Fredagskväll

Vilken underbar dag det varit. Solen har lyst med sitt gyllene sken hela dagen och tycks fortsätta några timmar till. Jag pluggade ute i solen tidigare och tro det eller ej men jag fattade faktiskt! Alldeles underbart! Återstår olika moment fram till tisdag och sedan är det bara att repetera och reptera och på fredag hade jag tänkt sätta tentan, boom! 
 
Ibland när jag har lite mindre bra dagar eller dagar som är kaos rakt igenom, vet ni vad jag gör då? Precis, en del av er vet redan vad jag ska säga, medan andra av er inte har en aning. Jag sätter igång min favorit musik på högsta volym och försöker med hjälp av roliga och positiva tankar vända mitt hemska humör till något bra. Även om det innebär att jag hittar på situationer som inte egentligen existerar, så får det mig till 99,9% av gångerna att bli på kanonhumör. Testa det om ni aldrig gjort det för det fungerar!
 
Har städat undan och klätt mig så nu inväntar jag gästerna inför spelkvällen, ska bli mysigt! Önskar er en kanonfredag! 
 
Puss å kram!
 

Finally friday!

Dock kan jag inte klassa mig själv som helgledig vare sig idag, på lördag eller söndag. Jag ska som ni kanske minns fortfarande plugga och bli duktig på statistik tills nästa fredag! Blev en extra vilodag igår, men nu är det dags igen-. Lite varje dag så lossnar det säkert och i förrgår blevb jag faktiskt förvånad över hur mycket jag faktiskt förstod. Så det kommer säkert gå hur bra som helst. 
 
Då vä'dret är fantastiskt tar det emot litegrann att sitta inne och plugga.. Så det löser jag genom at tta på mig en bikini, ladda telefonen och iPaden sätta igång blåtand dem i mellan så jag kan surfa och sen sätter jag mig helt enkelt i solen och pluggar! Fantastiskt! 
 
Ikväll blir det lite sällskapsspel härhemma med goda vänner och pojkvännen. Blir en lugn fredag då pojkvännen ska hoppa fallskärm imorgon och jag ska ha ett extra indoorpass 09.30. Så det blir alldeles lagom, dessutom kommer jag upp i tid så jag kan plugga lite till..Får nästan ångest av att bara tänka på att jag ska plugga i helgen också.. Men en veckak var nu! Heja, heja! 
 
Önskar er en fantastisk dag om vi inte hörs innan!
 

Sweet dreams!


Fartfylld torsdag!

Idag har det varit en effektiv dag! Sprungit, borstat Kola och badat katten Pink :). Efter det var det inlämningen av uppgifter och lite gött Bellahäng ;)! Nu blir det en lugn kväll, tror jag ;-)!


Blöt hund nr 2

Pluggandet idag har faktiskt gått helt okej, finns lite små oklarheter men har jag tur så förstår pojkvännen det jag inte fattar så det ska nog ordna sig! I värsta fall har vi ju en liten frågestund om en vecka så om inte förr så får jag fråga då!
 
Utöver pluggandet så har jag hunnit bada hund nr 2, Kola. Såhär glad kan man se ut efter att man blivit ren och fin:
 
 
Ska plocka undan lite till härhemma och dammsuga, sen ska det bli pass ikväll! Core och Indoor i vanlig ordning med ett glatt gäng motionärer! Sen ikväll blir det en lugn och harminisk kväll hemma i tv-soffan kan jag tro! 

Onsdag

Sov som en stock inatt. Vaknade vid åtta av att katten hoppar på dörren.. Kelsjuk misstänker jag. Har varit en morgon som startat sådär bra och delvis beror väl min lättirritation på att jag måste börja tentaplugga idag. Hatar statistik och formlar, men samtidigt så kanske det går in lite om jag börjar så smått idag och fram till tentan. Inte ens lite sugen som sagt. Men bara 1½ vecka kvar och sedan är det sommarlov! Woho! 
 
Önskar er alla en bra dag så ska jag samla lite krafter innan det är dags att börja koppla diverse saker!
 
Leopardsminkningen från i lördags bjuder jag på ;) Ja det lilla man kan se då ;)

Varning för blöt hund!

Hello kära läsare!
 
Sedan sist har jag hunnit vara på ett fantastiskt step pass som är kombinerat med intervall! Sjukt gött när det känns i hela kroppen! Därefter har jag hunnit bada en hund som nu luktar otroligt gott. Ja och sen har jag hunnit städa undan det värsta också. Dammsugningen får vänta tills imorgon men jag mår inte riktigt lika dåligt av att se min röra just nu :P. Så fort tentan nästa fredag är avklarad ska här minsann röjas och storstädas! 
 
