I princip redo för jobb ikväll på James, bara vita skjortan som ska på nu :)


Utövning av vodoo?

Idag har också varit en sån där dag då det mesta ska jävlas. Förutom att jag fortfarande inte kan lokalisera vart pipandet kommer ifrån så har lampor blivit nerslagna, tvättställ blåst ner, jag har tappat i princip allt jag rört vid etc. etc. Jag börjar tro att någon faktiskt utövar vodoo på mig? Så om någon nu gör det kan ni ju vara så vänliga att lägga av med det, jag har lidit vad jag ska nu. Mest av allt vill jag att pipet försvinner..Helst. Tack på förhand kära vodooutövare!

TROTS att dagen varit som den varit och jag har varit irriterad stora delar av dagen, så har faktiskt mitt humör vänt nu. Ingenting särskillt har hänt men jag bara fick en sån där lättnande känsla och kom fram till att det inte är lönt egentligen att lägga energi på saker man inte kan påverka (förutom pipandet). Tappar jag något tar jag upp det, blir jag irriterad över något vet jag att det oftast går över på någon timme. Orka sura, nope!

Sen tror jag att min lilla nätshopping hjälpte humöret upp lite. Kollade in Nelly's rea och hittade ett rött lipgloss som jag tror kan bli ruggigt snyggt, sen behövde jag en ny mascara och eftersom jag använder Rimmel London som knappt finns att köpa någonstans kändes det enklare att beställa den från nätet. Vattenfast dock, gillar inte det egentligen, men som sagt INTE gnälla! DEssutom hittade jag de här skönheterna för 240 spänn:


Festskor , Milano , Lundberg - NELLY.COM
Tänk så lycklig man kan bli av lite shopping ibland :P. Å bara för det känns som om jag kommer ha en grym kväll på James så tänkte jag bjuda på en extra låt idag. Dubstep, ganska snäll och lite typ sagan om ringen känsla över den..Eller är det bara jag? Jag är ju lite märklig så det kanske bara är jag haha :P Enjoy!


Sjukt långt inlägg.. I know, det blir så ibland :P Ha en fantastisk lördag för det ska jag ha nu när humöret är på topp igen!

Vill ha

Från asos.

Och det fortsätter

Allt blev utdraget och en del blev utflyttat och andra saker slängdes, men tror ni det hjälpte? När hela utrymmet var HELT tomt så pep det likförbannat. Inte i någon gammal låda eller i något skåp utan det bara piper. Suck. Får nog snart fråga grannarna om de har något som piper? Eller så har jag blivit tokig på köpet, vilket kanske innebär att det slutat pipa egentligen men att det piper i mitt huvud? Eller?

I övrigt är jag ruggigt seg idag. Det var ansträngande att rota runt bland alla grejer, lyfta, bära och sortera. Fördelen är att dammsugarn äntligen får plats där igen iaf! Wohoo! Sen är pluggandet rätt tungt i knoppen i kombination med andra tankar som tar massor av energi. Suck. Jobbig lördag. Fördelen är att jag faktiskt är hemma och har det hyfsat fräscht härhemma nu! Ikväll blir det jobb och då blir jag säkert på bra humör! Världens b'ästa personal på stället så det kan ju inte gå fel! Elloooor?!



Dagens mission

-Att lokalisera och avlägsna detta fruktansvära pipande...

Ja, kan alla nu hålla tummarna så jag slipper go ännu mer loca än vad jag redan är? Tror ni alla är på mättnadsgränsen när det gäller mig så lite till hade kanske blivit på tok för mycket? Ellor?! Wish me luck!



Dagens låt

Fråga mig inte varför bara, för jag har inget bra svar. Men den har fastnat?!

Nu orkar jag inte mer. Det får räcka för i...

img_0806 (MMS)

Nu orkar jag inte mer. Det får räcka för idag nu! Jag har försökt hålla mig vaken men ögonen stängs per automatik så jag antar att jag är ruggigt trött. Idag kom jag fram till att jag nog tolkar saker lite för mycket ibland eller så har jag bara blivit kass på att läsa av situationer. Så kan det vara ibland. Märkligt det dära och mest jobbigt är det när man tänker för mycket själv vissa dagar. Att vara analytisk kan säkert vara till stor nytta många gånger men för ens egen del kan den vara dålig också. Ska försöka sluta med min analytiska sida, men hur det nu ska gå till vet inte jag. Om man verkligen vill sååå ? Ellor?! Aja nu får det vara. Sov gott med er och håll tummarna för fint väder imorgon!


Back in Halmstad :). Jag har städat och la...

img_2023 (MMS)

Back in Halmstad :). Jag har städat och lagat middag och hunnit med en riktigt god hallonpaj. Just nu ligger jag i soffa och glor på pearl harbor, många år sedan jag såg den sist! Vad gör ni en fredag som denna?


I can do it like a brother, I can do it like dude

Pluggandet är nästan klart, har ett kapitel till jag tänkt läsa idag men det får bli när jag kommer hem. Känns som om det snart är dags att packa resväskan och klä om och göra sig redo för hemfärd. Har en del som ska plockas undan och lakan ska bytas så jag kan sova som en lite/eller stor kanske?) prinsessa!

I eftermiddag/kväll ska jag unna mig lite hemmagjord hallonpaj med vaniljsås! Har haft lite vilovecka från träningen den här veckan och jag har ätit som en flodhäst.. Kanske inte så bra med paj då? Aja skitsamma, min kropp behöver vila lite innan det är dags för sommarformen delux. På måndag ska magen tränad till tusen, den är platt nu ska den bara få lite antydningar till rutor ;), just the way I want it!

Kan ni inte vara supersöta och hålla tummarna för att pipandet i lägenheten har slutat nu när jag kommer hem? Om inte MÅSTE jag plocka ut alla flyttlådor ur garderoben som ännu inte blivit uppackade och ja.. gud vad segt! Iofs har jag ju en bra sysselsättning ikväll om inget annat :P. Men jag slipper mer än gärna rota runt mer än nödvändigt, så håll tummarna!

