Sleigh bells riiiiing are you listning?

Dålig på att uppdatera? Ja, jag vet.. Livet har varit i full gång hela veckan och mycket har hänt och jag har hunnit med mycket. Nu är i princip alla julklappar inhandlade för i år, saknar bara tre stycken och sedan är det no more julstress! Riktigt gött. 
 
Jag och Bella var på Gekås igår och brottades med alla pensionärer. Men vi var klara efter bara 2,5 timme och gick därifrån med i princip alla julklappar klara. Underbart! Kvällen tillbringades med Jocke, Games of Thrones säsong två och supergoda pankakor med svampstuvning :) Min nya favorit rätt, men bara om Jocke gjort dem! 
 
Idag har jag hunnit med en fika med fina Mia där jag lyckades ta fel latte.. Sånt som händer ibland :P, kändes lite dumt när jag kom på det men där var ju inte sådär jättemycket att göra åt saken. Jag fick ju lite extra iaf ;). Efter fikan stack jag bort till plantagen för att inhandla julstjärnor för att få till den där lilla extra julkänslan innan tomtarna kommer upp. Resten av eftermiddagen har gått åt till att städa, här har sett ut som fan själv varit här och lekt i sandlådan typ.. Nu är det okej :).
 
Om några timmar ska jag jobba. Inte sådär jättetaggad men det här är min sista helg som croupier. Ikväll blir det Corner och imorgon avslutar jag med favoritstället James! Känns som ett bra avslut! Iofs är jag reserv nästa lördag, men hoppas på att slippa jobba då jag även är bortbjuden på en middag jag gärna vill gå på. Håll tummarna för mig!
 
Ha nu en härlig kväll alla och förlåt för mina extremt sega och tråkiga inlägg! Det blir så ibland när livet går fort!
 

Over and out

Bedtime. Jag är trött och imorgon är det Gekås som gäller!


Grekisk paj

Passen var avklarade och det var en liten skara som var tappra nog att ta sig till gymmet idag :)! Bra kämpat av er allihopa!
 
Har käkaten tallrik cornflakes och påbörjat matlagningen a la grekisk fetaostpaj. Ruggigt god och dessutom har man mat några dagar framöver om man bor ensam ;) Sweet!
 
Humöret är det lite si och så med men som sagt huvudvärken försvann iaf så det känns lite lättare och så fort pajen är i ugnen så blir det duschen som kallar och då kommer jag säkert må betydligt bättre efteråt!
 
Hoppas ni har en mysig kväll!

Blackout

Nya favoritlåten heter just Blackout och är gjord av några vänner från A1, deras album finner ni på Spotify. Tror den här låten kommer bli en av rygglåtarna på nya Corepasset som ska vara klart inför starten 2013 :).
 
Ska strax iväg och köra pass. 30 minuter Core och 30 minuter Indoor striding, ska bli spännande att se hur många som kommer på mina pass idag. I måndags var det rekord på corepasset och ett glatt och duktigt gäng som körde! Hoppas på detsamma idag.
 
Mår lite bättre i huvudet nu. Jag tog en alcedon när jag kom hem från skolan men den hjälpte inte.. Jag sov i två timmar och det hjälpte inte. Jag kokade kaffe och drack en klunk och vips så var huvudvärken borta. Abstinens. Det var nog sista gången jag skippade morgonkaffet innan skolan. 
 
I övrigt ser det ut att bli en lugn kväll. Imorgon blir det till min stora glädje en julklappstur till Gekås med bästaste Bella! Ska bli skönt att inhandla det som behövs och slå in allt så det är klart och man kan njuta av julmysandet lite. 
 
Ha en trevlig kväll så hörs vi sen!
 

Onsdag

Den här dagen är ingen höjdare alls... Trött som en gnu och huvudvärk som 100 baksmöllor på samma gång. Så kan det ju vara ibland. Mest av allt behöver jag nog en stor bamsekram just nu. 
 

Nov. 28, 2012


Jodå så atte...

Igår var jag lite extra glad för att jag slapp den där jobbiga blue monday känslan. Istället hade jag en bra start på veckan i skolan, på jobb och en mysig kväll med härligt sovsällskap. Den här dagen började väl helt okej och jag fick hyfsat mycket gjort på kort tid... Men ja jag vet inte riktigt vad som hände de här sista kvällstimmarna men det känns som om blue monday känslorna kom nu istället. Jag misstänker det handlar om att huvudet arbeta för mycket och går igenom en del saker. Dagen har varit tung och grå och jag har kommit fram till att jag inte har någonting kul överhuvudtaget att se fram emot. N A D A. Det lilla jag planerat in har ändrats och ja så kan det vara ibland men just sånna här dagar känns det riktigt segt och olustigt. Det finns saker jag retar mig på och som gör mig besviken gång på gång.. Det är också ett störmoment som blir så tydligt när man har en såhär jobbig kväll. Självklart har jag inte glömt allt jag skrev innan. Livet är bra och jag trivs med det mesta, men ni minns kanske att jag pratade om svarta dammkorn? Ska sova bort min ilska nu och mysa lite i det härliga ljus adventsljusstaken avger. Natti, imorgon är en bättre dag :-).


Enjoy

 

I en annan dimension av tankar

Idag är en sådan dag då jag har haft massor av tid att ägna åt att bara tänka på livets alla små guldkorn och livets inte alltför sköna svarta dammkorn som ofta ligger och skräpar lite här och var i huvudet, de där dammkornen som får en att vända ut och in på sig själv. Men mest har jag hållt mig till guldkornen som får mig att må bra och inse att livet inte är så tokigt trots allt, trots att där finns en del svarta dammkorn som kommer över en lite då och då. 
 
Som jag nämnde för några dagar sedan så är jag nöjd med livet som det är just nu. Det finns givetvis alltid saker som kan bli bättre, men om jag ser på det stora hela så är jag faktiskt nöjd. Skolan går bra och det känns fortfarande så sjukt, jävla rätt! Jag trodde aldrig jag skulle komma på vad jag ville göra men som en blixt från en klar himmel slog det mig för ett år sedan. Lyckan var att det fanns här i Halmstad så att jag skulle hamna här hade nog sina små orsaker, och som livet är nu tror jag att det fanns många anledningar till att jag skulle hamna här!
 
En del av er undrar säkert vad jag pratar om. Men jag tror mycket på ödet och jag tror att en del saker (om inte nästintill allt) händer av en orsak. Många puzzelbitar i livet har hamnat rätt nu även om en del tycks ha lossnat och gömt sig någonstans under alla andra ( som att hitta en annan lägenhet t.ex, vilket kom som en stor och otrevlig överraskning i somras).
 
Äntligen känns det som om mitt liv är påväg att bli någonting och äntligen är jag villig att kämpa och arbeta för att få det jag vill i slutändand. Livet är underbart och jag hoppas att jag en grå och trist dag kan titta tillbaka på det här inlägget och minnas att jag faktiskt har det ganska så bra och att livet äntligen har kommit ifatt mig :)!
 
Kunde inte låta bli att lägga upp min söta tomtenisse jag fick av mamma för några veckor sedan!

Julstämning?

