What a day

Vilken toppendag det här blev! Natti!



Farit och flängt

Klokcan är snart fyra men i mitt huvud känns det som om klockan är nio på kvällen. Dagen började tidigt då klockan ringde 05.30. Idag var det ingen vanlig dag, utan när de flesta av mina klasskamrater hade sovmorgon så befann jag och två andra klasskamrater oss på MIH:s frukostklubb 06.30. Förkortningen MIH står för Marknadsföringen i Halland och där samlas diverse företag för att nätverka och skapa kontakter. 
 
Orsaken att vi hamnade där är att vi gärna vill knyta kontakter och tack vare vår karriärvägledare så fick vi vår egen monter och några företag kom fram till oss och pratade. Jag har bestämt mig för att gå med i MIH inför nästa år och gå på dessa frukostmingel för att knyta ännu mer kontakter. Det var roligt och givande på samma gång, trots den tidiga morgonen ;)! 
 
Efter frukostklubben begav jag mig hem till pojkvännen för att ta en promenad med hundarna innan det var dags att pka och byta däck. Ni har väl inte missat att det är 1:a december på söndag? Vilket innebär att det kan bli sura pengar om man kör runt med sommardäck. Man kan inte riktigt lita på vädret så det är skönt att ha bytt nu!
 
När däcken var bytta var det dags för lunch och sedan till skolan för en liten workshop. Ganska mycket repetition men ack så användbart inför nästa workshop som äger rum nästa vecka. 
 
Nu är jag äntligen hemma och ska strax laga lite mat innan tjejerna kommer och hänger med mig ikväll. Tror det kommer bli en tidig kväll, men vad gör det? Det har varit full action hela dagen!
 
Hoppas ni har en kanontorsdag!
 
 

Onsdag

God kväll!
 
Hoppas ni haft en härlig dag såhär långt. Själv började dagen med en introduktion till delkurs fyra. Känns som om det kommer bli en hel del pluggande i en ny grupp. Ska träffa och diskutera med nya gruppen hur vi ska lägga upp arbetet på tisdag i nästa vecka, så det känns bra. 
 
Efter skolan stack jag in till stan för att fika med fina Inna, det var et ttag sedan vi fikade senast. Förvisso var jag och kollade på hennes konsert på nolltrefem i fredags men där hann man inte prata så mycket. Verkligen en duktig tjej, även om hon är väldigt självkritisk så tyckte jag hon var superduktig!
 
När jag kom hem var det dags att skriva klart recensionen, jag ändrade bara ett ord... Jag kan lova att det lilla ordet gjorde otroligt mycket. Trots det ska jag låta den vila till imorgon innan jag skickar in den, för en sista koll. När det var gjort satt jag och började förbereda mig så smått inför mih frukostklubben som ska äga rum imorgon 06.30. Mest så man har lite koll på vad man ska säga och hur schemat ser ut. Kommer kännas tungt att gå upp så tidigt men det är helt klart värt det för några spännande timmar!
 
I övrigt har jag städat lite, kört core och MRL för mig själv och tja.. Passat på att njuta lite av att få vara hemma. Jag älskar ju när man har plockat fram adventsljusstakarna för det blir så otroligt mysig belysning i lägenheten. Sen kan man kanske säga att jag är lite av en julfantast även om de flesta andra i min närhet inte gillar julen särskilt mycket. 
 
Nu ska jag packa väskan och ta en extra koll på vart det är jag ska möta upp vår karriärvägledare imorgon innan jag beger mig hem till pojkvännen. Önskar alla en trevlig kväll!
 
 

Tisdag

Hej!
 
Idag har jag varit uppe med tuppen, ja kanske inte riktigt men litegrann iaf. Fick gå upp vid nio för att bege mig hemåt och plugga med Bella. Till fredag ska vi skriva en recension om vad vi vill till en så kallad insidertidning och man kan ju lätt tro att det är piece of cake. Riktigt så lätt är det inte, vi får endast använda oss av max 780 tecken och dessutom ska den vara informativ och lite vitsig... So far har jag lyckats ganska så bra, det är bara sista meningen jag måste slipa lite extra på. Hoppas på att det lossnar imorgon så jag kan förbereda mig inför mitt frukostmöte på torsdag :). 
 
När Bella begett sig hemåt passade jag på att tvätta mina fälgar på bilen. Fick lära mig förra året att även om man har sina däck på vinterförvaring så innebär inte detta att de blir tvättade. Så istället gjorde jag det själv idag och ringde till Peugot som har mina däck för att se om de kunde byta däck till mig idag. Idag agde de ingen tid men på torsdag klockan elva har de och det passar mig perfekt eftersom vi inte har någon skola då. Istället fick min bil sig en ordentligt tvätt så nu glänser den som den lilla pärla den faktiskt är. 
 
