Veckor fyllda av action

Hej! Nu var det ju ett tag sedan..igen. Det känns knappt lönt att be om ursäkt eftersom jag är en riktig segpropp från och till just nu. Men det händer så mycket runt omkring mig nu i sommar så det finns knappt tid för att skriva. Men jag ska försöka mig på att göra lite roliga uppdateringar då och då :)! 
 
I eftermiddag ska jag försöka komma upp med lite bilder sedan midsommar ute på Rosenbergsfestivalen, ruskigt trevligt! 
 
Idag ska jag bege mig till gymmet trots att jag tror att jag ahr en mindre muskelinflammation i rumpan. Ska kör lite crosstrainer och handla lite god och hälsosam mat. Dags att fylla på förrådet med god mat igen. Har varit mycket hemmagjord pizza och grejer de senaste veckorna och även om det varit fruktansvärt gott så känns det som om det är dags att börja äta ordentligt igen. Men vad säger man, det är sommar? :) 
 
Hoppas alla har en riktigt härlig söndag så hörs vi senare!
 
 

Natt igen..,

Jag är åter i Halmstad och trött som en gris är jag. Det är tomt och tyst i lägenheten. Alldeles ensam. Husdjuren är hos föräldrarna i Skåne och pojkvännen jobbat och sliter på annat håll. Vissa nätter saknar kan sällskap lite extra.. Idag är en sådan natt. Hoppas ni alla har haft en bra dag. Nu ska jag ha en dejt med John Blund förhoppningsvis. Over and out!


Natten då älvorna dansar på heden.

Länge sedan sist. Japp. Den här gången är orsaken att det hänt så mycket att jag helt enkelt inte hunnit med. Det viktigaste är iaf att jag satte tentan jag pluggade inför! Så nu har jag ett riktigt sommarlov. Ikväll befinner jag mig i Skåne för att lämna husdjuren inför midsommarfirande tor-lör. Heden var så fin idag när jag körde till mammas lägenhet. Det var dagg på marken och talessättet att älvorna dansar kändes passande. Den här dagen och några dagar dessförinnan har inte riktigt blivit som det varit tänkt. Saker och ting blir så himla fel ibland och det känns ibland som om det inte riktigt spelar någon roll hur man än försöker för alltid blir det fel eller mindre bra på något sätt. Ett alternativ är att det är så för stunden och att imorgon är en ny dag med nya tag och möjligheter. Trött på att saker blir fel och besvärliga. Så jag tänker skippa den biten och bara behålla det bra. Från och med imorgon! Sen har jag några riktiga guldkorn i livet och de gör att saker och ting känns lite lättare. Sov gott med er så hörs vi imorgon!


Intesiva dagar..check.

Nu var det ett tag sedan jag skrev..igen. Har varit några intesiva veckor och framför allt ett väldigt intesivt veckoslut för min del. 
 
De senatse dagarna fram till fredag var det statistikplugg som gällde. Pluggade så gott det gick och tentan skrev jag i fredags och förhoppningsvis klarade jag den, men ingenting är helt säkert. Ni får gärna hålla tummarna lite extra hårt för mig. 
 
När tentan var skriven åkte jag, pojkvännen och två vänner till iväg till Gekås för lite sommarshopping. Vi fixade det på hyfsad tid och trots att det var svårt att få parkering var där inte sådär sjukligt mycket folk att man krockade med tanter hit och dit. 
 
Några goda inköp blev det, till och med klädesplagg för min del. Det ör nig första gången det klaffar så bra :). 
 
Igår var det kalas och därefter var tanken att det skulle bli lite mpjitokväll härhemma. Kalaset var kanon och mysiga människor, vi begav oss hem i hyfsad tid för att möta upp några vänner. Tyvärr kom inte alla men vi hade en mysig kväll med de vännerna som dök upp :) Ett härligt gäng. Kändes lite onödigt att jag inhandlade saker inför en mojitokväll som inte blev av bara.. Men men, romen står iaf på kylning om man rent spontant skulle få för sig att det är dags för en sådan. 
 
Nu sitter jag här hemma och är trött som ett helt ålderdomshem. Har varit på middag hos pojkvännens föräldrar och spelat lite spel. Mitt nya mission under sommaren är att påbörja Game of Thornes böckerna, fick låna ettav av pojkvännen idag så vi får se om den påbörjas idag eller imorgon. 
 
Hoppas alla haft en lika go helg som jag så hörs vi av imorgon!
 

Sweet dreams

Nu är jag helt slut! Efter passet blev det en liten promenad med hundarna och katten. Första gången katten Pink får ut och gå med de stora grabbarna. Jag are hoppats på att hon skulle bli trött i h lugn men det hade visst motsatt effekt. Hon har sedan vi var ute vid nio sprungit till ytterdörren och jamat så högt hon bara kan.. Aja. Om vi gör det lite oftare så kanske hon lugnar sig. Sov gott vänner!


Voila!

