Over and out.

Fortfarande lika opepp så jag sover bort sjukdom och bitterhet. Får hoppas det funkar! Natti


Drömmer mig bort!

Jag vet inte om det beror på sjukdom eller att huvudet är helt fucked up av plugg och allt som händer runt omkring, men idag har jag ångest som fan. Jag är ruskigt trött. Halsen är jobbig och ögonen går nästan i kors. Å efter att ha kollat på tre avsnitt L word som utspelar sig i Los Angeles så vill jag fan ha sommar NU! 
 
Bitter är nog det rätta ordet för mig idag. 
 
Därför tänker jag dela med mig av lite egobilder där jag har lite bränna.. Saknar solen, värmen, sommarkläderna och sena varma nätter!
 
 
 
 

Opepp

Den här dagen är sjukt tråkig. Jag är seg pga förkylningen och jag är rastlös samtidigt som det enda jag gör är att läsa och plugga och inte nog med det.. Tankar ska fara och flyga runt i knoppen hela tiden.. Alltid ska man behöva oroa sig för något och jag avskyr det.  Jag måste lära mig att ta saker när de väl sker, men det är inte så jävla lätt! 
 
SUCK! 
 
Hörs ikväll! 
 
 

Onsdag

Dagen började tidigt med en röst låtandes som en kråka... Yes, jag ahr blivit dålig. Igen... Vet inte vad det är med mig men jag blir ju sjuk hela tiden, inte klokt! Har varken tid, lust eller ork till det men vad ska man göra? Man kan inte göra ett skit! Blää!
 
Vart i alla fall hos tandläkaren tidigt trots min hesa stämma. Det gick bra och tog inte alltför lång tid. När jag kom hem käkade jag Jockes goda pajrester till frukost och kollade på ett avsnitt L word innan det var dags att sätta sig en timme med skolböckerna. Nu är det en kort paus så jag hinner återfå mina överansträngda hjärnceller och sedan ska det pluggas lite lite till! 
 
Blir inget pass för min del idag så jag har massor av timmar över till att plugga både medie och kommunkationsvetenskap samt svenska. Dock är huvudet lite segt eftersom jag är dålig men jag får väl försöka vakna till liv mellan varven.
 
Hoppas ni har en härlig onsdag! 
 
 

Tisdag

Idag är en ny dag, en grå oc htrist dag om man tar sig en titt utanför fönstret. Dock har jag en känsla av att detta kommer bli en bra dag då det blir pannkaksfrukost hemma hos mig med några goa ansikten idag! 
 
Har hunnit plocka undan och dammsuga och duscha så nu ska jag bara göra några måsten innan det är dags att sätta igång med mina amerikanska pannkakor ;)! 
 
Känner mig lite avslagen idag. Trött och ändå inte trött på samma gång, väldigt konstig känsla. Får skylla allt på detta trista väder och hoppas att våren snart är här! 
 
Btw så fick jag ett tips av en kompis i england igår att försöka få tag i Little Britain USA, så ska se om jag kan få tag i den på nätet innan mina goa gäster kommer! Hörs lite senare!
 

En för sen kväll... Igen.

Jag som skulle lägga mig i tid. Det går ju bra. Not. När man chattar så springer tiden iväg och sen har det helt plötsligt gått på tok för många timmar. Aja är det bara trevligt sällskap över internet så gör det inte så värst mycket! Sov gott!


The first cut is the deepest

Jag håller inte med för jag tycker att alla smärtar lika mycket.. Men vad ska man göra åt saken? 
 
Idag har det varit en tuff och extremt intensiv måndag. Dagen började med skola och inlämning av textreflektion, fortsatte med seminarium. Därefter var det en sväng hem för att äta och andas lite och sedan begav jag mig till stan för att fika med finaste Emelie, en go och glad tjej som alltid får en på bättre tankar <3, tack för du finns fina! 
 
Efter fikan mötte jag upp pojkvännen på myrorna. Jag gjorde världens kap. Ett par splitternya märkesjeans för bara 40 spänn. Hallå ja! Me like. 
 
Efter mitt enorma kap så blev det en fika innan det var dags att köra hem och byta om inför core och Indoorpassen ikväll! Bra tryck på passen ikväll! Mina motionärer är heeeelt fantastiska! 
 
Nu sitter jag härhemma och har plockat undan lite smått, duschat och käkat och ska försöka hamna i säng i tid idag. Känner att jag behöver sova ordentligt inatt. Har varit för lite sömn den här helgen och för mycket tankar som surrat runt. Försöker i detta nu att få bra ordning på dem.. Inte så lätt alltid. 
 
Hoppas alla har haft en underbar måndag! 
 
Hörs senare!
 
charmiga bänkar i salarna på högskolan ;)

Måndagsfika

Med fina Emelie idag!


Söndag

Hello!
 
Ja det var verkligen tyst både fredag och lördag I know. Mitt humör har inte varit på topp och så är det ibland. Känns lite lättare idag förutom att jag blev lite småirriterad för en timme sedan. Men nu är allt klart och jag kan softa lite så det så. 
 
Ska på middag hos pojkvännens föräldrar om en timme och sedan blir det nog en lugn söndag igen :). Det behövdes en lugn och skön helg faktiskt! Hoppas ni haft en lika go helg som jag!
 
De här fina pizzorna gjorde jag och Joakim igår, visst är de väl snygga? 
 

Invägning

Innan jag försvinner in i min egen värld idag av olika orsaker tänkte jag iaf lämna mått. Midjan är 83cm och vikten 53 kg. Trevlig fredag!


Matkoma

Att jag varit trött hela dagen det vet ni säkert vid det här laget.. Det är jag ständigt när det är kallt och snö.. Dock blev jag ännu slöare än vad jag var tidigare. Tappade suget på att göra någonting alls. Får väl hoppas att humöret blir på topp om ett litet slag när jag ska bege mig ut i kylan igen. 
 
Seg. seg. seg. 
 
Har lyssnat lite på vännernas musik och kom fram till hur jävla cool jag tycker originalvideon är till Take on me. Eller har jag fel? 
  

Trött tjej...

Jag gillar min grupp. Vi funkar sjukt bra ihop och tänker relativt likt och det gör det hela mycket, mycket enklare! I like! Vi blev klara med vår reflektion idag och slipper alltså sitta och skriva imorgon! Heja, heja! 
 
Nu ska jag försöka få i mig lite mat i form av sojakorv. Sen ska jag softa innan det är dags att bege sig in mot stan och kvällens quiz. Får hoppas vi inte är lika mycket ute och cyklar idag som förra veckan. Det hade ju varit rätt så trevligt att vinna faktiskt :P. 
 
Over and out! 
 

Torsdag

Idag är det i alla fall torsdag! Igår var jag så trött i huvudet och en dag före att jag var helt bergsäker på att det var torsdag.. Ja, så kan det ju vara ibland. 
 
Har pluggat lite nu på morgonen, ätit frukost och ska strax plugga lite till innan jag ska över till Bella och skriva reflektion med mina kära gruppmedlemmar :). Hade därefter tänkt mig ett träningspass och en långpromenad med hundarna. 
 