I övrigt har jag också passat på att göra broccolisoppa för första gången någonsin. Använde min blender för att sönderdela den färska och välkokta broccolin. Gott blev det vill jag lova! Nästa gång ska jag nog försöka mig på att ha i både purjulök och potatis. Jag har en känsla av att den blir extra matig då! 
 
Nej, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och kanske lite glass? Så hörs vi senare eller snarare imorgon!
 
Over and out!
 
 

Måndag

Hello!
 
Då var det måndag igen! Har varit en kanonhelg och det firades med att sova till klockan elva idag :P. Då förstår ni säkert att helgen var kanonbra! 
 
Idag har jag plockat fram mina adventsljusstakar och igår fick jag superfina julstjärnor av pojkvännen. Så nu börjar julstämningen komma sakta men säkert. Har lite finstädning kvar innan resten av julgrejerna åker fram och ja.. det är ju faktiskt inte ens december än så några dagar till kan man gott vänta på tomtarna ;).
 
Jaha nej, mer vettigt har inte jag just nu. Ska ta hundarna på en liten promenad och sedan ska jag göra mig en kopp kaffe! Hörs senare!
 
 
 
 

Torsdag

God kväll!
 
Idag har det varit fullt ös. Städat hela dagen, varit en sväng hos tandläkaren, handlat, lagat mat och åkt ner för att handla igen, sprungit och ja nu sitter jag här och häckar. Orsaken att jag sitter här och häckar är för att jag är trött helt enkelt. 
 
Ska på äventyr med Bella Bus en liten sväng tror jag. Men annars blir det en lugn kväll eftersom vi börjar redan 08.15 imorgon. 
 
Ja och mer kul har jag inte att berätta just nu :P!
 
 

Puh!

Mycket har hänt sedan jag senast skrev och i slutändan har det blivit till det absolut bästa. Numera kommer det bli full fokus på skolan och alla dessa tokiga grupparbeten och inlämningar vi har nu i jul. 
 
Idag hade vi retorik där vi skulle läsa ett eget försvarstal då vi spelade olika personer (främst politiker). Snacka om att jag varit nervös och haft press på mig. Vi skulle skriva talet, göra en reflektion och sedan memorera talet på bara två dagar. Men tro det eller ej, det fungerade faktiskt och gick alldeles utmärkt! 
 
Ikväll blir det lugnt lite städande kanske och lite återhämtande efter allt som varit. Hoppas ni alla har en mysig kväll så hörs vi av och så bjuder jag på lite bilder sedan maskeraden i lördags!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag

Jag har varit dålig på att skriva i helgen.. Hur som helst så var lördagskvällen superduper trevlig! Det var blandat med ungdomar och släktingar, god mat och quiz (som mitt lag förövrigt vann), riktigt skoj! 
 
Jag skrev precis ett långt stycke om varför jag varit dålig på att skriva den här helgen/förra veckan men jag ångrade mig och tog bort allt. En del förändringar kommer att ske, mer än så säger jag inte.
 
Nu är det ny vecka och nya tag vilket innebär att det är dags att fokusera på det positiva som finns i mitt liv. Som faktiskt är välidgt mycket övervägande än det som är negativt. Underbara människor finns det mpnga av i mitt liv och dem glädjs jag åt varje dag som går. Ni vet själv vilka ni är och ni är awesome!
 
Dags att äta lite nu, hörs sen!
 
 
 
 

Lördag

Vaknade vid halvåtta imorse när Pink (min katt) tyckte att jag sovit färdigt. Känner mig ännu lite trött men jag har en del saker att bocka av på listan den här helgen så det var nog lika bra att jag gick upp i tid. Sen är jag ju lite trött ännu men det kan man väl få lov att vara? :P.
 
Igår träffade jag Lina och Emelie på en mysig middag med en massa gott tjejsnack. Även Ante tittade förbi och förgyllde vår kväll igår. Kändes som ett bra avslut på en lång och intensiv vecka på många sätt och vis. Ja slut och slut, jag har ju som sagt en del bocka av på att göra listan nu i helgen men vardagsvecka :). 
 
Idag ska det fixas och donas, göras ärende och avslutningsvis blir det en 25 årsfest som jag ser fram emot. Den här helgen kommer vara kanon! Det har jag bestämt mig för :).
 
