Torsdag

Sådär då var skoldagen över. Idag var det en lång dag, men den har varit ganska så rolig faktiskt. Vi fick leka viktiga personer i kommunen och hantera en kris. Rätt så roligt, speciellt när man hamnar i en bra grupp :). 
 
I övrigt har jag inte hunnit med sådär överdrivet mycket. Jag har hunnit handla och påbörjat tvättningen och satt igång diskmaskinen, vi får väl se vad det blir för vettiga saker jag hinner med idag :P
 
Over and out!
 
 

Natti

Idag blev det lite inlägg.. Känns som om jag får kompensera för gårdagen såhär ;). Det blev en lugn kväll och nu är det alltså dags att sova. Imorgon är det skola igen. Natti!



Livets festival

Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så har jag haft två dagar som inte riktigt varit på topp.. Nu har jag dock bestämt mig för att skräpa till mig och se det positiva som också finns i mitt liv just nu! Så jag vet inte riktigt om det var slumpen men jag hade lagt till den här underbara låten med Medina och jag tror inte den kunde träffa mer rätt i prick!
 
Enjoy
 
 

En sån där dag ni vet...

God eftermiddag!
 
Kom nästan precis hem från skolan efter en föreläsning och grupparbete. Lyvkligtvis gick föreläsningen fel eftersom klockan i salen inte var korrekt inställd så vi blev klara en hel timme längre, ruskigt skönt med tanke på att vi ville jobba med grupparbetet. Nu är vi nästan klara med den uppgiften och imorgon påbörjar vi sista grupparbetet för den här delkursen. Tiden går fort... 
 
Igår hann jag inte skriva eftersom det var skola, grupparbete, huvudvärk och pass jag skulle hinna med. Ibland har man hur mycket som helst att göra, nästan så man inte hinner med sig själv. Idag blir det lite lugnare dock vilketk ommer resultera i att jag ska ta ett städryck härhemma så vi slipper bo i röra. 
 
Igår hade jag en sådär halvbra dag. Jag sov bra och var inte särskilt trött under dagen, istället kom huvudvärken vilket stressade mig lite eftersom jag skulle ha två pass på kvällen. Men huvudvärken gav till slut med sig och jag kunde hålla mina pass utan att huvudet dånade. 
 
Men trots det har både igår och idag varit dagar då jag grubblat lite för mycket. Det är ju inte jag längre, inte egentligen i alla fall.. Jag har ju haft ett helt nytt och positivt synsätt i över två månader nu och det funkar oftast galant! Men dessa två dagar har jag tänkt på olika saker som har stört min positiva anda litegrann. 
 
En sak har jag kommit fram till och det är att det kommer ske några förändringar i min vardag i början av nästa år. Det är viktigt att inse vad som är viktigt och till vilket pris och det funderade jag över igår. 
 
Sedan de andra sakerna jag går och grubblar och oroar mig för helt i onödan (just nu är det i onödan iaf) kan jag inte göra så mycket åt just nu. Det handlar om både ett och två år fram och jag vet att det finns så mycket positiva och bra saker som kan hända tills dess. Därför blir jag nästanb lite irriterad på mig själv när jag går och drar upp mig själv för problem som kanske aldrig kommer existera. Mycket hinner hända tills dess och jag är helt säker på att det kommer bli en bra och positiv lösning på detta när den tiden kommer. Dumheter att oroa sig så mycket för något som finns så långt i framtiden. Eller hur? 
 
Med det sagt så ska jag sätta på en kopp kaffe och ta det lite piano innan det är dags att börja städa och ta ut hundarna på sin dagliga långrunda :)!
 
 

Ett filosofiskt drag

Facebook. Under årens gång har jag fått en hel del "vänner" på facebook. En del är väldigt goda och nära vänner (även IRL) medan andra är människor man stöter på lite då och då och andra bara är bekanta. Jag tycker Facebook är en rolig grej eftersom det är enkelt att hålla kontakt med gamla vänner från exempelvis gymnasiet eller från ett tidigare jobb. Ibland undrar man vad någon gör och då är det enkelt att ta sig en snabbkik på dera profil eller som vissa säger snoka runt litegrann.. 
 
