Tänk så snabbt det kan vända

Mitt humör har varit upp och ner idag. Saker har inte känts bra och jag har massor av bollar i luften samtidigt. Men på bara tio minuter så vände allt det där negativa jag kände till något positivt. Så äntligen är jag på gott humör och skolgrejerna är färdiga för idag så nu kan jag softa och bara vara lite. Ser iofs ut som om jag ska iväg på quizen ikväll, så det händer ju lite ikväll iaf :)! 
 
Hörs senare :) 
 

Idag behöver jag...

En STOR kram från någon jag tycker om. 
 
Kommer inte skriva mer idag har jag en känsla av, har inget bra att säga. Kanske kommer det ett gonatt inlägg.. 
 
Overandout. 

Godmorgon

Hoppas ni sovit gott. Själv har jag väl ändå sovit helt okej, känner mig betydligt piggare idag än igår. Jag känner mgi så pigg att jag faktiskt ska ta tag i städandet lite idag, så här slipper se ut som världens kaos. 
 
Vaknade med lite magont idag. Jag är såklart lite stressad för Kola som är hos tandläkaren nu. Fick reda på att han troligtvis ska dit en omgång till men om några veckor. Det bästa är ju klart om han slipper, men det får vi reda på när han är färdig. 
 
Sen finns där faktiskt en sak som bekymmrar mig eller stör mig lite från och till. Nu vet jag inte om det blir mycket värre eftersom jag är hemma sjuk och har svårt att sysselsätta mig.. Men jag hatar att ha något man ska störa sig på. Kan saker inte bara få vara bra? Antar att det bästa är att bara låta det hela vara...
 
Hoppas ni har en fin dag iaf, ska försöka vända min till en bra och positiv dag det behöver jag. Lite glädje kan också behövas så om någon känner för att skicka över det är det mer än välkommet :).

Natti

Det gick ju sådär med att undvika att titta på skräckfilm.. Men nästan gick det. Dags att sova nu, det svider under nästan.. Nackdelen med att vara småsnål med hushållspapper, OM man blir förkyld gör det ont och man blir röd under näsan. Morgondagens mission får bli att åka och köpa näsdukar. Btw så har jag fått lite härliga kommentarer i helgen på min blogg av en hemlig avsändare, någon som vill ge sig till känna? Ja eller kanske säga om vi känner varandra eller ej? Hade ju varit kul att veta vem det är när denne någon skriver snälla saker :-). Aja sov så gott vänner!


Bara en liten varning för mänskligheten

 
 
Nej jag är inte deppig, jag bara säger vad som är bäst för allas säkerhet! 

xD

Fortfarande sjukt rastlös och troligtvis har jag absolut inget mer vettigt att säga nu än för en timme sedan för jag har inte gjort något vettigt alls.. Eller ja vettigt och vettigt jag sitter och dricker vaniljrom med houng för att bli frisk ja och lite kokt vatten då. Iofs har det svalnat lite nu så det är inte särskilt gott, men det kanske hjälper mig att bli frisk eller något? 
 
Lite orolig för min fina Kola som ska till tandläkaren imorgon och sövas.. Det gillar jag inte alls och det känns absolut inte bra att jag inte är där och hämtar honom. Men jag har världens underbaraste mamma som finns och tar honom dit och sedan hem hit på torsdag. Tack för du finns mamma! Håll nu tummarna för att det går bra för min sötnos, saknar dem båda två så himla mycket. Det gör både jag och Pink, men de kommer hem på torsdag och det ska bli skönt!
 
Har ni också något sånt där lyckopiller man kan plocka fram lite då och då och bli så himla glad av? Ja ofta är det i form av en person, eller en sak man kan plocka fram och vips så blir man på bra humör direkt. Jag har det och det känns så himla bra! 
 
Nu ska jag försöka att undvika att titta för mycket på skräckfilmen som går på tv.. Läskigt när man sover själv utan hundar eller pojkvän i sängen.. Ja jag har ju förstås Pink men hon flyttar sig så mycket under natten så henne kan man inte ligga och hålla i för länge... Å nej av någon märklig anledning kan jag inte byta kanal, jag är lite tönn, I know. 
 
Hörs till natti inlägg!
 

Och vi trallar på

Har man duktiga vänner så har man. Tänkte därför dela med mig av deras senaste video som heter Trust me :) 
 

Saker som tål att tänkas på, ja eller inte?

Har ni tänkt på att när man är sjuk (förkyld eller dylikt) så tänker man ju dubbelt så mycket som man gör annars (vilket är SJUUUKT mycket om man är jag) och visst är det väl så att man tänker på väldigt märkliga saker? Man har en del konstiga resonemang i huvudet som låter så otroligt bra den stunden man kommer på dem... Men när man ger dem en närmare eftertanke kommer man då förhoppningsvis på att det är heeelt tokigt och upp mot väggarna allt man fantiserat ihop. Ja om det nu inte är väääldigt bra saker för då vill man ju ogärna inse att allt man tänkt och kommit fram till inte är hållbart. 
 
Nä man är sjuk, snuvig, hostig, sängliggandes eller halvt invalid av olika orsaker blir man lätt lite deppig. Man tänker no happy thoughts och livet blir plötsligt väldigt jobbigt. Sjukt tramisgt och onödigt. Men så fungerar i alla fall jag, hur fungerar du? Eller det kanske bara rentav är jag som är lite mer koko än alla andra? 
 
När man är sjuk är man konstant trött. Man sover riktigt dåligt och vaknar av antingen en hostattack eller att näsan är så igentäppt att man tror att man ska kvävas. Om man nu inte kommit över stadiet när man har ont i halsen, ni vet sådär riktigt obehagligt att det känns som om man har sår och får tuggumisegt slem. Då kan man inte heller sova. 
 
Och tja, visst kan det vara svårt att sova när man är sjuk och man kan tänka konstigt. Men detta är ett inlägg ni inte får ta på för stort allvar. Jag är smått uttråkad av min sjukdom och efter att ha testat fredagens halloweensmink återstår där inte sådär mycket mer än att datanörda sig och skriva gnälla inlägg, det hör till när man är sjuk :P. Ja och nu återstår enbart terrorisering av oskyldiga på facebook.. ;) Hörs sen!
 
 

Jodå såatteee...

Hatar att vara förkyld.. Hatar att näsan rinner och jag hatar att man hostar så fort man tar ett lite fördjupt andetag. I-landsproblem. Just nu slipper jag iaf halsont och det är iaf något som är riktigt positivt. Halsont suger duktigt! 
 
Det tråkiga med den här veckan är att jag missar mina egna Halloweenpass på gymmet :(, men där är inte så mycket att göra när man är sjuk. Som tur är så blir jag inte såhär sjuk speciellt ofta, men tja, inte hjälper det egentligen för det är lika jobbigt nu iaf. Men förhoppningsvis går det på rätt håll nu iaf! 
 
Hittade lite musik av en vän som jag har suttit och lyssnat igenom. Älskar musik som man verkligen blir glad av och som svänger till det ordentligt! Inte illa alls, det får den här lilla sjuklingen att helt plötsligt känna sig mycket bättre (ja bortsett från att jag hostar och snorar niagarafall).
 
Btw så tror jag att min outfit inför Halloween är klar nu, James får helt enkelt se upp! Ska testa sminkningen antingen ikväll eller imorgon för att se hur det ser ut och om jag klarar av det själv, annars får jag väl komma på något bra själv.. Lite egen inspirerat! 
 
Nu ska jag typ sjuklighetsyra lite för mig själv.. Ja å tycka lite, liiiiiite synd om mig själv än. Men bara lite... ;)! 
 

