:)

Efter några timmar plugg, en halvtimmes fusksol och en långpromenad med hundarna är nu humöret bättre. Jag är lite trött än, men efter en natt med dålig sömn är inte det så konstigt. Då fåt man vara trött och sen några timmars plugg på det gör att knoppen blir ännu mer seg. 
 
Idag har det hänt en väldigt konstig sak. Jag kan inte direkt berätta vad, för det låter otroligt och märkligt. Men den här saken har fått mig på mycket bättre humör och gett mig en varm känsla inombords. Även mirakeln kan inträffa ibland. 
 
Andra saker som piggat upp mig idag är en underbar granne jag har här. Man blir alltid lika glad av att se henne och hon bara är sig själv, rakt upp och ner. Välidgt speciell på ett positivt och bra sätt! De där underbara människorna finns runt omkring en, vare sig de är en nära eller lite mer avlägset. Men de gör stor skillnad vill jag lova! 
 
Nu ska jag softa lite, sätta på Nip/Tuck och sen göra mig redo inför lite Valborgsfirande. Det där humöret jag hade imorse vill jag minsann inte ha tillbaka. Så det skiter jag i! Over and out!
 

Tisdag

Inatt har jag sovit som en kråka. Inte särskilt bra. Jag har snurrat runt och jag har vaknat ett flertal gånger. Vädret är grått och trist och jag kan erkänna att mitt humör idag inte är direkt på topp. Att sedan sätta sig ner med skolböckerna när man är på detta humör är väl inte det roligaste, men pluggandet igår gick bra så jag hoppas att det fortsätter i samma anda idag trots komplikationerna. 
 
I förhoppning om att dagen ska vända tänker jag unna mig lite fusksol idag också. Ska försöka göra ett par ärenden på stan och ikväll ska jag fira Valborg med finaste Bella och Monika. Två tjejer som alltid får mig på bra humör, trots knepiga uppgifter, trots dåligt humör och diverse incidenter som kan inträffa. Jag hoppas såklart att vädret blir bättre så vi kan kolla på elden, men det sägs blåsa ikväll. Så vi får väl se om vi vågar oss ut. 
 
Blir en nykter afton idag. Hade egentligen tänkt mig annat men eftersom det är tenta på fredag har jag inte tid att ödsla bort en dags pluggande på att vara bakis. När Johan kommer på lördag är planen att det blir utgång på lördag så jag får spara den tills dess;) 
 
Hoppas alla har en trevlig dag och det troliga är väl att det kommer ett inlägg till senare! 
 

.

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Dags att börja tänka om.


Utmattad

Trött i huvudet och trött i kroppen idag. Om en timme ska det köras core och Indoor, kan vara vettigt så man vaknar till ordentligt idag.
 
Pluggperioderna innan tentorna är så djävulskt tråkiga. Man pluggar och pluggar och blir lite koko i knoppen. Men det ska minsann firas i helgen när Johan kommer upp! Yeey! Dessutom får jag ett litet avbrott imorgon kväll då jag ska hem till Bella för lite Valborgs middag och därefter blir det en liten utgång. 
 
Dags att tagga till!
 

och så var det måndag igen...

Har under natten blivit väckt av min sötnos till hund som behövt gå ut. Han lider precis som jag av stressmage misttänker jag. Så först vid fem och andra omgången blev vid åtta. Så jag har sedan åtta imorse varit uppe och pluggat. Har precis gjort klart, nåja, nästan iaf, gjort färdigt förra årets två tentor med hjälp av böcker och powerpoints. Ska nog ge mig på de där online föreläsningarna igen..kanske. Men nu blir det en längre paus. Ska bli gott med kaffe och en långpromenad med hundarna. Ikväll är det pass!
 
Heja! 
 
Pink fattade av någon orsak tycke för Keddys Koppel.. Kola undrar vad hon sysslar med. 