Lite har jag lyckats få till det enbart genom att plocka fram mina adventsljusstakar OCH att ha inhandlat tre olika sorters julklappspapper :P. Tomatarna får som sagt vänta tills nästa vecka eller något plus att jag behöver lite mer energi för att orka rensa massa skit här innan det kan plockas fram. 
 
Om jag får för mig att baka lussekatterna idag så ska jag nog handla lite krukor på plantagen också för jag kan inte ha sommarblommor i köksfönstret nu när det är jul snart, då tycker jag man ska ha julstjärnor eller någon annan mysig julblomma. Sen att jag inte har sådär överdrivet gröna fingrar hör väl inte hit? Förhoppningsvis klarar de julen iaf. 
 
Ville bara göra en snabb update innan jag går med hundarna. Hörs senare!
 
 
 

Tisdag

Klockan är bara 13.04 men jag har ändå hunnit med en hel del idag. Trött som jag vet inte vad är jag just nu och lite matkoma på det, men sen ska det rotas fram adventsljusstakar och här ska dammsugas och tvättas golv etc hade jag tänkt. 
 
I skolan fick vi lärao ss att ta bra bilder idag. Det var faktiskt rätt så kul, ångrar dock att det aldrig blev någon systemkamera förra året. Men mitt fotograferande går alltid lite upp och ner. Men det är så himla kul! Aja, vi får väl se hur det går med lägenhet och dylikt nästa år.. Så kanske det blir en systemkamera iaf ;)! 
 
När skolan var klar efter en timme var det dags att byta till vinterdäck på bilen. Enligt Jocke så ska det bli minusgrader och dylikt i slutet av veckan och om det skulle bli snö är det inte sådär superbilligt om polisen skulle stanna en. Så jag åkte hem och hämtade plånboken (som jag givetvis glömde imorse) och vovvarna för att bege mig på vad jag trodde var en snabb tur ner till killarna på däckcentrat. Normaltsätt har jag bra lokalsinne men det blev något fel på vägen där.. Men efter många om och men så lyckades jag äntligen hitta rätt :P! Så nu är bilen vintersäkrad också! 
 
På hemvägen blev det storhandling på Lidl faktiskt, så nu har jag nog mat för resten av veckan och lite till! Alldeles underbart! Vi hörs senare kära vänner nu ska jag softa innan det är dags att ta tag i livet!
 

Sjukt jävla tråkig

Så har min blogg blivit om jag jämför med hur mycket bilder samt effekter och dylikt jag hade med för ett år sedan. Har bestämt mig för att ändra på det och plocka fram kameran lite mer i vardagen igen. Skillnaden på idag och för ett år sedan är att jag har sjukligt mycket i skolan mellan varven och där finns massor av saker jag ska hinna med utöver det.. Men jag ska minsann försöka! Från och med imorgon, så idag fortsätter jag i samma sjukt jävla tråkiga stuk. Ursäkta för det och för språket. 
 
Skolan idag var seg men det gick ju bra ändå.. Imorgon är det kort dag bara en halvtimme och då hade jag tänkt plocka fram advetsljusstakar och få lite julmys! Tomtarna får vänta en vecka till, men sen sååå! Ska även börja läsa igenom kurslitteraturen ordentligt nu så jag kan påbörja min hemtenta snart så jag slipper panika sista dagarna. Hade varit skönt att slippa. 
 
Har precis ätit en skål sallad och satt igång tvättmaskinen (eller ja den satte jag på för snart två timmar sedan och glömde trycka i snabbknappen...) och plockat undan lite smått här. Lär inte bli mer ständande idag. Ska ha pass halvsex till halvsju och sen kommer pojkvännen och det är dags att ta ett eller två avsnitt av Games of Thrones, snart har vi gått igenom hela säsong ett. Premiär för mig och jag gillade faktiskt det så om ni inte sett det kan det absolut vara värt att få tag i:)!
 
Vi hörs senare, tror jag :)!
 
Over and out!
 

Nu var det dags

Ögonen kan knappt hållas öppna längre och då är det dags för sängen! Har både Keddy och Pink i sängen och Kola ligger som vanligt i sitt lilla bo under sängen. Nu såhär på kvällen så kom jag på så bra mitt liv är just nu även om det är fullt ös konstant. Skolan går bra, jobbet går bra, jag har goa föräldrar som alltid ställer upp, jag har en underbar pojkvän och fantastiska vänner, ja och världens bästa husdjur har jag ju också! Jag kan inte klaga på något just nu! Livet är härligt! Natti på er


Back home

Då vart man hemma igen efter en mysig helg i Skåne. Ligger just nu i soffan och försöker hålla mig vaken några timmar till innan det är dags för sängen. Har en vecka med fullt ös och massor av saker som ska göras.. Heja, heja!


En skånsk helg

Sådär då var det söndag och om några timmar är det dags att bege sig hemåt igen för en ny vecka i skolan och vardagslivet. Helgen har varit supermysig! 
 
När vi kom ner i fredags firades helgen med en pizza och film hemma hos Johan. Lördagen spenderades i trelleborg med lite shopping och mat innan det var dags att fira födelsedagsgrisarna Johan och Fredrik! Det blev en god fest med goa människor. Vi hade det super! Hoppas molntussarna också blev nöjda! 
 
Ska käka med föräldrarna innan det är dags att ta bilen och köra hem, men den här helgen kan man absolut vara nöjd med :)! Ha en go söndag!

Morning!

Lördag och strax ska vi bege oss på äventyr innan festandet ikväll :-)! Sweet :)


Finally friday!

Äntligen helg! Yihaa! Tråkigt nog är jag förkyld igen, men det är inte så illa än så förhoppningsvis går det snart över. Känner mig mest lite hängig och trött bara.. Aja det ordnar sig! 
 
Idag blir det Skåne igen, inväntar att pojkvännen ska sluta jobba och sen är det dags att bege sig neråt. Ska bli skönt att komma hem en sväng och det ska bli kul att fira mina små molntussar som fyllt år imorgon! Känns som om det kommer bli en bra helg, dock får jag nog förvarna er om att det blir få uppdateringar..tror jag aif ;) Man vet ju inte säkert men annars är jag åter på söndag :)!
 
Ha en go helg!
 

Not again

Jag hade pass för ett tag sedan och innan jag gick in i salen kände jag att kroppen kändes märklig.. Men trots det så pressar man självklart sig själv som den idiot man är och kör på lika hårt som vanligt.. Väl hemma känns det som om det är dags för förkylning nr två. SItter och kurerar mig och hoppas på att en tidig kväll även idag ska ta bort de där hemska baciller som strövar omkring i kroppen! 
 
Usch och pi för hemska förkylningar och dylikt!
 

Filosofiska torsdag

Har ni tänkt på hur otroligt många människor som har passerat förbi  i ert liv? En del har stannat där föralltid medan andra har stannat en kort tid och andra längre. Ibland tänker jag på gamla vänner man haft så mycket roligt med och spenderat så mycket tid med men som man aldrig pratar med längre eller kanske sträcker man sig till att skriva ett Grattis på födelsedagen när man ser via facebook att de fyller år. En gång i tiden behövde man inte Facebook för att minnas deras födelsedag, men eftersom man glidit ifrån varandra eller slutat umgås av olika orsaker behöver man kanske bli påmind... 
 
