Tisdag

Klockan är bara 13.04 men jag har ändå hunnit med en hel del idag. Trött som jag vet inte vad är jag just nu och lite matkoma på det, men sen ska det rotas fram adventsljusstakar och här ska dammsugas och tvättas golv etc hade jag tänkt. 
 
I skolan fick vi lärao ss att ta bra bilder idag. Det var faktiskt rätt så kul, ångrar dock att det aldrig blev någon systemkamera förra året. Men mitt fotograferande går alltid lite upp och ner. Men det är så himla kul! Aja, vi får väl se hur det går med lägenhet och dylikt nästa år.. Så kanske det blir en systemkamera iaf ;)! 
 
När skolan var klar efter en timme var det dags att byta till vinterdäck på bilen. Enligt Jocke så ska det bli minusgrader och dylikt i slutet av veckan och om det skulle bli snö är det inte sådär superbilligt om polisen skulle stanna en. Så jag åkte hem och hämtade plånboken (som jag givetvis glömde imorse) och vovvarna för att bege mig på vad jag trodde var en snabb tur ner till killarna på däckcentrat. Normaltsätt har jag bra lokalsinne men det blev något fel på vägen där.. Men efter många om och men så lyckades jag äntligen hitta rätt :P! Så nu är bilen vintersäkrad också! 
 
På hemvägen blev det storhandling på Lidl faktiskt, så nu har jag nog mat för resten av veckan och lite till! Alldeles underbart! Vi hörs senare kära vänner nu ska jag softa innan det är dags att ta tag i livet!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0