Sunny sunday

Den här helgen har varit riktigt bra även om den varit lugn! I fredags kom jag ner till skåne sent vilket innebar kvalitetstid med familjen! Kom i säng riktigt tidigt och kollade på lite säsong tre av modern family. 
 
i lördags var det mer ös. Dagen började med en tur till stan med mamma. Toftanäs och svågertorp stod på agendan. Resulterade i att jag kom hem med en stor kruka, två par extra sneakers och ett stort led-träd. trädet har jag ännu inte packat upp.. Men ska försöka göra det innan pojkvännen kommer hit. 
 
När turen i stan var klar begav vi oss hem en snabbis, eller ja jag var hemma ensnabbis och bytte om och sedan var det dags för stan en gång till. Denna gången skulle jag träffa en gammal god vän som jag inte sett på många år. Ett kort men väldigt kärt återseende så det blir snart någon hook up igen! 
 
Kvällen tillbringades i Vellinge hemma hos Johan med glass och svärdet i stenen. Johans soffa har någon form av sövande effekt på mig. Blir alltif sjukligt trött nät jag sätter mig i den. Detsamma gällde igår, men det var lika trevligt som alltid! Ser fram emot Johans besök nästa helg!
 
Nu sitter jag som sagt hemma i Halmstad igen. Har packat upp det mesta och har precis skrivit ut gamla övningstentor. Så imorgon börjar pluggandet inför tenta nr 3 den här terminen. Wish me luck!
 
 

Happy electro!

När vi gillar tjatighet på hög nivå: 
 
 
 

Söndag


Händelserik lördag :)

Idag har det varit fullt ös från det att jag vaknade tills nu när jag går och lägger mig. Var i stan med mamma några timmar på dagen. Åkte hem och bytte om och tillbaka till stan för en fika på Lilla Torg med en god gammal vän! En sväng till föräldrarna och de sista timmarna har jag umgåtts med världens bästa Johan! Dags att sova sött nu och imorgon bär det av hem. Natti ❤


Tidig fredag

Efter en kväll eftermiddag med föräldrarna med god mat och gott sällskap, har jag och kleinarna krupit ner under täcker. Modern family på fyran och om några minuter släcks lampan. Over and out.


Hello skåne!

Nu är jag seg i knoppen! Äntligen landat i skåneland och snart vankas det "hemmagjorda" hamburgare som alltså är qournburgare. Helt vegetariska, men andra ord. 
 
Blir en lugn fredag idag med familjen och troligtvis tidigt i säng. Iofs är jag lite av en nattuggla så man vet ju aldrig riktigt, riktigt säkert. Andledningen till att jag lägger mig i god tid hemma är att pojkvännen behöver gå och lägga sig i tid :P Annars hade jag säkerligen varit betydligt tröttare i skolan. 
 
Önskar er en trevlig fredag!
 

Puuh!

Redovisningen idag gick bra! Jag har gjort alla måsten jag ska och ska alldeles strax packa ner alla nödvändigheter inför helgen!
 
Btw så har jag kommit på en jävligt grym idé som jag inte kan dela med mig av än. Men snart så ;) 
 
Ha en go fredag allihopa!
 

Fredag!

Om jag lever? Jodå det gör jag minsann, men tro mig det har varit en otroligt intensvi vecka på många sätt och vis. De där dubbelarbetena lämnades in i onsdags och om några timmar är det sista redovisningen innan det är en veckas tenta plugg. Sen nästa fredag firas det att den här delkursen äntligen är över! Kul kurs, men med dubbla uppgifter har den varit tuff. Jag har världens bästa grupp och vi har varit jävligt duktiga. Ja, man får ge sig själv beröm när man verkligen förtjänar det och det tycker jag att vi gör!
 
Helgen i Göteborg var riktigt bra! Kanonväder, trevligt sällskap och god mat! Husdjuren hade det bra hos pojkvännens föräldrar och jag tror att vi alla var nöjda med helgen!
 