Den här dagen känns lite lugnare än gårdagen men jag vet att tiden kommer rusa förbi även idag! Hoppas alla har en bra dag!
 

En fartfylld onsdag

Även om jag hade sovmorgon idag så känns det som om dagen har gått i ett.. Nu är klockan snart halvtio och den här torsdagen har snart gått! Igår gick tiden långsamt och idag har den gått otroligt fort!
 
Kollade på en film i skolan och efter det begav jag mig hem för att käka min matlåda så jag hade gott om energi till passen jag hade ikväll. När den var uppäten begav jag mig in till stan för att möta upp pojkvännen och ta en snabb fika :). Hann även hitta en del kläder till honom inne på Carlings, bra priser och mycket på rea. Dessutom var han världens sötaste som köpte ett ruskigt snyggt linne till mig! Tack min sötnos <3! 
 
När shoppingen var över så var det dags att bege sig hem, ta en kopp kaffe och sen var det att köra järnet inne på Coren och Indooren. Mitt corepass var helt fyllt medan där fanns gott om plats på Indooren. Tror Zumban har snott lite av mina glada motionärer, men jag förstår dem för Camillas musik är fantastiskt bra! 
 
Nu sitter jag härhemma med min matkoma och en trött skalle som försökt sig på att läsa lite av kurslitteraturen.. Inte sådär överdrivet mycket har gått in men jag hinner läsa det sista innan vi ska träffas imorgon och skriva vår textreflektion. Gött mos!
 
Önskar er alla en härlig torsdagskväll så hörs vi imorgon!
 
Over and out. 
 

Dagens


Onsdag

Fast jag har sovit som en sten så är jag fortfarande lika trött.. Visst är det väl märkligt? Jag vill ha bort snön och jag vill ha bort kylan så jag kan välkomna våren ordentligt! 
 
Ska infinna mig i skolan 13.15 för en föreläsning till 15.00, därefter ska jag hem och äta och ladda batterierna inför kvällens core och indoorpass (indooren finns där ännu ett fåtal platser kvar på för er mina kära motionärer). När passen är klara ska det lagas mat och hängas i soffan, eventuellt blir det lite L word tills pojkvännen kommer över :P. 
 
Som ni kanske förstod på mitt tidigare inlägg så har jag sjuk Londonabstinens... Älskar den staden men just nu känns det som om ingen annan gör det. Funderar på att åka över till mina engelska vänner utan sällskap från sverige. Det är bara så jävla tråkigt att flyga själv.. Men men. 
 
 

Londonlängtan.


1 timme senare

Jag har borstat tänderna och fluxat dem ordentligt så att John Blund kan stå ut med min andedräkt när han kommer och strör sömnpulver i glitterform i ögonen på mig. Jag har tänkt mycket ikväll och den sista timman har jag under min nostalgitripp tillbaka till tidigt 2000-tal (genom att lyssna på gamla pojkbandet Blue) drömt mig bort till en helt annan värld än den jag är i nu. Alltid så tråkigt att det där härliga bortdrömmandet kommer så sent på på kvällarna när man blir trött och måste sova. De kan väl komma mitt på dagen istället? Aja. För att tala(skriva) om verkligheten så hoppas jag att något kul och spännande ska inträffa inom en väldigt snar framtid! Behöver något nytt och utöver det vanliga händelser i mitt liv, men BARA bra saker såklart! Dags att sussa kudden, hörs imorgon! Ps kolla så fina mina tånaglar blev?! Dock ska de fixas lite extra imorgon ;)!


Silence

Normaltsätt tycker jag att dagarna springer förbi och innan man vet ordet av det så har det gått en hel vecka. Idag är ett undantagsfall för det. Den här dagen har gått långsamt, och jag känner att jag hunnit med en del och jag känner också att jag haft en hel del dötid.. 
 
Det har varit en bra dag idag. Jag har varit lite trött och är det väl fortfarande faktiskt, men jag har hunnit med en del som sagt och det känns bra. Den återstående vakna tiden jag har nu kommer troligtvis fördrivas genom att fundera, grubbla och filosofera. Grubbleriet började för en timme sedan och av någon märklig anledning så är det aldrig bra saker man betänker när man grubblar. Varför är det så? 
 
När man grubblar finner man ofta ICKE existerande problem, och gör dem helt enkelt till problem. Stora som små, det spelar ingen roll men helt plötsligt har man ett problem att lösa. Man dikterar upp stora problemscenario, drama tiserar ett händelseförlopp i huvudet och blir mellan varven tokig på vad som utspelar sig och det enda man får ut av det här, kan jag som tänkare erkänna, är en klump i brösten och ångest. 
 
Någon gång måste man som tänkare, grubblare och filosof säga till sig själv att ge fan i att tänka. Sen vet vi alla att man inte kan sluta tänka för det kommer av sig själv och jag tror inte det finns någon som bara kan stänga av. Inte hur mycket vi än försöker. Däremot tror jag att man kan styra sina tankar, grubblerier och filosofiska tankar åt ett mer positivt håll. Allt som dikteras upp i huvudet får man vända till något positivt, så istället för att få den där ångesten och klumpen i brösten så går man runt och ler hela tiden. Visst hade väl det varit trevligt? 
 
Man har bra dagar och man har de där dåliga, jobbiga och tunga dagarna.. Allt bestäms av hur själen och kroppen mår och jag är inte rätt person att döma de som grubblar därefter. Jag gör det alltid. Men för att föregå som ett gott exempel råder jag er alla att tänka enbart positiva tankar. 
 
Vad jag ville ha ut med det här inlägget vet jag faktiskt inte. Jag ville nog mest fördriva tiden med att dela med mig av mina märkliga och tvärkastade tankar. Hörs vid läggdags..tror jag. Har ett annat ställe jag ska dela mina tankar på innan jag somnar som en sten. Annars hörs vi imorgon! 
 
 

Sötsug

Hatar att alltid få sådant sjukt sötsug när man ätit en ordentlig måltid.. Det är något sött jag saknar och så kaffe. Men kaffet brukar jag inte hålla emot för det är inte så farligt, men varför ska man bli så otroligt sugen på alla onyttigheter? Jag har dock inte gett efter idag :P
 
Blir en lugn kväll idag. Skola imorgon men inte förrän 13.15 så jag har chansen att sova ut ordentligt! Satt och pluggade lite universitetssvenska. Det här med att läsa på distans är nytt för mig men det kommer säkert gå hur bra som helst, just nu ska jag plugga lite tyngre grammatik och få ännu mer kläm på mitt skriftspråk. Känns väldigt spännande om jag får säga det själv, dock känns det märkligt att inte gå dit och ha några föreläsningar, men som sagt det kommer säkert bli skitbra!
 
Imorgon ska jag inhandla lite häften på högskolan i Halmstad också inför vår kommande hemtentamen och gruppuppgfiter i delkurs 1 31-60. Mycket pluggande framöver, men lika bra att ta allt på en gång, eller hur?
 