Resterande del av kvä'llen blir lugn. Ska filosofera lite för mig själv och skriva i min hemliga block, det gör jag faktiskt ibland. Är i och för sig ganska så säker på att jag berättat om blocket för er? Om inte så kan jag berätta att jag har ett block jag skriver ner tankar och funderingar i. Ett sådant som ingen annan någonsin ska läsa. Det är bra saker och det är dåliga saker, men ibland känner man att man vill få ner saker men man vill inte att andra ska se det. Så om ni inte har ett redan föreslår jag att ni skaffar er ett. Det behöver absolut inte vara som en dagbok, utan man skriver bara när man verkligen känner att man behöver det! Dagens tips!
 
Om inte förr så hörs vi nog en liten sväng imorgon! Bjuder på lite bilder på Keddy innan det bvar baddags och hur man ser ut när man precis är rentvättad!
 
//A 
 
Innan badet
Och voila, efteråt. Mycket mindre haha! 

Oj oj oj..

Oj, nu var det nio dagar sedan jag skrev något senast. Riktigt kasst om jag får säga det själv, men det har hänt en hel del och jag har ju faktiskt inte varit hemma hela tiden heller. Så jag får väl skylla på det för att det låter som en bra ursäkt!
 
Helgen tillbringades halvatiden i skåne och halva hemma i Halmstad. Jag begav mig ner till Skåne redan på torsdagen för att hinna få lite tid med mamma och pappa <3! Under fredagen var det en tur in till stan med mor och redan vid fem var det dags att göra sig redo för stand up på restaurang Novel i Västra hamnen där vår vän Peter skulle uppträda. Underbara uppträdande! 
 
Tanken efteråt var att festa loss litegrann, men det gick sådär. Väldigt många viljor, blandade åldrar och löning på det. Men vi hade det trevligt ändå även om det blev hemfärd tidigt! 
 
Fredagens outfit: 
 
 
Lördagen tillbringades under förmiddagen i Skåne. Det blev en sväng i Trelleborg för att införskaffa varsin morsdagpresent och därefter hämntades husdjuren hemma hos mina föräldrar innan jag och pojkvännen begav oss åter till Halmstad. 
 
Väl i Halmstad var det överraskningsfest för Tilda som  kommit hem från Afrika. Alltså var det afrika tema. Dessvärre tog jag ingen ordentlig bild på det hela och den bilden jag har vägrar bli uppladdad så ni får stå ut några dagar till ;)! 
 
I söndags var det middag hos svärföräldrarna med lite vin och sällskapsspel! Mysigt värre!
 
Nu är man åter tillbaka till den där skolan i cirka 1½ vecka till innan det är sommarlov. Dessa dagar kommer spenderas med tenta plugg... Så om jag är kass på att återkomma eller skriva något kul så vet ni varför! Hörs senare eller imorgon!
 
 
 
 
 

Söndag

Kom precis in från en underbar löptur i regndugget. Ska samla lite krafter och sedan köra igenom itt corepass. Haru nder morgonen suttit och kollat igenom fitnessmodeller och dylikt och det är NÄSTAN så m,an blir sugen på att bygga. Dock känns det som om det inte riktigt skulle vara jag och sen är det ju också så att allt är snyggast när det är lagom. 
 
Idag har jag ahft många tankar och funderingar. Jag tror faktiskt att jag kommit fram till relativt vettiga saker och utmaningen nu blir att hålla fast vid mina planer och idéer så gott det går. Det låter liksom jävligt vettigt i min skalle just nu. Ska skriva upp det på en lapp och ha i plånboken så jag inte glömmer bort dem! 
 
Hörs senare!
 

It's getting hot in here

Både igår och idag har det varit sommarvärme! Hallelluja! Älskar detta vädret även om det innebär att min lägenhet blir en bastu. Seg Alice med andra ord. 
 
Har pluggat litegrann i solen och just nu är jag nog en av världens segaste människor. Men det är gött ändå på något vis, så länge dte är varmt och gott! 
 
Hoppas alla har en lika fantastisk och varm dag som jag!
 

Torsdag

Den här dagen blev inte alls som planerat. Normaltsätt gör det mig inte så mycket. Men idag blev det lite väl mycket ändringar även för min del. Det finns inte så mycket att göra åt saken nu, men dagar som denna saknar jag skåne lite extra mycket. 
 