Vi hörs senare vänner, Halmstad jag är snart påväg hem!



Dagens låt


Tenta plugg i solen i Skåne :)

img_1017 (MMS)

Tenta plugg i solen i Skåne :)


Nyas hemkommen från ytterligare en mysig f...

img_0093 (MMS)

Nyas hemkommen från ytterligare en mysig filmkväll i Vellinge! Idag såg vi en favorit i repris nämligen Avatar. Tröttheten var starkt genomgående idag så många goda skratt åt saker vi inte själv förstod fanns där :p. Ett gott skatt förlänger livet och med mina vänner kommer jag leva tills jag är minst 100 år! Fan vad ni är bäst <3. Nu är det natti!


Ser framemot lite varmare dagar!

img_1853 (MMS)

Ser framemot lite varmare dagar!


Snark. Trött som tusan idag. Idag har jag ...

img_9992 (MMS)

Snark. Trött som tusan idag. Idag har jag hunnit med en del pluggande och om några timmar bär det av mot Vellinge för ännu en filmkväll med mina skåningar :)! Fram tills dess ska jag bara softa framför TVn.


Missworldsweden deltävling avbruten

Det här hamnade precis på Miss World Swedens statusuppdatering:

Vad har hänt med omröstningen?
Kära deltagare och fans,

Under de senaste dagarna har det kommit till vår kännedom att det har förkommit fusk i deltävlingen, något som vår statistik tyvärr bekräftar. Vi har uppmärksammat att ett antal deltagares poäng har ökat tack vare köpta röster, bland annat via ett svenskt företag som förser sina kunder med en sådan tjänst. Eftersom vem som helst kan köpa likes till en profil, även någon annan än den tävlande, kan vi inte med 100 procents säkerhet avgöra om detta har varit ett medvetet val eller inte bland våra tävlanden.

Istället har vi beslutat att vi tar bort möjligheten att kvalificera till MWS Camp genom Facebook-likes. Vi kommer istället att låta juryn som har valt ut de 48 delfinalisterna också välja ut de 32 deltagare som går vidare till Camp Miss World Sweden.

Alltså:
  • Omröstningen på missworldsweden.se/deltavling2012 avbryts med omedelbar verkan p.g.a. fusk med röster
  • En jury bestämmer vilka som går vidare till Camp Miss World Sweden. Juryn består av medlemmar från de båda auditiontillfällena och har därmed träffat alla deltagare i verkligheten.
  • De som går vidare kommer att presenteras en och en i slumpmässig ordning med jämna mellanrum på http://www.missworldsweden.se/deltavling2012. Håll utkik på sidan!
Vi är måna om att hålla en hög nivå och en rättvis tävling, och hoppas att vi genom dessa åtgärder kan fortsätta jobba mot vårt mål att återigen sätta Sverige på kartan i Miss World.

Med vänlig hälsning
Miss World Sweden Organisationen

Dagens låt


Idag har det varit en lång dag. Upp lite ö...

img_1259 (MMS)

Idag har det varit en lång dag. Upp lite över sex, lämna in uppsats, ha föreläsning inför tentan nästa onsdag, hålla pass, köra till Skåne och avslutningsvis det bästa av allt; filmkväll med mina skåningar! Nu ska jag sova och hoppas på att sova ordentligt på den uppblåsbara luftmadrassen. Sov gott!


Hello Skåne!

img_8790 (MMS)

Hello Skåne!


Onsdag

Lika trött som alltid, fast med skillnaden att jag sov några fler timmar i natt än de senaste två veckorn så jag är nog lite mer utvilad :). Uppsatsen är inlämnad och sötaste Inna var en ängel och skrev ut den till mig! Här på högskolan vill de visst ha allt på papper, förstår inte det riktigt. Jag ahr alltid skickat in mina uppsatser för men inte här visst..

Om tre timmar ska jag hålla pass och när jag kommer hem blir det en snabbdusch innan det är dags att ta bilen ner till skåne! Myskväll med de bästa idag + god hemmagjord kladdkaka som Johan varit flitig och fixat igår! Ska bli skönt att komma hem lite nu när livet varit lite knepigt häruppe. Kort visit dock eftersom jag åker hem hyfsat tidigt på fredag. Men ändå! Sen ska det pluggas och pluggas och pluggas lite till :P.

Men nu ska jag dagdrömma till lite bra musik!



Dagens låt


Basic

img_2715 (MMS)

Basic


Trött tjej som tusan, och sjukt irriterad....

Trött tjej som tusan, och sjukt irriterad. Hoppas det sär jäkla pipandet slutar snart eller att jag iaf hittar vad det är för något! Jag tror snart jag blir galen!!


En väns musik

Har vänner i England som sysslar med musik och fick den här länken skickad till mig för några minuter sedan, ganska bra eller hur?



Djurisk

Klänning

Klänning - från H&M

http://www.hm.com/se/s/036O3E

En klänning i chiffong med tryckt mönster. Den har brottarrygg med synlig dragkedja och är längre bak än fram. Fodrad.

H;amp;Mwww.hm.com

Wtf

Efter enbart två dagar av den här veckan so far så har jag kommit fram till att det här är en av de där dåliga veckorna man får dras med ibland. Det mesta går emot en och mycket känns hopplöst. Dessutom är jag både trött och gnällig, och ja inte blir saken bättre av det.  Fick ett sjukt tråkigt mail som jag inte alls uppskattar ang. sommaren idag så, ja. Jag vet inte. Jag får väl hoppas att det är något riktigt jävla bra som ska hända i sommar, för de flesta planer jag sätter upp inför sommaren tycks gå i stöpet.

Aja, just nu är jag bara trött, grinig och typ så sjukt chockad att allt ska gå åt fanders så jag slutar bry mig från och med nu. Sweeeeet. Allt ordnar sig ju alltid på något sätt så det gör det säkert i det här fallet också. Dessutom ska jag åka ner till skåne imorgon och umgås med de bästa, de får mig alltid på gott humör. Dessutom blir det eventuellt sista spontana skånebesöket för den här sommaren om nu inget mer skit ska hända, det vet man ju aldrig. Sen blir det nog få av dem.. Hoppas på att skåningarna kommer hit till sommaren istället. Jag räknar med er, bara så nivet :).