Ska ta mig en kopp te nu. Hörs sen när jag flummat runt på nätet lite ;)!
 
 

Dyr månad?

När helgerna är över och allt har återgått till det normala i januari så är det dags för alla årliga och märkliga räkningar man inte betalar sådär särskilt ofta. Men ack så dyra de brukar vara.. Hatar januari på så vis och jag hatar också att januari är så jävla kall, tråkig och snöig! Usch! Ge mig vår nu! 
 
Utöver bitterherheten så kan ni då konstatera att jag iaf har betalt mina räkningar som jag ska. Jag har också börjat tvätta, kollat klart på säsong 1 av L word och påbärjat nr 2. Ska strax ut med hundarna på långrunda och sedan hade jag tänkt plocka undan härhemma.. Ja det hann jag inte, jag fastnade. Därefter får det nog bli lite pluggande faktiskt, inget jag sett fram emot men det ska ju göras. 
 
Hörs senare!
 
P.S Såhär goda såg mina amerikanska pancakes ut idag ;)! Bra frukost!
 

Underbara tisdag

Jag sov som en liten snarkande prinsessa inatt. Vaknade till lite då och då imorse av mina egna små grymtningar... Aja så kan det vara ibland :P, mest synd om pojkvännen som också fick lyssna på dem. Iofs sa han ingenting men ändå :P. 
 
Känner mig ganska så utvilad idag faktiskt och har gått igenom ett halvt avsnitt av L word, ska kolla klart på det så fort mina amerikanska pankakor är klara. Pankakornak ommer serveras med hallon och hallonkesella så man får en riktig energikick nu på morgonen.
 
Under dagen ska det städas, tvättas och därefter får jag logga in på linnéuniversitetetshemsida för att se vad jag ska syssla med vid sidan om medie och kommunikationsvetenskapen. Sökte ju en gäng distanskurser och som det ser ut nu så ska jag läsa Svenska på universitetsnivå. Alltid finns där något man kan lära sig av det! Sweet! 
 
Ska kolla pankakorna igen, så ha en fantastisk tisdag så hörs vi sen!
 

Saknar våren

Skolan är avverkad för idag och just nu finns det absolut ingenting jag längtar mer efter än våren... Suck! Men kanske, kanske är den snart här! I hope so!
 
Ska kolla lite L word innan jag ska hålla pass ikväll! Heja, heja, heja!
 

Dagens

Då beger man sig till skolan igen!


Varför sova?

Hur trött jag än är så känns sömn överflödigt. Ja i alla fall tills dagen efter när klockan ringer.. Då känns det som om man hade kunnat sova i två dygn i sträck. Aja. Kvällens nätshopping slutade inte riktigt där jag hade tänkt.. Det blev självklart lite pärlor också. Kanske var det lika bra liksom, ska dessutom inom myrorna och emmanus eller vad det nu heter imorgon på lite secret mission ;-). Kvällar som jag tillbringar med mig själv och husdjuren är de kvällar då jag kommer på allt jag vill och inte vill göra i livet. Ikväll insåg jag hur lyckligt lottad jag är på många plan och att saker och ting faktiskt ofta löser sig. Idag känns allt bra som fan. Livet är inte perfekt och det finns saker jag skulle vilja ändra på där men överlag och som jag känner nu så är jag nöjd med min tillvaro. Med det så tackar jag för mig och för idag! Natti!


Tidsfördriv en söndag

Sedan jag kom hem i eftermiddags har jag hunnit med att laga en utsökt thaigryta, jag har kollat på tre avsnitt av L word, fixat håret, duschat och beställt mitt första startkit med lås, öglepinnar etc till min kommande smyckestillverkning! Spännande! Så fort de dykt upp i brevlådan så är det dags att kolla runt efter pärlor och sedan ska det tillverkas smycken på hög nivå härhemma!
 
I övrigt är jag rätt så seg idag. Eventuellt så har jag väl lite matkoma kvar sedan tidigare men det är väl lika bra ändå, tror jag! 
 
Imorgon är det dags för ny kurs i skolan. Det ser ut som om vi inte har sådär överdrivet mycket tid att vara i skolan vilket passar mig alldeles förträffligt ;)! 
 
Aja, nu ska jag ut med hundarna och sedan ska jag sätta igång ett avsnitt till av L word! 
 
 

Söndag

Åter på hemmaplan efter en lugn men väldigt trevlig lördagskväll. Vi käkade på den fantastiskt goda indiska restaurangen inne i stan igår! Deras mat är suuuper! Efter det skulle jag hem en sväng för att hämta hundar och sovkorgar innan det var dags att bege sig till pojkvännen och hans vänner för lite filmtittande och slöhäng. 
 
Som jag sa en lugn men trevlig lördag!
 
Resterande del av söndagen ska jag nog softa och återhämta mig lite och ladda batterierna inför morgondagens kursstarter. Känns ändå helt okej och det är skönt att inte vara bakis på en söndag för en gångs skull :P Sweeet! 
 
Mene ja jag har en del att göra som jag hade tänkt hinna med men innan dess ska jag kolla på lite avsnitt på L-word på Netflix!
 
Over and out sålänge! 
 
Btw, gårdagens outfit!
 

Lördag

Gårdagen spenderades med pojkvännen på en mysig middag med hans föräldrar. Maten var god och sällskapet var fantastiskt! 
 
Idag har det varit lite chillande framför Californication och en långtur ute med hundarna ute i Vilshärda (eller något sådant). Skönt med frisk luft.
 
Ikväll blir det indisk mat med ett glatt gäng! Så visst låter det som om jag har en trevlig lördag framför mig?
 
Det där med den märkliga magkänslan sitter kvar.. Den försvann ett litet slag där men den kom tillbaka för någon timme sedan igen. Vissa dagar hade jag hellre varit någon annan än mig själv. Tänk om man fått välja vilka situationer man vill vara sig själv och i vilka man hellre hade valt att vara någon annan. Allt hade varit så mycket enklare då. 
 
Hörs inatt eller imorgon! Over and out!
 

Mission beach 2013

Som jag nämnt tidigare hade jag tänkt göra mig lite mer slimmad inför sommaren. Inte för att jag har speciellt mycket underhudsfett men det finns en del där som ska slanka till sig tänkte jag. 
 
För att få min plattamage åter så kommer jag träna 5-6 dagar i veckan försöka att inte äta för mycket godis och snabbmat. Dock kommer jag inte följa någon särskild diet eller banta på något sätt, jag tror att allt som behövs är att röra på sig tillräckligt mycket. Sen får vi se hur bra jag lyckas :P. Wish me luck!
 
Vågen visade idag 55.1 kg och måttbandet visade 83 cm. 
 
När jag mäter runt midjan är det runtomkring naveln så alltså kommer även höftbenen med i måtten litegrann, och tanken är alltså bara att slanka till magen något inte bli anorextisk eller dylikt så jag förväntar mig ingen enorm skillnad i cm, dock kommer det upp före och efter bild. Hann och orkar inte ta någon bild idag, men tänkte att söndagar kan vara de dagar då bilderna kommer upp :).
 
Nu kör vi!
 