Den här helgen blir det lite Skåneland och lite tentaplugg.. Vare sig jag vill eller ej :P. Ska bli gott med helg! Ska försöka skärpa mig med uppdaterandet, men tiden måste finnas. Hoppas ni förstår!
 
Hörs senare!
 
Bild kommer senare.. Det blir bara märkliga tecken överallt just nu,..
 
 

Weekend!!!

Äntligen helg och skolveckan avslutades med en kanonintervju med en supergo reporter! Allt ska skrivas ihop på måndag och sedan är vi klara med uppgift tre i den här kursen också, nu återstår bara en tenta. Vilket kanske inte är så BARA. Men vi fixar det! 
 
Har packat en del och tänkt om helt gällande vad jag ska klä mig i imorgon när vi ska fira en av pojkvännens vänner som fyller 25 år. Klänningarna får vänta några veckor till!. Tur man har världens bästa gruppkamrater som har stenkoll på läget :P.
 
Önskar er alla en fantastisk helg, kan vara så att jag är kass på att uppdatera då vi inte ska vara hemma. Men man vet ju aldrig! Annars hörs vi på söndag eller måndag!
 

En fika senare

Har precis kommit hem från en mysig fika i stan med Emelie. Vår solen sken och istället för vanligt kaffe idag tog jag mig en god chailatte! 
 
Har haft lite huvudvärk idag och vet inte riktigt vad det beror på.. Har tagit en alvedon men den tycks inte hjälpa så får väl laga lite att äta och sätta på ett avsnitt av drop dead diva (som förövrigt finns på netflix) innan jag ska plugga det sista inför morgondagen! 
 
Dagens outfit såg ut såhär:
 

Torsdag

Då var det en regnig torsdag, dock är värmen kvar så det ser ut som om det blir en löptur i eftermiddag/kväll trots allt. Lite regn stör mig inte sålänge det inte öser ner! Får se om pojkvännen följer med idag :).
 
Sov hos Joakim inatt och för första gången på två veckor (kanske till och med tre) så kunde jag sova så länge som jag ville. Ruskigt skönt! Har påbörjat min tvättning som jag egentligen tänkte vänta med till söndag när jag är åter från Göteborg, men kände att träningskläderna inte direkt luktade hallon så det fick bli idag. Har pluggat hälften av vad jag ahde tänkt mig idag så resterande del tar jag efter fikan med Emelie i eftermiddag! Sweeet! 
 
Ska inom stan innan jag fikar med söta Emelie, får se om H&M har någon söt och billig pyjamas. Hundra år sedan jag använde en sådan senast men en sommarpyjamas kanske kan vara passande? Me like! 
 
Ja, nej men vi hörs senare mina fina läsare!
 
 

Good morning


Onsdag

Ännu en solig dag även om vindarna är lite kyliga så känns det äntligen att det är vår! Dagen började med ett obligatoriskt seminarium däe vi diskuterade Facebook och en del av The pirate bay boken. Tiden flöt på relativt bra och vi hade en härlig diskussionsgrupp där vi vart väldigt, väldigt effektiva! 
 
Sedan jag kom hem har jag käkat två gånger, städat hgela lägenheten och tagit ut hundarna på två promenader varav en var en långpromenad. Det finns ju inget bättre tidsfördriv när det är så underbart väder som det är idag :)!
 
Nu har jag cirka två timmar på mig att vila upp mig innan kvällens core och Indoorpass. Ännu har jag inte hittat en bra sista låt.. Det stör mig lite, men samtidigt har jag så otroligt mycket i skolan just så jag knappt hinner leta efter andra alternativ. Nåja, tills nästa vecka ska nog sista låten vara funnen, hoppas jag... 
 
Tänkte sätta igång netflix nu, så vi hörs lite senare!
 

Suck, pust och stön...

