Onsdag

Jag har lugnat mig lite sedan igår, tyvärr är jag inte på speciellt mycket bättre humör. Men det känns underbart att så många fina människor försöker hjälpa mig, vare sig vi är nära vänner eller inte så är det många som kommer med tips och jag uppskattar dem verkligen! STORT TACK till alla som tar sig tiden att skriva några vänliga rader till mig och som hjälper mig så mycket ni kan.
 
Andra saker har jag också insett under det dygn som gått, inga större överraskningar egentligen men det känns alltid lika tråkigt när saker blir så sjukt obvious. Man står sig alltid själv närmst som det så fint brukar sägas. 
 
Aja, jag ska försöka dämpa bitterheten idag. Det gick inte sådär superbra de två första styckena men kanske i de följande? I hope so. Lite av min kurslitteratur har iaf börjat dimpa ner i brevlådan inför nästa delkurs som startar om två veckor. Ska bli spännande att se vad den kommer att handla om!  
 
Jaha, nej.. Inget nytt annars. Återkommer ikväll eller eventuellt i eftermiddag om jag har något bra att skriva.. Annars får det som sagt bli ikväll efter passen, brukar alltid bli på så bra humör när jag fått hålla mina pass. Jag har välrdens bästa motionärer och så underbara chefer att man inte kan bli annat än på bra humör när man är där. Härligt! 
 
Hörs sen!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0