 

Lediga fredag

Vaknade hemma hos pojkvännen imorse men tog mig hem i tid så jag skulle hinna med alla måsten så man kan njuta av att det är helg sen. Så idag har jag hunnit tvätta, städa, träna och reashoppa lite... Ja och sen köpte jag tänger till att tillverka smycken, ska se om jag kan hitta resterande delar av vad man behöver på nätet, tror nästan det blir billigast så. Men det får jag göra när csn kommer. 
 
På rean fann jag dessa skönheterna: 
 
 
Båda klädesplaggen spanade jag in då under mellandagarna, och så tänkte jag att eftersom de fanns kvar i min storlek så måste det vara meningen att jag ska ha dem :P. Smart tänkt va? Ja och sen var det som sagt på rea så det kändes okej! 
 
Idag har jag en märklig magkänsla.. Jag tror inte den är bra, men det kan också vara som jag är väldigt trött... Men det tror jag inte. Orkar inte med något negativt nu så jag får väl hålla tummarna för att det är något positivt som ska hända istället. Det är mycket trevligare så :). 
 
Önskar er alla en härlig fredag och om en liten stund kommer inlägg nr 2 med mission Beach 2013! 

Torsdag

Hemtentan skickade jag in i förmiddags vilket nu innebär att jag har långhelg! Yiiihaaa! 
 
Så fort den var iväg så klädde jag mig varmt och tog med hundarna på 1,5 timmes långpromenad i det vacka vädret. Det var riktigt härligt men man blir lite mör efteråt, speciellt när man lagar en god pastarätt till sig själv. Passade på att göra en extra stor portion så jag slipper stressa med att laga något nytt efter passet ikväll. Tog på mig ett extra Indoor idag och det känns faktiskt bra. Man blir lite mer peppad av att träna härliga medlemmar än att ta sig till gymmet själv och svettas och flåsa för sig själv.. 
 
Ikväll blir det quiz, ska bli spännande att se vilken placering vi lyckas hamna på idag. Tycker vi siktar på iaf topp tre! 
 
Men men, vi får se. Jag ska iaf njuta av att vara lite ledig och imorgon om jag inte är för seg så ska det inhandlas saker och ting så jag kan påbörja min smyckestillverkning. Grund grejerna i alla fall!
 
Hörs sen!
 

Sovdags

Eftersom hemtentan är klar känner jag att jag äntligen har tid att göra vad jag själv vill! Underbart! Nu ska jag läsa och filosofera lite innan ögonen går helt i kors! Natt :)


Hemtenta klar- check

Sådär ja, då har jag gått igenom den två gånger och jag har fyllt i källhänvisningar och mina uppgifter, det enda som återstår just nu är att skicka iväg den och det gör jag ikväll eller imorgon när jag har vaknat. Kanske bättre att vänta till morgondagen så jag kan gå igenom den en tredje och sista gång... Eller? 
 
Jag var ute på en långpromenad med hundarna i det underbara soliga vädret. Så länge solen tittar fram är det behagligt och inte alls lika halt som det kan vara så fort den försvinner. Har köpt begagnad kurslitteratur från en gammal elev så nu har jag tre av fyra möjliga böcker till kursen som startar på måndag, den sista får jag köpa på adlibris.. 
 
Nu återstår en timmes pass från 18.00 och senare ikväll kommer Bella förbi för att snacka tenta och ja viktigast av allt.. Allt annat skit ;)! Sweeeeeet! Hoppas ni har en fantastisk eftermiddag!
 
Ja å btw, det där med minlilla träningspepp börjar på fredag. Så vi kan utgå från samma veckodag varje gång jag gör invägning å dylikt och en fredag känns som en bra dag att starta den på! Så det kör vi på!
 
Hörs sen!
 
 

Onsdag

Godmorgon kära läsare!
 
Hoppas ni sovit gott inatt, själv sov jag som en prinsessa när jag väl somnat. Jag vet inte vad det är med mig men jag har sjuuukt svårt att gå och lägga mig i tid. Tur man har en ordentlig pojkvän som lägger sig i tid så man kan följa hans exempel. Det är lite tack vare honom jag lyckades ta mig upp tidigt och redan har hunnit gå igenom min första renskrivning av tentan. 
 
Alltid spännande att gå igenom saker när man skrivit ner sina tankar och vad man vill ha med. En del meningsuppbyggnader är helt tokiga medan vissa är hur bra som helst. Nu återstår en eller två genomgångar till och förhoppningsvis kan jag skicka iväg min hemtenta ikväll och sedan kan jag ta en tidig helg och tagga till inför nästa delkurs som börjar på måndag. Sweeet!
 
Har även fått en fin idé jag tänkte köra på bloggen. Ni minns kanske när jag skulle tävla i Miss World Sweden? Jag hade invägning, före och efter bilder på träningspass etc? Ja för er som inte följt mig så länge så hade jag det och jag är ju för gammal för att tävla i Miss world sweden i år men däremot hade jag tänkt ladda upp ordentligt inför Beach 2013 istället. 
 
Misstänker att de flesta av oss har lite extra hull på magen efter all god julmat och alla alkoholhaltiga drycker vi fått i oss. Så jag ska försöka slimma till kroppen lite extra med start den här veckan, kanske till och med idag. Vi får se lite vad jag orkar och inte orkar :P. Jag kommer INTE banta och jag kommer INTE överdriva saker och ting, vilket kommer innebära att jag ibland kommer unna mig en godispåse, ett-två glas vin och dylikt. Jag känner ändå att det är viktigt att leva även om man försöker slimma till kroppen!
 
Så vi kör senare idag eller senare i veckan. Daglig uppdatering på vad som tränats, äts etc. Kul idé? Ja jag vet inte vad ni tycker men jag behöver något som peppar mig att träna hårt så detta känns perfekt! Hej Beach 2013! 
 

Godmorgon

Renskrivning på g!


Tisdag

Skolarbete är avklarat för dagen, skönt som tusan! Nu återstår bara finslipning av texten och placera det i rätt ordning. Där har jag iaf minst en dags arbete på några timmar till och sedan är tentan klar, alldeles fantastiskt! 
 
Nu ska jag städa undan, duscha och åka och handla allt som behövs för att göra hemmalagad pizza ikväll med pojkvännen. För någon månad sedan gjorde vi en riktigt god sådan så vi kör en repris ikväll! 
 
Nu är snön tillbaka i Halmstad så det känns som om hundarna vill leka av sig på fotbollsplanen i snön lite senare så det tänkte jag också hinna med. Känns som en helt okej tisdag idag faktiskt!
 
Hörs senare!
 

Natti!

Jag var egentligen trött för en timme sedan, men uppenbarligen så har jag lite problem med att gå och lägga mig i tid. Men vad gör det när man inte behöver gå upp i någon särskild tid? Nu på kvällskvisten har jag pratat med vänner, kollat på tv och så har jag drömt mig bort lite lagom mycket. Sen hoppas jag att livet tänker fortsätta rulla på i rätt riktning, det har rullat lite hit och dit innan så en fortsatt bra rullning hoppas jag på! Sov gott vänner!