Hoppas er tisdag är fantastisk i alla fall !

Invigning solstol-check

img_3018 (MMS)

Invigning solstol-check


Finally!

Äntligen är uppsatsen klar, den är skickad till Dave som lovat att rätta och kolla på den sen ska den lämnas in imorgon och därefter får man hoppas på det absolut bästa! Hade varit skönt att slippa göra om den men ja man vet ju aldrig riktigt säkert hur det går. Cross ur fingers!

Borde plugga mer idag men jag tror faktiskt det blir softande resterande av dagen. Orkar inte, har inte lust och har roligare saker att göra. Orkar inte sitta här och grubbla/häcka mer. Ibland kännerm an sig bra märklig, och om ni skulle missat att jag gör det idag så säger jag det en gång till. Nu är det dock ännu värre.

Men, over and out!



Konsten att vara dum i huvudet

Tänk er vilket erkännande jag ska göra nu, jag ska alltså erkänna att jag är dum i huvdet. Ja jag tänker inte säga att jag är dum i huvudet när det gäller allt, men ibland kan jag vara riktigt osmidig och inte tänka mig för alls. Det här resulterar i att jag ställer till det för mig själv eller missar en del bra chanser i livet, vilket jag tror eventuellt hänt nu.. Men jag är inte helt säker och delvis yrar jag nog efter koffeinchocken sedan natten och cirka fyra timmars sömn med något märkligt pipande från garderoben som vägrar ge med sig. Ja ni förstår själv att jag blir ännu mer dum i huvudet än tidigare (om det nu är möjligt förstås, men jag tror det!).

Jag blir dum i huvudet av att skriva uppsatser eller arbeten för jag försöker allt jag kan men ändå får jag i princip aldrig riktigt rätt på det. Normaltsätt brukar det gå hyfsat bra men den här gången är jag inte riktigt säker, tycker synd om den stackars saten som ska gå igenom min rappakalja och jag tycker synd om min lärare som ska läsa den, fast å andra sidan får läraren skylla sig själv som ger mig en sån här uppgift. Å ja jag tjatar. Men jag får för det är min blogg. PUNKT.

Jag har massor av saker som snurrar runt i skallen. Jag vet inte om jag är trög och missförstår saker eller vill tolka saker på ett sätt. Jag har andra saker att ta tag i som är skitjobbiga som jag mer än gärna skjuter upp, men jag kan inte ta tag i det om jag inte vet en annan sak säkert först. Ja jag vet det här är krångligt.. Men mitt liv är inte riktigt som det brukar.

Jag sover mindre än en uppsliten skosula (inte för jag vet om de sover men ändå). Egentligen vill jag köpa mig ett rejält sömnpiller och ligga däckad i typ tre dagar, men jag är livrädd för sömntabletter och dylikt så jag sover hellre dåligt(idioti) för att slippa obehagliga bieffekter.

Ibland (läs alltid) tar jag på mig saker jag egentligen inte vill och försöker lösa allt på ett så bra sätt som möjligt. Normaltsätt slutar det här i att jag stressar sönder mig och har ångest. Ofta är det inte mig det gäller här men av någon anledning tar jag gärna mig an andras känslor som jag inte kan påverka. Bra Alice, bra!

Mest av allt är man nog dum i huvudet när man talar om sig själv i tredje person. Japp, jag gör det ibland (se ovan) och ja det är inget jag är stolt över men det bara blir så ibland. Kommer av sig själv liksom.

Så ja, det var väl det för den här gången. Så om jag inte är ritkgit med för tillfället så är det helt enkelt för jag är lite extra dum i huvudet just nu. Mycket som rör sig i skallen och mycket som ska fixas. Jag hoppas att en del saker kommer lösa sig på ett riktigt bra sätt, men då det inte enbart gäller mig så är det inte helt lätt att veta. Nu ska jag sluta gnälla och pausa innan jag går igenom min underbara/fantastiska uppsats igen.. SEN är det sluttjatat om den tills den kommer tillbaka och troligtvis inte går igen.

PUSS!

Pipande gör mig tossig!

Pipande gör mig tossig!


Minns ni det där fantastiska pipandet jag ...

Minns ni det där fantastiska pipandet jag berättade om? Jag som trodde eller nej jag trodde det inte jag var helt övertygad om att det var fiberdosan, suprise, suprise det var det inte! Suck.. Skitsamma, hoppas jag somnar fort! Natti!


Dagens låt

Klockan är 02.58 och jag borde gått och lagt mig för länge, länge sedan. Men ja, antar att koffeintabletterna och den hela kannan kaffe gör sitt, och jag som inte trodde koffein bet på mig? Så fel man kan ha. Sen har jag pratat med min fina göteborgare också. Som jag saknar henne! Det blir alltid så långa samtal långt in på nätterna tills vi båda inser att det är mitt i natta och att vi snart ska upp. Ja, inte imorgon. Imorgon kan jag sova hur länge jag vill, men jag misstänker att det inte blir många timmar. Det har det inte blivit på två veckor...

Vill inte uppmana någon att sova så lite som jag gör just nu. Det är inte hälsosamt och det tar kål på en, tro mig. Men vad gör man när man inte kan sova? Får kanske be någon klubba mig i skallen med en klubba hårt så jag blir medvetslö några timmar haha :).

Eftersom det är nytt dygn nu tänkte jag passa på att ge ut dagens låt, enjoy!



Nattuggla

Inget pluggande förrän jag satte mig vid datorn när klockan var nästan halvnio. Ja ibland är det bara till att inse sanningen. Jag är en nattuggla och tydligen fungerar jag bäst på den här tiden även om jag är trött i skallen. Koffeintabletter OCH kaffe hjälper till att försöka fåhjärnan att fungera. Tror jag, eller så förstör den kanske den ytterligare. I'm not sure.. Men så är det iaf!