Förutom att FB har tillgång till alla bilder och bla bla bla, ni vet själv vad jag menar.. Så finns det en sak som stört mig många gånger och det är de här människorna som älskar att gnälla i sina statusar. En del saker kanske är ironi som jag är för trög för att fatta men visst är det väl också så att det finns de människor som älskar att gnälla och tycka synd om sig själva. De som hävdar att alla andra är idioter medan de alltid har rätt och OJ så synd det är om dem. Eller är det bara jag som lyckats med att ha en minoritetsgrupp som älskar att gnälla? 
 
Självklart har även jag gnällt på Facebook. Jag har också varit så, men när man inser hur otroligt tråkigt det är att läsa en uppdatering om hur någons liv suger, aldrig är bra eller att den och den är en idiot. Man inser helt plötsligt hur enkelt folk kan tröttna på en om man bara sitter och gnäller om allt elände. Ingenting blir bättre av att gnälla och det gäller inte bara på FB utan i verkliga livet också. 
 
Man har bara ett liv och det ska man ta vara på och göra så mycket kul och vettigt av som man bara kan. Även o mdet finns diverse spekulationer om ett liv efter döden och allt som ska hända så vet vi inte det förrän vi är där och varför chansa? Livet är en gåva och alla har vi lite svårare stunder då och då men vi har också de roliga och bra stunderna, så varför inte belysa det positiva i vårt liv istället för att ständigt påminna oss själv och andra om det dåliga! 
 
Ja och hur jag kom från FB till vanliga livet, det vet jag inte. Men det är bara en sådan kväll då jag har filosoferat litegrann. Det blir lite som det blir. Over and out. 
 
 
 

Och så kom blåsten

Den där stormen kom trots allt. Jag är alltid lite kritisk när man hör om diverse oväder eller värmeböljor som komma ska. Vädret ändras på bara några sekunder ibland och blir raka motsatsen till vad de lovat. Idag hade de helt rätt, idag blev det storm. Jag får väl erkänna att det är ganska så mysigt sålänge man slipper bege sig ut i blåsten, man vet ju aldrig om en eller annan takpanna dimper ner i skallen på en. Som tur är så var jag nere med hundarna sista rundan nu så jag släpper stressen för den här gången. 
 
Idag började min dag vid åtta. Eftersom jag slarvat med långpromenader för hundarna så har de tappat lite kondis så idag var det upp och klä på sig och sedan ut på en timmes promenad på galgberget. Hundarna undra nog om jag slagit i skallen eftersom vi aldrig tar långrundan det första vi gör på morgonen, men nu får det bli så ett tag framöver. 
 
Grupparbetet gick också bra även om vi alla kunde känna av att det var måndag igen. Det tar alltid en kvart extra(minst) innan man kommer tillbaka till den där fokusen man normaltsätt har så man blir klar och kan gå hem. Men vi blev nöjda och nu återstår det ännu mindre av arbetet, alldeles perfekt! 
 
Det jag sysselsatt mig med under eftermiddagen har varit att glo på film. Tre stycken har jag hunnit med sedan jag kom hem. Det blev inga pass eftersom gymmet stängde tidigare så något fick man göra ;). Äntligen fick jag sett the aviator, den har jag missat i 9 år så bättre sent än aldrig :P.
 
Ja och nu hoppas jag intresseklubben antecknat detta ;)!
 
 

Söndag

Hejsan svejsan i regnvädret! 
 
Det känns som om klockan är mycket, mycket mer än vad den egentligen är. Det blev så mörkt när regnvädret drog in. Inatt sov jag som en stock och vaknade ordentligt utvilad. Till frukost blev det amerikanska pannkakor till mig och pojkvännen och därefter åkte vi till stranden för en mysig promenad innan regnet skulle braka loss. 
 
Efter promenaden blev det lite lunch och filmtittande samtidigt som jag bytt rent i sängen och fått undan lite rörighet härhemma. Nu känns det helt okej att fortsätta slappa och ha en mysig söndag. Ikväll ska vi till några vänner och hänga, det ser jag fram emot. Sen imorgon är det dags för skola igen. 
 