Plugghäst

Jag är inte klar med hemtentan som jag hade planerat, men jag har kommit en väldigt bra bit på vägen så nu återstår det inte sådär överdrivet mycket till. Känns riktigt skönt och mamma sa att jag genast lät mycket gladare och trevligare nu ikväll när jag skrivit det sista för dagen :P. Tänk så mycket en tenta kan påverka humöret. Kanske är det därför jag varit sjukligt irriterad idag :P, men nu känns det iaf okej.
 
Passen idag gick superbra, även coren fast jag fick ha mick ;). Det enda negativa var ju att det åkte av huvudet någon gång under passet men det är ju så när man ligger ner och gör övningar. Så det var inte så illa som jag förväntade mig!
 
I övrigt har det varit en lugn dag. Hundarna har fått sin långpromenad, jag har som sagt pluggat och däremellan har jag försökt softa och äta lite så man orkar med livet.
 
Hoppas alla haft en lika bra start på veckan som jag. Skickar väl ett litet gonatt inlägg som vanligt när det är dags!
 
Ha en fortsatt bra måndag tills dess!
 

Tidig morgon byttes till sovmorgon

God eftermiddag!
 
Jag har nu suttit i två timmar och skrivit på min hemtenta som ska in i medieanalys på fredag. So far so good även om det har blivit lite kluddande hit och dit så känns det faktiskt helt okej än så länge. Känns skönt att analysera något man har haft så nära sig så vi får väl tro att det går bra! 
 
Fick även tillbaka min senaste hemtenta idag och YES jag klarade den! Ruskigt skönt ska ni veta! Ännu ett moment man bara kan släppa, dessutom har det varit otroligt bra att lära sig att skriva så mycket som vi gjort. Jag gillar det!
 
Nu har jag dock bestämt mig för att ta lite paus till efter mina pass ikväll. Jag är lite virrig i skallen och det kanske beror på att jag sov riktigt gott och alldeles för länge idag... Jag sa ju att jag skulle upp tidigt. Det blev inte så, istället för att traska upp vid sju eller åtta så sov jag till tio. Men det var nog välbehövt och jag har skrivit mer än halva hemtentan på bara två timmar så det kanske var okej trots allt ;)! 
 
Nu ska jag laga något att äta sen hade jag tänkt ta hundarna på en långtur och sedan är det dags att bege sig till gymmet för att hålla core och Indoor. Sjukt härligt när passen är fullsatta hela veckan, helt tokigt men ack så härligt! Mindre förtjust är jag dock att jag måste lära mig att ha headset idag.. Det behövs efterso motionärerna längst bak inte hör mig, men det är så fruktansvärt artt höra sin egen skånska stämma så högt :P. Men jag vänjer mig, det blir säkert kanonbra. Kanske slipper jag vara totalt hes efter passen numera ;)!
 
Hoppas ni har en bra start på veckan!
 

Att föra en dialog med sig själv

Det gör jag jämt och ständigt. Många gånger kommer jag på otrolig bra och givande saker men jag kan också komma på mycket som jag vill säga till en del personer. Man tar den dialogen man vill ha med personen med sig själv. Makes no sense egentligen men det är ju så otroligt mycket lättare än att ta det face to face. Jag vet dessutom inte hur många gånger i ordningen som jag bestämt mig för att säga saker till människor men sen när jag väl står där känns det inte längre viktigt. Inte förrän man är ensam med sina tankar igen. Märkligt inte sant? Aja, ännu lite av mina filosofiska tankar som svävar omkring i huvudet på en liten tokstolla. Nu är jag trött och tänkte sova efter en trevlig spelkväll hemma hos pojkvännen med hans vänner. Imorgon ska det skrivas hemtenta tänkte jag. Som belöning när jag är klar med den i veckan ska jag införskaffa mig smyckesverltyg :-), förhoppningsvis blir tentan klar snabbt då ;-)! Sov gott vänner.


Förhandlingar med mig själv

Vissa dagar/nätter, ja oftast är det faktiskt nätter så hinner man tänka igenom livet och vad som pågar, vad som har hänt och vad man vill ska hända. Att tänka/analysera är ju min starka sida och det är på både gott och ont ibland. Förvisso brukar jag säga att det är mest för ondo faktiskt eftersom det många gånger har gett mig magont och magkatarr... Så overthinking är inget att rekommendera. 
 
Just nu känner jag att det är dags att göra upp lite nya förhandlingar med mig själv igen. Jag gör ju det lite då och då, och det behövs. Ibland måste man sätta upp lite deadlines i sitt liv för att det ska komma någonstans eller för att veta när det är dags att sluta kämpa och lägga ner vad det nu kan vara för att släppa in något nytt. 
 
Jag har lite olika funderingar kring saker det är dags att förhandla om, dock är jag inte riktigt överens med mig själv om vilken deadline jag ska sätta. Detta känns dock som en sak jag får ta tag i när min hemtenta är klar.. Sånt här kan kräva ganska mycket hjärnkapacitet och just nu känns det som om den placeras bäst på hemtentan istället för märkliga funderingar och tankar.. eller? Jo så får det bli.
 
Hörs senare! Igen... ;)!
 

Dom kallar oss för pirater

dom kallar oss för kärlekspiloter, bara för vi flyger högt och vägrar komma ner! 
 
Underbara Kapten Röd och General Knas! Fortfarande heeeelt hooked på den här låten: 
  
 
Har nästan precis läst det sista om hur man skriver en diskursanalys och gått igenom de denotativa tecknena i nyhetsinslaget inför hemtentan. Imorgon ska jag gå upp i tid och börja skriva på den och hoppas på att jag kopplat allt rätt! Cross your fingers! 
 
Det var en väldigt trevlig lördagskväll igår. Mia kom hit och snackade skit och drack vin, själv höll jag mig faktiskt nykter igår. Tror det blir en vit helg nästa gång, har blivit på tok för mycket alkohol nu under hela december.. Inte bra. Man blir en liten knubbis av det, eller ja jag blir :P. 
 
Kvällens slutade iaf på James. Helt okej även om där inte vart så mycket folk. Fick iaf höra att jag hade väldigt starka och fina drag i mitt ansikte, tror inte någon sagt det till mig förut faktiskt så det var ju lite sött :). Gillade mitt linne jag hade på mig igår, inköpt på Carlings under mellandagsrean så det känns ju helt klart som om det blir fler besök på Carlings när det är dags att införskaffa sig lite partykläder ;)! 
 
Nu ska jag softa lite, dricka kaffe och ta hundarna på en långpromenad innan duschen kallar. Hoppas alla hade en härlig helg!
 
 

Over and out

Snark!


Nästan klar inför kvällen :)


Lördag

Sådär då har man varit lite småbakis, pluggat lite, städat undan så man kan bjuda hit folk ikväll och strax ska jag ta långpromenaden med hundarna innan det är dags att laga mat och plugga det sista för idag! Fantastiskt! 
 