Btw så har min teliadosa i garderoben börjat pipa.. Lagom irriterande. Ska försöka dra ut lite sladdar och grejer innan jag lägger mig. Orkar inte direkt höra på pip hela natten. Jag sover ju dåligt som det är redan, så det behöver inte bli värre. Helst!

Ville bara göra ännu en såndär onödig uppdatering.

Over and out.

Man kan lätt bli såhär när hjärnan inte vi...

img_6262 (MMS)

Man kan lätt bli såhär när hjärnan inte vill fungera...


Zombienation

Nej, men zombie i alla fall. Fan alltså jag var ändå ganska så mycket på g för några timmar sedan men nu känner jag mig nästa lika utslagen som jag gjorde igår kväll. Måste anstränga mig lite med uppsatsen idag också, försöka få den klar.. Men inte så jävla lätt när man är otaggad, trött och ofokuserad till tusen.

Som ni såg så var jag uppe redan fem.. Det är helt sjukt. Jag undrar varför jag inte kan sova? Jag har massor av tankar i huvudet just nu, det har jag. Men vafan, två veckor utan sömn är väl inte normalt? Ellooor? Haha, jag och vännerna håller på att tjata sönder eller efter varje mening.. Kanske tråkigt att läsa men sjukt roligt i verkligheten.

Suck, suck, suck. Någon som känner för att skriva min uppsats, ge mig massage och städa hela lägenheten kanske? Inte det.. Nej, jag kunde väl tro det. Det var värt ett försök iaf. Vi får väl höras sen, så ni kan få lite av min pessimism som varit borta förvånansvärt länge. Så är det, sry men jag är som jag är när jag inte blev som jag skulle.



Dagens låt


Färgglad? Näääädå!

img_9156 (MMS)

Färgglad? Näääädå!


Morning sunshines! Wide awake again!

img_5424 (MMS)

Morning sunshines! Wide awake again!


Sängen kallar! Ska bli riktigt skönt att f...

Sängen kallar! Ska bli riktigt skönt att få sova, tråkigt att det är föreläsning imorgon men så är det. Kan inte missa den, så man får bara hoppas att man får många timmars sömn inatt! Sov så gott med er!


Såhär har jag det just nu. Relaxing i bade...

img_0242 (MMS)

Såhär har jag det just nu. Relaxing i badet och champagne, inte för att fira något särskilt utan mest för att jag bara behöver få vara lite. Musiken är på i bakgrunden och just nu spelas låten äckligt haha, många gånger undrar jag vad det är som är så himla äckligt? Någon som vet? Bring your ideas!


Dagens låt


Sliten

Två sidor skrivna av tre.. Resten får bli imorgon. Jag orkar absolut ingenting just nu. Det känns som om jag supit skallen av mig två veckor i rad och att en tung lastbil vägande 10 ton kört över mig och sedan backat tillbaka... Min kropp har börjat säga ifrån igen. Jobbigt och irriterande. Just nu har jag inte tid att inte orka göra saker, fullt ös som gäller. Får hoppas att några timmars vila hjälper den att komma tillbaka igen, ja och lite sömn på det hade ju vorit trevligt så jag kan känna mig som en människa igen!

/Bitterfittan

Snark!

Det är sällan jag är såhär otroligt omotiverad att sitta och skriva en uppsats.. Det riktigt kryyyyyyyper i kroppen på mig och att det är fantastisk väder ute gör det hela så jävla mycket mer deprimerande. Jag tragglar genom att skriva någon mening, kolla facebook, skriva en mening, kolla facebook.. GAH! Jag vet inte riktigt säkert vad jag håller på att skriva och jag har ingen aning om hur det kommer sluta (troligtvist för kort..). Vilket mög, men så är det. Man får bita i det sura äpplet ibland, jag har glassat på tok för mycket den senaste tiden. Just nu ser jag fram emot en god kladdkaka på onsdag med mina skåningar! Tänka sig att jag fick en impuls och ta ett sista ryck ner innan sommaren ;), så går det när man har underbara vänner man saknar!




Uppsats

Morning denna strålande söndag!

Jag känner mig fortfarande som en zombie efter en veckas dålig sömn.. Men fick lite fler timmar inatt och idag är det dags att börja å uppsatsen som jag skulle påbörjat igår.. Ja bättre sent än aldrig. Ska föröska skriva den klar imorgon och skicka den till en kompis som går igenom den (en britt) i alla fall grammatiskt för jag är ruskigt dålig på den engelska grammatiken. Antar att min uppmärksamhet fanns hos pojkar och musik på den tiden (inte för att det är någon större skillnad idag egentligen..men jag är ju liiite äldre haha).

I övrigt måste jag fylla i mitt sommarschema och åka och lämna på gymmet samt plugga lite av de andra ämnena också. Riktigt segt att plugga så mycket en söndag, men så går det när man är lat och skjuter upp saker. Lite stressad är jag, men äh det får gå bra. Annars får jag göra om det, inte mer med det!

Hörs senare!

P.S Glöm inte rösta på mig i Miss World Sweden, klicka på bilden nedan för att komma till sidan. D.S



Äntligen hemma i sängen! Idag var det trög...

img_8727 (MMS)

Äntligen hemma i sängen! Idag var det trögt att jobba. Trött i skallen av för lite sömn och för många tankar som surrat runt i veckan ja eller fortfarande gör men i mindre utsträckning :). Tänk så fort saker ändras. Det känns väldigt positivt just nu och jag hoppas det fortsätter så. Natti!


Wow så trött jag är idag. Zombietillstånd....

Wow så trött jag är idag. Zombietillstånd. Snart får jag gå hem!


Dags att bege sig till jobb! Trött som man...

img_2979 (MMS)

Dags att bege sig till jobb! Trött som man är ^^


Såg precis Avengers och OJ så bra den var!...

Såg precis Avengers och OJ så bra den var!! Jag ä helt klart nöjd! Dock var det inget måste att se den i 3D dock, men gå och se den! Hoppas ni har lika bra sällskap som jag :)


Lördag

Godmorgon, ja typ iaf, det kanske inte är morgon längre?