 
Hela den här veckan ahr bara rusat förbi och jag vet itne helt säkert vart den tagit vägen? Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt! Önskar er en trevlig söndag så hörs vi imorgon!
 
 
 

Lördag

God eftermiddag, nästan kväll kanske man ska säga :P! 
 
Idag har jag varit uppe ganska så tidigt, det var en lugn och skön fredag igår. Jag lärde mig texas hold'em och sedan blev det lite mys framför tv:n innan det var dags att sova. 
 
Idag har jag inte gjort sådär överdrivet mycket och om jag ska vara helt ärlig så har det varit riktigt skönt. Känner för en relativt lugn helg just nu, det känns som om det är en hel del roliga saker som kommer hända i November så en lugn och fin helg skadar inte direkt. 
 
Det vettigaste jag gjort idag var att gå ner till gymmet och köra igenom mitt gamla functional fitness pass, allt satt inte men jag vill lova att det känns i kroppen redan.. Så vi får se om det blir mer träning imorgon eller om det blir en vilodag. Jag får helt enkelt känna efter imorgon :P. 
 
Btw så ser mina nya vinterskor ut såhär:
 
 
Både snygga och varma ;). Det ni! 
 
Nej, nu harj ag inte mer kul att berätta för tillfället. Så vi hörs senare eller imorgon!
 
 
 

Fredag

Hej!
 
Hur har er start på dagen varit? Själv började min ganska så tidigt med att tjejerna kom hit så vi kunde jobba lite på uppgiften. Det gick riktigt bra, så jag känner mig helt klart mycket lugnare nu :). Därefter käkade jag och Monika pannkakor medan Bella inväntade en lunch med en kompis. 
 
När tjejerna gått var det dags att byta om och bege sig till skopunkten för att hitta vinterskor och tro det eller ej men jag lyckades! Hittade ett par snygga och varmfodrade kängor. Får lägga upp en bild senare eller något, så nu är jag redo för vintern! 
 
På hundpromenaden träffade jag en av mina goa granner som jag följde med upp på en liten fika när vi promenerat klart. Jag är verkligen lyckligt lottad som har så goa och fina grannar omkring mig. En del har tyvävärr (för min del iaf :P) flyttat medan det finns några ordentliga guldkorn kvar här! 
 
Det är så enkelt att tänka på allt som är dåligt i livet och saker som kunde varit bättre. Men sen en helt vanlig och seg fredag så blir man varse om hur otroligt bra man faktiskt har det! Jag har fina grannar omkring mig, jag har otroligt fina människor runt mig vare sig det gäller kärlek, familj eller vänner, livet är riktigt jävla bra just nu! Även de dagar som är lite gråa och sega kan jag komma på mig själv med att vara otroligt lycklig över allt positivt som finns i mitt liv. Lyckliga liv <3!
 
 

Torsdag

God eftermiddag!
 
Tänk att det redan är torsdag? Vad har hänt med de tidigare dagarna egentligen? Tiden bara springer i vanlig ordning! Idag började vi med vår nya uppgift som ska lämnas in den 8:e november. En liten mjukstart och imorgon fortsätter vi med lite nyttigheter och pluggande. 
 
Efter skolan fick jag handla lite nödvändigheter innan jag äntligen fick komma hem och äta. De senatse två dagarna har jag varit så sjukt hungrig hela tiden, men det blir så när man tränar mycket. Jag ahr mina ätardagar och det är absolut ingenting jag skäms över. 
 
För en liten stund sedan var jag ute och rastade hundarna och om lite mer än en timme så ska jag bege mig in mot stan för att testa på zumba med Inna. Är inte alls säker på att det är min grej alls, men testa kan man i alla fall göra :P. 
 
Ha en härlig torsdag!
 
 
 

Onsdag

Hello!
 
Idag fick jag gå upp tidig för att ha ett litteraturseminarium i skolan. Tidigt och tidigt.. men för mig är 09.15 tidigt :P. Timmen gick ganska så fort men jag fick bestämt med tjejerna att vi ska påbörja vårt grupparbete redan imorgon så vi har god tid på oss att bli klara. Ser även ut att bli pannkaksfredag hemma hos imorgon i övermorgon!
 