Har tänkt mig en hyfsat lugn lördag men sen vet vi alla att det kan ändras ganska så snabbt :P Men vi får väl se, det endaj ag vet till 100 % i nuläget är att jag ska umgås med Mia! Det var et ttag sedan sist så det ska bli riktigt trevligt!
 
Gårdagen var mysig och kanontrevlig. Värdinnan ahde lagat en supergod gratäng av något slag och sällskapet var på topp och sedan slank det också ner nästan en flaska vittvin.. Det var iofs inte min avsikty men så kan det ju bli ibland, så det får vara vit lördag för min del idag! Kan bli trevligt det också!
 
Hur ser er lördag ut? 
 

Fredag

Dagen bestod av en härlig sovmorgon, en välbehövd sådan. Idag har humöret varit betydligt bättre så det känns skönt. Utöver dte har jag följt med pojkvännen och kolla kakel till hans badrum, hittade massor med fint kakel men det jag fastnade absolut mest för var det här badkaret:
 
 
Om det varit jag som skulle ha ett nytt badrum så hade detta lätt varit mitt :P! 
 
Ska strax göra mig redo inför kvällens middag hemma hos Bella, känns som om det kommer bli en mysig kväll! En lugn fredag. Det behövs innan det är dags att skriva på hemtentan, vilket kommer bli imorgon! Litegrann iaf ;)!
 
Hörs imorgon!

Torsdag

Jag visste att jag var trött imorse och kanske är det här kroppens sätt att visa att jag egentligen har varit hur trött som helst de senaste dagarna även om jag haft svårt att gå och lägga mig... Men förutom att jag varit osmidig som fan så är mitt goda humör som bortblåst. Det bara försvann med ett *POFF* 
 
Svårt att fokusera eller att bli hungrig när humöret försvinner sådär. Jag har dock pluggat i en timme och tänkte ta mig en promenad med hundarna för att se om lite frisk luft hjälper. Sen ska det nog pluggas lite till misstänker jag och sedan ska jag träffa pojken. 
 
Hoppas humöret vänder. 
 
Ibland tror jag att det är något stort seriöst fel på mig. Allt kan vända lika snabbt som en bokmal vänder sida i en bok. Har haft svårt att koncentrera mig och fokusera idag också. Jobbig dag helt enkelt. 
 
 

Matkoma

NU ä jag ruskigt trött efter en supergod lunch! Dags att försöka skaka av sig matkoman och vakna till liv för att plugga lite till. Som jag säkert nämnde i föregående inlägg så släpps hemtentan imorgon och om man har koll på vad olika begrepp betyder så underlättar det ju absolut! 
 
Idag var jag lite osmidig. Ibland får man tänka innan och inte efteråt. Lättare sagt än gjort ibland, men det känns inte riktigt bra.. 
 
Får analysera det lite närmre och vara mer försiktig framöver. Hörs ikväll! 
 

Torsdag

Sådär redovisningen är över och den gick faktiskt helt okej förutom att jag fick visa upp min facebook för hela klassen. Så går det när man är tankspridd och inte tänker på att ta med sig sin powerpoint på usb. Men jag överlevde det också :).
 
Snart dags att äta lunch hos pojkvännes föräldrar och sedan ska det hem och pluggas lite innan kvällens quiz. Ska bli trevligt, men just nu är jag riktigt, riktigt trött så jag får väl hoppas att där finns någon form av extra energi att ta ut tills dess. 
 
Nu softelisoft och sedan up and away!
 

Wtf is jumpstyle

Det spelar ingen roll hur trött jag är vid tio på kvällen för när det verkligen är dags att sova så blir jag mer vaken än jag varit på hela dagen.. Så är det. Ska dock försöka mig på att få några timmars sömn trots allt. Hur som helst måste jag skaffa mig en mysigare sovrumsbelysning nu når adventsljusstaken är borta. Man kan nästan tro att jag har en hjärtformad spotlight som står i sovrumsfönstret.. Iofs fel watt på lampan som sitter i men ändå. Mysbelysning! Btw så ska jag försöka lära mig jumpstyle för det är sjukt jävla coolt! Måste spana på massor av youtubeklipp och sen ska jag fråga chefen om jag eventuellt får låna salen att öva i! Ska bli spännande, men först måste det finnas lite tid.. Aja sov så gott nu. Bjuder på en minst sagt mindre seriös bild från min spotlightsovrum! Over and out punkt


Onsdag

Ännu två fantastiska pass med fantastiska medlemmar som kämpar hårt och svettas ordentligt med mig är över. Idag var det tungt även för mig men vi lyckades ta oss igenom det!
 
Maten är intagen och duschandet är gjort och så fort jag druckit upp kaffet ska det pluggas lite till innan det är dags för sängen. Imorgon är det som sagt redovisning som gäller. 
 
Hörs innan läggdags!
 

Onsdag

Sådär då var powerpointen redo inför morgondagens redovisning. Mamma är påväg upp med mina älskade små pälsbollar som varit på kollo nere i skåne sedan nyårsafton! Ska bli så himla underbart att få hem dem igen, de är saknade! 
 
Har hunnit med en fika med en vän tidigare idag också och det som återstår av dagen utöver att hålla pass och umgås med mamma är att plugga lite. Hemtentan delas ut på fredag så sen är det bara att tuta och köra! Sen är första halvåret klart av medie kommunikationsvetenskap. Tiden går fort när man har roligt!
 
Hoppas alla har en underbar dag!
 
Over and out!
 

Löptur nr 2

 
För det här året gick också bra. Iofs blev den lite kortare än vad jag planerat eftersom jag sprang bakvänt idag och tog av en innan, men det gör nog inte så mycket. Vill ju egentligen slippa muskelinflammationer och dylikt så det var nog passande!
 
 

Falla fritt

Grupparbtet är klart, jag har dock tagit på mig att göra en powerpoint av det hela men det ska nog inte ta sådär överdrivet lång tid. 
 
När grupparbetet var klart och jag släppt av mina häröliga gruppmedlemmar lite varstans i stan så var det dags att handla lite vettiga saker. Mat, tvättmedel, sköljmedel, hundmat etc etc. Så nu är det också gjort. Nu återstår städning, matlagning och plugg.. Ja och en löprunda också, tänkte ta den alldeles strax. 
 
Jag troratt jag har världens underbaraste grannar där jag bor nu. Alldeles fantastiska är många av dem, och det är så härligt att ha människor omkring sig som faktiskt bryr sig om en och ställer upp för en. Ni är guldvärda tillsammans med nyfunna vänner och "extraföräldrar". Det fanns nog en mening trots allt till att jag skulle hamna i Halmstad. 
 
Nu ska jag återgå till de viktiga sakerna att göra. 
 
Hörs senare. Vill bjuda på underbara Melissa Horn.
 
 

Här kommer natten

Varför är det så svårt att gå och lägga sig i tid när man ska upp dagen efter? Natten har någon magisk förbannelse som håller en vaken och får tiden att skena iväg och vips så är klockan på tok för mycket.. Men jag älskar ändå nätter, de är underbara och ofta får man ut väldigt mycket gott ur dem. Ikväll återfick jag min hippiearm som jag hade när jag var 15. I mina gamla smyckesskrin fann jag ett och annat armband som numera pryder min högra handled. Fler armband finns men tja lite har man väl växt upp och insett att less is more.. Ibland iaf. Så kanske jag inte säger om några dagar när resten av armbanden dyker upp haha! Over and out nu!