Ungefär sådär känns det varje gång jag tänker på skolan, är i skolan, kommer hem från skolan eller pluggar. Om jag är skoltrött? Njo en aning kan man nog säga. Mest av allt är jag trött på alla grupparbeten, alla inlämningar av reflektioner/analyser/texter som inte ska betygsättas, semenarier och onödiga föreläsningar som inte kommer att behandla vår kurseximination. 
 
Jag är inte trött på grupparbeten för att jag har en tråkig grupp. Jag har världens underbaraste gruppmedlemmar, men de senaste två delkurserna ja om inte det till och med är de tre senaste har vi bara suttit och skrivet, skrivet och åter skrivet. Vi försöker lära oss knepiga begrepp, vi får kläm på en del och andra förstår vi ännu mindre än vi gjorde innan kursen startade. SUCK
 
Ja, jag är gnällig som tusan men någonstans blir allt liiiite, lite för mycket. En del lärare är strålande och andra är mindre bra, det påverkar kanske också. Men just nu känns allt bara väldigt, väldigt intnsivt och jag är trött. SNARK. Sen visste jag innan jag påbörjade den här utbildningen att de där svackorna kommer. Hela förra delkursen var en gigantisk svacka. Den här kursen känns bättre, men det är fortfarande så himla mycket som ska täckas på kort tid. 
 
Efter den här kursen kommer en sista delkurs innan det är dags för "sommarlov". Det kommer vara väldigt välbehövligt kan jag berätta för er. Sen hoppas jag att nästa år blir lite roligare. Jag är ganska säker på att det blir det eftersom vi nu har valt vår inriktning. En del av oss kommer läsa Strategisk kommunikation som jag medan andra klasskamrater kommer läsa Medieproduktion. Nästa år får vi äntligen använda våra färdigheter och bli bättre på det vi verkligen vill göra. Så mitt i den här skoltrötta perioden ser jag ändå fram emot hösten. Men innan dess ska jag ha sol,bad och Rock N Roll. I år åker jag på mina första festivaler någonsin! Heja mig! 
 

Sweet dreams!

Efter träning och mat blev det att kolla lite serier och drömma sig bort ett litet slag. Eller ja det där lilla slaget varade länge. Längtar till sommaren just nu! Men den är påväg det känns! Önskar er alla en god natts sömn så hörs vi imorgon! Natti


Underbara väldoftande spring rain!

Godkväll kära läsare! 
 
Idag har det varit fullt upp med pluggande.. Segt har det gått och vi har tröskat oss igenom halvvägs en uppgift. En annan är vi helt klar med och för några minuter sedan skrev jag ut vår analys inför morgondagens redovisning. Detta innebär att jag får slappa lite extra innan det är dags att nanna. 
 
Passen idag rullade på snabbt och svettigt med ännu ett glatt och friskt gäng! Fortfarande en sista låt som ska bytas ut på Indooren, har jag tur lyckas jag hitta något riktigt bra tills på onsdag! 
 
Har inte sprungit ute på lite mer än en vecka. Jag får erkänna att jag har lite abstinens, men med handen på hjärtat så var det riktigt gött att ha en extra vilodag igår. Det kändes som om kroppen verkligen behövde det. Det må låta som en kliché men man ska ju faktiskt lyssna på kroppen, den brukar vara bra på att veta vad den behöver och inte behöver. Att träna för mycket är inte bra men inte heller att vila för mycket ;). 
 
Imorgon tänkte jag och pojkvännen springa min runda igen. Han klarade den ruskigt bra senast och jag har en känsla av att det kommer gå ännu bättre imorgon. Kan det vara så att vi är ett jävligt bra team? Japp, jag tror det. Tror också att man orkar så mycket mer om man verkligen vill! 
 
Nu ska jag nätsurfa och vara ruskigt nördig! Hörs sen!
 

