Natti!

Nu tycker Kola att vi ska lägga oss! Natti


:)

Trots att klockan inte ens blivit ett så har jag krupit ner i sängen. Imorgon ska jag och pappa iväg en sväng till Ikea så jag tänkte det var lika bra att sova i tid. 

Det har varit en lugn dag idag. Jag tog hundarna till stranden en sväng i eftermiddags annars har jag bara umgåtts med familjen. Mysigt att ja sådana helger också, speciellt nu när jag inte är hemma i Skåne så ofta. 

Hoppas ni haft en bra dag eller fortfarande har en bra dag så
Hörs vi imorgon :). Natti!




Skåne

Då var jag nerkrupen under täcket. Lite senare än vad jag planerat men det blir lätt så när man är i Skåne och "ledig". 

Främsta orsaken till att det blev så sent idag är att jag fastande på gamla låtar från min tonårstid. Tänk vad spotify är bra? Jag vet inte hur andra fungerar men jag som älskar musik och kan lyssna flera timmar i sträck sätter alltid ihop låtar med vissa perioder i mitt liv. Så nu när jag hör en del av mina gamla favorit låtar, så går jag tillbaka till människor jag umgicks med då, saker som hände i mitt liv och känslor för diverse saker.

Musiken är fantastisk som kan få mig att återuppleva allt igen, fast ur ett annat perspektiv. Jag kan nästan sitta och fnissa lite för mig själv när gamla tankar poppar upp. Hur kunde man tänka så och varför kände man så? Men hela tonårstiden var en väldigt speciell tid. Det tror jag att den är för se flesta. En del av den roligare tiden jag varit med om, men också den jobbigaste. Man skulle hinna med att hitta sig själv samtidigt som man skulle försöka agera så moget som möjligt i alla situationer som uppstod. 

Tur tonåren är över i alla fall. Det är en tid att minnas och som är rolig att komma tillbaka till ibland. Men mest nyfiken efter alla tankar är jag ändå vad det faktiskt blev av alla andra som man umgicks med? En del har man sporadisk kontakt med eller är vän med på Facebook men andra har man ingen koll på alls vad det blev av dem? Längtar tills min klassreunion, om det ens blir någon. Det hade ändå varit kul att se vad det blev av folk, ja och mig själv också! 

Men nu har jag nog flummat klart för idag. Sov så gott så hörs vi! 
Over and out. Punkt.




Jullov!

God kväll!
 
Sådär då har jag varit i skolan för sista gången det här året! Jag kanske inte är helt ledig i mellandagarna eller sådär, men jag behöver i alla fall inte infinna mig i skolan på typ två veckor. Ska bli skönt! 
 
Imorgon åker jag ner till Skåneland för att fira jul med familjen och träffa fina vänner som jag inte sett på ett bra tag! Sedan i mellandagarna händer det mysiga och kul grejer och innan man vet ordet av det är det dags att fira nyår nere i Malmö. Det känns som om min ledighet kommer vara alldeles underbar <3!
 
Ja. Nej. Nu har jag inte mer att säga för idag, jag är lite trött i huvudet efter den här veckan av massa pluggande. Ha en trevlig kväll!
 
 

Tisdag

God kväll!
 
Kom preces hem från en långpromenad med hundarna i den halvråa luften. Dum som man är skippade jag vantarna så det blev en kall men härlig promenad. 
 
Både igår och idag har jag suttit i skolan med gruppen för att komma så långt som möjligt på vårt lilla projekt. Vi har till den 17:e januari på oss men vi vill ju bli klara i så god tid som möjligt så vi kan justera allt till det bästa :). 
 
Magen kurrar... Har inte ätit något vettigt alls idag och det senaste jag åt var vid ett. Jag tänkte ungsbaka lite morötter med kryddor och chiliolja och värma upp lite av couscousen från igår tillsammans med lite sallad och keso. Får hoppas på att det blir gott! 
 
Ska försöka hitta något gött program man kan titta på medan man käkar! Vi hörs!
 
 

Söndag

Varför går helgerna alltid så otroligt fort? Veckorna med plugg och allt annat man nu måste göra känns såååååå låååååånga och när det väl är fredag så går det i turbohastighet. Aja, det här är ju inget nytt för så har det ju alltid varit, men det är så synd! 
 