Sedan skolan har jag hunnit hämta hundarna hemma hos pojkvännen, handlat, ätit, gröpt ur en pumpa och gjort halloween lykta, sprungit och ja nu sitter jag här och häckar i vanlig ordning. SKa strax hoppa in i duschen och sedan är det dags för hundarna att rastas ordentligt. 
 
Hoppas ni har en kanonbra onsdag!
 
Såhär blev min pumpa:
 
 

Tisdag

Hello!
 
Då vart det tisdag om någon skulle ha missat det ;). Inatt fick jag verkligen sova ut ordentligt, ibland har man lyx som kan sova ut mitt i veckan. Det har helt klart sina fördelar att vara student ibland. 
 
Idag har jag röjt härhemma, sommarjackor och skor är nerpackat, kläder är ordentligt inhängda och det har tvättats mattor och hundkorgar, dammsugits och tvättatsgolv och däremellan har jag hunnit äta ocg gå med hundarna på en långpromenad. 
 
Just nu sitter jag och laddar upp inför mitt Step up pass och Mage rumpa lår. Såg på bokningen att båda var fullbokade och det är alltid lika roligt att ha så många goa och glada motionärer på sina pass! Senare ikväll ska jag titta på små söta kattbebisar, och nej jag skai nteh a fler men titta kan man väl få?:) 
 
Önskar er en härlig tisdags kväll så hörs vi imorgon!
 
 

Så var det kvällen

Idag har tiden bara sprungit iväg och jag har inte ens gjort hälften av det jag tänkt jag skulle göra. Är fortfarande ganska så trött sedan helgen, men det var det helt klart värt!
 
Idag ahr jag sett tre komedier, handlat på ÖoB , haft pass och handlat lite mat efter det. Rester fanns där sedan helgen så det endaj ag behövde göra var att koka ris vilket jag lyckades riktigt bra med. För er som inte känner mig så väl så har jag nog lyckats få riset på kanske 1-2 gånger tidigare så jag är stolt över mig själv idag :P.
 
Nu ska jag glo runt lite på nätet och sedan blir det nog sängen tror jag. Skönt att inte ha någon skola imorgon så man kan sova ut ordentligt! Hoppas ni alla har en mysig kväll och att ni fått en bra start på veckan så hörs vi imorgon :)!
 
Natti!
 
 

Monday

Då var det måndag igen och min dag började vid nio när det var dags att kliva upp och läsa igenom min text som skulle skickas in till läraren senast 10.00. Så jag har varit uppe relativt tidigt idag trots allt ;). 
 
Helgen var helt fantastisk! Var med pojkvännen och hans familj uppe i småland i deras mysiga stuga. Mycket festligheter och underbara människor som åt gott och drack gott, däremellan badade vi tunna och bastade. Riktigt, riktigt mysigt! 
 
Nu är det som sagt måndag igen och det är dags att ta tag i verkligheten igen. Ikväll kör jag en ny låt på mitt corepass och innan dess ska jag handla och fixa lite ärenden! Hoppas ni har en kanonmåndag så hörs vi senare!
 
 
 

Bilder från en härlig helg i Småland










Helg!

Då vart det helg och solen skiner! Dags att ta helg :)! Hörs kanske under helgen annars blir det söndag.




Cupcakes

Idag har jag varit effektiv vilket innebär att jag skrivit klar min uppgift, övat på stepup passet och fixat lite nya låtar till mitt nya corepass. Därefter har jag handlat, lagat middag och fick för mig att baka cupcakes. Därefter kom finaste Bella hit och vi fick pratat liteo m uppgiften innan vi gick över på de roligare ämnena som inte ens är i närheten att röra skolan ;). 
 
Ska käka lite och kolla lite mer Modern Family innan det är dags att nanna kudden!
 
Hoppas ni har en fin kväll!
 
 

Plugg

Goddag!
 