Sweet sunday

Idag har våren kommit till Halmstad! Om det inte varit för att jag sov hos pojkvännen inatt så hade jag nog invigt en av alla femtioelva vårjackor jag har idag. Men ja, kanske lika bra. Man tar ju alltid av sig de tjocka klädernal ite för snabbt. 
 
Idag har det varit en riktigt mysigh söndag. Sovmorgon, pannkaksfrukost, how I met your mother avsnitt innan vi skulle fika hos Jockes farmor. Efter fikan var det snabblunch och senare en promenad med hundarna på Galgberget. Ikväll är det film som gäller och lite hemmagjord thaimat. Sweet, sweet sunday!
 
Hoppas alla haft en lika bra söndag som jag :).
 
 

Saturday

Dagen startade med tre pass från 09.30. Börjades med core och följdes därefter av två indoorpass! Idag känner jag att jag får lov att vara lite lat faktiskt. Håller just nu på med tvätten, fattar inte hur jag lyckas använda så sjukt mycket kläder på en vecka.. Men man får väl se det som att de iaf används ordentligt. 
 
Under tvättandet tänkte jag sätta igång en film och ikväll blir det troligtvis myspys. :) Det behövs. Hoppas ni alla har en awesome lördag!
 

Fredag

Ingen skola idag. Skönt som tusan att kunna sova ut, även om jag nu inte gjorde det och hade en riktigt obehaglig mardröm sådär vid åttatiden imorse.. Den här drömmer har jag drömt förut för jag känner igen den och den är riktigt sjuk och obehaglig. Lite som en skräckfilm, fast jag är med i den.. usch. 
 
Hursomhelst så lyckades jag somna om trots den hemska drömmen och sov i två timmar till :). 
 
Om cirka en timme tänkte jag bege mig till gymmet och köra igenom båda mina corepass och avsluta mitt fredagspass med lite indoor. Har bara en låt kvar att byta ut tills hela passet är nytt och fräscht. Den som är gladas för det är nog jag :P, jag är så fruktansvärt trött på passet jag kört nu hela hösten och vintern. Nu när snart allt är nytt både på core och indoor känns det mycket roligare att hålla pass igen! Woho! 
 
Om jag har lust och ork ska jag ta mig in till stan en sväng i eftermiddag. Jag har varit så otroligt sugen på att börja måla glas. Jag menar, nu när jag gör om kläder, gör egna smycken så kan jag lika gärna dekorera mina egna glas. Men vi får se, det är ännu bara tankar. 
 
Aja, nu ska jag sluta gagga och vakna til lliv lite! Hörs senare!
 

Torsdag

Den här dagen ska gå åt till att plugga, plugga och plugga. Heja oss, eller något? En kopp kaffe och sedan kör vi!


Remake again

Före och efterbild av gårdagens påbörjade remake :)


Snark...

Skolan idag är kanske inte sådär överdrivet kul..


Snark

Trött? Nja, snarare lite seg såhär på kvällskvisten. Vad man gör såhär dags är att kolla serier. Jag skulle ju ha en träningsfri dag och det har jag faktiskt hållt! Det ni! Men imorgon kör vi på med både core och ännu en ny låt på indooren! Ska bli gött, sen är det bara två låtar kvar tills allt är utbytt! Love it! Sov så gott när det är dags!


Tisdag

Dagen började med redovisning av vår första uppgift i medielandskapet. Redovisningen gick bra trots att vi vart lite nervösa. Därefter blev det frisöeren och ja jag är väl inte direkt något fan av att gå och klippa mig men det känns himla skönt nu när det är gjort! 
 
Har pluggat lite och lite senare ska jag bege mig hem till pojkvännen :). Har vilodag från träningen idag trots att det kliar i benen litegrann. Förstår inte vart denna rastlöshet kommer ifrån? 
 
Hoppas ni har en bra dag!
 