Ibland undrar jag vad det är som gör att man glider ifrån varandra. Att vi ständigt förändras som människor och att det är en livsprocess det vet ju alla, men varför väljer man att dra sig undan en del människor? Jag är inte ett dugg bättre för jag gör precis likadant, det blir liksom bara så och ingenting man tänker på förrän det har gått några år.
 
Kanske är det just detta livet går ut på att man antingen växer samman med en del människor och växer ifrån andra. Man hittar nya vänner/kärlekar som är på samma våglängd som du vid samma tillfälle som man möts. Sen tror jag att det handlar om tur, vilket håll man växer på. 
 
Genom mina 24 år har jag träffat många, många människor och jag är säker på att jag kommer träffa många till en del som kommer stanna och en del som bara kommer passera. Livets lilla process, livets väg. 
 
 
 

Rent och fint

Sådär då fick jag äntligen städat och dammsugit i lägenheten. Nu känns det rent även om det är lite rörigt än.. Får ta tag i det nästa vecka tänkte jag! 
 
Ska ta igen mig lite innan det är dags för vovvarnas promenad och sedan är det snart dags att svettas lite på Indooren igen, blev som sagt ett extra inhopp! 
 
Ooopa!
 

Torsdag

Goddagens!
 
Då var det alltså redan torsdag och imorgon är det ännu en kort dag i skolan och sen är det helg! Yeeey! 
Grupparbetet och inspelningen idag gick bra, härlig grupp jag hamnat i! När det var klart skrevv i färdigt synopsisen och sedan fastnade vi lite och snackade om allt mellan himmel och jord innan det var dags att bege sig hem och ut i regnrusket! 
 
Nu har jag hanldat och lagat mat och om en stund är det dags att ta tag i städningen så här blir rent och fräscht tills imorgon OCH så att jag slipper komma hem till en svinstia på söndag! Man kan ju försöka hålla det rent iaf ;)! 
 
Hörs senare!
 
 

Ooopa

Sådär då har nästan hela onsdagen gått och dagen har varit väldigt lång som sagt. Inte vad vid att gå upp så tidigt som jag gjort idag, men nu är det bara två tidiga mornar kvar innan det är helg! Yeey! Älskar lediga helger det måste erkännas :). Imorgon är det en kort inspelning i skolan och lite skrivande som förhoppningsvis inte tar så lång tid :-). Fantastiskt. Lär inte höras mer idag så sov så gott när det är dags så bjuder jag på den här lite miner charmiga bilder, inte en susning om vad jag sysslar med men vad gör det?


Godissug!

Herrejesus vad jag har godissug! Ruskigt svårt att stå emot det får jag erkänna, men jag hade tänkt hålla mig till fredag när jag och Jocke beger oss ner till Skåne. Sen kan man ju aldrig veta säkert ifall där slinker ner en och annan godisbit innan.. ;)
 

CV

Eftersom jag fick en hel timme extra idag innan jag ska leda pass så kände jag att det var dags att uppdatera alla gamla cv man har lite här och varstans på internet. Jag har hunnit med en hel del de senaste två åren så det var bara att fylla på listan och ändra vilka jobb man söker nu under tiden som man är student. Det enda jag faktiskt inte orkade var att skriva om mitt cv i word, så jag tänkte jag skulle sätta mig med det ikväll efter passet..Om jag orkar förstås! 
 
Känns som om arbetslivet ändå är ganska så nära och jag behöver sommarjobb och eventuellt något annat extra som ger lite mer pengar. Att vara student är ingen hit i alla lägen men man får försöka lösa det hela så gott det går. Några mer nattjobb tror jag dock inte det blir på ett tag, min kropp orkar inte det längre efter snart fem år.. Tur man inser det innan det är försent iaf, hade ju en sväng med utbrändhet för några år sedan och det mina vänner var inget kul... 
 
Tja, nej nu ska jag softa lite till. Sen ska det svettas!
 
 

Ladda, ladda!

Efter några timmars halvdeckad i soffan är det strax dags för hundarna och deras långpromenad innan jag ska hem och ladda upp mig inför kvällens Indoor stridingpass :). Märks att man inte är van vid att gå upp tidigt.. Man är helt knockad :P!
 

Onsdag

Godmiddag mina läsare!
 
Hoppas ni haft en bra dag såhär långt. Själv har min dag börjat tidigt som tusan med seminarium på skolan och handledning inför morgondagens filmning.. Men nu är skoldagen över och äntligen har jag några lediga timmar att göra vad jag vill på! Härligt värre :)! 
 
Ikväll ska jag köra pass och sen ska jag bara ta det lugnt. Är sjukt trött nuförtiden, antar att det är höstmörkret som tar ut sin rätt? Iofs gillar jag hösten också för det finns inget mysigare än att kura ihop sig i soffan och kolla film med tända ljus och med det mysigaste sällskapet som finns! Den turen har jag faktiskt den här hösten och kanske är det lite därför jag är så positivt inställd till denna kalla och ruggiga höst vi faktiskt har ;). Jag är tacksam att jag har hittat en speciell person som förgyller varje dag för mig, det är guld värt <3!
 
Nu ska jag återgå till att inte göra många knop! Over and out!
 

Aktiv tisdag

Jag sov som en prinsessa i hela 10½ timme inatt, kände mig dock lika trött när jag vaknade imorse men vad gör det när man vet att man sovit ordentligt? 
 
Infann mig hos tandläkaren 10.45 och gick därifrån drygt en timme senare med ett halvt ansikte förlamat ungefär. Avskyr bedövning.. Jag har till och med smakat på mig själv. Japp ni läste rätt, de fick bränna bort tandkött som växt upp på en tand och jag kan säga att det smakade riktigt mycket skit. Tacksam att jag är vegetarian! 
 
Var i skolan med gruppen och gjorde upp våra idéer inför torsdagens filmning på 60 sek. Nu har vi manus och en story, imorgon får vi redo på om vi är helt ute och cyklar eller om vi får grönt ljus. Vi ska visst ha seminarium imorgon också men jag har inte en susning om vart vi ska befinna oss. Vet bara att dagen börjar 08.00. 
 
Allt är klart inför morgondagens seminarium och nu inväntar jag pojkvännen som ska komma hit och mysa! Vi ska givetvis fortsätta kolla Games of Throens avsnitt, sjukt spännande fast jag inte ens läst böckerna! En serie att tanka ner om ni har en tråkig dag :)! 
 
Ha nu en fortsatt trevlig tisdag och förlåt för kass uppdatering. Det blir så ibland när skolan tar mycket tid. Vi hörs imorgon!
 
Over and out. 
 

And theeeeeen

Just nu är jag så sjukligt trött att jag inte kan hålla ögonen öppna längre. Har varit en lugn helg men intensiv för hjärnan, precis som det brukar vara. Inte lätt att tänka för mycket, men kanske bättre det än att inte tänka alla. Eller? Klockan är inte ens tio och jag ligger redan i sängen. Märkligt. Men kroppen är helt slut och hjärnan också. Första natten hemma, kan bli skönt att sova i sin egen säng! Imorgon väntar tandläkaren, inget jag direkt sett fram emot men så är det! Sov så gott när det är dags!


När alla måsten är gjorda

Sådär då vart pressmeddelandet också skrivet.. puh! Om det är rätt eller fel vet jag inte men jag är nöjd med det själv så man får bara hoppas på att läraren blir det också ;)!
 
