Home sweet home

Tvättmaskinen jobbar för fullt och allt  är uppackat. Nu återstår bara en myskväll med pojkvännen framför tv:n så fort han kommer hit. Ska spana på sista Game of Thrones avsnittet på säsong två så vi är ordentligt uppdaterade inför första avsnittet på säsong tre imorgon! 
 
Påskhelgen i skåne har varit kanon. Jag har fått vila ut ordentligt och trots det är jag ännu relativt trött.. Men helgen har varit bra och mysig! Mycket familjetid <3! Hoppas alla haft en lika mysig påsk! Hörs imorgon!
 
Natti!
 
 
P.S Nya bordsdekorationen D.S

Over and out

Efter en mysig dag med familjen och med Johan så är jag i vanlig ordning helt slut. Så nu är det dags att sova! Natti!


Påskpromenad


Påskafton

Sådär då är jag åter hemma hos pappa! Hundarna har fått mat och jag har just nu en trött Keddy i knäet, det blir lite svårt att skriva eftersom han lutar sitt huvud mot min vänsterarm.. Men men, jag har inte hjärta att flytta hans lilla huvud. Så det får vara lite obekvämt!
 
Idag ska det ätas påskmat med familjen, jag hade dessutomt tänkt slå på stort och göra min goda grekiska spenatpaj ;). Fint ska det vara. Känns som om det är hundra år sedan jag gjorde paj senast. 
 
Ikväll ska jag träffa bästaste Johan och som det ser ut nu så blir det en relativt lugn kväll :) Hur ska ni fira påsk?
 

Trött tjej

Middagen på Casa Mia var kanonmysig och efter den tog vi en liten tur i min gamla hemstad Malmö. Nästan allt är sig likt! Nu ligger jag i mammas lägenhet och kollar på Modern Family, så fort det är slut blir det att sova. Hoppas ni haft en härlig fredag! Bjuder på ytterligare en egobild från tidigare idag. Jag och Keddy ser förvånade ut ;p. Natti


Iväg och fira pappsen!


Långfredag

Dagen började med enbart kallt vatten i kranen... Vilket innebar enbart hårtvätt eftersom jag inte ville frysa rumpan av mig. Därefter åkte jag hem till pappas hus där båda päronen befann sig. Helt okej dag och en långtur med tre av fyra hundar. Humöret därefter har gått lite upp och ner, men om en timme ska vi bege oss in mot stan för att förfira pappa lite! Vi ska äta på casa Mia :-). Pappa fyller år på söndag men jag hade tänkt bege mig hem då så det får bli idag istället. Hoppas ni har en härlig fredag!


Natti

Dags att sova nu. Den här skärtorsdagen har inneburit två timmars körning, en otroligt god pizza, prat med föräldrarna och påbörjandet av remake av jeansjackorna är igång. Den är inte klar än, men snart så ;)! So far ser det ut som nedan. Nitarna är på plats :). Sov gott vänner!


Skärtorsdag

Sådär då kan jag softa lite innan det är dags att bege sig ner mot Skåneland för lite påskfirande och födelsedagsfirande av pappa. Alla ärenden som behövde göras innan jag begav mig är nästintill klara så om en timme eller två så blir det bilen i två timmar. 
 
Igår var det överbokat på coren, vilket innebar 17 platser istället för de 12-14 vi normaltsätt har. Guuud vilket gott gäng jag hade som körde det kompletta, nya passet igår! Ruskigt bra jobbat! Därefter hade jag ett lika glatt och tufft gäng på indooren. Det är absolut motionärerna som gör det värt att vara instruktör. Hade de inte varit så goa och glada alltid så hade man nog inte orkat alla gånger, men tack vara denenergin de ger en så blir det så jävla roligt! Tack för ni finns! 
 
Nu ska jag packa det absolut sista och ta mig en god kopp kaffe! Så hörs vi från Skåneland! 
 

Onsdag

Idag är man en trött människa! Dock är vädret helt fantastiskt och humöret blir genast på topp då solen skiner och värmer en frusen och blek hud.
 