 

Två pass senare

Bra drag på coren och extremt bra drag på indooren! Me like a lot! Ska strax in i dsuchen och sedan ska det handlas lite middag inför kvällen. Pluggas lite och imorgon är det dags för redovisning. Den här delkursen har vi MASSOR att göra, inte klokt. Men så kan det vara. 
 
Önskar er alla en mysig kväll!
 

Helgen som varit

Jag har haft en bra helg! I fredags var det promenad, middag och mys med pojkvännen. Vi såg en skräckis som faktiskt för en gångs skull vart bra! The messenger, så er som är som jag, alltså förtjusta i skräckisar så rekomenderar jag verkligen den här!  Vi fann den på Netflix :).
 
I lördags var det en väääldigt aktiv dag. Två indoorpass, en lång löprunda och därefter en skogspromenad på cirka 1,5 timme. På kvällen var det middag och sällskapsspel hemma hos födelsedagsbarnet Peter.
 
Gårdagen var jag lite seg på. Seg och rastlös på samma gång. Vilket resulterade i att jag fick en städad lägenhet och en extra löprunda som jag egentligen inte hade planerat.. ;P. På kvällen blev det Spiderman 3, som jag faktiskt gillade så nu har jag minsann sett alla fyra spiderman filmerna :)! 
 
Idag var det plugg, hade vi tänkt iaf. Vi fastnade lite och väntar på svar från läraren om vi kan få göra på ett speciellt sätt istället för det man ska. Annars har vi en backup plan. Men vi känner att vår första plan är lite bättre än den andra. 
 
Så efter att tjejerna varit här var det en långtur med hundarna som gällde och den återstående tiden jag har innan det är dags för core och indoorpass ska jag softa på. Ikväll har jag två nya låtar på indooren! Woho!
 
Önskar er en trevlig måndag och lägger med en bild på min försenade födelsedagspresent av Bella och Mirande! 
 

Lördag

Idag har jag inte legat på latsidan det minsta. Vaknade vid niotiden, käkade en liten frukost och sedan begav jag mig ner till Söndrums träningscenter för att hålla två indoorpass på raken a la 25 min var. Det gick bra och det var två toppengäng som var med mig varav två motionärer vad med på båda passen! Starkt jobbat!! 
 
När jag kom hem var det att trycka i sig något litet att äta och en timme senare var det dags för mig och pojkvännen att ta en joggingrunda på cirka 30 minuter. Nu har vi ätit lite lunch, jag har duschat och om en liten stund ska vi ta med hundarna ut på en lång promenad. Vädret är fantastiskt!
 
Ha en härlig lördag vänner!
 

Fredagsmys!


Finally friday!

Ännu en väldigt effektiv dag. Sovit dåligt inatt, vaknade mycket.. Har iofs gjort det hela veckan och så kan det ju vara ibland. Jobbigt är det dock! Hursomhelst så vaknade jag vid halvnio tiden. Drack min obligatoriska kopp kaffe och försökte vakna till liv så gott det gick. När det var gjort rastades hundarna och sedan var det dags att bege sig mot skolan och köpa böcker. 
 
Nä jag ändå var på g så köpte jag böcker, tvättade bilen, handla på Ö o B och började tvätta. Sen passade jag på att ta en löprunda emellan, gå ut med hundarna igen, duscha och nu senast så vart jag på Maxi och handlade. Det kändes som om jag skulle ha ihjäl någon. Jävla kärringar där är och handlar på fredagar kan jag säga er.. Ska fan ta med vagnen ÖVERALLT även i de absolut trängsta gångarna och bara kör på och förväntar sig att ALLA ska flytta sig. Jävla as! 
 
Så nu fick jag ur mig det också. Nu kan jag återgå till mitt goda humör. 
 
Om en stund kommer pojkvännen och vi ska ta med mina små fluffbollar på en långpromenad och sen blir det att käka och göra vettiga saker ikväll. Önskar er alla en underbar fredag och en underbar helg!
 