Måndag

Idag är en sådan dag när man inser vilka guldkorn man har lyckats hitta i livet, både gamla och nya bekantskaper. Jag har ju sagt det här ganska många ggr den senaste tiden, men det tål att sägas om och om igen. Man ska inte gräva ner sig helt när man är deppig oavsett orsak, istället ska man försöka fokusera på de bra  sakerna i livet och uppskatta det man har. Detta är ju klart lättare sagt än gjort alltid, men man kan alltid försöka ;). Å nej jag är inte deppig, bara förkyld och tycker extremt synd om mig själv. Normaltsätt ingen annan som gör det såatteeeee... ;).
 
Over and out.

Där sa det STOPP

Nu strejkar kroppen och efter två intensiva månader där man flänger hit och dit så blev jag förkyld. Givetvis väldigt olägligt men vad ska man göra? Drar ner på bloggandet när jag är sjuk för inläggen blir lätt så bistra då..


Lördag

Trött tjej.. Det är rätt ord för mig! 
 
Solen skiner och vädret är underbart så om någon timme blir det någon form av promenad :) 
 
Men nu ska jag tvätta vidare och läsa lite!
 
Hörs sen!
 
 

Natti

Jobb var trevlig ikväll men nu ska jag försöka somna snabbare än vinden. Pass imorgon 10.30!


Smack that

Jag har i många, många år varit sjukt intresserad av att börja på boxning. Å nej jag vill inte tävla, jag vill bara gå på så kallad motionsboxning där man lär sig teknik och man får spöa skiten ur boxningssäcken 1-2 ggr i veckan! Hittade en bra hemsida här HSB, slängde iväg ett mail med lite frågor sen får vi se vad de svarar och när jag börjar! Måste hitta något som motiverar mig riktigt! Mina pass är jättekul, men de är ju främst till för mina underbara motionärer, kan vara kul att få träna för sig själv lite ibland också. Om det nu blir boxningen ska jag komma på ett bra mål att följ för att peppa mig själv liiiite liiiite extra!
 
 
S M A C K!
 

Dags att peppa till?

Jag ogillar att jobba fredagsnätter eftersom jag vanligtvis har skola sjukligt tidigt just de dagarna.. Man är uppe tidigt, försöker fokusera, kommer hem, går med hundarna, powernappar en tjugo minuter och sedan är det dags att laga kvällsmat, försöka vakna till liv och sedan ska man sitta på röven i fem timmar. 
 
Så kan det ju vara. Jag ska inte gnälla för mycket för just ikväll är jag på favvostället James, och det gör ju att det blir lite, lite bättre att gå till jobb iaf. Mindre charmigt är det att jag måste upp tidigt för att hålla pass på gymmet imorgon.. Men som jag nämnde tidigare, sista nattjobbshelgen på en månad sen så jag får bara stå ut :). 
 
Just nu känner jag för att ta en weekend någonstans. London, någon som är sugen? Iofs pratade jag ju om Amsterdam i somras och dit vill jag ju fortfarande så det kan ju också vara ett alternativ förstås:P. Annars är förslag och sällskap välkommet :) 
 
Nej, peppa, peppa, peppa! 

Fredag

Sådär då vart det helg igen, min sista jobb helg på fyra veckor så jag hoppas den går snabbt. 
 
Redovisningen idag gick okej, lite väl utrdagen å sådär men annars gick den bra. Alla hade lyckats göra fina små reportage, vissa bättre än andra såklart. 
 
Nu ska jag ta det lite lugnt och sega innan det är dags att bege sig till James ikväll, ska vara ett band som spelar och det känns alltid lite roligare att jobba där då :). 
 
Hörs lite senare!

Det löser sig

Ibland ska man kanskel yssna :) 
 
 

Torsdag

Satte precis på ugnen och tänkte värma lite goda potatiskroketter, ska steka upp lite basilikapuckar så fort potatisen börjar närma sig klara. Magen kurrar...
 
Många människor hetsäter när de mår dåligt eller är deppiga medan andra (precis som jag) inte äter alls istället. Jag vet faktiskt inte vilket av det som är värst? Äter man för mycket får man mindre charmig kroppshydda och fettet lägger på sig lite här och var och hos en del blir celluliterna fullt synliga. Men att inte äta alls gör att man ser sjuk ut, man ser obehagligt mycket av revbenen och man är rädd att ta i personen för man tror att de ska knäckas mitt av. Vad är värst? 
 
Btw så mår jag inte dåligt sådär eller är deppig. Har haft en del att tänka på bara, jobbigt att vara född med ett huvud som aldrig vill vila. Men vissa ska väl ha den lasten medan andra tänker på tok för lite... Samma fråga här, jag vet inte riktigt vilket som är värst? 
 
För att prata om lite mer muntra saker så vart iaf fikan med Bella riktigt mysig och givande idag! Känns härligt att träffa en människa som fungerar snarlikt som en själv. Man kan förstå känslor som många andra inte förstår, och det mina vänner är verkligen guldvärt! Att bli förstådd. 
 
Nu ska potatisen in i ugnen. Hörs sen!
 

Dagens


So far..

Nu har jag plockat undan, satt igång diskmaskinen, trokat av lite här och var, dammsugit och bytt lakan samt satt  igång tvättan av de gamla lakanen. Känns som om jag är värd en liten fika i stan nu, eller hur? 
 
Hörs sen, over and out! 

Torsdag

Godmorgon eller godförmiddag, bestäm själv vilket som passar bäst. 
 
Idag är jag nästan lika trött som när jag gick och la mig igår kväll.. Det blev inte att jag somnade vid rätt tid igår av olika orsaker.. Men så kan det bli ibland. Får ha en lugn torsdag idag istället, ska strax plocka undan, dammsuga, byta rent i sängen och eventuellt tvätta golven innan jag ska sticka iväg till stan för att träffa Bella i stan vid ett. Ska bli mysigt med en fika och lite snack som inte rör skolan för en gångs skull, det enda man hinner annbars nuförtiden. 
 
Dags för frukost, hörs senare!
 

Bedtime

Jag är helt öm i benen, bara man typ tar i dem så gör det lite ont. Beror säkert på mitt intensiva tränande denna veckan men också på att vi var på Gekås i några timmar. Nu har jag Keddy bredvid mig i sängen, Kola under och Pink löper amok i lägenheten mellan varven och drar i elementen... Dags att nanna. Sov så gott!


Gekås i Ullared

Vilken dålig uppdatering det varit idag. Förlåt! Men som jag nämnde igår så skulle jag ju till Gekås idag med Jocke och hans kompis Petter för att shoppa. Jag var inte riktigt säker på vad jag behövde shoppa men jag vet sedan senaste gången att jag brukar komma på det väl på plats ;)!
 
Åkte härifrån vid tio och var åter strax efter fyra. Det var många skratt tiden emellan man fick hoppa undan för shoppingtokiga pensionärer och deras överfyllda vagnar. Jag är sjukt nöjd med min dag på Gekås och bättre sällskap får man nog leta efter att ha med sig upp. 
 
SÅ fort jag kom hem var det att ta med hundarna ut. ta en kopp kaffe (snarare halsa) och på med träningskläderna för att bege sig till gymmet och h¨lla Functional Fitness och Indoor striding. Väl på plats insåg jag att det inte var någon alls på mitt Functional pass idag :(, men istället hann jag öva litep å det nya indoorpasset, så det funkade ju iaf :)! 
 
Indoorstridingen var det däremot massor av glada motionärer på! Härligt gäng! De får mig verkligen att älska mitt jobb som instruktör och de får mig att vilja göra ännu bättre pass i framtiden. Tack för ni är så goa!
 
Nu ska jag softa lite innan det är dags att sova :) Hörs sen!
 

Over and out. Punkt

Dags för huvudet att landa på kudden! Av någon orsak är jag sjukligt trött fast jag inte gjort något annat än å sova tycker jag. För att gnälla lite liksom ;-)! Hoppas ni haft en bra tisdag och att ni sover gott! Natti!