Jag vet inte vad som händer men jag sover så sjukligt lite numera. Jag är inne på 7:e dagen med minimalt antal sömntimmar, inatt blev det bara 4 timmar. Helt galet. Jag är mest rädd för att kroppen slår bakut så småningom icg bam säger det sen kan man inte göra någonting på flera veckor. "Been there done that". Aja vi får väl tro att det inte blir så illa :).

Idag ska jag försöka påbörja (och helst avsluta) min uppsatts inom fictionary. Jag har ingen susning om hur det ska gå till eftersom jag inte är riktigt säker på hur eller vad som ska skrivas. Vissa dagar är jag förstås lite mer kreativ så vi får hoppas att hjärnkontoret är hyfsat okej trots få timmars sömn ;).

Men ja, vi hörs av lite senare!

Puss på er!



Kvällen idag var rätt så lång men absolut ...

img_4208 (MMS)

Kvällen idag var rätt så lång men absolut trevlig! Pratade en hel del med dem som jobbade på James ikväll och Gud vilket härligt gäng! Riktigt, riktigt trevliga så nu ser jag fram emot nästa lördag där ;)! Annars har väl dagen i sin helhet varit bra, mer positiva tankar idag och det känns skönt. Cassie hjälpte mig på bättre tankar igår med ett av mina bekymmer och det tackar jag för! Inget är ändå garanterat men sättet att tänka på som hon föreslog är så rätt! Nu ska jag försöka sova! Ska börja på min uppsats imorgon och imorgon kväll är det jobb igen! Natti!


Wooork!

img_3796 (MMS)

Wooork!


Fredag

God eftermiddag!

Har pluggat i två timmar och har väl cirka en timmes pluggande kvar för dagen hade jag tänkt. Var och handlade så jag kan laga lite pastagratäng till mamma och mig innan jag pluggar vidare och efter det blir det nog lite Mario Galaxy, sjukt beroendeframkallande fast jag säkerligen kommer få sjukt ont i handleden. Kastar utan att spänna handleden, men smällar man får ta ;)!

Ikväll är det jobb som gäller, ska sitta på Rockbaren James, alltid trevligt att sitta där faktiskt så det ser jag fram emot! Dessutom var det ett tag sedan sist! Så det ska bli trevligt!

Nej inget mer att uppdatera såhär långt, så vi får höras senare! Eller ja, ni får gärna rösta på mig inför Miss World Sweden, klicka på bilden och tryck på gilla på höger sida :) Tack på förhand!



Vänskap

Det känns som om det var helg precis men det är redan helg igen och snart har det gått en vecka sedan jag var i Köpenhamn med mina fina vänner och vi rockade på Skrillex konserten. Fan vad det var bra och det bästa av allt var sällskapet jag var där med.

Fina vänner ska man vara rädd om och jag har äntligen hittat mina själsfränder. Det kanske tog några år, men nu när jag hittat er släpper jag er aldrig. Bara så ni vet. Det spelar mig ingen roll att vi är utspridda i olika städer för vi lyckas ändå finnas där för varandra när vi behöver varandra som mest. Jag vet att jag alltid har er att luta mig tillbaka på när allt känns tungt och jobbigt. Jag vet att ni finns där att fira med mig när saker går bra i livet och jag vet att jag bara kan få vara den jag är när jag är tillsammans med er. Ni är bäst mina fina vänner och jag älskar er fantastiskt mycket. Ibland känns det som om jag säger det för sällan, men jag gör verkligen det. Ni är bäst!


Kärlek till de absolut bästa!




Ännu en tänkvärd låt

En fantastisk låt med underbar text, tack för låttipset Fredrik :)


Mitt förra inlägg blev så deppigt! Förlåt!...

Mitt förra inlägg blev så deppigt! Förlåt! Vill bara passa på att tacka alla underbara och Goa människor som röstar och delar min länk inför Miss world Sweden! Fan vad ni är bäst och jag uppskattar verkligen all hjälp och alla röster! TACK! Puss pÃ¥ er ❤


Jag som hade tänkt plugga ytterligare, men...

img_9300 (MMS)

Jag som hade tänkt plugga ytterligare, men det går inte för jag är för trött efter allt tänkande och övervägande. Fan vad saker ska vara jobbiga ibland. Jag vet att livet ska vara en utmaning och i vissa stunder är det mer av än utmaning än andra tillfällen. Jag vill väldigt mycket just nu och jag känner väldigt mycket just nu. En del saker kan man inte påverka hur mycket man än vill. Man kan inte få saker ogjorda och man kan aldrig veta vad som komma ska. Varför ska man då oroa sig? Jag tror jag gör det för att jag bryr mig och för att jag är sån. Jobbigt och sant. Vi får väl se hur det här slutar. Det finns två oroande saker i knoppen nu. Tänker jag inte på den ena saken så kommer jag på mig själv med att tänka på den andra. Den största lyckan jag har i livet just nu är mina älskade vänner! Ni är fantastiska och jag älskar er! Saknar er gör jag också som tusan, men jag ger mig inte, jag ska nog få er att flytta upp här, en efter en ;)! Sovgott!


Tankar hit och tankar dit.

Tankar hit och tankar dit.


Zzzz

Pluggandet har gått sådär, fick i alla fall tummarna loss ett tag. Så lite är gjort, mer ska göras.. ruskigt tråkigt blä! Ska nog strax ta hundarna på en långpromenad nu när det slutat regna, både de och jag behöver lite frisk luft och lite extra motion!

Pappa ringde tidigare och berättade att han fått lite positivare besked ang. Zeus, vilket lättade mitt hjärta! Håll nu tummar och tår för att det blir bra nu! Vår lille plutt har lidit färdigt nu, det är dags att bli frisk!

Ja, men vet ni. Ännu ett "informativt"inlägg som en av mina "kära" läsare skrev igår. Så vi hörs ikväll och ser om något kul har hänt tills dess;)




Sorglig men bra

Hörde den här låten på radion någon gång förra veckan och fastnade för den direkt. Jag ahr nog gått och blivit blödig! Men bra är den, fast den är hemsk!