Passen gick bra idag och axeln fungerade som den skulle, även om jag var lite orolig emellan det får jag väl erkänna. Det var fullt ös på Indooren också idag bara en cykel ledigi dag! Så sjuuukt gött och extra kul är det när mina stammismotionärer (och nya för den delen) säger att de gillar nya passet! Då kan man känna sig nöjd med sig själv, det enda man vill som instruktör är att ens motionärer ska känna att de gillar passet OCH att de svettas ordentligt! Tack för ni är bäst! 
 
Nu ska jag inte göra många knop innan det är dags för sängen. Ska nog sätta igång någon serie på netflix! 
 
Hörs sen!
 

Trött tjej

Ojojoj vad jag är trött idag och ännu har jag massor av saker att göra innan jag får gå och lägga mig.. Om 50 min är det dags för dagens core och Indoorpass och när jag kommer hem ska det käkas och duschas innan det är dags att sätta sig vid datorn och skriva ett pressmeddelande på 1500 tecken.. Det låter inte så svårt och jag har lite meningar i huvudet så jag hoppas bara att jag får ner dem på papper också OCH att det blir bra! 
 
Snacka om actionfylld vecka. Jag längtar redan till helgen! Men jag vet också att tiden går fort så helt plötsligt är vi där! Ha en fortsatt härlig måndag på er!
 
 

Julbakande

När jag var och handlade i förra veckan så blev jag lockad av att köpa den där 2,2% Blossa glöggen som smakar mycket äpple. Älskar glögg, inte den där vanliga tråkiga starkvinsglöggen utan när de har en lite annorlunda smak, så det blir lite spännande! 
 
Idag satt jag och funderade på om man inte kunde göra sin egen glögg iställe och hittade lite trevliga recept, så jag tänkte faktiskt göra ett tappert försök inom kort. Det lär inte bli den här helgen som kommer eftersom jag och Jocke åker ner till Skåne för att fira Johan och Fredrik (Johan fyller år idag STOOOOOORT GRATTIS till världens bästa Johan) och helgen efter jobbar jag, så då kan det vara passande med glöggtillverkning och lussekattsbakande :)! Sweeet! 
 
Aja, en liten parentes bara! Hörs sen!
 
 

Whatever you say

Morning mina fina läsare!
 
Hoppas ni har sovit gott! Själv har jag sovit helt okej, en rastlös hund hemma hos pojkvännen under natten men i övrigt så sov jag supergott. Dags för skolan om någon timme och i kväll ska jag hålla pass och därefter hade jag tänkt göra mitt pressmeddelande som jag skjutit upp hela helgen.. Man vill så hemskt mycket när man åker hem men det brukar bli helt andra saker :P. Så är det iaf!
 
Har en fullspäckad skolvecka, inget jag ser fram emot alls. Massor av grupparbeten och jag har konstaterat att det här med medieproduktion inte är min grej och det är just det vi ska arbeta med i den här delkursen.. Tur jag kom på det nu iaf så jag inte väljer det inför nästa år då vi väljer inriktning.Men man får bita ihop och göra så gott man kan fast man inte tycker det är så kul.. Ibland blir saker roligare än planerat... I detta läget är jag tveksam, men man vet ju aldrig.
 
Ha en härlig start på veckan! 
 

Dagens leende

Jag och Bella har samma humor och för någon dag sedan fick jag den här skickad till mig :P
 
 

Back home

Sådär då var man hemma från Skåne den här gången också :-). Åkte lite finare bil hem än ner ;-). Av någon märklig orsak blir jag alltid så sjukt trött av att köra sträckan Halmstad-Höllviken, tar en till två timmar och sedan är jag helt slut. Btw så har den här helgen fått mig att inse många saker. På gott och på ont får man väl säga och en del saker är bättre att inse lite sent än aldrig. Så man får väl säga att det varit en givande helg på väldigt många plan. Hoppas ni har en grym söndag så höra vi troligtvis imorgon!


Sweet saturday

Den här dagen har varit en bra dag! Var en tur på Burlöv Center med mamma på dagen och nu ikväll var jag först en sväng hemma hos Johan innan vi begav oss bort till Fredrik för att kolla film :-). En mysig dag helt enkelt! Imorgon bär det av hemåt Halmstad igen. Varför går alltid helgerna så fort? Hoppas ni har en go lördag så hörs vi imorgon!


Don't you worry child

Lördagsmys i stan med mamma och ikväll med molntussarna!


Otäcka drömmar..

Avskyr att vakna upp såhär på nätterna av drömmar där jag blir jagad. Det tar några minuter innan man inser att det bara är en dröm... Någon som är bra på att tolka drömmar och som vet vad det betyder? Att man blir jagad? Drömmer det rätt så ofta...


Måste hela jävla natten gå?

Så går en rad ur en ny favoritlåt just nu. Låten i sig är gjord med humor och passar inte alls in på mig eller sådär överdrivet många tjejer kanske. Men ja en rad kan ibland säga väldigt mycket... Har iaf haft en mysig eftermiddag och kväll med föräldrarna. Fick fira farsdag en helg för sent men det går ju lika bra såhär :-). Efter middagen så blev det lite kaffe och häng hemma hos pappa till jag blev på tok för trött i huvudet efter körande och skola den här veckan så jag åkte hem till mamma. För första gången den här hösten har jag tagit på mig min onepiece som är riktigt go och varm. Imorgon ska vi ha onepiecekväll hemma hos Fredrik, det mest troliga är väl dock att det bara blir jag och Cassie som har dem på oss :-p. Jag har ikväll bestämt mig för en del småsaker som ska ändras i mitt liv. Jag ska sluta vara så snäll och vara mot människor så som de är mot mig så blir det kanske lite mer rättvist och jag slipper onödig hjärnkapacitet som tar kål på välfungerande hjärnceller. Visst låter det hyfsat vettigt? Just nu tycker jag det låter bra iaf! Ser fram emot morgondagen iaf, ser ut att hända en del kul saker! Gillas starkt! Hoppas ni har en bra fredag :-).


Skåneland!

Sådär då var jag på hemmaplan igen ( iofs känns Halmstad nästan lika mycket som hemmaplan) och det känns skönt! Ska försöka mig på att skriva pressmeddelandet som ska vara klart till nästa vecka ikväll och sedan är det bara myspys som gäller!
 
Hoppas ni har en awesome fredag I will!
 

Freeeedag!

Sitterj ust nu och spånmar på födelsedagspresenter till mina skånska små molntussar som ska firas nästa vecka! Tack vare experthjälp så tror jag att en av två presenter är klar, ska bara dubbelkolla lite extra så det faktiskt blir rätt! 
 
Ska strax packa väskan och bege mig ner till Skåne för en weekend, ja lite plugg blir det nog ändå men lite sent firande av farsdag blir det och sen på lördagkväll är det molntussarna som gäller! Paranormalactivity 4 känns optimalt då jag och Cassie kört maraton för ett år sedan för att kunna se trean på bio. Någon blev iaf rädd, men ja gbehöver ju inte nämna några namn ;P!
 
Hörs senare!
 

Gröna fingrar trots allt?