Tisdagkväll

Sådär då har nästan den här dagen också gått. Har läst lite i Mcquail men uuuuuuusch så tråkig den är och inte särskillt mycket vill fastna direkt.. Men det är bara att köra på. Har dock tagit en väääääldigt lång paus nu, en som till och med inkluderade en löptur mitt i natta. Det kändes som det iaf, så jag höll mig på upplysta cykelvägar för säkerhetsskull. Bättre att vara lite mer försiktig än att vara dumdristig. 
 
Blev lite orolig nu igen för den kommande veckan.. Alltid är det något, så är det. Ska försöka tänka på att allt blir positivt så vet jag att de positiva sakerna inträffar! 
 
Imorgon ska det bli en sväng till Gekås, har inte varit där på säkert sju år så det kan ju bli spännande att se ifall jag lyckas få en lite positivare bild av det den här gången :P. Elvisp ska stå på listan och eventuellt ett löparset? 
 
Hoppas ni har en bra kväll! Puss å kram på er!

Den där harmoniska känslan man kan få

Jag vet inte om ni förstår vad jag menar, när jag säger att man kan få en sådär lugn och extremt harmonisk känsla som bara kommer över en sådär. Det är precis som att alla de där bekymmerna man haft och allt man har oroat sig för den senaste tiden är som bortblåst och istället känner man ett djupt lugn. Precis som när man var liten och mamma sa att det ordnar sig. Just ett sådant lugn slog sig över mig nu i eftermiddags, helt plötsligt känns det precis som om allt jag oroar migför just nu kommer lösa sig av sig själv. En underbar känsla!
 
I övrigt har förmiddagen och resterande del av eftermiddagen gått åt till att tvätta, handla, rasta hundar och just nu laga mat. Hann även leta upp tre artiklar vi ska prata om på fredag i skolan, så lite vettigt har det blivit gjort. Ska troligtvis bli lite mer pluggande ikväll när matkoman har lagt sig och jag har fått torka av i köket och fixat till i badrummet. Livet är rätt så bra trots allt. Utmaningar är till för att ta sig an, eller hur? 
 

Mina "läder"byxor

Har ju helt glömt att lägga upp bild på mina lila läderimitationsbyxor jag köpte häromveckan! Såhär ser de ut:


Godmorgon!

Hej mina fina läsare!
 
Hoppas ni alla sovit gott, själv har jag sovit som en stock och ni kan tro att det var välbehövt! Älskar när man har självstudier, man sover så länge som man önskar och tar tag i saker precis när man själv vill. Idag står det lite städning och tvättning på schemat igen. Ibland undrar jag vart alla smutsiga kläder kommer ifrån? Nu tvättade jag senast i fredags och imorse när jag skulle slänga ner gårdagens smutstvätt i korgen såg jag att den var överfull...igen. Om inte min nästkommande lägenhet har tvättmaskin kan det bli lite jobbigt.. 
 
Jag vill passa på att säga tack till alla fina människor som hörde av sig till mig igår när jag hade en deppig/orolig dag där ett tag. Jag uppskattar er verkligen och jag är så glad att veta att jag har så otroligt fina människor omkring mig både nya och gamla bekantskaper. Ni är verkligen guldvärda <3! 
 
Nu ska jag återgå till städandet litegrann innan det är dags att bege sig till affären för att inhandla dagens måltid, får se om det blir en tur till gymmet också för att öva på nya passet jag tänkte ha klart till vårt Halloweentema ;)!
 

Natti

Nu var det dags att sova lite faktiskt, magen är öm än.. Himla märkligt kan undra vad som hänt? Får väl hoppas att sömn löser det hela! Hade en mysig måndagskväll fast jag var stressad däremellan. Men ja jag kan inte skriva så mycket det går liksom ihop. Så natti!


En konstig känsla

Jag gnällde ju imorse om att jag ont i magen och nu är klockan snart kvart i fyra och jag har fortfarande ont och det känns så himla konstigt.. Trött har jag varit också så jag tog mig en powernap på tjugo minuter i soffan innan. Kändes som om det behövdes inför kvällens core och indoorpass. Jag ogillar att jag har så orolig mage bara.. Det är som turi nte så ofta det händer men det är sjukt jobbigt när det gör det. 
 
Det jag oroade mig för i förmiddags/middagstid är jag inte så orolig för längre, men givetvis finns där så mycket annat som oroar mig och som säkert påverkar min mage. Det suger att ha känslig mage, ja stresskänslig mage menar jag då.. Suck. Alltid ska man gnälla på något, visst är det väl så? Man är mänsklig och det är måndag och trist väder.. Så jag antar att det är okej trots allt. 
 
Jag är tacksam att jag hade en lugn och mysig helg iaf med bästa sällskapet :). Det är något som är positivt. 
 
I övrigt finns där saker jag måste ta tag i ordentligt, till exempel som att börja söka lägenheter ordentligt och mer intensivt. Inte så lätt, men jag ska nog kunna lösa det på något sätt..
 
 

Fin eller ful?

Jag kan inte riktigt bestämma mig?
 
 
Jacka

Jacka - från H&M

http://www.hm.com/se/s/03OP1P

En jacka med fuskpäls på kragen. Den har dragkedja och knäppning fram samt två framfickor. Fodrad.

H;amp;Mwww.hm.com

Ännu en grå måndag

Vart uppe tidigt idag eftersom jag skulle träffa gruppen klockan 09.00 i skolan. Vi har gjort vår research och fårr ihop intervjufrågor och lite story inför grupp nr två imorgon. Det kändes faktiskt ganska så bra :) 
 
Nu är jag åter hemma, trött som en gris och med magont... Denna dumma och känsliga magen ja och mitt dumma, dumma huvud ibland. Suck. Man kan inte gnälla mer än på sig själv egentligen, så vad gör man inte? Ibland tror jag att jag är lite mer dum i huvudet än vad jag vill erkänna. Dessutom att jag har nada tålamod. 
 
Nu ska jag äta lite paj och kolla på Hem till gården för att få upp humöret lite! Hörs sen!
 

Varför går helgen så fort?

Det frågar jag mig de helger då jag är ledig... Aja, dags att gå upp i tid imorgon 09.00 ska jag befinna mig på skolan! Hoppas alla haft en bra helg, min har varit hur bra som helst :)


Lördagsförmiddag

Sov till nio, somnade ganska så tidigt idag. Dagen har ju inte riktigt blivit som planerad.. Kanske på gott och ont. Fick i alla fall min dagliga motion då jag blev inringd två minuter i halv för ett extra Indoorpass som skulle börja prick halv :P Jag fick skynda mig och var där strax innan tjugo i och körde hårt med mina glada motionärer! Bra start iaf på morgonen. Slapp jag sitta hemma och ha ångest för att jag egentligen inte orkade ta på mig löparskorna och ta mig en tur. 
 
Eftermiddagen blev väl inte riktigt vad som jag hade planerat. Ogillar egentligen när mina planer ändras, men ibland finns där inte så mycket att göra och den blir säkert bra ändå.. Man ska ju ha något att gnälla för :).
 
Hoppas ni får en fantastisk lördag iaf och att den blir precis så som ni önskar!
 
Puss å kram!
 

En tankeställare?

Vissa dagar får man sig en riktig tankeställare när det gäller en del saker i livet. Det kan gälla människor som finns i ens liv, det kan gälla att ta ett steg i en annan riktning och andra saker som ofta magkänslan spelar lite på. Den där magkänslan har ett finger med i allt! Märkligt men sant, iaf när det gäller mitt liv. Idag kom en del saker till mig, vad det gäller känns alldeles för privat för att dela med sig av. Även om jag är öppen med mycket så får även jag ha mina små hemligheter ibland. Jag tror ödet spelar en väldigt viktig roll i ens liv och en del saker är återkommande och jag kan ju såklart ha fel men det känns verkligen som om det betyder något. Som jag brukar säga och troligtvis sa i senaste inlägget ; time Will tell. Man slipper inte undan. Jag kanske inte vill slippa undan heller, istället ska jag fortsätta drömma på som jag alltid gjort och tillslut slår det in. Känner mig på lite märkligt humör efter så många uppenbarelser i skallen så innan det blir för djupt tänkte jag lägga ifrån mig telefonen. Nästa lediga helg kommer jag spendera med mina föräldrar eller på en weekend i London. Jag är alltid sugen på London, det är något speciellt med den staden. Jag känner mig väldigt hemma där. Hörs imorgon!


