Måndag

Idag har jag pluggat några timmar och tror att jag lyckats bli klar med fråga 1b, nu återstår bara 2a och 2b innan jag är klar. Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska plugga mer idag, men det lutar väl åt det hållet dock. Kan vara skönt att bli klar i god tid så man kan gå igenom den några gånger sedan. Men vi får se. 
 
Egentligen skulle jag ha haft corepass idag men eftersom jag tatuerade mig förra veckan och alla ruvor ännu inte har släppt så kan jag inte det tyvärr. Istället får chefen köra sitt stenhårda corepass och jag möter upp mina glada motionärer på indooren istället. Hoppas på att ruvorna är borta tills imorgon, annars får jag köra 5 av 7 mrl låtar så får jag heja på motionärerna de två sista ;). 
 
Jaha, nej annars har jag inte direkt mycket att berätta sedan igår. Har mestadels suttit inne och skrivit och gjort vad jag ska så att säga. Önskar er en trevlig måndagseftermiddag!
 
 

Den här snyggingen

Får jag snart träffa! Haha förlåt för bild valet Arlinda men den var bara för charmig ;) 


Back in Halmstad

Sådär då var tvättmaskinen igång, djuren utfodrade och ja jag är på plats i Hallands län igen. Det har varit en bra helg. Lite plugg och lite goa vänner och familj p ådet, det kan inte bli bättre! 
 
Igår var jag hemma hos barndomskompisen Ola, käkade hemmalagade hambrugare och hallon/blåbärspaj innan vi stack in till stan för att lira biljard. Ingen av oss har tidigare ansett sig vara särskilt bra men väl på plats förvånade vi oss själva. Vi var fan grymma! Så nu lär det bli biljard ganska mycket framöver, ska fan bli proffs :P.
 
Nu blir det en lugn söndag och innan pojkvännen kommer hit så ska jag spana lite på asos.com ;)!
 
Trevlig söndag!
 
 

Lång lördag

Idag har det pluggats, kollats på film, ätit middag och spelat biljard med barndomsvännen och nu ligger jag i sängen i gästrummet hos mamma å är helt slut. Imorgon ska det pluggas och sedan ska det köras hem till Halmstad igen. Trött tjej nu, sov gott så hörs vi imorgon!


Pluggeliplugg

 
Har varit uppe i god tid idag, runt sju faktiskt. Har vaknat, ätit frukost och hunnit plugga en hel del redan. Snart ska det packas och göra sig iordning ja och lite mat på det såklart innan det är dags att bege sig ner till skåne. Blir troligtvis mer plugg ikväll, men det gör inget. En lugn fredag med plugg är väl aldrig fel, även om jag gärna haft den helt ledig såklart ;)! 
 
Jaaaahaaa.. .sååå atte.. Nej. Jag har ingenting roligt alls att berätta just nu, inget tråkigt heller så vi får väl höras senare!
 
Ciao!
 
 

Wide wake

Nu har jag lagt mig och är inte det minsta trött. Vad tusan? Under hela dagen har jag känt mig som en zombie men så fort man lägger sig så säger det biiiiing och så är man pigg som en kråka. Okej man säger inte kråka men något djur är det iaf. Hoppas ni sover som stockar inatt! 


När man underskattar tentorna...

God eftermiddag! 
 
Har nu suttit sedan halvtolv och försökt få ihop svaret på första tenta frågan av de fyra vi ska besvara till nästa fredag. Förutom att jag troligtvis kastat bort tre timmar av att beskriva perspektiven vi ska tenta av så kan jag säga att jag verkligen underskattade den här tentan. Men, skam den som ger sig. Börjar få lite bättre kläm nu och har precis sparat ner allt som är skrivit för idag för att fortsätta imorgon innan jag åker ner till skåne. Ska bläddra igenom böckerna innan läggdags så att jag hittar bättre exempel. 
 
Dock har jag insett att jag kommer få plugga lite mer i helgen än vad som var tänkt från början. Men så kan det vara, skolan är viktigast och eftersom jag vet att jag valt helt rätt inriktning och linje så är det smällar man får ta. Får se fram emot lördagkväll när jag ska träffa en barndomsvän. Sen blir det nog att sitta en hel del hos föräldrarna med dator och böcker. 
 