Grått

Usch det har regnat nästan hela dagen såhär långt. Man blir seg och man blir trött. Dessutom är jag orolig för vår lille colliekille som aldrig får bli frisk :(. Jag har ont i magen för den lile stackarn :(.

Löpningen idag gick bra, en minut snabbare än tidigare. Det tar sig, sakta men säkert och *peppar peppar* än så länge ingen muskelinflamation i bakdelen som jag lyckades dra på mig förra året.

Men nuuuu lite Mario galaxy för att sluta tänka på diverse saker ett litet tag!

Torsdag

God förmiddag!

Hoppas ni alla sovit gott! Själv har jag sovit helt okej, men än så har jag lite ont i magen. Måste sluta stressa för saker och ting, min mage gillar inte det riktigt!

Om en stund ska jag ta mig ut på min joggingrunda, nu var det två dagar sedan sist jag sprang den. Siktar på liiiite bättre tid än senast. Fick förvisso håll och fick gå en bit då så får väl hoppas på att jag slipper det idag!

I övrigt ska jag plugga idag och försöka komma någon vart med den amerikanska och kanadensiska historian.. Ruskigt tråkigt och mindre intressant än den brittiska historian, även om jag spydde galla över den också så var det liite logiskt. Eller nej föressten, det var det inte.. Men skitsamma :P.

Sen ikväll blir det nog lite Mario galaxy igen.. Påbörjade det igårkväll när jag var lite småtrött och fan vad skoj det var. Ska lätt på det igen, känns som om jag ahr en hyfsat bra sysselsättning ett tag framöver. Förutom galaxy så har jag fem andra spel som jag lånat så det finns att göra;).

Ja och som ni kanske såg igår så är jag alltså vidare i ytterligare en kvaltävling inför Miss world sweden, och jag hade uppskattat om ni röstade och delade min länk så mycket som det bara går! Klicka på bilden nedan!



Dags att sova. Idag är jag riktigt trött o...

img_7533 (MMS)

Dags att sova. Idag är jag riktigt trött och hoppas på att få sova ordentligt inatt. En del tanka surrar fortfarande i huvudet. Ibland vill man bara vara lycklig, och ofta är jag det men ibland händer det saker som gör det hela mer komplicerat. Livet ska inte vara lätt, men det ger mig magont mellan varven. Sov gott vänner!


Dags igen kära vänner!

Dags att gå in och rösta igen inför Miss World Sweden 2012, jag uppskattar alla röstningar och delningar! Tusen tusen tack! Klicka på bilden nedan:



Suck..

Dagen har varit bra fram tills nu på kvällen när jag fick reda på att Zeus kanske har en resistent bakterie i kroppen.. Fan han som börjat bli pigg och bra. Jag hoppas de har fel! Snälla håll tummarna för vår fina, fina colliekille!

Dags att hålla pass!

img_7822 (MMS)

Dags att hålla pass!


I just met you, and this is crazy

Mysig låt, Call me maybe ;).

Ja som vanligt är jag trött, än har jag inte fått till någon powernap och om tre timmar ska jag hålla mitt indoor striding pass, blir bilen till gymmet trots att det är nära. Idag regnar det!

Nej, jag har väl inte så mycket vettigt att säga för stunden, hörs sen ;)



Dagens :)

img_5901 (MMS)

Dagens :)


Helt klart inte lika glamoröst att gå upp ...

Helt klart inte lika glamoröst att gå upp två timmar senare...


Ibland undrar jag vad det är för fel på mi...

img_7113 (MMS)

Ibland undrar jag vad det är för fel på mig? Nu har jag varit vaken lite mer än en timme och trött är jag inte... Men sova borde jag eftersom jag ska till skolan och i eftermiddag hålla pass Men vad för man om det inte går att sova? Nej jag är bra märklig jag. Måste vara något djuriskt  beteende :p. Ska göra ett försök att somna om, annars hörs vi snart igen!


Btw så är dilemman så otroligt jobbiga och...

Btw så är dilemman så otroligt jobbiga och besvärliga. Problemet är att man inte kan låta bli att gå runt och tänka på dem. Suck. Dagens i-landsproblem.


Dags för sängen. Var varit en bra dag även...

img_2314 (MMS)

Dags för sängen. Var varit en bra dag även om jag haft någon märklig känsla inombords. Sånna dagar har man ibland och jag skyller på att vädret varit grått halva dagen. Imorgon är det skola igen, noll taggad och ännu mindre taggad på att skriva en uppsats till nästa vecka.. Suck! Men allt kan ju inte vara kul såklart! Mycket positivt har hänt mig det senaste halvåret så jag hoppas det fortsätter såhär ett tag framöver. Känns som om mycket bra är på g och jag hoppas det stämmer ;)! Natti!


Dags att ta tag i pluggandet.. Inte taggad...

img_6023 (MMS)

Dags att ta tag i pluggandet.. Inte taggad för fem öre. Amerikansk och kanadensisk historia.. Yihaaa. Btw sitter och funderar på om det ska bli en snabbvisit i Skåne nästa vecka... Ledigt mitt i, jobba iofs lördag mene.. Lite sugen är jag allt!


Jag kan nog tänka nig att se Skrillex igen..

img_9216 (MMS)

Jag kan nog tänka nig att se Skrillex igen..


Ett steg närmare

God förmiddag fina, fina läsare!

Vill bara meddela att jag kommit ytterligare ett steg närmare Miss World Sweden! Imorgon 21.00 läggs jag på nytt ut på Facebook för gilla markeringar, hoppas ni vill hjälpa mig komma ännu närmre! Tack, tack, tack! För all hjälp jag fått av er, nu behöver jag den snart igen!

Ha en härlig tisdag!