Gårdagens firning av Jockes mamma var superdupermysig och trevlig! God mat och trevligt sällskap! 
 
Idag blir det pannkakor med Bella och Monika och ikväll kör vi ett komplett corepass. Ska finslipa lite på balanslåten om ett litet slag men sedan är det bara att tuta och köra. Efter påsk ska nya indoorpass planeras ;)! 
 
Hoppas alla har vår och att ni är ute och njuter av det underbara vädret!
 
Over and out!
 

PÅSKLOV!

Äntligen är det påsklov! Ruskigt skönt att vara klar med allt i den här delkursen!
 
Som ni kanske förstår så har det varit en hel del firande i helgen och det har varit besök och pluggande så jag ahr dessvärre inte haft tid att sätta mig ner och skriva. Inte förrän nu! 
 
Helgen firades med underbara människor. Jag fick superduperfina presenter och jag är helt klart nöjd. Jag känner mig inte så värst mycket äldre heller ;).
 
Nu ska jag återgå till att njuta av min ledighet lite, men vi hörs nog senare. Annars imorgon! Ikväll ska pojkvännens mamma firas!
 
Puss å kram på er!
 

Lite förfirande av min 25 årsdag kan se ut såhär


Jag ser det snöa...

Man blir inte direkt mindre deprimerad av det här skitvädret. Jag är så trött på snö nu att jag känner för att gå i ide och sova tills solen steker! Men det vet vi att det inte går, men det hade varit skönt ifall det gick. 
 
Skolan tog lång tid idag. Den här delkursen är luddig och jävligt komplicerad.. Jobbigt. Jag förstår att inte allt ska vara enkelt men att det ska vara såhär svårt är är nästintill löjligt. Aja, det är bara att bita i det sura äpplet. 
 
Något positivt som hänt är att mina nitar äntligen anlänt! ebay är ju alldeles fantastiskt! Nu ska jag bara lära mig att göra charbloner eller hur det nu stavas.. Sen ska min jeansväst rocka fett! Ser ut som om jag ahr något att pyssla med i skåne i påsk :P. 
 
Nu ska jag softa lite innan det är dags för lite vettigare saker!
 

Visdom


bopidop..

Min kropp är rastlös och hjärnan vägrar låta bli att överarbeta alla tankar som dyker upp. Suck. Jag trodde humöret skulle bli bättre när jag fick köra ett pass igår, men jag är jättetrött och allt känns precis som övriga dagar. Kan det vara vårtrötthet? Kan det vara så att min vardag är överdrivet trist för tillfället? 
 
Ah, jag vet inte! Jag tycker mycket i livet rullar på bra nu så jag förstår inte vart dessa känslor kommer ifrån. Jag känner mig nästan lite ensam mellan varven. Usch vad bitter jag låter.. Får hoppas att humöret snart blir bättre. 
 
I övrigt har jag sådan sjuuuuuuuuklig Londonabstinens. Jag hade tankar på att åka dit nu över påsken, men dessvärre var flygbiljetterna inte sådär överdrivet låga just nu, så det får vänta. Igen. suck. Dags för min lottovinst nu kanske? Måste komma ihåg att byta kontonummer bara, de hade missat mågra siffror såg jag när jag la in det.. Kanske bara det som behövs innan storkovan är hemma ;) Får ta tag i det efter skolan idag! 
 
Jaha, nej inget annat kul att säga. Snart dags att åka på föreläsaning igen. Börjar bli lite trött på skolan just nu. Föreläsning efter föreläsning. 
 
Men förhoppningsvis vänder denna bitterhet till massor av positiva händelser! Snart är våren här och det är dags för en massa nya äventyr! 
 
 
 

Goooooodmorning!

Hoppas alla sovit gott! Själv sov jag relativt gott, vaknade litegrann inatt men har man en katt som är kelsjuk och vill ha uppmärksamhet får man kanske skylla sig själv.. Ibland i alla fall :P!
 
Idag börjar jag inte förrän 13.00, så jag har satt igång tvättmaskinen eftersom det var ett gigantisk tvättberg som var långt över tvättkorgen.. Jo men så kan det ju vara ibland. 
 
