Helgen som gått

Tentan i fredags kändes bra och monster kompletteringarna vi fick göra blev också godkända. Så den här helgen har jag verkligen varit ledig. Ruskigt härligt. Dessutom har välrdens bästa Johan varit på besök!
 
Fredagen blev lugn och skön. Film och en halvdöd Alice och Johan. Lördagen blev det lite mer rörelse då vi var en sväng i stan och därefter hängde framför tv:n innan Peter kom hit på pizza med mig, Johan och Joakim. Kvällen spenderades med sällskapsspel och tro det eller ej men vi blev inte ovänner. Inte en enda gång och det vill jag lova är unikt ;). Den här gången spelade jag och Jocke i samma lag så det berodde nog mest på det:P
 
Idag har jag avrit seg. Har varit småkrasslig hela helgen så jag vaknade som en zombie fast jag sovit i massor av timmar. Så det blev pannkakor och balkonghäng fram tills Johan begav sig hemåt åt sydliga breddgrader igen. 
 
Hoppas ni alla haft en härlig helg! Min har varit fantastisk även om jag varit lite av en zombie. Sällskapet har varit underbart! 
 
Ha en härlig och solig söndag!
 
Sol idag!
Frukost med bästaste Johan!

Kommentarer
Postat av: Danne

Tack som fan! Underbara dom e dina fötter såå sexiga. Hoppas verkligen att du fick en härlig fotmassage av din kille. Annars hör av dig skulle fan betala för att få massera dom:)

Svar: Haha jodå¨det kan väl h'ända, men då vet jag vem jag hör av mig till om han tröttnar på det :P Kul du uppskattade bilden ;).
Alice ♥

2013-05-05 @ 17:25:07
Postat av: Anonym

yess dom e så jävla najsa. Jag vill åsså massera dom verkar bli köbildning!!!

Svar: Haha som sagt, då vet jag när killen tröttnar vem jag hör av mig till haha!
Alice ♥

2013-05-05 @ 20:00:54
Postat av: Danne

Tur man e först i kön då:)

2013-05-06 @ 14:30:58
Postat av: Danne

Tack för att du e så underbar Alice å jag älskar bilden å hoppas på många fler å helst lite close-ups

Svar: Aw, du är väl go! Det är ju nästintill sommar så det kommer nog komma spontana bilder jag inte ens tänker på själv :P så håll utkik!
Alice ♥

2013-05-06 @ 21:40:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0