Nostalgi

Jag älskar att sitta och lyssna på musik jag lyssnade sönder som tonåring.. Ja jag var nog knappt ens det. Musiken får en alltid att må så fantastiskt bra. Eller ja, man anpassar väl ofta musiken efter vilket humör man är, eller hur? 
 
I övrigt är livet ganska så bra. Små bekymmer återstår alltid men som jag sagt så många gånger förr så kan ju inte allt vara helt klockrent, eller hur? 
 
Har ni också någon människa som är ständigt återkommande i ert liv? Jag har det och jag vet inbland inte om det är bra eller dåligt, men för det mesta så känns det ganska så bra och eftersom jag ofta går på magkänslan så kan det ju inte vara något dåligt då? Eller? Aja time will tell. Det gör den alltid i slutändan. Nu blev allt väldigt flummigt här. Jag ahr druckit ett glas vin, tänker skylla på det ;)!
 
Hörs till gonatt!
 
 

Lite tidigt kanske..

Men med ett glas vin i handen och en liten pumpa jag inhandlat igår kändes det som om det var dags att vara lite kreativ ;)!
 

Weekend!

Äntligen är det helg och guuuuud så efterlängtad den har varit! Nästa vecka är det fullt ös i skolan med ett nytt projekt, vi ska spela in ett reportage! Mycket, mycket spännande! 
 
Men nu ska jag återgå till att äta lite fredagsgodis och tvätta innan jag ska ta med mig hundarna på en promenad!
 
Puss å kram hela dan!
 

Finally!

Sådär då är alla måsten över för idag. Härligt! Nu kan jag njuta av att vara lite ledig såhär på torsdags kvällen :). 
 
Misstänker att jag eventuellt tagit kål på mina armar och axlar idag.. Körde ett tufft (ja vi kanske pratade lite emellan...) med Lina och tyckte vi var såå duktiga. Vi har som mål att orka dra oss upp från ribban på lillejulafton. Inte riktigt säker på att vi lär fixa det men om man inte övar och pressar sig så kan det ju inte gå heller ;)!
 
Nu ska jag datanörda mig lite innan Jocke kommer. Hörs troligtvis imorgon!

Efter en halv dag

Rättelse från förra inlägget.. När jag googlade hur man skulletyp få svamparna att hålla i frysen så sa jag att det hette svällning. Det gjorde det alltså inte, det kallas för förvällning, så ni vet om någon annan har samma i-landsproblem så är det alltså förvällning ni ska leta efter ;)!
 
Jag har städat, gått med hundarna och fått i mig två mål mat idag. Om en timme bär det av till gymmet med Lina och sedan snabbt hem och duscha innan det väntas besök :)! 
 
Huvudet är fortfarande helt groggy typ, skolan tar alltås kål på en och att se att de kommande tre veckorna inte kommer blu lugnare gör en inte direkt lugnare. Men det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa på. Pappa sa idag att det kanske är så att jag ahde det lite för lugnt förra delkursen och att det bara tar lite tid att vänja sig vid att ha lite mer att göra. Han menade också på att det kanske blir raka motsatsen till nästa delkurso m där är mindre att göra, att man blir lite rastlöso ch inte vet vad man ska göra med all tid? Så kan det alldeles säkert vara!
 
Nu lite softning som sagt! Hörs sen (eller imorgon). 
 

Torsdag

Tog lite sovmorgon idag. Jag är så trött och slut både i huvud och kropp att jag inte vet vart jag ska ta vägen, så den här sovmorgonen var verkligen välbehövd! Ser verkligen fram emot en ledig helg, den behövs! Undrar om övriga delkurser i skolan kommer vara såhär intensiva? I hope not. Jag hade väl lite glid första som var ganska så lugn även om det fanns mycket kurslitteratur att läsa. 
 
Ska strax påbörja rensningen av trattkantarellerna och sedan ska jag svälla dem (tror jag det heter..?) så jag kan frysa in en del av dem. Jag älskar svamp! 
 
I övrigt ska jag ta hundarna på en långpromenad, jag ska träna med fina Lina och ikväll blir det mys med Jocke. Känns som en bra torsdag! Ska bara försöka vakna till liv lite till.. Hade behövt lite semester känns det som. Får se när novemberschemat kommer ut och se ifall jag kan planer in en weekend någonstans. Jag är ju ganska så sugen på London igen.. 
 
Hoppas alla har en underbar torsdag! Puss å kram på er
 

Sweet dreams

Efter den här lååååååånga och intensiva dagen är det dags att säga gonatt! Sweet dreams!


I'll put my trust in something I know

Hemma, nyäten och nyduschad efter en låååååång dag med bara några få timmars sömn. Egentligen ville jag iväg på quizen men kroppen säger bestämt nej. Det får bli en lugn onsdag nu, jag skap locka undan lite och eventuellt börja rensa trattkantarellerna jag fick av Jockes mamma i helgen, tänkte börja tillaga dem imorgon innan de blir dåliga :). 
 
När livet är grått och trist eller när stressen kommer över en (som igår ungefär) så känns det otroligt bra att tänka på de bra sakerna i livet. Än ärjag jätteledsen för lägenheten såklart, men en föreningsbildning är på g och kaaaanske, kanske kan det hjälpa mig att få stanna lite längre till... Men i övrigt så har så himla mycket positivt hänt i mitt liv, jag har fått in helt fantastiska människor i det och jag är så otroligt tacksam för det. Vissa människor klickar man verkligen med och vissa känner man verkligen att man mår så sjukt bra med. Så i de gråa och mörka stunderna finns där alltid ljus att tänka på. 
 
Ville bara säga det. Nu ska jag softa lite till innan det är dags att börja plocka undan! Hörs senare!

Vart tog flickan vägen?

Jaha och hur ofta är det helt dött på bloggen i ett helt dyng? Precis, aldrig. Men så kan det gå när man inte läser igenom sina veckouppgifter i skolan ordentligt några dagar innan... 
 
Var på en supermysig fika med Emelie igår förmiddags vid tio där vi pratade om allt mellan himmel och jord. Underbart go tjej och dem finns det inte många av så jag är glad att jag hittat en! Men så fort jag kom hem var det dags att ta tag i pluggandet inför seminariet som skulle vara idag. cirka 150 sidor att läsa, referera, analyser och duskitera på fyra sidor tillsammans... Jag är imponerad av mig själv att jag faktiskt lyckades läsa igenom alla sidor OCH sätta ihop reflektionerna samt inhandla en skrivare, installera OCH få ihop det.. Tog mig bara 12 timmar att sammanställa allt. Men gjort blev det iaf! 
 
Idag hade jag skola 08-00-15.00 (skulle varit till 16 egentligen) och jag kan ju säga att de första fyra timmarna var bortkastad tid jag hade kunnat spendera bättre hemma. Men men vad gör man inte för skolan? 
 
Nu har jag precis varit ute med hundarna innan det är dags att bege sig mot gymmet för att leda pass. Functional toning och Indoor som gäller idag. Heja mig! Idag är det en lång dag!
 

Veckans nya favoritlåt

Calvin Harris gör det igen :)!
 
 

Måndag

Ny vecka och nya tag eller vad är det man brukar säga? Veckans löfte är i alla fall att träna som jag brukar, det vill säga MINST 4-5 ggr i veckan. Tror delvis att mitt dåliga humör beror på att kroppen inte riktigt vet vart all energi ska ta vägen, så därför blir jag lite mer irriterad än vanligtvis. 
 