Nytt år nya tag?

Tja både ja och nej. Man ska väl fortsätta på det liv man hade och göra det lite, lite bättre för varje dag kanske? 
 
Hursomhelst så körde jag mitt andra träningspass för i år men mina första hållna pass som instruktör i år. Core och Indoor stod på schemat och det är ju nytt år och det märks för alla våra pass är fulla! Underbart att se alla glada motionärer och vänner som alltid är på plats för att svettas med oss! Bra jobbat idag!
 
I övrigt så sprang jag för första gången det här året i lördags. Det känns som om det är dags att börja ta tag i min egen träning också ordentligt igen. Det här halvåret har det varit max 3 träningspass i veckan vilken är nada jämfört med mina 5-6 pass jag hade normaltsätt tidigare. Så nu kommer söndagar vara mina enda vilodagar framöver, ja om jag nu inte är sjuk eller det finns andra orsaker :P.
 
Så hädanefter ska jag röra på mig 5-6 dagar i veckan, varierat såklart! Tagga inför beach 2013 eller något :P!
 
Hörs sen!
 

Och där var julen ute

Sådär tomtarna är undanplockade, granen är nerpackad och satt i förrådet och adventsljusstakarna är nerplockade från fönstret... Sorgligt men sant. Jag älskar julens myspyskänsla men nu får den vara nerpackad i cirka 11 månader tills det är dags att fira jul nästa gång. 
 
Pluggandet har gått bra även om jag inte läst riktigt allt jag hade tänkt mig. Men än finns där några timmar kvar av den här dagen. Ska dock hinna med ett corepass och ett indoorpass innan jag kan plugga igen! Såg att båda passen var fullbokade så det blir extra kul att köra då! 
 
Men nu ska jag softa lite innan det är dags!
 
Hörs sen!
 

Måndag

Ny vecka och inga mer helgdagar fram till påsk..tror jag iaf. Jag är inte sådär överdrivet insatt i alla helgdagar, men jag vet att vårterminen alltid är lite lättare att ta sig igenom än höstterminen där det knappt finns några helger alls att fira. 
 
Dags att ta tag i pluggandet ordentligt nu igen, var precis och hämtade en av mina böcker i bilen och nu är det dags att kötta igenom och lära sig begrepp och dylikt inför hemtentamen som ska in nästa vecka! Sen är första terminen av media och kommunkationsvetenskap avklarad. Helt sjukt vad tiden gått fort! Lite skrämmande faktiskt, men på ett bra sätt. Dessutom har jag hittat världens underbaraste guldkorn i klassen som gör det hela mycket lättare att plugga! Bella du är bäst, bara så du vet!
 
Men som sagt nu ska det pluggas och julen ska städas bort.. Jag har varken haft tid eller ork att ta tag i det innan. Men idag så! 
 
Hörs sen!
 

Det är tanken som räknas

Eller? Jag som hade tänkt sova för länge sen.. Men det är något magiskt med nätter som jag inte kan förklara. Vissa kvällar kan man ha lite små-ångest för olika saker. Vissa kväller är ångesten starkare men ju mer klockan blir desto mer filosofisk och drömmande blir jag. När jag blir filosofisk och drömmande så mår jag bra, även om det bara är för några timmar så kan man gå från världens down till högt ovan stjärnorna. Låter flummigt kanske men så är det iaf! Många tankar och idéer har cirkulerat runt i hjärnan ikväll/natt. Bra saker. Dåliga saker. Viktiga saker. Oviktiga saker. Ja som ni ser så har jag hunnit med det mesta. Nu blir det dock lite sovande innan det är måndag och pluggande, jobb och dylikt igen! Sov så gott!


Over and out?

Jag som trodde jag skulle vara i sängen vid det här laget.. Aja, jag är påväg iaf!
 
Lite visdom såhär på kvällskvisten skadar väl inte ;)!
 

Underbara helg

Men ack så fort den går... 
 
Det här har varit ännu en bra och trevlig helg. Förutom att fredagens skoldag var extremt lång och seg så hade jag en supergo fredag här hemma med pojkvän och klasskamrater. Vi satt och spelade sällskapsspel och snackade skit. Känns som om det ko0mmer bli fler kvällar med spelande för det var verkligen kul, sen får man kanske bortse från att jag är lite av en vinnarskalle och det kan ju komma en och annan kommentar som jag egentligen inte menar... Förlåt :P!
 
Igår lördag så var det en hyfsat lugn förmiddag. Blev bjuden på god hemmalagad thaigryta av Joakim innan det var dags att bowla. Det var nog nästan ett år sedan sist och tja.. jag vann ju inte direkt, men jag kom inte sist heller! Däremot bör jag ha vunnit för att ha absolut bästa bowlingstil... Jag bowlar lite annorlunda jämfört med alla andra:P Svårt att förklaram tror det måste upplevas :P!
 
Efter bowlingen blev det några öl och mycket trevliga och givande samtal. Härliga människor som var med igår! Bra sällskap är allt som behövs! 
 
Idag har det varit en lugn söndag och ännu lugnare ska den faktiskt bli. Kollade några avsnitt Prison Break och har spelat lite, lite tv-spel.. Nu ska det strax 'ätas och sedan får jag uppdatera mina betalningsuppgifter för netflix sedan ska det kollas serier. HELA kvällen!
 
Hoppas ni också haft en go helg!
 

Redo för bowling


Weekend!

Den här låååånga dagen i skolan är äntligen över och ikväll är det sällskapsspel och myspys som gäller härhemma med trevliga människor! Känns som om detta kommer bli en bra helg!
 
Hoppas ni har en lika trevlig sådan!
 
Over and out! 
 

Too late

Jag skulle redan varit i säng för att vila upp mig inför vår obligatoriska redovisning klockan 09.00 imorgon.. Men efter några veckors ledighet är det otroligt svårt att somna i lagom tid. Alltid många tankar som flyger runt i skallen på mig. Men positiva tankar ger positiva händelser så jag ska nu mer än någonsin tänka positivt och hoppas att alla bekymmer jag har ordna sig av sig själv. Sov så gott!


Ju mera dom spottar på mig

..desto snabbare kommer jag blomma! Haha njä..jag slipper ju att bli spottad på rent bildligt. Å ja jag lyssnar fortfarande på Kapten röd. Det är mig en stor gåta hur jag kan ha missat honom alltså. Så sjukt synd, men bättre sent än aldrig!
 
Har precis varit och handlat eftersom det var ett rejält eko i kylskåpet tidigare. Det behövdes lite näringsrik mat så förkylning och kroppen kan byggas upp ordentligt nu igen. Trött på att få ont i halsen, vara trött och hängig hela tiden.
 