Sådär pluggandet är klart för dagen. Jag har precis gått in från balkongen efter att ha läst 1½ kapitel ur boken Drunkna inte i dina känslor. En riktigt bra bok som handlar om Hyper sensitive begåvade människor. Vad det innebär? När man är hyper sensitive så känner man av och kan läsa känslor och stämningar som många andra inte kan. Man har starka känslor för allt man uppfattar och ibland kan kä'nslorna och dess uppfattningar/tolkningar ta övertaget över en ibland. 
 
Att jag läser boken beror såklart på att jag tillhör den 20%-iga skaran som är väldigt känslig. Med känslig innebär detta inte att allt är dåligt eller negativt. I många lägen kan det vara bra att kunna läsa av andras känslor och stämningar, exempelvis på en arbetsplats. En stor nackdel när man är HS är att man gärna tar över andra människors känslor och att man ofta tänker mer på andra än sig själv. 
 
Om ni känner igen er tycker jag ni ska läsa boken. Allt stämmer givetvisi nte men där finns mytcket att ta till sig och många bra tips. Ibland kan det vara svårt att hantera att man är starkskör som Doris och Maggan vill använda i sin bok.
 
Men nu ska jag dricka lite vatten och försöka vakna ur min solslumran för att kunna ta en promenad med hundarna innan träningspasset ikväll! Hörs av senare!
 

Tisdag

God förmiddag på er!
 
Vaknade redan vid halvnio idag och har hunnit byta rent i sängen, tömma diskmaskinen och göra den halvfull igen, bytt kattsand i Pinks låda och nu återstår det lite plugg iklädd bikini ute på balkongen. Jag ligger lite före min egen planering så det blir en relativt lugn tisdag idag, ska bli härligt! 
 
Ikväll blir det lite step intervall. Sommarlovet är mer än välkommet vill jag lova er, och under det ska jag sätta ihop ett Mage Rumpa Lår pass. Förhoppningsvis med start från nästa vecka och sedan får vi se om det blir något suprisepass under sommaren ;) 
 
Men nu till allvaret, dags att börja plugga. Hörs sen! 
 
Peace!
 

Fredag..eller nej måndag?

Imorse när jag vaknade var jag helt säker på att det bar fredag! Tog några minuter innan ja ginsåg att det var måndag och om fyra dagar skriver jag sista tentan innan det är dags för sommarlov! 
 
Sen vart det ju en otrolig tur att det bara var måndag idag eftersom jag hade lite mer saker att lära mig innan tentan. Men idag så har jag gått igenom allt förutom den där dumma Spearmans rangkorrelation.. So far känns allt helt okej iaf! 
 
Om lite mer än en timme ska jag bege mig ner till gymmet för ett gott pass core och ett gott pass indoor med mina underbara motionärer! Ikväll är tanken att det ska serveras tacos härhemma och ja, det blir nog en lugn och skön måndag, 
 
Hörs senare!
 

Ännu en effektiv dag

Hello igen! 
 
Jobbet är klart och pluggandet är klart. Har löst det mesta när det gäller statistikproblem förutom Spearmans Rangkorrelation, men det tycks lösa sig i veckan så nu har jag bara ett kapitel att gå igen omorgon och sedan ska det repeteras och sådär inför fredag. 
 
Jobbet gick fort idag, barat re timmar och trevligt sällskap nästan hela förmiddagen. Det brukar ju vara så att tiden springer iväg då! 
 
Återstående del av söndagen ska spenderas med pojkvännen när han är klar på fallskärms klubben. Det blir Iron man 2 och lite god mat på det:). Hoppas ni har en lika bra söndag som jag har :).
 

Söndag

God förmiddag!
 
Idag är vädret grått och lite kyligare än det varit de senaste två-tre dagarna. Men det gör faktiskt inget, även om jag gillar värmen så måste jag plugga och med handen på hjärtat så går det faktiskt ltie lättarer när vädret inte är på topp eftersom jag envisas med att sitta i solen. Sen så sitter jag faktiskt på jobb nu också, har hoppat in lite extra i receptionen på STC. Så det kunde inte bli bättre väder för min del, tråkigt för er som är lediga :P.
 
Jag har tänkt på en sak med radopdänger. Har NRJ igång nu på jobb, därav tanken. När Daft Punk släppte sin nya singel Get Lucky tyckte jag den var riktigt dålig.. Men nu börjar den efter några veckors hjärntvättande bli bra. suck...
 
Aja en parentes! Ha en go söndag!
 
 

Lördag

God eftermiddag fina läsare!
Idag började dagen med ett indoorpass och därefter begav jag mig ner till fallskärms klubben för att titta när pojkvännen hoppade :). Efter det har dagen bestått av plugg och tvätt. Plugget går bra men av någon märklig orsak så blir det alltid någon siffra fel.. Allt är rätt men siffran blir fel.. Ja något är klart inte rätt. Suck. Aja. Ikväll blir det middag på stan. Hoppas ni har en trevlig lördag :)