Efter ett år har jag lyckats få lite blommor! Vet inte säkert hur det gick till dock :p


Woopa!

Minns ni tentan jag skrev i fredags? Den fick jag VG på! Yeeeey, lyckan är stoooor! Mindre trevligt var det att komma hem och se att hela badrummet var fyllt av hundbajs... Fattar inte vad det är som händer med Kolas mage, han har aldrig varit känslig förr och han har inte fått något konstigt heller. Hoppasp å att det bara var en tillfällighet, men det ändrade ju lite planer som jag inte hade velat ändra på :(!
 
Hoppas ni har en go torsdag! 

Dagens låt

Hela dagen igår gick den här underbaraingen på repeat! 
 
 

Our dreams are making us blind

Godmorgon mina små höönor! 
 
Haha, jag har ingen aning om vart det uttrycket kommer ifrån men ja det är kul att säga (skriva) så jag gör det iaf! Idag har jag gått upp tidigt heeelt i onödan. Vår föreläsning är inställd, skönt på ett sätt men detta hade inneburit att jag hade kunnat sova några timmar till! Men inte så mycket att göra jag är tacksam att jag upptäckte det innan jag kört iväg till skolan, jag skulle bara dubbelkolla schemat innan jag begav mig till Bella. Så man ska inte klaga, istället går förmiddagen åt till att tvätta lite :)! 
 
Ikväll/eftermiddag ska jag träffa pojkvännen för att kolla klart första säsongen av Games of Thrones som jag inte sett tidigare. Ganska så spännande fast jag inte läst böckerna, har en säsong till att kolla in mig på innan det är premiär för säsong tre till våren. 
 
Ha en underbar dag, snart är det helg!
 

Dreams

Dags att sova, skola imorgon som vanligt! Kanske lika bra så man inte låser fast sig inne och blir gnällig ;-)! De senaste två dagarna har jag haft massor av tid att tänka och viss grejer är säkert bra att gå igenom i huvudet men andra är det inte.. Tankar kan vara en förbannelse som jag sagt så många ggr förr och egenskapen av att analysera saker lite för mycket.. Å ja jag gillar att tal i gåtor det är lite sån jag är. Sov gott!


Där vände det negativa

Som ni kanske vet har jag varit riktigt tråkig idag, men precis innan passen körde igång så vände allt. Tog bara någon liten minut och sedan var jag på hur bra humör som helst. Finns bara en person som kan vända mig så snabbt och det är verkligen guldvärt! <3
 
I övrigt så gick väl passen okej och trots att jag skulle ta det lugnt på Functional och körde utan vikter så gjorde jag (dum som man är) lite push ups iaf.. Så axeln känns lite, men nu ska jag vila till måndag tänkte jag så det blir säkert mycket bättre då! 
 
Jag körde också mitt nya Indoorpass för de tappra hjältar jag hade med mig idag och jag tror vi alla blev lika svettiga, och mina motionärer körde ännu hårdare än vad jag gjorde då jag fick hålla mig till neutralt läge :P. Bra kämpat av er idag! 
 
Belöningen idag blir att gå och lägga sig i en renbäddad säng. Den känslan är svår att slå efter en lång och irriterande dag! Underbart. Tack för ni orkat stå ut med mitt gnäll hela dagen, ser att jag haft många goa besökare idag! Ni är så bra!
 
Hörs till nattidags!
 
 

Hemlängtan

Det var länge sedan jag hade hemlängtan.. Just idag känns det extra mycket och om jag hade kunnat hade jag kört ner nu direkt. Men det kan jag inte, har skola två dagar till innan jag får lov att ta helg och fredagen vet jag inte ens hur eller när jag får ta helg. Stabilt. Men på fredag åker jag ner till Skåne och det var länge sedan jag kände så starkt för att åka hem som jag gör idag.
 
Yes ni har rätt, gnälligheten sitter i. Har verkligen försökt vända dagen men uppenbarligen har jag inte lyckats så bra. Sista försöket blir på mina pass ikväll. Jag blir alltid glad av mina motionärer, de är helt fantastiska och likaså är mina goa kollegor. De gånger jag varit på tråkigt gnällhumör så har jag alltid gått ifrån gymmet med ett leende på läpparna! På det viset vet jag att jag har en enorm tur och jag är så tacksam för det! 
 
Nu ska jag återgå till att glo på tv och försöka hitta info inför morgondagens föreläsning. Så hörs vi efter mina pass!
 
Puss å kram! 
 

En löptur senare

Fick äntligen invigt mina nya löpkläder jag köpte på Gekås för några veckor sedan. Har alltid ogillat de där riktigt tighta, åtsittande träningsbyxorna som ofta löpare har på sig. Nu kan jag i alla fall förstå varför dem har dem på sig! De är underbart sköna! Dock känner man sig smått naken trots att man är fullt påklädd, men man kan ju inte få allt eller hur?! 
 
Vet inte om humöret blev så mycket bättre, men kanske. Ska strax klä mig och göra ett sista försök här i Halmstad att få en servicetid till bilen, annars har jag en plan B som får fungera. Har dock ett jäkligt märkligt schema på fredag som jag inte fattar så innan jag beger mig till verkstaden tänkte jag göra ett tappert försök med att förstå hur det hänger samman så jag vet om och när jag kan lämna bilen om det skulle bli aktuellt! 
 
Hörs sen!
 

Onsdag

"Nothing Inside"
 
Sovit har jag absolut gjort inatt, många timmar och de som säger att man inte kan återhämta missad sömn ljuger garanterat. Jag sover aldrig mer än 7-8 timmar per natt annars men just inatt sov jag i nästan 11 timmar även om jag vaknade till lite.. Så som sagt, de som säger att man inte kan återhämta sömn ljuger nog. 
 
Det tråkiga med den här dagen so far är att jag inte känner mig på topp eller ens lite på g för någonting alls idag. Visst, jag har inte varit uppe så länge och jag verkligen hoppas att dagen vänder. En del sådana här dagar händer något sjukt otippat och istället blir dagen till något bra. Jag hoppas idag är en sådan dag. Orkar inte känna olust för det mesta och att vädret är grått och trist gör verkligen inte saken bättre... Jag vet, gnäll och gnäll. 
 
Något som ofta slår mig är att mitt humör brukar bli lite upp och ner på höst/vintern. Jag är kanske inte gjord för såhär gråa och trista klimat? Samtidigt kan jag tycka att snö är det mest underbara som finns när den är ny och man slipper slask och att stå på huvudet varje gång man går utanför dörren. Men visst, snön lyser upp den gråa och trista vardagen och likaså gör solen det. Konstigt dilemma det där. Jag som har tankar på att bege mig till London för att praktisera ett halvår, hur ska det gå? Där regnar det ju alltid! Nåja, nästan i alla fall. Fördelen med London är ju dock att de ofta har några grader varmare än oss här hemma, även i Skåne, så det kanske tål att tänkas på lite i alla fall? 
 
Nej jag ska sluta bittra ner er också, räcker mer än väl att jag är som jag är idag. Ska försöka mig på en joggingtur om någon timme och se ifall det hjälper lite. Orolig för min axel dock men man använder ju inte axeln sådär supermycket när man springer så det går säkert fint :P. Ha en underbar onsdag fina, fina läsare! 
 

Nätter..

