Torsdag

Satte precis på ugnen och tänkte värma lite goda potatiskroketter, ska steka upp lite basilikapuckar så fort potatisen börjar närma sig klara. Magen kurrar...
 
Många människor hetsäter när de mår dåligt eller är deppiga medan andra (precis som jag) inte äter alls istället. Jag vet faktiskt inte vilket av det som är värst? Äter man för mycket får man mindre charmig kroppshydda och fettet lägger på sig lite här och var och hos en del blir celluliterna fullt synliga. Men att inte äta alls gör att man ser sjuk ut, man ser obehagligt mycket av revbenen och man är rädd att ta i personen för man tror att de ska knäckas mitt av. Vad är värst? 
 
Btw så mår jag inte dåligt sådär eller är deppig. Har haft en del att tänka på bara, jobbigt att vara född med ett huvud som aldrig vill vila. Men vissa ska väl ha den lasten medan andra tänker på tok för lite... Samma fråga här, jag vet inte riktigt vilket som är värst? 
 
För att prata om lite mer muntra saker så vart iaf fikan med Bella riktigt mysig och givande idag! Känns härligt att träffa en människa som fungerar snarlikt som en själv. Man kan förstå känslor som många andra inte förstår, och det mina vänner är verkligen guldvärt! Att bli förstådd. 
 
Nu ska potatisen in i ugnen. Hörs sen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0