Ska försöka mig på att hålla mina egna pass idag, det gick okej igår trots att jag fick hoppa in på kortvarsel och köra med våra härliga motionärer! Jag körde lite lättare än dem, men det känns okej när man är förkyld. Jag lyckades skrika bort locket på vänster öra lite då och då ;P.
 
Nu skaj ag återgå till att inte göra något vettigt för en liten stund. Jag ahr inhandlat mina nödvändigheter från ebay så nu ska jag ge mig lite utrymme att vakna till liv. Hörs senare!
 

Stc

Jag älskar våra motionärer på Söndrums Träningscenter! Ni är bäst!


Tisdag

Det känns just nu som om förkylningen äntligen är påväg bort. jag hör fortfarande dåligt på mitt vänstra öra, men det är betydligt bättre än igår. Så om allt går som planerat ska jag hålla i mina pass själv imorgon ;)! yeeey! Det är lycka :).
 
Skolan idag gick ganska så fort men vi fick trots allt lite vettigt gjort, resterande del som återstår tar vi tag i på torsdag. Sen är det helg! wohoo! Men ja jag vet.. vi får vänta några dagar till! 
 
Sitter just nu och väntar på att våren ska komma igång ordentligt.. Ångesten släpper inte riktigt och jag får ont i magen. Jävla trams att man ska vara så lättpåverkad av vädrets makter, men så är det och jag vet om det sedan tidigare. Sen finns det ju alltid något man kan grubbla på och oroa sig över ;). Ni känner väl mig vid det här laget?:P
 
Ja och nu har jag inget mer kul att berätta så vi får höras senare helt enkelt!
 

Resultat av blekning


Öronorgasm!

 
 
Han har det där lilla extra. Ni som inte insett det än kommer säkerligen, sakta men säkert att förstå en dag! 

Monday bloody monday


Söndagsångesten som bortblåst

Jag tror på ödet och jag tror att det någonstans i universum bestämdes att jag skulle få lov att träffa underbara människor när jag flyttade till Halmstad. På bara loppet av 1½ år relativt exakt räknat så har jag berikats med underbara människor. Alla fantastiska personligheter från gymmet, kollegor som motionärer. Trevliga kollegor från krognätterna, en alldeles underbar pojkvän och goa gruppmedlemmar i klassen! 
 
Bella var här tidigare och hon fick verkligen mitt humör att gå från söndagsångest deluxe till ett bra och glatt humör! Fantastiska människa! Tack för du finns fina Bella <3!
 
Ska roa mig med att göra mindre vettiga saker en stund till och sedan kallar sängen. Jag är fan inte pigg idag.
 
Btw så plockade jag upp jeansen från blekningen idag och yes, det är verkligen skillnad! Ska visa resultatet imorgon! Over and out. 
 

Söndag

Helgen har varit bra! Sällskapsspel i fredags och Mustasch konsert igår med fantastiskt sällskap! Jag är helt klart nöjd med helgen som gått! Har hunnit vila upp mig lite från veckans förkylning också så det känns betydligt bättre nu än tidigare! 
 
Idag är det söndag och av någon konstig anledning får jag alltid någon konstig och jobbig söndagsångest.. Vet att det är många som får det, men den är lika ovälkommen varje gång som den dyker upp. Lyckligtvis kommer den inte varje söndag.. Den dyker upp lite då och då. 
 
Har väl mycket som surrar runt i skallen på mig och problem som måste lösas. Men jag tänker inte lösa dem idag. Om en liten stund kommer världens bästa Bella hit och då är det dags för filosoferande på hög nivå!
 
Hörs senare, eller imorgon!
 
 

Mustasch

Idag är det lördag men det känns som söndag. Jag har lock på vänstra örat så jag hör ungefär som en gamling från andra världskriget och mitt nya "inneord" är numera "va?". Men jag är glad ändå, en aning trött kanske och lite seg. Men jo, jag kan nog säga att jag är på bra humör idag! 
 