Andra maskinen tvätt är igång. Hundarhna har varit ute på sin morgonpromenad och har fått frukost, bara jag kvar egentligen. Känns dock som att en brunch är det mesta för tillfället så jag får hålla mig någon timme till innan jag kan äta, ska ju trots allt vara i skolan till 16.00 idag, så lite sådär extra mycket energi kan ju vara bra! 
 
Vad gör ni idag? 
 
 

Sweet dreams are made of this

Kan knappt hålla ögonen öppna längre så jag antar att det är dags att sova. Lång sovmorgon innan första föreläsningen, ja första och enda föreläsningen faktiskt. Börjar inte förrän 13 så innan dess hade jag tänkt bli klar med tvätten och dylikt. Nu ska jag sova som sagt! Natti på er!


Min söndag

Idag har det varit en lugn och mysig söndag. Det enda som hade kunnat vara lite bättre är vädret, det har regnat och åter regnat från och till under hela dagen. Iofs har jag mest suttit ihopkurad i soffan och kollat film, ätit pizza och bara myst idag så det gör väl inte sådär jättemycket egentligen ;)!
 
Har sovmorgon imorgon och DET ska ni veta känns riktigt bra. Efter en jobbhelg är det bästa som kan hända att man har ytterligare en morgon att ta igen sig på. Me like a lot! 
 
Nej, vet ni vad. Jag har absolut ingenting viktigt att säga. Så vi får höras senare!
 
 

Dagens impulsköp


My new obsession

Japp jag har fått dille på blusar, förstår inte att jag aldrig varit så förtjust i det innan, de är heeeelt fantastiskt ju! Detta är nya internet favoriten från Gina. 
 
 

När söndagar är som bäst

Söndagar uppskattar jag faktiskt som allra, allra mest de helger jag jobbat natt. Det finns ingenting bättre än att veta att man är ledig HELA dagen och att man kan distrubera sin tid på de saker man själv vill. Dessutom brukar det för mig innebära en påse söndagsgodis! 
 
Helgen har sprungit iväg och imorgon är det ännu en vecka av studier på Media och kommunkationsvetenskapsprogrammet. Det känns bra och det går bra nu, får hoppas den känslan är här för att stanna :). Det mesta braiga (jag vet att det inte heter så egentligen, men jag tycker ordet är charmigt) ,ed nästa vecka är att jag kommer vara ledig HELA helgen. Det ska bli riktigt, riktigt skönt att bara få göra det man själv vill. Tankar på Ullared finns faktiskt, men vi får se. Jag orkar inte direkt sitta och planera sönder en ledig helg nästan en vecka i förväg. Vi får se vad som dyker upp under veckan :). 
 
Idag regnar det och både jag och hundarna är genomvåta efter morgonpromenaden. Känns som om det blir en dag att sitta inne och kura idag, lite av charmen med hösten. 
 
Ha nu en underbar söndag OM det är så att jag skulle vara dålig på att uppdatera. Det händer ju lite då och då ;)!
 


Arbetsveckan är över

Då var arbetsveckan över och jag hade faktiskt en väldigt trevlig kväll idag på jobb. Idag blev jag påmind om varför James är favoritstället! Nu ska jag försöka få några (helst måååånga) timmars sömn innan det är dags för slappesöndag:). Sov så gott!


Off to work

Ps nya blusen


Lördag

Hello kära läsare!
 
Japp jag lever, jag är bara dålig på att uppdatera idag. Fördelen är väl dock att mitt humör är helt okej idagm jag må vara trött dock, men det är ju aldrig någon nyhet de helger jag jobbar natt. 
 
Idag har jag ändå hunnit med en del faktiskt. Jag har varit i stan och shoppat kläder, ni vet ju att jag skulle se ifall jag kunde hitta de där byxorna från H&M, right? Det gjorde jag inte och blev rätt så kinkig där ett tag.. Så istället begav jag mig till Ginatricot där jag hittade en motsvarighet men för det dubbla priset samt i fel storlek.. Bikbok ligger rakt över gatan och jag har inte köpt något där på hundra år, men det första som mötte min blick på höger sida var ett par lila läderimiterade byxor i enbart min storlek ;). Fick givetvis testa dem men OJ så snygga de är! Därefter lyckades jag hitta en snygg stickad grå tröja, en enkel vit tröja i lite bigsize och en vit blus som man ser rakt igenom :P. Allt för enbart 546 kr, alltså mindre än vad den gråa stickade tröjan skulle ha kostat ensam (599, älskar rea). 
 
När jag shoppat klart var det dags att möta upp finaste Inna för en fika, nu var det ett tag sedan sist. Det blir ju lätt så när båda pluggar och har fullt upp på sitt håll! Men mysigt var det! När fikan var klar så bar det av hemåt för att kissa hundarna. Jocke kom förbi några timmar och bi satt och kollade på Mad men maratonet på TNT. Bra serie det dära! Nu sitter jag och försöker tagga till inför jobbet på James ikväll. Favvostället är och kommer nog alltid förbli James, känns lite hemma där på något sätt. Hoppas alla har en bra lördag!
 
Puss å kram hela dan!
 

Godmorgon

Jag har världens underbaraste husdjur!


In bed

Äntligen ligger jag i min efterlängtade säng. Usch vilket humör jag var på när jag kom till jobb. Men tack vare världens underbaraste stammisar så blev humöret på topp i någon timme! Någon trollade medan andra bara smittade av sig med sin glädje. Tack för ni är så bra, ni skulle bara veta hur mycket jag behövde det där just idag. Nu blir det att sova!


Oct. 12, 2012

Jag har ingen bra känsla inombords idag.. Därför jag skriver så mycket. Vill skriva så mycket mer men jag kan inte alls få ner det i ord. Kanske lika bra. Hoppas på trevliga gäster idag och att tiden går riktigt fort så jag får krypa ner i sängen!


Jobb

Snart dags att bege sig in mot stan för jobb. Jag är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Gnäll? Japp. Hoppas ni alla har en bra fredagskväll iaf :). 
 
 

En fredagskväll

Försökte sova lite innan och tror jag lyckades somna eller sätta mig i någon form av viloläge i cirka 20 minuter. Dagen har varit rätt så bra idag fast jag är trött och hellre hade varit hemma och sovit och glott på tv. Men money talks eller vad man säger. 
 
En del saker får mig att tänka så mycket och ibland hatar jag att jag är en sån tänkare. Önskar nästan att man var en sån där person som sket i vilket. Men det är jag inte. Har försökt vara en sån där, men det har misslyckats varje gång. Kanske bättre att känna och tänka för mycket än att inte tänka eller känna alls? 
 
Sitter och dricker kaffe och försöker vakna till liv. Imorgon ska jag in på H&M innan jag träffar Inna och se ifall jag kan hitta de där byxorna jag bloggade om för ett par dagar sedan.  Känner att jag ska unna mig ett par nya byxor för att bli på strålande humör. Sitter och funderar på ifall man ska försöka planera in något i November, ni vet något speciellt att se fram emot. Just nu har jag absolut noll saker att blicka fram till, vilket är rätt sugit. Behöver positiva saker att se fram emot, och liiiite mer av er positiva energi kanske? Den jag fick av er igår kände jag faktiskt av idag :)! Tack.
 
Å tack alla fina läsare för att ni är så bra! Jag får alltid värmande ord av er och ni ska veta att det verkligen tar i hjärtat. 
 
Nu ska jag lyssna lite på min nya favoritlåt av Pink, misstänker den kommer vara sönderlyssnad efter helgen ;). Eller vad tror ni? 
 
 

Fredag

Idag är det en ny dag och det är helg för de flesta vanliga dödliga människor, men inte för mig. Lite bitter för detta är jag det ska erkännas men alla har vi våra ups and downs och om jag bara får vila några timmar (vilket jag faktiskt gör just nu) så ska jag nog snart vara på humör igen! 
 