 
 

Over and out

Jag har haft en lugn kväll, en sådan behövs ibland. Jag har kommit fram till många vettiga saker. Både på min egen hand men också tillsammans med andra. Det är dags att gå tillbaka till det där positiva tänket och den där glada livsstilen. Mitt liv har varit lite komplicerat under vintern. Mycket har varit tungt och vissa saker har i mitt huvud blivit tyngre än vad de egentligen borde varit. Men nu är våren kommit och vinden som blåser i stan bär med sig positivitet och glädje. Livet, nu kör vi!


Dagens pyssel


Pysseldags!

Eftersom vi blev klara dig hinner jag pyssla lie också ;)


Effektiv torsdag

Goddagens! 
Idag vart jag uppe med tuppen för att lämna blod för andra gången. Det gick bra idag också men det gjorde faktiskt lite ont. Kanske beror på vart nålen hamnar? Aja, jag överlevde de 10-12 minutrarna som nålen satt där. Fick också reda på att jag inte hade riktigt lika bra järnvärde i blodet som senast, så att jag skulle tänka lite mer på det i min kost. Kanske bra att ha någon som säger till en ibland :P. 
 
Efter blodgivandet var det dags att bege sig mot Andersbergs däck för att byta till sommardäck och ta med mina vinterdäck. Peugot har börjat med säsongsförvaring och är hela hundra kronor billigare. I know, det är inte mycket men som student med låg inkomst och höga lån så är det rätt så mycket. 
 
Jag hann hem och vända innan det var dags för skolan. Mötte upp finaste Bella och Monika där, och till vår stora glädje så var lektionen slut efter lite mer än en timme. Vilket för mig innebar att jag i lugn och ro kunde lämna däcken på peugot och käka lite lunch innan det var dags för hundarnas långpromenad. 
 
Nu sitter jag här och är lite seg i huvudet. Jag är absolut inte van vid att gå upp 06.20 om mornarna. Mer seg kommer jag troligtvis bli efter grupparbetet. Tjejerna kommer hit vid halvfyra för att göra klart vår redovisning vi ska ha på tisdag. Sen blir det lite matsällskap med världens bästa tjejer, det ser jag verkligen fram emot! Nu ska jag käka lite mellanmål och softa innan det är pluggdags igen. 
 
Hörs senare!
 

Ta mig tillbaka till denna tid.

 

Löptur, check!

Grupparbetet gick snabbt och bra idag. Tur man har så jävla goa tjejer att umgås med och arbeta med i klassen. De har helt klart gjort skolan såå mycket roligare! 
 
När pluggandet var klart och jag plockat in täckena och kuddarna som var ute och luftades, samt bytt till rena sängkläder så var det dags för den där löprundan jag inte sett fram emot sådär överdrivet mycket idag. Men för att inte ha sprungit hela rundan på säkert minst ett halvår så är jag relativt nöjd med tiden på 32 min. Inräknat att jag gick lite emellan så jag slipper onödiga muskel/seninflammationer som jag lyckades få för två år sedan när jag började springa.. 
 
I träningsväg återstår nu bara passen ikväll och eventuellt lite hjälp till en mycket god vän efter passen ikväll. Imorgon blir det lugnt på träningsfronten, trots att jag tänkt köra igenom mitt functioanlpass. Jag ska ge blod imorgon 07.30 och då ska man helst undvika överdriven ansträngning under dagen. Så passet får vänta tills på fredag! 
 
Har en lite småmysko dag idag. Seg och mycket tankar som far runt i skallen på en. Det är en himla tur att våren trillat in för annars hade det säkert varit läge för lite deppighet till. Det känns dock inte som om det finns tid för det så jag tänkte skippa det. Hoppas ni alla har en fin dag så hörs vi kanske sen eller imorgon! 
 