Våren är här! Just idag saknade jag de där...

img_3430 (MMS)

Våren är här! Just idag saknade jag de där varma vindarna vi hade förra veckan.. Idag var de kalla! Fick lite vettigt gjort idag faktiskt som är till skolan. I övrigt har det varit en löprunda och en långpromenad :). Tänkte egentligen spela lite wii ( fick låna massor av spel av en Jocke) men jag är nog på tok för trött. Men imorgon ojojoj. Ska träna lite på morgonen bara sen känns det som det är dags att lira lite. Sov så gott och hörs imorgon!


What makes you beatiful

Tycker den här låten är så mysig!


Dags för dagens löprunda!

img_2844 (MMS)

Dags för dagens löprunda!


Ett onödigt måste?

Kanske iaf!



Zzzznaaark

Idag är jag fruktansvärt trött, känns som jag hade värsta röjarhelgen och har legat totalt utslagen i två dygn... Men nej det har jag inte och lördagen var ändå ganska så lugn. Sömnbrist är inge bra...

Det suger lite i shoppingtarmen just nu. Har i den föregående veckan insett att jag saknar ett par ljusblåjeans, att jag behöver lite tunna ljusa/svarta tunikor och en snygg bikini med bygel som passar, samt nya underkläder i rätt storlek. Ja eller bh:ar snarare, mina tuttar har visst blivit mindre så numera kan man få in ett äpple i varje kupa... Jaja, så är det när man tränar mycket! Helt okej med mig eftersom jag tyckte jag såg lite opropotionerlig ut tidigare, men ja hur man är född kan man inte göra så mycket åt, man får vara tacksam för det man fått!, men nu har det jämnat ut sig lite iaf ;).

Egentligen orkar jag inte träna idag. Meeeen jag ska göra det ändå, så det får bli en joggingtur om någon timme. Måste bli fokuserad, har blivit lite ofokuserad den senaste veckan. Måste skärpa till mig lite, lättare sagt än gjort dock. Hjärnan vill något helt annat än vad jag vill just nu, not easy to be me.

Nej jag får väl ha gnällt färdigt för det här inlägget. Hörs senare!



Sjukt ofokuserad.

Sjukt ofokuserad.


Dagens färgchock

img_7827 (MMS)

Dagens färgchock


Efter åtta timmars sömn totalt under helge...

img_0602 (MMS)

Efter åtta timmars sömn totalt under helgen så är det dags att krypa till kojs. Jag är en trött tjej idag! Helgen har varit härlig och jag är supernöjd, tänk vilka härliga vänner jag har! Huvudet har börjat arbeta lite igen.. Det känns som om det är på ett bra sätt, så vi får hoppas det ÄR det också :). Sov så gott!


Skrillex 120505

Såhär bra vart det:

Nedräkningen inför Skrillex entré på scenen visades såhär:

Under tiden såg det ut såhär, och ja jag vet kameran svajjar lite.. Men jag är kort okej!


Under Cinemalåten åkte tändarna fram:


Såhär hade vi det i bildform:


Johan & Jag innan allt satte igång

Lugnet före stormen om man säger så, 9000 pers rymdes i lokalen!

Bästa konsertsällskapet!

Hela gänget!

Några trevliga danskar vi träffade i kön!

Skrillex himself


Bra kväll med fantastiskt sällskap! Over a...

img_0119 (MMS)

Bra kväll med fantastiskt sällskap! Over and out!


Festen kan börja :D

img_7621 (MMS)

Festen kan börja :D


Då var det dags att sova efter en myspyskv...

img_9733 (MMS)

Då var det dags att sova efter en myspyskväll med de bästa! Såg the devil inside, riktigt dålig film så se den inte ni blir bara besvikna! Inväntar en grymt bra skräckis.. Får hoppas en sådan dyker upp snart :)! Imorgon är det SKRILLEX som gäller! Det känns som om det kommer bli världens bästa dag! Sov gott så hörs vi imorgon!


I Skåne ;)

img_0168 (MMS)

I Skåne ;)


You find me on broadway

Har en känsla av att jag lagt upp den här fantastiska Skrillex låten tidigare.. Men som sagt det är BARA att tagga till ite hårdare. Imorgon så jääävlar ;)



Nu är det fredagsmys!

Kanske inte riktigt än, men om några timmar! Jag har packat resväskan, ska alldeles strax klä mig och inom gymmet för att hämta ett kuvert och köpa ögondroppar. Misstänker jag är lite pollenallergiker trots allt för det kliar som tusan i ögonen på morgonen.. Ja och lite då och då :P.

I eftermiddag blir det mjukglass eller något form av häng vid kiosken iaf :P. Sen ikväll ska det bli skräckfilm med pojkarna! Det är mjukisfredag så jag ska ta med min nyfunna (gammal i övrigt) gula mjukisdress! Sweet! Ja sen ska det givetvis taggas till lite extra inför konserten imorgon! IIIH!



Äntligen helg!!

Äntligen helg!!


Jag pluggade faktiskt lite nu. Trodde aldr...

img_7150 (MMS)

Jag pluggade faktiskt lite nu. Trodde aldrig jag skulle orka men det gjorde jag! Ja inte lika mycket som jag hade tänkt kanske men ändå ;)! Dags att sova om en stund. Hoppas på mer sömn inatt. Ibland kommer jag på mig själv att skapa problem i knoppen som inte finns, ja jag har ett som jag har på känn kommer dyka upp inom en snart framtid.. Men ja hur som helst så ä det ju så otroligt korkat att ta ut saker i förskott eller att ens komma på lösningar till ett problem som ännu inte finns. Ibland kan analyser vara ett bra verktyg men fan vad det kan ge en huvudvärk i onödan många gånger! Jag MåSTE sluta med det och det nu! Imorgon är det skåne!! Yeey! Sov gott vänner!


När man är gyllebrun en sommarnatt...

Tror den här hade varit perfekt då!

Torsdag

Två långpromenader senare.. Japp jag var ju iväg imorse med kleinarna och sedan blev det en lååång kvällsrunda också! Har varit dålig med pluggandet idag, så ska ta Ipaden och läsa igen amerikans och kanadensisk historia lite senare! Typ vid sovdags;)

Annars inget nytt att berätta än :) Hörs till natti-inlägget!