Idag är det hursomhelst en ny dag och tack och lov så är humöret betydligt bättre idag än det var igår. All ilska och besvikelse jag haft både på människor och händelser kom tydligen ut igår i form av att jag hatade hela dagen. Det måste komma ut någon gång, att hålla inne på saker och ignorera allt man stör sig på är inte bra egentligen, det vet väl de flesta och tja, en av orsakerna är att man får en såndär pissdag som igår. 
 
Även idag skiner solen och idag har jag njutit av den, även om jag även idag fick stå och skrapa rutorna på bilen.. Tragiskt att vintern redan är här i början av oktober. Men den kom inte som någon större överraskning direkt. Aja, hursomhelst, stay positive. Inte alltid så lätt när man är jag dock :P. 
 
Vad tänkte ni fina läsare göra i helgen? 
 
Kram på er!

Hipp hipp hurra!

Ni minns kanske att jag skrev om Maria igår? Idag är det faktiskt ingen vanlig dag för idag är det hennes födelsedag så ett STOOOORT GRATTIS till dig gumman! Såg att inte din andre hälft mådde så bra, men jag hoppas att du får en underbar födelsedag iaf! Vi får ta igen allt när du kommer hem till jul igen! Återigen så saknar jag dig Maria <3!
 

Dagens

Idag är det kallt och passande för stickat!


Natti

Sådär då var det dags att sova efter den här långa och ilskna dagen.. Hoppas morgondagen blir bättre än såhär, iofs fick jag ett mysigt avslut och det är det viktiga :). Sov gott med er!


Torsdag

Fortfarande lite sur och gnällig.. Men det är liiiiiiiiiiiiiiite bättre, alltid något eller hur? Blev faktiskt på bättre humör när jag satt och lyssnade igenom Byz gamla platta Fett av dig. Sjukt mycket nostalgi och ibland får nostalgi en att må bättre. Kom att tänka massor på min Bill (Maria som nuförtiden är bosatt på Gran Canaria), saknar den apan ibland. Vi hade våra sjuka äventyr och vi visste aldrig riktigt vart vi skulle hamna. Nu lever vi två helt olika liv i två olika länder, lite sorgligt. Men jag vet att hon har det bra och det känns faktiskt fantastiskt, jag unnar henne all lycka! 
 
Nu ska jag återgå till lite av Byzplattan innan Jockek ommer förbi ikväll :). 
 
Hörs senare eller imorgon!
 

Irritation deluxe

Först och främst vill jag säga att det är ÄCKLIGTkallt ute. Kom precis hem från en lång morgonpromenad med hundarna och trots vinterjacka och vantar så frös jag rumpan av mig samtidigt som jag nog fick inse att min sneakersperiod för i år är över. Snart dags att leta upp vinterdojjorna som har innefoder så man slipper istappar till fötter.  Gnällerimoment nr 1
 
Under den senaste månaden (om inte ännu längre) så har jag i princip vaknat upp med en ny överraskning i ansiktet varje dag. Ja, jag talar om de där röda små hemska sakerna osm älskade att första skolfotot när man var  i puberteten. Just det ja, finnar. Normaltsätt har jag aldrig bekymmer med finnar, men under stressade perioder (som jag tydligen har nu eller så är jag väääldigt sen i puberteten) så sprider det sig som pesten i ansiktet på mig! Så nu har jag små tjocka röda bulor här och var och senast imorse hade jag en ny liten charmör vid ena mungipan. Gårdagens som satt på andra sidan hade ju försvunnit så självklart passade det sig att det skulle dyka upp en ny.. som dessutom blöder. Fräscht jag vet. Tyckte nog inte tjejen i kassan på Willys imorse. Gnällmoment nr 2. 
 
I övrigt finns där små, små saker jag stör mig på och vissa dagar/stunder får det mig att bli tokig! Syndn är små saker får lov att förstöra så mycket. Sen kan det ju vara jag som är lite sådär överkänslig med tanke på allt skit som händer runt om mellan varven. Irritation och irritation... Gnällmoment nr 3. 
 

Ja..sådär, då har jag gnällt lite för dagen. Kanske kommer det mer, morgonen är ung och jag ahr varit uppe med tuppen så lite mer negativt kan absolut komma. Jag hoppas dock på motsatsen, kan ju vara lite positiva saker som inträffar under dagen också. 
 
Hörs lite senare. 
 
//Dagens gnällspik 
 
 

Over and out

Fastnade framför datorn som vanligt.. Fördelen är att jag kan sova ut imorgon utan att oroa mig för någon väckarklocka som ska ringa. Sömn är verkligen välbehövligt just nu för att ladda batterierna ordentligt. Skolan tar kål på mig med all information som ska försöka printas in i hjärnan. Man får väl hoppas att det fastnar något! Sov så gott vänner så hörs vi imorgon!


Vill ha

Ska nog inom H&M i stan under veckan och se ifall de här finns att prova och se hur de sitter! Ruskigt snygga!
 
 
Byxa

Byxa - från H&M

http://www.hm.com/se/s/03ROFS

Ett par byxor i läderimitation med smala ben och låg midja. De har gylf med dragkedja och tryckknappar samt sidfickor.

H;amp;Mwww.hm.com

Don't you worry child

Nydsuchad och ännu segare i knoppen än tidigare idag. Som sagt så blev det ju inget Functional idag men där fanns några bokade på Indooren, mene inte så många och i slutändan så vart där ingen som dök upp alls. Istället pratade jag lite med Adam och påbörjade mitt nya pass jag hade tänkt vara klar med till Halloween så det händer något speciellt tills dess;). Inte riktigt nöjd än men de flesta låarna var helt okej faktiskt, en som skab ytas ut och en som ska läggas till sen så ska det övas och övas!
 
Nu ska det inte göras många knop. Huvudet är överfullt av information och kroppen är tröttare än tröttast typ.. Vad gör ni en kväll som denna? 
 

Skärpning

Jag vet att jag är ganska så dålig på att uppdatera just nu och delvis beror det på att jag har så många saker på gång samtidigt att jag inte riktigt vet vart tiden ska komma ifrån. Sen beror det litep å att jag har mycket negativa tankar och jag personligen tycker att negativa och gnälliga människor är extremt energikrävande och är man på bra humör så är det just den sortens människor som kan få en på dåligt humör.. Så därför har det blivit lite mindre. MEN jag ska faktiskt skärpa mig lite, I promise. Jag fick idag tillbaka lite av hoppet som varit borta de senaste tre veckorna så ni kan väl hålla både tummar och tår för mig? 
 
I övrigt har detta varit en väldigt intensiv dag. Skolan började vid tio (egentligen nio om man ville ha genomgång på tentan vi hade förra veckan, men eftersom jag klarade den kändes det lite onödigt..) och skulle ha hållt på till fyra. Därför var jag tvungen att köra hem på lunchen för att rasta vovvarna och äta, sen tillbaka för att sitta på föreläsning. Till min stora lycka så slutade vi en hel timme innan vilket gav mig ytterligare energi och tid över för att hinna gå med huindarna på deras långrunda eftersom jag skulle haft två pass idag. Fick precis beskedet att jag inte behövde komma in förrän 19.00 vilket var rätt skönt just idag när huvudet är lite som det är. 
 
Hmm.. Nej just nu har jag inget mer att berätta. Jo btw, alltså tro nu inte att jag tycker mitt liv är dåligt för det gör jag faktiskt inte. Jag blir bara så trött på att det alltid ska vara något man ska oroa sig för och det kan jag bli lite bitter av ibland (mer än ibland för er som följt mig länge), inget allvarligt, jag lovar!
 
Ha en underbar onsdag!
 