Ännu en dag som har sprungit iväg. Förvisso är inte klockan speciellt mycket men det känns som om jag varit uppe hela natten nästan. Var tvungen att gå upp vid halvåtta eftersom jag skulle vara hos tandläkaren 08.20. Därefter var det att gå ut med hundarna, fika med fina Bella och resterande del av eftermiddagen har jag tillbringat åt att skriva på vår första uppgift i den här delkursen. Jag var lite orolig för uppgiften, att jag inte skulle veta vad jag skulle skriva. Nu är jag istället orolig åt att jag ahr för mycket att skriva.. :P I-landsproblem deluxe. 
 
Jaha, nej nu ska jag sätta på lite rester av gårdagens linssoppa och till min stora lycka kunde jag se att Netflix fått in tredje säsongen av modern family så jag ska glo lite på det. Hörs senare eller imorgon!
 
 

ZzzzzZzzzz

Idag är jag en trött tjej. La mig i god tid igår, eller ja hyfsat i alla fall och somnade troligtvis relativt snabbt. Jobbigt var det dock när klokcan ringde halvåtta, så det blev en snoozning på en halvtimme och sedan var det dags att gå upp. Keddy skulle nämligen till veterinären så det fanns ingen chans att sova längre idag.
 
Det gick relativt bra hos veterinären och Keddy var lycklig att det bara var han och jag som skulle iväg för en gångs skull. Annars är ju båda sötnosarna med. Efter veterinären gav jag mig hemåt och utfodrade alla djuren innan det var dags att bege sig till skolan. 
 
Skolan kändes onödig idag.Allt han tog upp kunde jag redan sedan litteraturen, men men nu har jag varit där och imorgon ska jag påbörja uppgift ett av tre. Kan bli skönt att slippa tenta den här gången. 
 
Jaha, nej nu ska jag slänga mig framför tv:n lite så hörs vi senare!
 
 
 
 
 

Sweet dreams

Sådär då var det snart dags att sova om en liten stund . Passen ikväll gick kanon och därefter blev det en god middag hemma hos pojkvännen :). Hoppas alla haft en bra start på veckan! 


Måndag

Hello! 
 
Ny vecka igen då och helgen gick otroligt snabbt den här gången! Helgen i Göteborg var superdupermysig med finaste Arlinda! I fredags fixade vi tacos och drack lite vin och tjötade in på sena timman. På lördagen vaknade vi tidigt och begav oss in till stan för lite go shopping, fika och ännu mera tjötande. Kvällen tillbringades ute på Göteborgsgator med en touch av latinomusik. Innan jag åkte hem igår blev det en kanongod frukostbuffé i nordstan.
 
Tusen tack för den fina helgen Arlinda, saknar dig redan och hoppas på att vi ses snart igen!
 
Idag har jag varit uppe tidigt, vilket resulterade i att när jag hade pluggat i 30 minuter så somnade jag... Blev en lite längre powernap på en timme innan jag fortsatte plugga och begav mig in till stan för några ärenden. Så fort jag kom hem blev det en liten långpromenad för hundarna och därefter blev det mer plugg. 
 
Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska bli klart så jag kan aldda upp för kvällens core och indoorpass! Hörs senare!
 
 

Trött tjej

Men nu är jag hemma igen efter en göööör mysig helg uppe i Göteborg med underbara Arlinda! Alla måsten är gjorda för idag så om en liten stund slänger jag mig på soffan! Ha en go kväll! 


Go natt!

Nu tackar jag och Arlinda Göteborg och dess goa gubbar för ikväll! Natti!



Morning

God morgon från Göteborg! Den här sötnosen vaknade jag med imorse 


Finally friday!

SÅdär då var alla måsten för dagen gjort och en stor tyngd släppte från mina axlar idag. Nu kan jag ta helg på riktigt och ser fram emot en galet mysig helg med min fina Arlinda! Äntligen har vi lyckats tajma in en helg då båda kan! 
 
Hörs i helgen eller på söndag!
 
 

Torsdag

God middag!
Har ni sovit gott inatt? Som ni kanske förstod av mitt sena inlägg igår kväll sov jag inte alltför bra. Somnade sent, vaknade tidigt, somnade om och nu är jag lite småseg i skallen. Helt okej ändå. Ska strax sätta mig och plugga lite inför vår första uppgift i den här delkursen, känns lika bra att börja med den så tidigt som möjligt. Så blir det mindre stress när det närmar sig att lämna in den.
 
