I en annan dimension av tankar

Idag är en sådan dag då jag har haft massor av tid att ägna åt att bara tänka på livets alla små guldkorn och livets inte alltför sköna svarta dammkorn som ofta ligger och skräpar lite här och var i huvudet, de där dammkornen som får en att vända ut och in på sig själv. Men mest har jag hållt mig till guldkornen som får mig att må bra och inse att livet inte är så tokigt trots allt, trots att där finns en del svarta dammkorn som kommer över en lite då och då. 
 
Som jag nämnde för några dagar sedan så är jag nöjd med livet som det är just nu. Det finns givetvis alltid saker som kan bli bättre, men om jag ser på det stora hela så är jag faktiskt nöjd. Skolan går bra och det känns fortfarande så sjukt, jävla rätt! Jag trodde aldrig jag skulle komma på vad jag ville göra men som en blixt från en klar himmel slog det mig för ett år sedan. Lyckan var att det fanns här i Halmstad så att jag skulle hamna här hade nog sina små orsaker, och som livet är nu tror jag att det fanns många anledningar till att jag skulle hamna här!
 
En del av er undrar säkert vad jag pratar om. Men jag tror mycket på ödet och jag tror att en del saker (om inte nästintill allt) händer av en orsak. Många puzzelbitar i livet har hamnat rätt nu även om en del tycks ha lossnat och gömt sig någonstans under alla andra ( som att hitta en annan lägenhet t.ex, vilket kom som en stor och otrevlig överraskning i somras).
 
Äntligen känns det som om mitt liv är påväg att bli någonting och äntligen är jag villig att kämpa och arbeta för att få det jag vill i slutändand. Livet är underbart och jag hoppas att jag en grå och trist dag kan titta tillbaka på det här inlägget och minnas att jag faktiskt har det ganska så bra och att livet äntligen har kommit ifatt mig :)!
 
Kunde inte låta bli att lägga upp min söta tomtenisse jag fick av mamma för några veckor sedan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0