Nej jag är inte bitter, jag lovar! Nu ska jag chilla och plocka undan sedan iväg och inhandla saker för tacokväll! Hoppas alla har en supereftermiddag så hörs vi senare eller imorgon!
 
 

Då var det dags igen

Då sitter jag hemma igen och laddar upp inför att påbörja första tentan för den här terminen. I ärlighetens namn så är jag inte det minsta sugen på att påbörja skrivandet, meeen jag vet också att det alltid är svårast att börja. När man väl är igång så flyter allt på i högt tempo och vips så är man klar. 
 
Innan jag kom hem hann jag iväg och hämta en stepbräda på gymmet som ska få följa med mig ner till skåne i helgen, mellan tentaskrivande, familj och vänner ska jag försöka få ihop lite härliga stepmoves till mitt step up pass som kommer igång om 1½ vecka. Blir det klart och riktigt bra direkt kör vi säkert igång det på tisdag, men med tanke på hemtentan så kanske ni ska räkna med nästa vecka igen, alltås tisdagen den 8/10 :). 
 
Så fort steppen är klar så ska vi börja byta ut corepasset, dags för lite nya moves även där. Nu kan vi det här utan och innan till. Så vi får se vilka härliga överraskningar det blir där ;). Meeeen nu har jag nog skrivit klart för några timmar. Tentan kallar... Hörs senare!
 
Jämna klockslag för mig bringar tur! Å ja, sen fick ni se mina barndomsidoler också A1! ;)
 

Snaaark

Trots en powernap i soffan är jag ännu helt slut i kolan. Dock känns det okej att vara det ibland och med en förkylning i kroppen så känns det ännu mer okej. Jag mår bra annars, ska bara sova ut ordentligt imorgon! 
 
Om jag ska vara riktigt ärligt så har jag inte gjort många knop sedan jag skrev senast. Passade på att ta allt som skulle göras under förmiddagen. Ska packa lilla väskan och åka över till pojkvännen om drygt en timme, men det känns som om det blir ännu en lugn dag. 
 
Imorgon ska jag börja på hemtentan som släpptes tidigare idag, lika bra att börja så man blir klar i god tid. Den här ska vara väldigt lååång och intensiv så den kanske tar lite längre tid än jag tänkt mig. Hoppas inte såklart! 
 
Hoppas alla har en fantastisk onsdag så hörs vi imorgon! 
 
 

Påminn dig själv

Goddag!
 
Min dag började tidigt hos tandläkaren imorse. Så nu när eftermiddagen slår till börjar jag bli lite trött, nästan så trött att jag funderar på att ta en powernap om ett litet slag. Ska bara slänga på lite New girl först ;). 
 
Idag har jag gjort någonting som ska påminna mig om min nya positiva syn på livet och dess problem. Vad det är vill jag inte riktigt visa här, men ni som känner mig i verkligheten kommer säkert förstå senare vad det handlar om. 
 
Jag tror det är viktigt att man påminner sig själv om värderingar och olika saker i livet som är viktiga för en. Det är lätt att glömma och hamna i gamla, dåliga vanor men om man som jag nu gett mig fan på att det ska bli förändring, så tror jag också att det kommer bli det. Man måste våga TRO för att lyckas. Tänk på det!
 
Nu ska jag som sagt slänga mig framför tv:n ett litet slag. Ögonen går nästan i kors!
 
Hörs senare!
 
 

Tisdag

Den här morgonen startade med att varken vår lärare eller vi kunde hitta salen vi skulle sitta i. När väl salen var funnen kunde vi inte öppna lönndragspelsdörren och fick hämta vaktmästaren, dessutom skulle vi besvara en enkät. Så de två timmarna vi skulle ha litteraturseminarium på blev istä'llet 1 h och tja, det liknade mest en föreläsning. Vi blev nog alla lite smånervösa inför hemtentan som också presenterades, men läraren verkar ändå schysst och har gett oss 1½ vecka för att göra kalrt den så det kommer gå galant! 
 
Efter skolan käkade jag med Monika och därefter begav vi oss på ett hemligt ställe. Imorgon klockan 11.00 händer det något kul för mig! Ni kanske får reda på det imorgon men annars förblir det privat och endast mina närmsta får lov att veta :).
 