Trots att jag sov dåligt inatt har jag kommit fram till en del vettiga beslut. Tog tag i lite och förhoppningsvis känns allt bra igen, oavsett hur saker och ting blir i slutändan. Livet finns till för att man ska må bra, njuta av det och fylla det med saker och personer man älskar. Om man inte gör det så är det absolut läge att tänka om, gå tillbaka och göra om. 
 
Imorgon ska jag njuta av underbart sällskap i form av en otroligt go göteborgartös! Vi har inte setts på hur länge som helst och känner jag oss rätt vet jag att vi har MASSOR att prata om och garva åt ;)! Tror dessutom att den svarta nya klänningen får följa med om det blir en utgång ;). 
 
Önskar er en trevlig dag, så hörs vi kanske senare! 
 
 

Sovdags

Jag är rätt så trött idag men ändå lyckas jag inte somna. Det finns en sak jag tänker mycket på just nu. En sak jag måste tänka igenom ordentligt. Man ska inte alltid handla på impuls även om det många gånger ofta leder till otroligt bra saker. I mitt liv har jag handlat mycket på impuls och med facit i hand så har det gått otroligt bra ;)! Sen finns det saker som den här man får tänka igenom lite extra innan man handlar. Ingen stor deal det jag tänker på men tillräckligt stor för att tankarna ska hamna på samma ämne några gånger om dagen. Bortser man från den här saken ja tänker på så är mitt liv otroligt glatt och positivt just nu! Allt går min väg och jag kan inget annat än att älska livet! Jag har en plan för att komma fram till ett svar på det jag går och funderar på. Vet ni vad det är? Tankar och lite tid :)

:)

När livet är riktigt bra och man känner att det mesta flyter på rätt så bra. Glöm då inte att stanna upp och njut av alla saker som är så underbara. Glöm inte heller bort att se till att du blir värderar av omgivningen på det sätt som du förtjänar. Ibland får man stanna upp och känna efter. Tänk till vad du egentligen vill. Det ska jag göra iaf :) trevlig kväll!

Onsdag

Idag har tiden verkligen gått fort! Vaknade förvisso relativt sent hemma hos pojkvännen vid tiotiden... Men sen har tiden bara sprungit iväg sedan dess! Har hunnit med en hel del viktiga saker dock. Städandet var prio nr ett idag, har varit rörigt och skitiga golv så det blev gjort. Har bytt rent i sängen och kört igång en maskin disk samt handlat.  Ja och nu är jag precis hemkommen från en hundpromenad! 
 
Så visst har jag varit effektiv idag? Själv är jag iaf nöjd! Resterande del av kvällen blir till att glo på lite serier och äta spenat/fetaostpaj med mannen! Myspys!
 
Hoppas alla har en bra eftermiddag och att er dag varit minst lika bra som min! 
 
 
 

Kärlek direkt i brevlådan

Ja, på sätt och vis. Älskar man kläder och klänningar kan man ju se det som kärlek rakt ner i brevlådan ;)! Ni minns kanske att jag förra veckan beställde underbart fina klänningar? Guess what?! De anlände igår! Såhär ser de ut på mig :
 
 
 
 
 

Tisdag

Idag har jag tränat mycket! Lite efter skolan och innan mina två pass, mest för att köra igång mitt nya step up pass. Herregud så roligt det var och så goa medlemmarna är! Har under kvällen gått på små rosa moln dels för att passen gick bra men också för att livet går bra nu! Sov gott när det är dags! 