Vädret har iaf varit kanon. Hängt en del på balkongen och hade inte Kola skadat tassen igår hade vi varit ute på en superduperlång promenad just nu. Istället inhandla jag peargonier som jag planterade i min hyfsat nya kruka där blommorna dog förra veckan.. Ser stiligt ut, så pass stiligt att jag till och med satte krukan utanför dörren! Det ni! 
 
Ska komma på saker att sysselsätta mig med och sedan är det dags att nanna.. 
 
Hörs sen eller imorgon!
 

Efter sol

blir det ännu mera sol. Älskar verkligen detta vädret och egentligen känns det som om jag ahde kunnat bosätta mig ute på balkongen! Men det ska jag inte göra..än iaf ;)! 
 
Skulle egentligen åkt lite rullor idag, men så blir det inte. SÅ istället ska jag ägna eftermiddagen åt att städa och tvätta golv. Heja! 
 
Btw så vill jag slå ett slag för det absolut bästa någonsin för electroälskare! Revibe, påminner väldigt mycket om spotify men utan att behöva installera några program! Finns det mesta i electroväg och shiiiiiit så bra! Finns även att ladda ner som app till mobilen! 
 
Aja, städa vart det ja...!
 

Solkräm, bikini och en blek kropp -check!

Har sprungit min runda för idag och har dränkt kroppen i solkräm och tagit på mig bikini! Solbränna, Here I come!
 

Sweet dreams!

Nu ska denna trötta tjejen lägga sig! Imorgon ska det åkas rullor... Jag som inte ens kan. Heja, heja.. Ja eller något!


Onsdag

Idag är jag trött. Jag var inte i skolan så länge, solen skiner och jag har halvdeckat ute på balkongen ett litet slag. Om en timme är det dags för mitt sista onsdagspass nu under sommaren iaf, så jag hoppas vi ses där!
 
Just nu ska jag göra lite hemmagjord pizzadeg så det bara är att kavla ut och sätta in i ugnen så fårt jag kommer hem!
 
Hörs lite senare!
 

On it's way

Kommer hem till mig inom några veckor :)!
 
 

Boxning

Jag pratade om det i vintras men nu blev jag sådär superdupersugen på att börja motionsboxas igen! Om man kollar hur schemat ser ut nu så finns där möjlighet att gå tre gånger i veckan och det är absolut något som passar mig. Så vi får väl se till hösten, det hade varit skoj som fan! Ser dock inte vad terminsavgiften ligger på, men om man åker ner och kollar så får man säkert reda på allt som behövs. Heja mig inför hösten 2013!
 
Hundpromenaden gick kanon och likaså löparturen! Strax bär det av till gymmet för att hålla i core och indoorpass :). Får se vilka härliga motionärer som dyker upp hos mig idag!
 
Ha en fortsatt trevlig måndag!
 

Down on life

Det där lät ju lite bittert! Men det är faktiskt en låttext, som så många gånger förr :P. 
 
Sov hos pojkvännen inatt. Hade litep roblem med att somna men så fort jag lyckades med det sov jag som en stock. Sov längre än vad jag planerat och det var länge, länge sedan jag kände mig så trött som jag gjort igår och idag. Så kan det vara ibland.
 
Har btw varit dålig på att aktivera mig med träning och dylikt, så förra veckan satte jag igång ordentligt igen. Periodvis blir det mindre träning om det är mycket i skolan vilket förra delkursen var. Vi hadel iksom två 100% kurser samtidigt.. Gnäll, gnäll.. Men hur som helst så har det gått bra! Det var mödan värt!
 
Skolan idag varade inte så länge. Cirka en och en halvtimme och sedan fick vi gå hem i solskenet! Tyvärr stannade inte solen idag, men om allt går som planerat ska vi få en solig och varm helg som kommer och det ser jag absolut fram emot! 
 
Ska återhämta mig lite efter lunchen, sen ta en liten promenad med hundarna och därefter kör vi en löptur innan det är dags för pass! 
 
Ha en go måndag!
 

Söndag

Efter några dagar i skåne med ärenden i olika former och lite umgänge med familj och vänner är jag hemma igen. Jag kom faktiskt hem igår redan, hade mina fina tjejer Bella och Monika här och det blev pannkakor med massor av  prat om diverse saker. Allt utom skolan involverades ;). 
 