Dagens


I-landsproblem

För att gnälla lite till idag så kan jag meddela att jag har för många kuddar i sängen.. Inte nog med att där är för många, de är också sjukt obekväma! Måste sortera dem en dag. På tal om det så hängde jag in vår och tunna jackaor nu ikväll och tog fram höstjackorna istället, lite sorgligt jag vet. Men har man trotsat kylan med sin babyrosa vindjacka i typ en månad och frusit röven av sig så under hela tiden kan det väl vara okej att plocka fram lite varmare jackor nu? Nu ska jag försöka mig på att sova, wish me luck :-). Natti


woopa

Happ då hamnade jag här igen och tja, inte har jag speciellt mycket mer att säga än tidigare idag egentligen.. Har varit trött och mått märkligt hela dagen (som förövrigt är en upprepning av vad jag nämnde i tidgare inlägg). Alla säger att jag har ett litet huvud, ni vet sådär extra litet.. Men om det är sant så undrar jag varför såååå många och STOOORA tankar kan rymma mitt lilla huvud? Tänk då så mycket andra människor med stora huvuden måste tänka? Ja, er tycker jag verkligen synd om! 
 
Jag känner att min lottovinst är på ingång (om man intalar sig själv det här dagligen så ska det ju fungera) och den är verkligen välbehövlig. 
 
Varför är det så att saker och ting aldrig kan vara helt bra? För när en sak som varit riktigt dålig länge plötsligt ordnar upp sig eller blir bra, då ska något annat bli väldigt, väldigt dåligt. Så är det nästan alltid. Är det för att det inte finns något som heter perfekt och för att på något märkligt sätt universum ska ha en mystisk balans som jag inte alls förstår varför den ska finnas? Flummtankar, I know mrn om ni inte redan märkt det så är jag inte som alla andra. På gott och på ont I guess. 
 
Aja, man får väl försöka tänka positivt. Jag gjorde ju faktiskt det förra året, gav mig verkligen fan på att se allt positivt på något sätt. Det som hände var att bra saker faktiskt började inträffa, så man får väl på det där gamla tänket igen. Men just idag får ni skicka över lite positiv energi för den behövs..speciellt inför mardrömsdagen imorgon.. Lång skoldag och stress emellan, mindre bra kombination. 
 
Well.. Nu har jag nog flummat klart för en stund. Hörs till kvällsinlägg!
 

Konstig känsla

Idag mår jag faktiskt lite konstigt. Skakig och riktigt trött idag, iofs så tar ju pluggandet på en lite mer än vad man tyänker på tror jag. Jag får bog försöka börja ta det lugnt. Svårt när man vill göra mycket på samma gång, men det är dags att börja lyssna på kroppen känner jag. 
 
I övrigt så vill jag berätta för alla att jag har världens bästa föräldrar och att jag älskar dem fruktansvärt mycket. Ni är bäst, bara så ni vet! 
 
I övrigt så har det inte hänt så mycket idag. Plugg och hundstranden, ja och lite middag på det också såklart! 
 
Hörs lite senare!
 

Tisdag

Då var de tre skolfria dagarna över och nu är det dags att börja plugga och ha sigi gen för delkurs nr två :). Trött som en gris idag, men så kan det ju vara ibland. 
 
Idag blir det som sagt plugg, ska försöka mig på en löptur också faktiskt, var typ hundra år sedan jag var ute och sprang, men risken för att blåsa bort är ganska så stor känns det som.. 
 
Annars ska jag bara ha en lugn och skön tisdag hade jag tänkt mig :). Vad gör ni idag? 
 

Dagens outfit


Sweet dreams

Hemfärden gick bra och resterande del av eftermiddagen/kvällen spenderades med Jocke. En riktig myssöndag som avslutades med filmen Ted. Jag looooovar er att den var absolut värd att se på bio! Nu ska jag försöka somna, skola imorgon! Natti på er


Söndag

Snart dags att få rumpan ut soffan och göra sig iordning inför hemfärd :).


Oct. 07, 2012

You've got to live the life you have. Life is short, so dont spend it stressing over every little detail.


Öppna din dörr

Har lyssnat lite på Danny idag och jag måste säga att Covern han gjorde på öppna din dörr är ruskigt bra! Originalet är självklart alltid bäst, men nära inpå är han iaf! Sjukt fin text på den låten, som det musikfreak jag är lyssnas texten ofta igenom ordentligt ;-). Har varit några lugna dagar nere i Skåne och skönt har det varit. Livet har varit väldigt turbulent de senaste veckorna så lite uppvilning behövdes. Imorgon ska jag bege mig hem tidigt så jag hinner vila upp mig lite till inför delkursnr två. Inte så pepp på att behöva infinna mig i skolan varje dag men kursen är kanske sjukt kul, det vet man ju aldrig :-p. I övrigt har jag hunnit tänka igenom en del viktiga saker nu de här dagarna och jag tror jag kommit fram till vettiga svar och lösningar, ja inte på allt men på lite. Tålamod har jag för det mesta men ibland då kan det tryta.. Bara så ni vet. Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna så sov så gott!


Lördag

Sovit som en stock inatt och skönt var det :-). Hade funderingar på att bege mig in till stan idag men just nu känner jag mig inte sådär jättepepp på det så det blir nog inte så. Vi hade planer på att se Taken 2 på bio ikväll också, misstänker sen har premiär idag för de enda platserna där fanns var utspridda :( sjukt tråkigt.. Så vi skippade det och har filmmys hemma istället :).


What a shame you came here with someone

Fredagnatt nu. Skönt att inte jobba den här helgen, lite ledighet behövs mer än väl både från skola och jobb. Hjärnan behöver lite extra energi inför nya kursstarten på måndag. Barndomsvännerna man fortfarande har kontakt med är verkligen speciella och guldvärda, precis som en familjemedlem som vet allt om en och som man vet alltid finns där. De är bäst! Extra charmigt kan det bli när man har tömt ut de flesta samtalsämne och kommer in på något som bara blir tokigare och tokigare. Men ett gott skratt förlänger livet. Börjar bli rätt så trött nu. Ibland är livet lite besvärligt. Ena dagen känns allt superbra och nästa känns det inte alls bra. Ibland är det ALLT som strular och ibland små saker.. Men livet ska väl inte vara perfekt, man blir kanske för bekväm då? Sov så gott och festa för mig med! Puss på er fina läsare


Skåne <3

Ibland är det riktigt skönt att komma hem till Skåne. Den här gången är det b sån bra gång <3


Torsdag

Sådär då var dagen nästintill över (15 min kvar). Jag var ju uppe tidigt och hann med en powernap efter maten hemma hos pappa tidigare idag. Skönt att komma hem och umgås med föräldrarna lite, jag har saknat dem under sommaren. Mitt liv har gått från lugnt och sansat till sjukt intensivt och gärna göra och befinna mig överallt och ingenstans. Året ut orkar jag nog allt men därefter så är det skärpning som gäller. Jag känner mig lugn på de flesta plan i livet just nu och många av de pusselbitar jag saknat länge är äntligen på plats! Sen har någon bit försvunnit... Men den ska nog snart återfinnas på ett eller annat sätt jag vet bara inte hur. Andra bitar har jag kommit underfund med att de inte hörde till mitt pussel utan av någon orsak bara hamnat på villovägar. Magkänslan avslöjar allt, och ibland blir man lite lurad och tror det är magkänslan som talat men i självaverket kan det vara nervositet. Men som sagt det börjar gå på rätt håll på de flesta håll nu, lite bekymmer att lösa till men det ordnar sig säkert :)! Sov så gott med er!


Godmorgon!

För er kanske i alla fall! Själv har jag varit vaken sedan 06.30 tack vare min lilla söta pälspoll till katt som tycker mamma sovit färdigt.. Jag instämmer inte, men vad gör man inte? 
 
Jag har varit hyfsat effektiv idag. Jag har städat undan, dammsuggit och tvättat golven, inte illa att vara klar innan klockan är tio? Ja och dessutom har jag suttit och häckat här i minst en halvtimme utan att göra något vettigt förutom att ha beställa sista boken till delkurs två, den dyraste.. Hittade ingen begagnad som var kvar eller som jag fick till bra pris ink. frakt så då kan jag lika gärna köpa den ny. 
 
