Godmorgon!

Hej mina fina läsare!
 
Hoppas ni alla sovit gott, själv har jag sovit som en stock och ni kan tro att det var välbehövt! Älskar när man har självstudier, man sover så länge som man önskar och tar tag i saker precis när man själv vill. Idag står det lite städning och tvättning på schemat igen. Ibland undrar jag vart alla smutsiga kläder kommer ifrån? Nu tvättade jag senast i fredags och imorse när jag skulle slänga ner gårdagens smutstvätt i korgen såg jag att den var överfull...igen. Om inte min nästkommande lägenhet har tvättmaskin kan det bli lite jobbigt.. 
 
Jag vill passa på att säga tack till alla fina människor som hörde av sig till mig igår när jag hade en deppig/orolig dag där ett tag. Jag uppskattar er verkligen och jag är så glad att veta att jag har så otroligt fina människor omkring mig både nya och gamla bekantskaper. Ni är verkligen guldvärda <3! 
 
Nu ska jag återgå till städandet litegrann innan det är dags att bege sig till affären för att inhandla dagens måltid, får se om det blir en tur till gymmet också för att öva på nya passet jag tänkte ha klart till vårt Halloweentema ;)!
 

Kommentarer
Postat av: Herbert

Love it! nice

have a nice day!

Du är Guld värd!

wish you Happiness

Svar: Tack så mycket Herbert! Önskar dig också en fantastisk dag och allt gott som finns!
Kramar!
Alice ♥

2012-10-23 @ 11:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0