Jag ahrh unnit springa idag, tagit en lång dusch och skla strax börja vårstäda lite smått härhemma. Det finns gott om jackor som hänger i hallen.. Skor som ligger sedan vintern och ja, ni förstår själva hur här ser ut. Har en del måsten att ta tag i egentligen men det får nog vänta lite till ;). 
 
Nu blir det en mugg med kaffe innan det är dags att sätta igång! Hörs senare!
 

Tisdag

Ännu en solig och underbar dag! Dock har den till största delen spenderats inne på lektion. 10-16. Blev en stressig lunbch också eftersom jag behövde åka hem och kissa hundarna emellan men anars har dagen rullat på!
 
Idag var det en reporter som jobbat för Kalla Fakta och som numera jobbar för Uppdrag granskning som kom förbi och föreläste för oss. Spännande att lyssna på eftersom han varit med om en hel del saker! 
 
Har varit hemma i lite mer än en timme nu. Har beställt böcker för sista delkursen och tänkte nu städa undan efter helgen. Det ligger ännu mjöl på diskbänken efter pizzabakandet i lördags... Får skylla på dassigheten efter förkylningen som finns i kroppen!
 
Ha en go tisdag vänner! 
 

Sunny monday

Godkväll!
 
Idag har det i princip varit sommarvärme och att hela klassen klarade fredagens tenta kändes också som om en stor klump i bröstet släppte! Allt plugg var inte i onödan iaf :)! En tenta kvar innan det är dags för sommarlov! 
 
Min plan för bloggen är satt så smått i verk och än så länge verkar det lovande. Inväntar ytterligare svar innan jag tänker avslöja vad det är och hoppas på att det fortsätter i denna bra riktningen ;)! 
 
Imorgon blir det en lång skoldag. Vi ska få höra en gästföreläsare som arbetar som frilansar journalist, ska bli spännande att se vad han har gjort och vad han gör! 
 
Ska hem till pojkvännen om en stund och bara ta det lugnt :). Önskar er alla en god kväll för det tänker jag ha efter att ha hållt i core och indoorpass! Heja!
 

Helgen som gått

Tentan i fredags kändes bra och monster kompletteringarna vi fick göra blev också godkända. Så den här helgen har jag verkligen varit ledig. Ruskigt härligt. Dessutom har välrdens bästa Johan varit på besök!
 
Fredagen blev lugn och skön. Film och en halvdöd Alice och Johan. Lördagen blev det lite mer rörelse då vi var en sväng i stan och därefter hängde framför tv:n innan Peter kom hit på pizza med mig, Johan och Joakim. Kvällen spenderades med sällskapsspel och tro det eller ej men vi blev inte ovänner. Inte en enda gång och det vill jag lova är unikt ;). Den här gången spelade jag och Jocke i samma lag så det berodde nog mest på det:P
 
Idag har jag avrit seg. Har varit småkrasslig hela helgen så jag vaknade som en zombie fast jag sovit i massor av timmar. Så det blev pannkakor och balkonghäng fram tills Johan begav sig hemåt åt sydliga breddgrader igen. 
 
Hoppas ni alla haft en härlig helg! Min har varit fantastisk även om jag varit lite av en zombie. Sällskapet har varit underbart! 
 
Ha en härlig och solig söndag!
 
Sol idag!
Frukost med bästaste Johan!

Torsdag

Efter lite tentagenomgång med världens bästa tjejer och lite eftermiddags plugg ska jagf nu bara gå igenom två frågor jag blandar ihop och sedan får ni önska mig lycka till på tentan imorgon! Det lär behövas men det känns trots allt bra ändå!
 
Imorgon kommer Johan hit och det blir en vääääldigt lugn kväll. Lite mer händelser blir det på troligtvis på lördag då det ser ut att bli lite mat och sällskapsspel med ett härligt gäng härhemma! 
 
Nu ska jag återgå till a

Snart tenta..

Jag vet inte riktigt vad det är med mig men jag är såååå trött! En dag kvar att plugga. Väntar på att tjejerna ska komma över någon timme så vi kan reda ut oklkarheter och sedan ska det pluggas några timmar till innan jag lägger ner det för den här gången och hoppas på det bästa! 
 
Ska försöka uppdatera lite senare!
 

Plugga..

Valborg var riktigt lyckad med en trerätters à la Bella. Fantastiskt sällskap hela kvällen och natten! Idag har det varit segt och det har pluggats.. Wäää. Bättre uppdatering kommer när mer tid finns inom snar framtid ;)