Tisdag

Hej!
 
Idag har jag varit uppe med tuppen, ja kanske inte riktigt men litegrann iaf. Fick gå upp vid nio för att bege mig hemåt och plugga med Bella. Till fredag ska vi skriva en recension om vad vi vill till en så kallad insidertidning och man kan ju lätt tro att det är piece of cake. Riktigt så lätt är det inte, vi får endast använda oss av max 780 tecken och dessutom ska den vara informativ och lite vitsig... So far har jag lyckats ganska så bra, det är bara sista meningen jag måste slipa lite extra på. Hoppas på att det lossnar imorgon så jag kan förbereda mig inför mitt frukostmöte på torsdag :). 
 
När Bella begett sig hemåt passade jag på att tvätta mina fälgar på bilen. Fick lära mig förra året att även om man har sina däck på vinterförvaring så innebär inte detta att de blir tvättade. Så istället gjorde jag det själv idag och ringde till Peugot som har mina däck för att se om de kunde byta däck till mig idag. Idag agde de ingen tid men på torsdag klockan elva har de och det passar mig perfekt eftersom vi inte har någon skola då. Istället fick min bil sig en ordentligt tvätt så nu glänser den som den lilla pärla den faktiskt är. 
 
I övrigt har jag också passat på att göra broccolisoppa för första gången någonsin. Använde min blender för att sönderdela den färska och välkokta broccolin. Gott blev det vill jag lova! Nästa gång ska jag nog försöka mig på att ha i både purjulök och potatis. Jag har en känsla av att den blir extra matig då! 
 
Nej, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och kanske lite glass? Så hörs vi senare eller snarare imorgon!
 
Over and out!
 
 

Kommentarer
Postat av: Stefan

Någon bild på dina tånaglar kanske? :)

Svar: Kanske när de är julfina :) Men då dröjer det några dagar :)
Alice ♥

2013-12-15 @ 00:33:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0