Önskar er en trevlig lördag så hörs vi kanske senare ;)!
 
 
 

Dagens visdom

 

Fredag

 God morgon! 
 
Idag började dagen lite över sex när pojkvännen steg upp och begav sig till jobb. Hade lite saker att gå igenom till redovisningen som ska hållas idag så jag kände att det var lika bra att gå upp i tid. Nu har jag lite extra timmar på mig att öva och att få undan lite röra härhemma innan jag beger mig till skolan.
 
Idag är det som ni kanske förstår redovisning. Därefter ser jag fram emot en mysig kväll i stan med goda vänner, eller jag vet ju att jag har en goding där som jag känner väl iaf :P. Ikväll ser jag verkligen fram emot, det behöver jag absolut efter en vecka som denna! 
 
I dagarna har jag tänkt mycket på hur otroligt lyckligt lottad jag är på många sätt. En av tankarna som cirkulerat runt mest i skallen de senaste dagarna är hur fantastiska människor jag har i mitt liv. Det finns de människor som verkligen bryr sig och finns där för mig när jag behöver dem som mest. Det är en helt fantastisk känsla och jag är så glad att jag insett vilka de där guldkornen är! Livet är så jävla bra just nu och jag känner att det bara kommer bli bättre och bättre! Life's gooooooood som Jim Carrey säger i Bruce den allsmäktige. 
 
Önskar er alla en kanonfredag så hörs vi kanske ikväll eller imorgon. Bjuder på den där vanliga retarderade fredagsbilden ;)!
 
 

En fin tjej


Min nya lillasyster hemna hos mamma <3in Mays


Back to reality

Då var det måndag igen och livet är i full rulle igen! Började dagen med att hoppa in extra på Söndrums träningscenter då jag körde core och indoor i en timme. Sen var det snabbt hem och duscha för att bege sig till Bella där vi skulle gå igenom vårt grupparbete och påbörja vår redovisning som äger rum på fredag. Det gick bra, men vi ska ses en snabbis imorgon också för att öva lite, sen blir det nog en ganska lugn vecka fram tills det är dags att redovisa :). 
 
Nu känner jag hur otroligt hungrig jag är och hur trött jag faktiskt är efter helgen. Men med lite mat och vila innan jag ska köra mina ordinarie pass ikväll så ska det nog gå bra! Så vi hörs kanske senare annars hörs vi imon!
 
 

Söndag

Hello! 
 
Får ursäkta den ganska dåliga uppdateringen i helgen men det har varit fullt ös i vanlig ordning! I fredags tillbringade jag och pojkvännen kvällen med ett par goda vänner där vi kollade två skräckfilmer i rad. Jag hade ställt in mig på den nya motorsågsmassakern ( som en uppföljare till originalet), så den såg vi och Don't be afraid of the dark med Katie Holms. Ingen av filmerna var väl speciellt bra egentligen, men man hoppade ju till lite då och då iaf :P
 
Igår var det Halloweenfest på kvällen då jag avr utklädd till en något skadad snövit och pojkvännen var utklädd till Jason. Jättetrevlig kväll och otroligt bra organiserat av tjejerna och killarna som tog sig tid att fixa allt! Såhär fina var vi igår:
 
 
Idag var det en vääääldigt lugn förmiddag och ja sen vaknade jag ganska så sent. Var tvungen att stiga upp vid tolv för att rasta hundarna och ge dem mat. Sen iväg och hämta pojkvännens bil. Innan dess var vi ute på flygstaden och spanade på outleten och på clas ohlson. Till min stora lycka hittade jag den där röda varma parkan som jag haft i huvudet! Varm, lång och snygg! Så nu är jag helt klart redo för vintern! Såhär ser den ut btw:
 
SKa snart göra lite pizza så vi hörs imorgon! 
 

Weekend!

Äntligen helg! Den här veckan har det varit mycket pluggande och fixande, men nu är den äntligen över och jag kan njuta av helgen utan att få det minsta dåöiga samvetet. 
 
Jag kan inte direkt påstå mig vara pigg idag men inte heller sådär överdrivet trött. Håller just nu på med det sista av tvätten och sedan har jag rena kläder för ett tag framöver. Ikväll ska det kollas på skräckfilm med några vänner och imorgon är det maskerad som gäller, det känns som om detta kommer bli en riktigt bra helg! 
 
Nu ska jag återgå till att leta efter potentiella ksräckfilmer på viaplay tills ikväll ;).
 
Ännu ett seriöst fredagskort bjuder jag på :) 
 
 

Weekend!