Ikväll ska ett gott gäng (eventuellt stora delar av Halmstad) ner till James och kolla på Mustasch. Jag har väl lyssnat lite på dem, men inte sådär överdrivet mycket men jag vet att de gör bram usik och det är kul att ett lite större band kommer till lilla Halmstad såhär innan vår och sommar sätter igång. 
 
I övrigt så har jag väl inte direkt sådär mycket att berätta. Eller, jo det är ju klart, jag får ju visa min nya inredningsmöbel som pojkvännen gjorde till mig! Äntligen kan jag använda utan ovanför elementet, jag ahr ju en bra plan på vad som ska stå där också. Men ni får se så fort jag löst det med andra möbler :P. 
 
Såhär fin blev bänken iaf :) 
 

Orolig själ

När jag är sjuk så grubblar jag otroligt mycket. Fast med handen på hjärtat så tror jag att både jag själv och ni vet att jag grubblar lika mycket ändå. Skillnaden är bara att det är så mycket lättare att undvika negativa grubblerier när man kan träna och röra sig på ett helt annat sätt. Hjärnan avger massor av endorfiner och vips så mår man bra igen! 
 
Är det detta man kallar att förtrycka känslor? Man slår undan de oros tankar/känslor man har för ett litet slag. Man matar hjärnan med så mycket endorfiner att hjärnan flummar ut totalt för ett litet slag? Det kanske känns som om man är hög på livet och att det inte finns ett enda problem så långt ögat kan nå. Sen, när verkligheten kommer ifatt en känns det som att falla ner från ett trettiovåningshus.
 
Den här veckan så har min hjärna gått på högvarv kring massor av olika tankar och funderingar. Jag har känt mig stressad, orolig och magen har ömmat lite från och till. Ibland undrar jag om allt jag verkligen oroar mig för är värt att oroa mig för. Ibland känns det som om hjärnan blir uttråkad av alla vardagssysslor att den måste skapa scenarie i huvudet som inte existerar. 
 
Jag önskar att jag var en människa som levde för dagen. Ja kanske inte helt, för ibland är det faktiskt bra att planera lite och ha lite koll på vad som komma ska. Jag avundas de människor som kan ta livet med en klackspark och säga åt alla problem som kommer i deras vägt att -det löser sig! Varför kan inte jag vara så? 
 
Det är bara att inse att jag är en orolig själ. Vissa perioder är jag mer orolig medan jag i andra perioder känner mig som stålkvinnan som tål och orkar allt. Det är väl detta som kallas livet. Eller? 
 

Bleka jeans

Idag ska jag för första gången någonsin försöka mig på att bleka ett par jeans. Wish me luck! Såhär ser de ut innan blekningen:


Hata snö

Nu har det snöat igen.. Å dessutom har jag dragit på kr förkylning femtioelva den här vintern.. Vart tog våren vägen?!


Tisdag

Tog precis ut några hemalagade enchiladas ur ugnen, ska bli spännande att se hur de smakar. Har aldrig tidigare gjort sånna, hoppas det blir gott så jag kan känna mig duktig flera gånger :P!
 
Har varit mycket plugg den här veckan och mer kommer det bli..suck. Men what to do? Det måste göras så det är en sjuk tur att jag har en fantastisk grupp! 
 
Nu ska jag leta upp något spännande på netflix och slänga gång! Hörs senare eller imorgon! 
 

Checkar ut

Efter en intensiv och lite annorlunda måndag checkar den här tjejen ut! Over and out.


Lördag i Småland


En helg i Småland

Såhär vackert var de ute på sjön tidigare idag :)


Födelsedagspresent till mig själv.


Hurtigt!

Det blev en vääääldigt kort löptur idag. Träningsvärken kändes av och efter allt tränande den här veckan så harj ag haft ont i stortån av de där hemska skorna. Så fort jag duschat och käkat ska jag sticka iväg till Flygstaden för att kolla nya träningsskor och handla mat. Känns rätt så optimalt med både mat och träningsskor! Skorna tänker jag ge mig själv i lite förtidig 25 årspresent. Fyller år den 24:e så det blir kanske några dagar för tidigt, men vad gör det? 
 