Alla dagar kan inte vara bra dagar.


The dreamer

Då är det en sån där dag då man är för trött för att göra något vettigt men samtidigt är man rastlös nog för att inte bara kunna sitta och göra absolut ingenting. Avskyr dagar som är såhär. Fast iofs så kan det ju inte skada med lite mer tid framför datorn och bloggen, det har ju varit full action de senaste veckorna på alla håll och kanter så jag knappt hunnit med den. Förlåt. 
 
Sitter och lyssnar igenom en vän från Londons album. Fick reda på att han och hans kompis äntligen fick skivkontrakt och på ett stort bolag dessutom! Sweeeeet! Så förhoppningsvis sätter deras karriärer igång ordentligt snart, riktigt bra musik. Om ni gillar Electro så ge dem en chans Front Runners, soundcloud finns -->HÄR<--.  Spana in videon annars:
 
 
När jag hittar bra musik så sätter min hjärna automatiskt igång med sitt dagdrömmande. Jag kan sitta i flera timmar och bara drömma mig bort i den där mysiga världen som är min alldeles egna. En sån värld som bara jag förstår och som ingen annan får komma till. En fantastisk känsla och även om det kan låta konstigt så är det i den världen jag trivs bäst. Där slipper man alla bekymmer man har och man kan forma världen precis så som man själv önskar. När jag blir gammal (om jag nu blir det) och senil eller vad jag nu drabbas om så hoppas jag att jag hamnar i den där bra och speciella världen. Kanske har man lyckats fånga upp ett riktigt paradis? Förhoppningsvis är det ju många år tills jag blir gammal och senil så det kan nog bli riktigt bra! 
 
Att fly verkligheten för någon timme lite då och då tror jag är bra. Alla har vi olika sätt och min är genom musiken. Musiken har alltid legat mig varmt om hjärtat och de svåra saker och de glädjande stunderna i livet har jag gått igenom med musik. När man är ledsen finns det inget bättre än att lyssna på den musik och de musiker som gått igenom samma helvete som du och som haft lyckan att kunna få ner det på papper och i musiken. De glädjande stunderna i livet går man också igenopm med musik, är man kär passar många av de där kärleksballaderna eller ja någon av alla miljontals kärlekslåtar in. Är man glad för att det är fredag och dags att gå ut och festa finns det låtar för det och ja, det spelar nog inte så stor roll vad det handlar om i livet, vare sig du är glad eller ledsen så finns det musik som passar till allt. 
 
På något sätt finns där alltid något man kan ta till sig tack vare musiken. Jag vet inte om det är så för alla, men så är det för mig och jag älskar att det är så. Jag lever för och med musiken ♥.

Dagens låt

Plötsligt händer det! Nu var det ju et ttag sedan jag postade dagens låt och den jag fastnat mest för den här veckan hetter follow you. Jag vill inte riktigt säga att et är Dubstep för det är det inte.. Men elektroniskt, dancemusik kanske? Inte riktigt det heller, men jag gillar den ialla fall! Den får min fantasi att flöda och det är ALLTID ett gott tecken! 
 
 

Dagens humor!

En hunds dagbok respektive en Katts dagbok! Vi som har båda delar kan nog tänka oss in i situationen.. ;P HAHA! Tack för tipset Patrik! v
  

Den här nostalgin...

Ibland är det så svårt att välja ut vilka bilder man ska lägga upp när man sitter och har sånna där nostalgidagar/kvällar som jag brukar ha lite då och då.. Men de här bilderna har jag heeeelt missat de senaste gångerna! Såhär såg Kola ut som bebis och här träffades vi för första gången någonsin, DET mina vänner är kärlek! 
 
Ser ni så liten plutten var? 
 
 
 
 
Detta är kärlek och det är nostalgi. Idag är han min absolut bästa vän i hela världen och tänka sig att det redan gått 8 år. Det är inte klokt vad tiden har sprungit iväg!
 
Overandout. 

Tisdag

Lyckades aldrig slumra till, inte än i alla fall.. Däremot sitter jag och funderar på om jag lite senare idag ska ta mig ett låååångt och mysigt bad! Känns som om det kan behövas efter förra veckans ansträngningar!
 
Innan dess hade jag dock tänkt göra min spenat och fetaostpaj som brukar räcka cirka två-tre dagar efteråt :P Alltid bra tt bunkra upp och slippa laga mat varje dag ! 
 
Till helgen är det dags att bege sig ner till skåne för att fira en sen farsdag, hade ingen möjlighet att komma ner helgen som var så tänkte ta igen det den kommande helgen. Kan bli skönt att få komma hem lite också, sen ska jag hinna träffa skåningarna på lördagkväll också tänkte jag! Det var ju et ttag sedan, man får passa på när kursen är hyfsat lugn!
 
Hörs senare!
 
 

Jag är en apa som liknar dig

Vilken text haha :P, men jag gillar den ändå, det får erkännas!
 
Idag är jag trött som jag vet inte vad... Var uppe innan tuppen för att lära mig lite photoshop i skolan, därefter var det handling och försök nr två att få tid till service till bilen men där var stängt idag också... Hoppas på imorgon! 
 
Ska snart ta ut hundarna på en promenad innan det är dags att slänga sig i soffan och glo på serier! Jocke är världens bästa som tog med sig en HDMI kabel till mig i helgen så jag kan köra netflix från datorn till tv:n! <3
 
Men nuuuu... Dags att vandra ut!
 
Brr..

Mysmåndag

Trots att jag inte var så pepp idag så blev den här dagen bara bättre och bättre och avslutades supermysigt! Nu blir det sängen för jag ska upp suuuuuprtidigt imorgon för att lära mig photoshop. Natti!


Monday

Sådär då har jag varit i skolan, städat, gått långpromenad med hundarna OCH haft mina pass idag. Det gick bra trots axelinflammation, dock fick mina underbara medlemmar köra en hel låt själva på passet medan jag gapade och tjoade men det fixade de galant! På Indooren körde jag två nya låtar som plåster på såren för att jag är lite halvt invalid, och jag vet inte riktigt om det uppskattades men jag tror det. Personligen tyckte jag det var skitkul! Man kör sönder sina egna pass så när man byter låtar blir det genast en utmaning även för mig som instruktör :)! Bra jobbat idag alla som var på passet idag, härligt att se att ni körde all in även om jag tog det lugnt med min axel !
 
Har precis satt på en påse popcorn och inväntar pojkvännen som är på ingång. Den här dagen är perfekt för lite soffmys, jag hade ju inte sådär mycket överst för den här dagen tidigare, men den har övergtt till att ha blivit helt okej iaf :). 
 
Hoppas ni haft en fantastisk måndag fina ni! Ha en härlig kväll!
 

Underbara grannar

En promenad senare så är jag faktiskt på lite bättre humör, tror det är solens förtjänst och kanske att jag har världens goaste grannar! Ibland kan man verkligen skatta sig lycklig som har hamnat så bra, med så många goa människor på samma ställe. Det tråkiga blir ju den där förbannade hyreshöjningen.. Ja ni vet den jag deppade ner mig totalt för, för bara några veckor sedan.. Den ligger lite latent i mig då och då och vissa dagar gör den mig så fruktansvärt frustrerad eftersom jag så gärna vill bo kvar här! 
 