Saker att vara tacksam över

Det finns många saker jag är tacksam över i livet. En del små saker och en del ganska stora saker. En av de största sakens är att jag är så otroligt tacksam över tt ha fått så många otroligt fina människor o mitt liv. En del känner jag väldigt nära medan jag känner andra lite mindre bra. Som den människokännare jag faktiskt är så vet jag att oavsett om jag känt dem under en längre tid eller en kortet så är se otroligt fina människor. Det finns verkligen något speciellt med dem. Jag är också otroligt tacksam över att jag med åren har lärt mig att hitta otroliga guldkorn. Även jag har gjort missar ibland men sen säger också det välkända ordspråket som lyder att man lär av sina misstg. En del kostar en lite mer bara, men man lär sig. Mitt liv är bra och för varje dag som gå så blir det bara bättre och bättre! Man ska älska livet, man har bara ett och det ska man värna varmt om! Sov så gott! Imorgon är det upprop igen :).
 

Torsdag

God förmiddag!
 
Frukost är intagen och om en liten, liten stund tänkte jag gå igenom hemtentan och rätta till det som behöver rättas till, skriva innehållsförteckning och göra framsida etc och sedan tror jag det blir till att skicka in den! Hemtentan från helvetet är färdigskriven och ärligt talat tycker jag att det känns jättebra! Jag är helt klart nöjd iaf! 
 
Idag blir det lite mer än skrivande och sitta hemma och glö, ska handla och gå långpromenad med hundarna. Iblandä r det lite synd om dem när jag har tenta för det blir inte de där låååånga och goa promenaderna som vi brukar ha. Jag får helt enkelt gottgöra dem såfort jag är klar med tentan idag! Önskar er alla en fantastisk dag så hörs vi senare!
 
Tror på det där med jämna klockslag. Lycka!
 

Onsdag

Inatt sov jag inget vidare.. Vaknade hela tiden och snurrade, snurrade och snurrade. Var rätt trött när jag steg upp halvtio imorse men trots det så blev det en promenad med hundarna, lite frukost på det och sedan satte jag mig med den sista frågan på hemtentan. Nu är allt färdigskrivet och imorgon börjar det stora jobbet att gå igenom, skriva om och rätta till alla språkfel man lyckats få in, förhoppningsvis inte så många ;)!
 
Om 1½ timme ska jag köra core på Söndrums Träningcenter, ska dock inte själv vara med på allt men jag vet att medlemmarna fick det galant utan mig! Sen blir det hem och duscha, packa väskan och bege sig hem till pojkvännen för ikväll ska vi kolla film med några kompisar. Lägger han sig tidigt ska jag påbörja rättningen av hemtentan och lägga mig när den är klar, men vi får se. Ikväll är det kanske jag som är helt slut i kolan, det vet man aldrig ;)!
 
I övrigt har det varit en kanondag. Trots att jag varit trött känns livet bra nu och jag tycker det går framåt i alla riktningar. Gotta love it! Hoppas alla andra också mår bra och har haft en underbar onsdag så hörs vi senare eller imorgon!
 
 

Påväg hem till mig!

Sen måste jag ju visa mina nya kap som snart är hemma hos mig! Älskar dem!
 
 
 

Livet som positiv

Sådär då har jag hunnit träffa tjejerna, plugga och äta i två omgångar. Sitter nu och är lite sådär eftermiddagsseg och slöglor lite smått på Viaplay. Ikväll blir det MRL, och lite god middag hade jag tänkt mig. 
 
För några veckor sedan beslöt jag mig för att ändra hela mitt synsätt på livet, att sluta oroa mig för saker och att se allt som händer med nya ögon. Det är aldrig enkelt att vända ett tankesätt eller ett beteende man har i en handvändning, men jag ska med handen på hjärtat säga att jag faktiskt har lyckats väldigt bra med mig själv och att jag är otroligt stolt över att jag lyckats. Jag kanske ännu inte är klar med det hela och om jag ska vara ärlig så tror jag aldrig man blir klar med sådana förändringar i livet, men jag har kommit en bra bit på vägen efter bara några veckors försök. 
 
Jag mår mycket bättre, är mycket gladare och känner mig lyckligare. Även om en del dagar har känts mindre roliga så har jag lyckats hitta något positivt eller något att glädja mig över även de dagarna. Jag är så glad att jag kommit på allt detta nu för resten av livet kommer bli otroligt bra och positivt! Jag känner det i hela, hela kroppen! Love life!
 
Önskar er alla en underbar tisdag!