Aktiv tisdag

Jag sov som en prinsessa i hela 10½ timme inatt, kände mig dock lika trött när jag vaknade imorse men vad gör det när man vet att man sovit ordentligt? 
 
Infann mig hos tandläkaren 10.45 och gick därifrån drygt en timme senare med ett halvt ansikte förlamat ungefär. Avskyr bedövning.. Jag har till och med smakat på mig själv. Japp ni läste rätt, de fick bränna bort tandkött som växt upp på en tand och jag kan säga att det smakade riktigt mycket skit. Tacksam att jag är vegetarian! 
 
Var i skolan med gruppen och gjorde upp våra idéer inför torsdagens filmning på 60 sek. Nu har vi manus och en story, imorgon får vi redo på om vi är helt ute och cyklar eller om vi får grönt ljus. Vi ska visst ha seminarium imorgon också men jag har inte en susning om vart vi ska befinna oss. Vet bara att dagen börjar 08.00. 
 
Allt är klart inför morgondagens seminarium och nu inväntar jag pojkvännen som ska komma hit och mysa! Vi ska givetvis fortsätta kolla Games of Throens avsnitt, sjukt spännande fast jag inte ens läst böckerna! En serie att tanka ner om ni har en tråkig dag :)! 
 
Ha nu en fortsatt trevlig tisdag och förlåt för kass uppdatering. Det blir så ibland när skolan tar mycket tid. Vi hörs imorgon!
 
Over and out. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0