Hoppas på lottovinst inom en väldigt snar framtid, då kanske allting ordnar upp sig av sig själv :)
 

Bad day

Örk.. idag är en sådan där jobbig dag då man har en klump i bröstet av allt man någonsin oroat sig för och då ingenting går som man vill. Sjukt irriterande och tröttsamt är det. Men man ska ju ha sådana här dagar ibland också...
 
Nya delkursen känns inte det minsta pepp, jag hoppas den blir roligare än vad den verkar att var. Man kan ju ha lite tur med sånt ibland. Ungefär som när man går på bio och ser en film som de flesta i sällskapet ville se och man själv är otaggad på att se den.. Ofta går den långt ovan förväntningarna då och brukar bli ganska så bra :). Hoppas det är så i den här delkursen också :)
 
Ska ta lite kaffe innan det är dags att promenera med hundarna och städa innan jag ska ha pass ikväll. Blir vääääldigt lugna pass för min del idag, vill inte axeln ska bli värre. 
 
Hörs sen!
 
 

Natti!

Klockan är egentligen på tok för mycket och jag borde lagt mig för snart en timme sedan, men ja bättre sent än aldrig :-). Hade en mysig söndagskväll också. Jag har absolut varit nöjd med den här helgen och det har varit skönt att vara heeeeelt ledig en hel helg utan att tänka på att man ska till jobb eller att man behöver plugga inför någon tenta! Imorgon kör vi igen, delkurs tre! Sov så gott med er!


Söndag

Grattis väldens bästa pappa på farsdag! Jag lovar att fira dig lite extra nästa helg <3! I övrigt har jag haft en riktig bra helg! Igår var de mys hela dagen. Jag och Jocke var på långpromenad med hundars ute i Haverdal och på eftermiddagen gjorde vi våra egna supergoda pizzor och spanade på Modern family och två filmer :)! Idag har det också varit lugnt. Har dock inhandlat en advetsljusstke :-), har faktiskt aldrig ägt någon egen sådan så det var dags! Ikväll blir set pizza i stan sen är det dags för kudden, ny delkurs imorgon!


Saturday

Sådär då var det helg och gårdagens middag och ölande med Bella var heeeelt perfekt! Vi var inte ute särskilt länge men ingen av oss orkade efter den här veckan afylld av tentapluggande! Förhoppningsvis satte vi tentan och slipper se den igen ;) Sweeeeet!
 
Har nyss haft pass på Söndrums träningscenter och till min oro harj ag börjat känna av smärta i högeraxel igen.. Ni som följt mig ett tag minns kanske att jag hade en monsterinflammation i axeln halva sommaren? Just nu är jag skiträdd att den ska bryta ut igen så nu är der bara att trycka inflammatoriskt och smörja på voltaren. Cross your fingers for me!
 
Åter till lördagsnöjet som innebär städning av kattlådan.. ;)
 

Nu är det helg!

Nu är det helg på riktigt! Allt som har med skolan är klart och jag har handlat och gjort vad jag behöver! Sweeeet!
 
Nu ska jag bara hoppa in i duschen och om några timmar ska det käkas i stan :) Härligt avslut på delkurs 2!
 
 
 

FREDAG!

 
Det är fredag och tentan är skriven och snaaaaaart får jag lov att ta helg! Ska bara fixa lite med ett grupparbete som blev försenat och sedan är det helg på riktigt, och eftersom tentan kändes så bra kan jag ta helg med mycket gott samvete! Sweeeeeeet! 
 
När allt plugg är klart för idag ska jag tvätta och plocka undan för lite helgfirande och tentafirande hade jag tänkt :). Har en känsla av att det blir någon bra serie/box man får slänga på under tiden!
Men nu ska jag softa innan jag och hundarna beger oss iväg till Bellas mamma :)! 
 
Hörs senare
 
 
 

Tentan gjord

Och den kändes väldigt bra!


Imorgon smäller det

Dagen har gått åt till massor av plugg.. Jag har så mycket i huvudet just nu att jag tror hälften hoppat ur skallen igen. Suck. Aja håll nu tummarna HÅRT 09.00 imorgon för mig! I övrig har jag haft en supermysig kväll med god hemmalagad middag och den gröna milen tillsammans med pojkvännen :-). Men nu måste jag sova om jag ska komma upp imorgon! Sweet dreams :)!


Dagen innan tentan

Usch vad jag är trött och vädret är grått och trist, näsa och hals är fortfarande igentäckta med slem (jag vet att ni gillar att få ALL information ;) ), kanske borde försöka ta det lite lugnt.. Men inte lätt när man är instruktör och älskar att hålla pass! Aja, jag har lite vilodag idag och imorgon sen kör vi lördagsmorgonens Indoor 10.30 :)
 
Har precis ätit lite frukost och strax är det dags att göra sig iordning för ytterligare några pluggtimmar med Bella innan jag ger upp pluggandet för den här gången. Ni kan ju hålla tummarna för mig att det går bra imorgon. Som jag sagt så många gånger så slipper jag gärna göra om den.. ;)
 
Aja, ha en fantastisk torsdag, det ska förhoppningsvis jag ha!
 
 

Sweet

Helt plötsligt var klockan halvtolv när vi pluggat klart idag. Ja så kan det ju vara, ingen kan iaf säga att vi inte försökte. På det imorgon också, skriva tenta på fredag och sedan firar vi det litegrann på kvällen. Visst låter det som en bra plan? Ska försöka ta det lite lugnt med alkoholen då jag ska hålla pass 10.30 på lördag :-p. Sen nästa vecka får jag nog ta tag i livet igen. Har varit krasslig/sjuk nu i tv veckor och då äter man inte speciellt hälsosamt och man rör sig på tok för lite.. På måndag så! Nu ska jag sova lite innan det är dags för mer plugg! Natti


Ännu en dag av studier

Goddagens, 1,5 timme har jag hunnit med so far. Ska ta lite paus nu och göra mig iordning ska på ärende med mamma innan det är dags att plugga lite till innan det är pass och efter passen kommer Bella hit för att plugga lite till. Känns riktigt gött att ha hittat ett guldkorn i klassen som man trivs så bra med, det bästa är att vi tänker och pluggar på typ samma sätt. Det kan fan inte bli bättre! Ni kan dock hålla tummarna lite extra hårt för mig på fredag så att det går vägen, hade ju helst velat slippa göra en likadan tenta till! 
 
Btw så hade jag hoppats på att den här delkursen som börjar på måndag skulle vara lite lugnare.. Ser ut som om jag kan glömma det. Men man ska väl inte klaga, tiden går ju fort och man har snabbt kommit in i pluggandet iaf :). Ska nog beställa böcker nu så jag ahr alla till nästa vecka! Ha en fantastisk onsdag!
 
 

Pluggeli-plugg-plugg

Å ja jag har nog sett på tok för mycket Simpsons i mina dagar :P, men det kan inte hjälpas. Ned Flanders är för soft haha!
 
Happ, nu har jag och Bella pluggat i några timmar och det känns ändå helt okej även om det är mycket som ska fastna. Att vara två underlättare då man kan diskutera saker ihop och ibland saknar man vissa anteckningar som den andra har, så då kan man hjälpa varandra, suveränt! 
 