 

Onsdag

Vaknade tidigt av att katten drog i elementet.. Hon tyckte det var dags för henne att få lufta sig ute på balkongen. Satte igång kaffe, vaknade till iv ett litet slag och därefter blev det en timmes promenad i vårvädret med hundarna- Frukost i solen och nu sitter jag härhemma och inväntar mina gruppkamrater. Dags för uppgift nr 1 i delkurs nr 3. 
 
Om jag hinner ska jag springa när tjejerna åkt och sedan ikväll ska det bli core och Indoor i vanlig ordning. Har bytt ut två låtar ikväll så ska bli kul att se vad motionärerna tycker! 
 
Hörs senare!
 

Resultatet v blekningen


Natti!

Äntligen i säng! Fick vänta på tvättmaskinen innan jag kunde krypa ner under täcket! Jag är helt klart nöjd med jeansjackan. Bild kommer imorgon när sen torkat! Hoppas alla haft en mysig kväll för det har jag haft. Sov så gott 😴😽


Kvällsshopping :)

Eftersom jag tror att min blekning och blivande batik jeansjacka blir väldigt bra kunde jag inte låta bli att beställa hem lite fina nitar. Kanske till den, kanske till något annat ;) Billigt och bra dessutom! Lite smakprov på vad som dimper ner i brevlådan inom kort!
 
 
 

Remake

Okej nu har sen mörka jeansjackan enbart legat i klorin, alltså inte utspätt i cirka 1,5 timme. Tror jag väntar 1,5 till sen ska sen tvättas! Sjukt taggad på resultatet!


Dags för soffhäng

Jag har städat, handlar och varit ute med hundarna på en långpromenad nu. Maten står på spisen och äntligen är det dags för lite relax! Btw så köpte jag lite klorin till när jag var och handla så det är snart dags för en mörkblå jeansjacka att gå batik ;)!


Tisdag som känns som måndag

Första skoldagen efter påsk och det är dags för nya tag och förhoppningsvis en betydligt bättre delkurs. Den här gången är allt klart och tydligt. Vi vet vad som kommer hända, hur upplägget är och vad som krävs av oss för att klara kursen. Så var det inte i den senaste delkursen. Dåliga riktlinjer, inte så givande föreläsningar och relativt svår kurslitteratur. Jag tycker att förra delkursen var dåligt skött. Det kan alltid bli fel, men det känns inte riktigt optimalt att inte veta hur man ska "komplettera" de moment man underkänts på när en ny delkurs redan startat. Sånt ska vara klart innan en delkurs kör igång. Förhoppningsvis har även vår lärare lärt sig av detta, och vi har blivit överbevisade att det faktiskt inte alltid hänger på eleven om man klarar sin kurs eller ej. 
 
I övrigt har det varit en helt okej dag. Jag är lite seg och det känns att den där timmen man flyttade fram klockan är en timmes för lite sömn. Misstänker att det tar några dagar innan man kommer in i det och allt blir som vanligt igen. 
 
Nu ska jag alldeles strax gå ut med mina hundar på en härlig lång promenad i vårvädret, tycker ni alla ska försöka få i er lite frisk luft i en dag som denna. Hörs lite senare!
 
 

Ny delkurs.


En helt vanlig måndags kväll


Back in buisness!

Då var 1,5 timmes träning avklarat! Hart varit och handlat på Willys innan jag begav mig hemåt och nu står spisen på för fullt! Dags at ttanka på med ytterligare energi innan det är dags att duscha och gå på långrunda med vovvarna i detta underbara väder! 
 
Efter lite nya indoorlåtar körde jag igenom mitt gamla Functional fitness pass och jäklar vad jobbigt det var.. Märks jag inte kört det på ett tag och det märks också att kroppen varit i oform ett tag nu. Men det ska det minsann bli ändring på nu, för nu kör vi beach 2013. ORDENTLIGT. Slut på förkylningar och skit nu! 
 
Dags för lite mat nu, hörs senare!