Hur som helst så har jag haft en kanonmysig helg med pojkvännen i Småland. Vi har inte direkt gjort något speciellt förutom att bara ta det lugnt. Ja vi bastade ju faktiskt igår kväll också och det var riktigt gött! Dock blir man otroligt trött efter lite bastande så vi blev rätt möra kort därefter. Men det har varit en supermysig helg och jag är supernöjd! Jag är bara ledsen att en så bra helg gick så fort! 
 
Nu ska jag fortsätta att tvätta och mysa framför tv:n. Imorgon är det en ny vecka med en massa pluggande innan det är dags att ta lite ledigt från själva skolan iaf, arbetet slipper vi dock inte :P. Önskar er en trevlig kväll!
 
 
 
 
 
 

ZzzzZzzz

Trött tjej idag efter en intensiv vecka. En heldag kvar imorgon och sedan bär det av till Småland :) 




Onsdag

Det är intel ätt att hinna med att skriva allt som händer just nu när det är som mest. Det som tar absolut mest tid just nu är skolan och i tisdags avslutade vi vårt sista grupparbete i delkurs tre. Ganska skönt eftersom grupparbetet i delkurs fyra kommer ta sin lilla tid. 
 
Imorgon ska vi filma och det ska bli spännande. Jag och min grupp har många bra idéer och tankar kring hur vår film ska bli så efter dagens möte känns allt mycket lättare. Det underlättar också att jag lyckats hamna i en bra grupp som har liknande värderingar som jag om hur ett arbete ska läggas upp. 
 
I helgen var det mycket juligheter. I fredags kom Lina och Emelie hit för att äta lussekatter, dricka spetsad glögg och prata en massa mysigheter med mig och pojkvännen. Ganska lugn fredag eftersom alla var helt slut efter både skolarbeten och jobb. Dessutom fick jag en supersöt tomte som lille Sam valt ut och en jättecharmigt dekorerad julflaska :). 
 
I lördags var det julbord med pojkvännens familj och deras goda vänner ute på Ringenäs. Jag hade till och med fått en egen jultallrik med falafelbullar och marinerad palsternacka, supergott! Det blev mycket mat och god efterätt i otroligt härligt sällskap! 
 
I söndags var det återhämtning och en lugn, mysig dag framför tv:n och lite grupparbete ;). 
 
Ja och sedan har jag bara hunnit med skolan utöver det, lite promenader med hundarna och lite träningm en annars inte mycket alls :). Hoppas ni har en bra vecka!
 
 
 
 

Många bollar i luften

Hej!
 
Hoppas alla har haft en trevlig helg! Själv jag haft en kanonhelg som inneburit julklappsshopping på Gekås med Bella och Monika, skånebesök av bästaste Johan med en lugn fredag och en härlig fest på fallskärmsklubben en bit bort på lördagen, julskyltning med finaste pojkvännen på söndagen och... Ja som ni hör har jag haft en kanonhelg! Jag måste också slagit någon form av rekord i lång mening där :P.
 
I skolan är det fullt ös. Det är dessutom otroligt roligt och spännande just nu och för varje dag som går känner jag att jag valt helt rätt linje, vilket är fantastiskt! Äntligen blev det rätt!
 
Imorgon ska jag vara med på ett möte med ett företag där proffs ska hjälpa till. Jag ska sitta som åhörare och det ska bli så otroligt spännande! Efter MIH:s frukostklubb förra veckan är det bara mer och mer spännande för varje event jag är med på, det är nästan så att jag spricker! 
 
En annan rolig sak med skolan just nu är de grupparbeten vi gör och kommer att göra framöver. Äntligen handlar det om helt rätt saker och vi får göra saker precis så som de skulle gjort i verkligheten! Jag längtar efter B-projektet och jag längtar efter C-uppsatsen eftersom mina tjejer och jag ahr så sjukligt bra idéer! Vi kanske inte är några proffs men vi har lärt oss mycket i skolan och dessutom är vi kreativa så det här kommer bli kanon!
 
Har just nu mat på spisen så ni får ursäkta om min svenska inte är den bästa :P
 
Hörs imorgon!
 
Over and out!