Jocke kom förbi och var världens sötaste som hjälpte mig spänna sängbenen, jag har inga verktyg och även om jag haft det hade jag säkerligen gjort det tio gånger så svårt för mig än vad det behövde vara :P. 
 
Ska strax iväg, ska utfodra hundarna och sedan är det myskväll några timmar innan jag ska plugga mer! Wish me luck med plugget ikväll! 
 

Tentaplugg...

Om någon undrar varför jag är så tyst så beror det på att jag har tenta på fredag och även om jag kanske inte räknar med att klara den så tänker jag i alla fall göra ett tappert försök att slippa sätta mig i tentasalen igen och skriva samma tenta :). Att jag ahr tenta på fredag innebär alltså att jag kommer plugga en del nu de få dagar som är kvar. Ska försöka uppdatera lite då och då iaf såklart. 
 
Sitter just nu och väntar på att Bella ska komma hit så vi kan hjälpas åt att plugga lite inför tentan. Känns lättare när man är två som kan diskutera sakerna sinsemellan några timmar och reflektera. 
 
Ikväll väntar lite pojkvänsmys, något jag ser väldigt mycket fram emot! 
 
Mene ja.. nej nu har jag inte så mycket mer att tillägga, vi hörs sen kanske! 
 

Sweet dreams

För ovanlighetens skull så tänkte jag skriva mitt sista inlägg från datorn. Sitter och letar efter bra krämer och hittade en som verkade bra och för bra pris men självklart var det slut i lagret.. Aja, så kan det ju vara. Får söka vidare!
 
Det har varit en lugn kväll. Kroppen är helt slut och huvudet lika så, det blir så iblandn är tankarna surrar iväg. Men de är tillbaka precis där de ska vara. Eller ja, de tankarna som var ute på vift tidigare idag är på rätt ställe. Sen har jag ju massor av andra tankar/funderingar/drömmar som flyger runt hej vilt här, precis som det ska vara ;)! 
 
Men nu ska jag drömma en massa söta drömmar om rosa fluffiga moln, my little ponys i regnbågens alla färger... Eller... Nej det ska jag nog inte. Men jag tänkte drömma om något bra och mysigt, om det går. De drömmar jag hade inatt var riktigt otäcka.. *ryser*. 
 
Sov gott vänner! 
 

What a weekend

Sådär då kan man väl säga att helgen är över.. Nästan iaf. De sista timmarna jag kommer spendera ska spenderas framför någon av alla de söndertittade dvd-boxarna jag har, och om jag har tur slumrar jag till. Det känns som om jag behöver det. 
 
Och ja jag vet att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera på helgerna numera. Jag jobbar inte så mycket natt längre, och därför använder jag min tid på annat och trevligt sätt. Tid med pojkvännen, tid med vänner och nya bekantskaper samt att ut och lufta sig på krogen på det där dräggiga viset som så många andra gjort mot mig. Jag har väldigt många dräggiga kvällar kvar på på krogen till godo. 
 
Den här helgen har jag varit lite extra dräggig på fredagen då det var halloween men en väldigt trevlig förfest som följdes av en trevlig utgång på James där man kunde stöta på diverse otäcka varelser.. 
 
Lördagen var lugn och tillbringades med Jocke, och idag har jag varit en stund med Bella för att diskutera skola och alla andra i-lands problem vi har vi vår värld. 
 
Jag är ändå ganska så nöjd med helgen. Nu ser jag fram emot fredag när vi ska fira att vi skrivit vår första salstenta på MKV, sen kan ni ju få hålla tummarna för att vi sätter den. Blir lite roligare att fira att den är gjord då :P. 
 
Önskar er en härlig söndagkväll!
 
Puss å kram hela dan! 
 

Sitter med en fjäder och vill rista i sten

Söndag. Igen. 
 
Idag är en sådan dag då jag mest av allt hade velat gå och lägga mig, dra täcketöver huvudet och sova bort hela dagen, ja gärna hela kommande veckan. Jag har inte fått in många rätt de senaste veckorna. Huvudet reder nog snart upp sig, kanske är det som herr Jason (Timbuktu) säger, att man är någon form av känslodyslektiker? Jag är inte säker på att vi menar på samma sätt, men ordet känns rätt på något sätt. 
 
I övrigt ska det pluggas idag, ska träffa Bella lite senare och försöka få in vår redovisning till imorgon. Good luck liksom, men man vet ju aldrig. Mirakel kan ju faktiskt ske, hoppas iofs att det hellre visar sig på tentan på fredag. 
 
Ska sluta bittra ner er med mig. Bjuder på Ord och flera visor av min kära landskapskamrat Timbuktu. 
  

Yesterday


P.s

Har ni tänkt på hur fantastiskt många tankar som flyger runt i ert huvud under en minut? Om inte så gör det för det är extremt fascinerande. D.s


Torsdag

Sängdags. Vovvar är hemma, även om Kola är smått utslagen så är de båda på gott humör. Mamma sover. Vardagsrummet och jag hostar ut mina egna lunger mellan varven.. Aja det går på rätt håll nu iaf :) natti!


Snaaark!

Gud vad jag är trött, och inte blev det bättre av att se hur mycket som ska sitta inlärt i mitt huvud till nästa fredag :O. Aja. Vi tar det problemet när det närmar sig. 
 
Vart och handlade för en liten stund sedan och kan ni gissa vad jag fick med mig hem? Nej, klart ni inte kan.. Iaf så fick jag med mig en flaska julmust hem! Jag tycker verkligen att det är så sjuuuuukligt gott, extra gott blir det när man bakat lussekatter och sitter och bara jäser ner sig rejält i soffan en kall vinterkväll. Men ja, egentligen tycker jag det är sorgligt att julgodis och julpynt redan är uppe i affärerna. Antar att mitt lussekattsbakande får vänta några veckor till, men julmusten kan man ju få lov att smygstarta med!  Eller vad säger ni? 
 
Pink kom nyss och strök sig mot mig. Undrar om hon är medveten om att våra små killar är påväg hem. Jag tror hon känner det på sig, för hon är extra kelig och snackig. Men det är klart, hon är ju van vid att de också är hemma, jag med för den delen. Har känts väldigt tomt härhemma utan dem. 
 
Men ja, nu blev det ett sånt där dravligt inlägg igen.. ;) Hörs senare eller något! 

Torsdag

Sådär då hat man varit i skolan och haft semenarium igen. Det här kändes rätt så mycket vettigare än det vi hade gången innan.. Gick relativt smärtfritt och vi blev inte total sågadep å vårt paper. En redovisningk var på måndag, vilken känns gaaanska så onödig faktiskt. Hade hellre haft den här veckan som kommer till ENBART tentaplugg.. Får börja ta tag i allt imorgon och sen får man hoppas på det bästa. Den här delkursen har verkligen innehållt MYCKET olika moment för ynka 7,5 hp. Därför räknar jag inte med att sätta tentan på första försöket, men jag ska givetvis göra mitt bästa för att slippa göra om den. Ju färre man behöver göra om desto bättre :). 
 
Ha en härlig torsdag kära vänner, för det ska jag ha! Mina vovvar kommer hem och mamma stannar över natten, blir middag med Jocke och mamma ikväll. Känns riktigt mysigt! Hörs senare om det hinns med!