Har även lyckats få ihop två låtar till nu till coren nästa vecka och sedan är det bara två till som återstår. Tunga och jobbiga låtar är det. Men jag vet att alla goa motionärer fixar det! Ett härligt gäng! 
 
Nu ska jag äta rester av min thaigryta jag tillagade igår. Just nu är jag hungrig konstant! Träning som ger effekt med andra ord! Heja beach 2013!
 

Torsdag

Då var det snart helg igen, sjukt vad tiden går fort! Har precis städat undan det sista inför eftermiddagens pluggande med världens bästa gruppkamrater och lite private coressesion som avsslutas med tacokväll! Alldeles underbart! Känns som en bra torsdag!
 
Ska strax bege mig ut för att jogga och därefter ska jag försöka få ihop två nya corelåtar till nya passet som är halvt färdigt nu. Det känns uppskattat såhär långt så jag får hoppas att sista delarna blir lika bra! 
 
Det finns nu även planer för ett helt annat pass vi hade tänkt starta upp på STC. Vad det är får ni vänta ut och se men jag tror att det kan bli riktigt bra om vi kan jobba ihop ett bra pass! Yiiihaaa! 
 
Btw så har jag ännu mer träningsvärk efter klättringen idag.. Andra dagen är alltid värst, men så jävla värt det! Om ni aldrig testat att klättra tycker jag absolut att ni ska våga er på det för det är svinkul!
 
Aja, ska glutta runt på lite nya träningskläder nu. En av våra goa motionärer hade hittat dessa snygga träningsbyxor från Kappahl så jag kände att även min träningsgarderob behöver uppdateras! 
 
 
KappAhl online shop - Träningsbyxa

Onsdag

Sådär då var de kväll och idag känns det extra bra att sova! Klättringen igår var riktigt, riktigt kul! Ska vi absolut göra om och det till och med känns i kroppen idag. Så sjukt gött! Passen idag gick bra med mina Goa motionärer, ett riktigt härligt gäng! När man möter så underbara människor som jag gjort här uppe så kan man inte vara annat än tacksam! Love it! Men nu blir det sova som en gris! Natti!


Våren är kommen!

Nu känns det ÄNTLIGEN som att våren är här! Tog en lång promenad med hundarna i den underbara solen ochg jag känner att snart är det dags för lite lättklätt balkonghäng på balkongen för jag är så trött på att blända alla som kommer i min väg! 
 
I övrigt mår jag bra idag, förutom att jag är lite småtrött, men det är smällar man får ta ibland. Om vädret fortsätter vara såhär mår man snart tipp topp igen! 
 
Bara för att våren är kommen igen ska det börja röras på sig lite mer än vad jag gjort under häst och vinter. Hade egentligen tänkt springa idag men det blir kanske klätterklubben med pojkvännen istället så då får löpningen vänta tills imorgon! Ska faktiskt bli ritkigt härligt att få på sig löparskorna igen!
 
Ska inom teamsportia i veckan för att kolla ut ett par nya träningsskor. Mina andra börjar bli ordentligt utslitna och jag glider som tusan på indoor striding passen, så det är bara att fixa nya. Har schysst personalrabatt där så ett par ska man nog kunna hitta där hoppas jag på! 
 
Hoppas ni alla haft en bra start på veckan, nu ska jag återgå till att inte göra någonting vettigt ett litet slag och sedan fortsätta städa undan!
 
Puss å haj!
 

.

Trött som tusan är jag. Med nya tankar och idéer om livet och alla dess ting så är det nu dags att sova. Over and out


Söndag

Efter att ha hållt i Vasaloppet med crosstrainers idag är jag helt slut. Tänker på våra duktigam otionärer som körde stenhårt hela vasaloppet! Ni är fantastiska! 
 
Helgen har varit bra. Relativt lugn, men det är rätt gött det också. Fredagen tillbringades mestadels hemma med diverse sysslor och gårdagen tillbringades med pojkvän och lite reggaeonen. 
 
Bra helg så att säga. Nu är jag ruggigt trött och seg så jag delar med mig av lite bilder från helgen istället.. 
 
 
 

Bo do pi do

Seg fredag? Svar ja.