Hello glada färger!

img_1763 (MMS)

Hello glada färger!


Torsdag

Hello!

Nej armarna klarar nog inte mer sol för idag... de kliar och är lite småröda så jag gick in för en stund sedan. Behöver ju inteb ränna mig så allt åker bort igen..

Snart är det duschen som kallar, sen blir det thaimat och eventuellt jysk. Ska köpa en solstol, får fläskränder efter vanliga utemöblerna.. Så ja, inget att be för :). Sen får jag väl plugga lite senare..örk! Inte taggad på det för fem öre. Men men, så kan det vara! Livet kan ju inte alltid vara en dans på rosor, även om den lätt kommer vara det i helgen! Taggad, taggad och taggad!

Jag unnar mig lite solning på balkongen id...

img_6938 (MMS)

Jag unnar mig lite solning på balkongen idag också! Ruskigt härligt!! Bara TVÅ dagar kvar tills Skrillex!!! Snacka om att jag är PEPP!!


Godmorgon! Inte sovit vidare gott inatt.. ...

img_3595 (MMS)

Godmorgon! Inte sovit vidare gott inatt..  Men så kan det ju vara Går upp tidigt idag. Kaffe som gäller nu!


Sen måste jag avsluta med ett jävligt bra ...

Sen måste jag avsluta med ett jävligt bra citat " Don't fear the enemy that attacks you, but the fake friend that hugs you." Twitter är bra ibland!


Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna! Tröt...

img_8671 (MMS)

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna! Trött som tusan! Håll tummarna för sol imorgon! Natti!


En bra onsdag

Åh idag mår jag bra! Förutom att jag solat några timmar på balkongen i bikini och glassat utan att göra något vettigt så höll jag mitt Indoorstriding pass och blev utvärderad av vår gruppträningsansvariga. Jag var nervös, troligtvis mest för att jag visste hon skulle iaktta mig... Men oj så glatt överraskad jag blev av vårt samtal efter, det var så roligt att höra att det gick bra och att Jaguar utstrålning! Det värmde i hjärtat och nu känns det som om passen kommer gå ännu lättare och att nästa indoorpass kommer bli ännu bättre! Dessutom verkar det lovandenför mig inför hösten med andra pass också så ja jag är taggad! Det här kommer bli såååå bra!
Snart är det helg! Å ja jag tjatar men det känns som om det kommer bli en härlig helg! På fredag ska det bli skräckisen The Devil Inside, känns som en okej uppladdning inför lördagen! Ja och sen är det ju såklart Skrillex då OM ni på något märkligt sätt skulle missat att jag ska dit haha!
Hoppas på sol imorgon, så det kan bli lite bränna samtidigt som man pluggar. Har typ tre olika bränner på överkroppen just bu så de behöver jämnas till lite ;).
Hörs till nannedags!

Tralala lilla molntuss

Yes visst är det Bob hund som ljuder ur högtalarna. Visst sitter jag iklädd min favoritleopardbikini ute i solen på balkongen och bara njuter av livet! Oh yes! Om tre dagar är det Skrillex i dk och det var länge sedan jag var så pepp på något! Dessutom har jag världens bästa sällskap dit, så jo trots mitt gnällande lite då och då så är livet rätt så bra ändå ;).

Dagens :)

img_8952 (MMS)

Dagens :)


Ni har aldrig sett mina ben förr va ;)?. J...

img_9113 (MMS)

Ni har aldrig sett mina ben förr va ;)?. Jag är jättetrött som sagt. Jag har sovit lite, solat, pluggat, tränat promenerat och umgåtts med fina Inna så nu är alla krafter slut för idag. Dessutom har tankarna börjat vandra runt i hjärnan igen. Just nu är det tre saker som turas om att gå varv i hjärnan. Tråkigt blir det när man vet att en av sakerna egentligen inte alls är bra och när man vet precis vad som ska göras. Man vet bara inte hur och när. Jag tänker inte gå in på någon av sakerna närmre för det blir så gnälligt och tjatigt då. Jag gör så gott jag kan för att hålla mig positiv, även om det just nu är svårt då två av sakerna i knoppen ännu inte nått någon positiv lösning Men det kommer kanske, eller så har jag bara lite dåliga dagar. Jag är ju rätt trött av mig. Nu släpper vi det. Nu ska jag nanna, skola imorgon klockan 09.00. Har vi tur blir det lika fantastiskt väder imorgon också! Natti!


Trött som fan idag.. Men gött väder har de...

Trött som fan idag.. Men gött väder har det iaf varit och sushin i stan var supermysig och god :). Solen sken på oss vilket gjorde det hela ännu ner trevligt !


Dags för stan och sushi med Inna :)

img_8761 (MMS)

Dags för stan och sushi med Inna :)


Söndag..eller nej tisdag?

Idag känns det som om det är söndag? Beror väl på att det var valborg igår och jag jobbade, ja och att det var lika mycket folk ute igår som på en lördag! Jag hade en trevlig jobbkväll iaf :)!

Sprang min "nya" runda idag igen, andra gången eller nej, tredje är det nog! 1,5 minut snabbare, och då var jag ändå djävulskt trött så jag är nöjd! Sen har jag suttit ute och läst The curious accident with the dog som vi har på fictionaryclass. Fan jag gillade ändå boken! Mysig på något sätt, även om den var sorglig också!

Nu har jag satt på en kanna kaffe innan det är dags att påbörja bok nr 2 som ska vara klar nästa vecka! SOlen steker gött på balkongen så jag hamnar nog där igen ;).

Hörs sen!

P.S Bara fyra dagar kvar till Skrillex i Dk ;)



Hemma efter en jobbnatt :). Trött fast änd...

img_3527 (MMS)

Hemma efter en jobbnatt :). Trött fast ändå inte trött. Har lagt mig i alla fall :). Kvällen har bjudit på mycket spel och trevligt besök. Nu ska jag försöka sova några timmar och imorgon är det löpning, sushi och plugg som gäller :). Natti!