Sen är det dags för hjärnan att sluta överanalysera allt kan jag tycka, lovar att jag varit överdrivet mycket piggare då! Känner också för att boka in en resa någonstans väldigt, väldigt snart! 
 
Mycket spontant som kommer här och det kan jag inte rå för.. Allt blir en stor röra! Men så är det i mitt lilla huvud just nu!
 
Over and out. 
 

Efter en lång julhelg

Nu är nästan allt helgfirande över, det enda som återstår är trettondagen som infaller nu på söndag och det är då alla julsaker ska städas undan och plockas in i förråd för att vila till nästa jul. 
 
Jag introducerar det nya året med en förkylning, mestadels halsont. Av tidigare erfarenheter har jag lärt mig att INTE hålla pass eller tränan är man har så ont i halsen och tack vare underbara kollegor så slapp jag åka dit och bli sjukare idag på gymmet. Tack för ni är så bra! Lovar att åtgälda er! 
 
Idag står det tvättning och kurering av förkylningen på schemat. Ja även en dejt med finaste Bella, vet inte riktigt när men under dagen i alla fall. Städa undan och dammsuga å så får vänta tillsi morgon så jag inte överanstränger mig för förkylningsskiten. Har varken tid eller lust att bli sjuk nu... Så kurering på hög nivå är det som gäller och LUGNA dagar :P. Inte min starka sida direkt. 
 
Egentligen gillar jag inte dagar som jag är ledig på eftersom jag tänker så fruktansvärt mycket. Allt går på högspinn och det är ett stort problem. Ibland är det såklart bra saker man tänker på och då är det inte jobbigt, men när man har en del saker som ska redas upp i huvudet så är det bara jobbigt. Detta KAN bli en sådan dag men jag ska försöka stoppa den. 
 
Visste ni föressten att det finns ett namn på sådana som är som jag? HSP- Hyper sensetive personality. Man har då lätt för empati, tar upp andras känslor väldigt lätt och tänker/grubblar mycket och har väldigt mycket känslor alltid. Som jag brukar säga så är det en liten förbannelse ibland, men allt är säkert på gott och ont... Har beställt en bok om det här, Drunkna inte i dina känslor. Kanske kan den få mig att förstå mig själv ytterligare. I hope so. 
 
Nu kom jag helt out of topic. Men det är ändå dags för min brunch så vi får höras senare!
 

Söndagsflummande

Jag är egentligen så trött att jag borde sovit för länge sedan.. Men eftersom jag är som jag är så har jag inte gått och lagt mig än. Ska dock göra det snart, jag lovar. Speciellt ska jag försöka sova bort min förkylning som satt sig i halsen. Riktigt jobbigt, men så går det när man ska ha klänning mitt i vintern... 
 
Hade absolut ingenting att säga så vi hörs imorgon. Over and out. 

Bara döda fiskar följer strömmen

Hoppas ni alla hade ett bra slut på 2012 och en bra start på 2013! Själv hade jag en mycket trevlig och glad kväll här hemma i Halmstad med pojkvän, goda vänner och nya trevliga bekantskaper. Det fanns god mat och massor av dricka och bäst av allt trevligt sällskap! 
 
Idag har det varit en seg dag, trött har jag varit och det beror väl på att vi inte la oss förrän runt 05.00 inatt... Men det är bara nyår en gång om året så man får stå ut, eller ja stå ut och stå ut.. Det var ju trevligt så man behövde inte ens tänka på tiden, den försvann liksom! 
 
Jag pratade ju om nyårslöften igår? Jag brukar ta alla mina nyårslöften med en nypa salt, för tja det är ju så att man kan ju inte alltid veta vad som kommer hända och vilka hinder man stöter på under vägens gång. MEN tyrots det har jag tänkt ge mig själv två nyårslöften. Ett som är väldigt seriöst och viktigt för mig själv och ett som är bra för mig men kanske inte absolut nödvändigt. 
 
1. Det seriösa nyårslöftet:
Ja seriöst och seriöst, men jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det annars så ordet seriöst fick det bli. Som ni säkert vet (iaf ni som brukar läsa här från och till) så skriver jag mycket om känslor, hur man bör bete sig, hur man faktiskt beter sig, vad jag tänker, hur jag tror andra tänker and so on.. Ibland blir det lite långtråkigt och segt, jag förstår er. Men det är mitt sätt att rensa hjärnan. Att skriva av mig. 
 
Jag kom av mig lite däruppe. Sorry, skyller på att jag är lite halvbakis sedan igår :P. Hursomhelst så blir mitt seriösa nyårslöfte i alla fall att jag ska ta till vara på mina egna känslor och på de människor som faktiskt tar sig an vad jag har att säga. 
 
Det kom och gick en del människor förra året som jag nämnde i tidigare inlägg. Jag kanske redan har påbörjat mitt nyårslöfte förra året litegrann när jag tillslut fick sätta stopp för en del människor i mitt liv. De människor som aldrig finns där för en när man behöver dem som mest, aldrig lyssnar på vad man har att säga eller ens bryr sig om vad man säger till dem när man tar illa vid sig. Det är inte sådana här människor jag vill ha i mitt liv och i år ska jag vara extra vaksam över vem jag tar in i mitt liv. Jag ska observera och analysera dem (ja jag vet det låter lite koko...) innan jag släpper in dem i mitt liv. Så slipper man bli besviken i slutändan. Oavsett vilket förhållande man har till en människa, om det är vänskap, kärleksförhållande, familjeförhållande eller dylikt så handlar allt om att ge och ta av varandra. Att finnas där när någon behöver en och att ha någon som finns där för en alltid. Jag har hittat några guldkorn i stora vida världen, de är inte många än och kanske aldrig blir så många heller men de är värda mer än allt guld och alla diamanter i hela världen. 
 
Så från och med det här året ska jag bara ha människor omkring mig som vill mig väl och som bryr sig om hur jag mår. Lika mycket kommer jag bry mig om hur de mår och hur de har det. 
 
2. Det mindre seriösa nyårslöftet:
Helt plötsligt känns det så ynkligt och fjuttigt att skriva om det här nyårslöftet men eftersom jag har två så får jag väl skriva det trots allt :P. Mitt lite mindre seriösa nyårslöfte är att dra ner på min godiskonsumtion. Hålla det till särskilda tillfällen vilket kanske räknas som middag hos någon eller speciella tillställningar. Sen finns där ju även tankar på att dra ner på alkoholkonsumtionen och snabbmatskäkandet också.. Mene vi börjar med en sak åt gången. Först ut är iaf godis och det kommer jag påbörja imorgon när året börjar på riktigt så att säga. Idag klassar jag som en mellanlandningsdag för år 2013 ;)!
 
Sådär, det var dem det. Kanske märkligt, kanske inte det minsta märkligt. Jag vet inte vad ni tycker, men så tänker jag i alla fall. Har ni själv avgett några nyårslöften? 
 
Nu ska jag spana runt på sällskapsspel inför mina kommande sällskapsspelskvällar ;)! Några av mina kära Halmstad vänner som kan tänka sig att vara med kanske? 
 
Hörs sen!
 
P.S Bjuder på underbara Kapten Röd D.S