Efter att ha regnat hela morgonen ser det äntligen ut som om solen tittar fram? Inte illa! Man får ta vara på det där lilla extra som händer ibland. Ja och föressten så behöver jag fortfarande tips på Hyresvärdar i Halmstad? Vill gärna bo här ut mot Söndrum, Tylösand som jag gör nu, men annars går in mot stan också bra. Alla tips är välkomna, lämna en kommentar eller skicka mig att mail på [email protected]. Tack på förhand!
 
Ha nu en awesome torsdag för det tänkte jag ha idag! 
 

Onsdag

Vilken intensiv och bra onsdag jag haft idag! Tenta som gick bra, frisör och två pass hann jag med att hålla. En bra dag med andra ord! Nu är jag sjukligt trött och jag har två vovvar i sängen, kan det bli bättre? Sov så gott kära läsare för det ska jag göra!


Heja mig!

Tentadelarna är inskickade och tydligen fanns där någon form av bugg i systemet vilket gjorde att vi fick reda på vårt resultat direkt, och ja! Jag klarade tentan! Heja, heja, heja MIG! 
 
Nu kan jag njuta lite extra av de dagar jag är ledig! Yihaaa!
 

Tisdag

Sådär då var det officiellt onsdag nu. Dags att få några timmars sömn innan man ska stiga upp igen. Tyckte jag hade en ganska så bra tisdag. Pluggandet blev klart, hundarna fick sin långrunda och jag hade en mysig filmkväll. Min nya blus jag fick hem från H&M tidigare idag var ett mycket bra köp btw ;)! Sov så gott!


Fortfarande sjukt sugen..

 
Kavaj

Kavaj - från H&M

http://www.hm.com/se/s/03P8B8

En kavaj med leopardmönstrade paljetter. Den är något kortare bak och saknar knäppning. Fodrad.

H;amp;Mwww.hm.com
Känns dock som att det inte är lönt att skicka efter den eftersom det tar månader för H&M att få iväg den.. Det skulle ju vara om den fanns i butik förstås.. 

Hej matvrak!

Alltså jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag äter och äter och äter. Jag kan äta ett stort lass med mat och en timme senare är jag löika hungrig igen... Märkligt. I och för sig så åt jag knappt heller någonting när Kola var dålig förra veckan, man lider liksom lite med dem så matlusten var inte på topp precis!
 
Kom precis hem från Möllegården med hundarna, ett reservat som består av massor av skog. Uppskattas av hundarna och passar man på nu när det är så fint väder som idag så är det himla skönt att bara gå där i sina egna tankar. Man kommer fram till mycket vettiga saker på sina skogspromenader. 
 
Å nej jag hade egentligen inte mer att säga, så vi hörs senare eller något! 

Nya jackan


Hemtenta färdig-check

Nåväl, nästintill iaf. Alla frågor är besvarade och imorgon ska jag som sagt träffa en tjej i klassen för att gå igenom våra svar. Det är mest den här sista delen jag är orolig för, tycker bara att orden i bokewn går ihop och att allt är rätt och fel på samma gång i princip. Aja, håll tummarna! 
 
Nu ska jag ta mig en dusch och softa lite. Kanske ta hundarna på en långpromenad medan det är uppehåll? 
 
 

Snaaaark

Segt väder idag också, men förhoppningsvis ska jag väl ha orken att få gjort de sista åtta tentafrågorna idag. Sen får jag v'änta med att skicka in dem tills imorgon när jag träffat Bella och gått igenom allt som ska gås igenom. Hade varit skönt att sätta tentan! Cross your fingers!
 
Inget nytt sedan igår alls. Har inteh unnit hända så värst mycket undertimmarna jag sovit, vad jag vet iaf ;)! 
 
Hörs senare!
 
 

Gnällspikar

Ja jag har inte somnat riktigt än. Men jag ligger iaf i sängen och just nu känns det som om jag kommer slockna på två sekunder. Satt just och retade mig på alla gnällapikar som finns. Jag vet att jag kanske inte var bättre själv förra veckan men ja det kändes faktiskt som om det var okej att gnälla för och bli ledsen för. Så kanske alla andra som gnäller också säger, men i vissa fall så undrar i vart fall jag varför folk tycks älska att gnälla? Är det inte en sak så är det en annan sak och ofta är det återkommande saker. Är det så att man måste gnälla? Måste man ständigt hitta på någon orsak för att vara sur och gnällig? Som jag sa jag är inte Guds bästa barn för jag har mina mindre bra perioder jag också men de varar ofta inte så länge. Känner bara att jag börjar bli trött på att se samma människors gnäll lite här och var på nätet/i verkligheten/överallt. Är man så missnöjd med sitt liv får man göra något åt det kan jag tycka. Visst det kan vara lättre sagt än gjort ibland, det vet jag själv, men jag försöker ofta iaf. Borde de också göra. Ja nu har jag i alla fall fått gnälla av mig på alla gnällspikar, så nu kan jag sova gott. Natti!


Night

Ja då var nästan den här måndagen också slut. Får väl säga att det varit en okej dag trots att det regnat lite från och till idag. Har kommit mer än halvvägs på sista tentadelen och svår är den, det ska gudarna veta.. Men trägen vinner som man så fint brukar säga. 
 
Passen idag gick superbra, förutom att jag höll på att göra både mig själv och mina motionärer hörselskadade när jag fick en extrem rundgång i micken, första gångenjag använde headset och jag har ju definitivt lärt mig att inte gå för nära högtalaren när micken är påslagen. Jag varj u helt lommhörd en timme efteråt. Förlåt fina motionärer!
 
Nu är det snart dags att krya ner under täcket. Fortfarande sjukt trött, märkligt eftersom jag sovit i tio timmar, men ibland behöver väl kroppen lite mer sömn. I guess. Om vi inte hörs på appinlägg så sweet dreams! 

Puh..

Snark vilket sömnigt väder, och det känns inte riktigt som om jag vaknat än. Är på fråga 8 av 20.. Blir inte mer pluggat innan passen ikväll och så får vi se hur långt jag hinner idag. Känns alltid lite trögare när kurslitteraturen är på ett annat språk, och det går ju betydligt mer långsamt än om den är på svenska. Men det är bara att använda hjärncellerna lite extra så fungerar det säkert utmärkt.. I hope!
 
Nu ska jag ladda upp med lite kaffe å sådär. Hoppas på att vakna till ordentligt!
 

Bloody monday

Jag sov 10 timmar oavbrutet inatt. Skönt, men segt samtidigt eftersom hjärnan blir ännu mer trögstartad än vad den redan är. Men sömnen är välbehövd. 
 
Måndag idag igen om någon skulle missat det, vilket innebär ännu mer tenta som jag absolut INTE är sugen på. Men jag vill så gärna bli klar med den så det är bara att bita i det sura äpplet.. Får bara hoppas att den går bra så jag slipper bekymra mig om en omtenta och dylikt. 
 
I övrigt känner jag mig inte riktigt peppad idag. Har förvisso bara varit vaken i två timmar så det kan ju snabbt ändras och sen är det ju som sagt måndag. Känner en liten ängslan inombords och har inte sådär superbra magkänsla för stunden, känns inte alls okej. Men jag får väl bara hoppas att det inte är något, att huvudet bara spelar mig ett spratt. 
 
Jag har planer inför veckan. Lite förändringsplaner, och på vilket sätt det kommer jag inte berätta. En sak får ni troligtvis reda på, på onsdag. Men jag har en del beslut att fatta för mig själv, jag ska som Linnea Henriksson sjunger, förhandla med mig själv. Ja sen gäller ju inte mina förhandlingar riktigt samma saker som hon sjunger om, men ja jag ska som sagt förhandla lite med mig själv. Tror jag behöver lite struktur och lite bra planer på hur jag ska nå mina mål som jag sätter upp. 
 
Hörs senare.