Nu tänkte jag slänbga mig framför tv:n och kolla på någon bra film från Viaplay innan det är dags att köra Mage Rumpa Lår pass på Söndrums träningscenter ikväll :).
 
Önskar er en trevlig eftermiddag!
 
 

Måndag

Då har nästan den här dagen också gått. Har hunnit plugga, städa, leta efter försvunnen katt, hitta katt och haft två pass idag. Har landat hemma hos pojkvännen för en skräckfilm vid namn sinister som jag velat se ett bra tag nu ;). Imorgon är det skola och hemtenta introduktion. Hörs då! 


Natti!

Sådär, har gått igenom lite kurslitteratur och fått upp all tvätt nu. Så därför har jag krupit ner under täcket för att få några goa timmars sömn så jag tillfrisknar tills imorgon. Hoppas alla haft en lika härlig söndag som jag så hörs vi imorgon! Natti!


En regnig söndag

Då var det sista dagen på den här veckan och det har regnat oavbrutet sedan tolv imorse. Idag välkomnar jag regnet extra mycket och känner att det är helt okej att ha en regnig mysig söndag. Det doftar gott ute och är inte överdrivet kallt heller.
 
Jag ahar haft en kanonhelg. I fredags firade vi Bella som fyllde år. En hemmafest med god mat och underbart sällskap. Dock var både jag och pojkvännen otroligt trötta så det blev en tidig kväll. Igår morse förstod jag plötsligt varför jag varit så otroligt trött dagen innan, när klockan ringde och väckte mig för att jag skulle ha pass på gymmet så vaknade jag med halsont och helt igentäppt i näsan. Ett av passen kunde chefen ta men det andra passet fick jag ta ändå. Iofs så är det så otroligt värt att gå upp tidigt och se alla glada medlemmars ansikte och vilken energi de har på morgonen, så trots halsont är jag ändå glad att jag kunde gå dit och köra! Ni är grymma! 
 
Därefter var det lite paus och en tur till stan och sedan var det hem och vila upp sin inför gårdagens 30 årskalas jag och pojkvännen jobbade på. Vi hade en helt fantastisk kväll och gästerna var super och ja allt var otroligt bra! 
 
Idag ska det städas lite och mysas. Imorgon börjar en ny vecka och nya utmaningar med en del roliga inslag ;). Så det kännas bäst att vila upp sig ordentligt! Ska dessutom kurera mig hela ( eller resten av eftermiddagen) dagen så jag kan köra mina pass i vanlig ordning i veckan. 
 
Hoppas alla haft en lika härlig helg som jag så hörs vi lite senare!
 
 

Lördag

Ikväll agerar jag Bartender på en 30års fest :)! 


Fredag

Har legat i en halvtimme och försökt powernappa men inte lyckats somna än. Lite trött är jag allt men jag tror att det ordnar upp sig framåt kvällen. Idag har det blivit en kanondag såhär långt och jag har en känsla av att den kommer fortsätta i samma stuk resten av dagen. Underbart! Hoppas er dag är lika bra som min! 


Morning!

Idag är jag uppe tidigt! Ska ha redovisning eller snarare ett seminarium klockan 09.00 på högskolan så det kändes som om det var läge att kliva upp i tid idag. Mycket mer skola lär det inte bli  efter det och redan klockan 10.00 kan jag ta helg. Fantastiskt! 
 
Ikväll blir det födelsedagsfirande och imorgon håller jag MRL och Indoor stridiing på förmiddagen, en fika med finaste Inna på dagen och på kvällen ska jag jobba som bartender på en 30årsfest. En fullspäckad och trevlig helg med andra ord. Däremellan hade jag tänkt öva på step som jag ska bli kalr med om en-två veckor. 
 
Önskar er en strålande fredag!
 
 

Torsdag




Efter en tur på Eurostop.

Det var trevligt att träffa Bella och att stöta på Monika nu under tidig eftermiddag. Blev inte riktigt klar med mitt ärende, men jag har absolut en lösning ifall jag inte kommer på något bättre. Så tack för sällskapet Bella bus och Monika! 
 
Har precis kökat för tredje gången idag. Känns som man är en flodhäst när man bara äter och äter hela tiden. Sen blir det också så när man tränar och har pass så ofta så då vet jag att allt är i sin ordning! Har precis gjort iordning en kopp grönt te och om en liten stund tänkte jag ta hundarna på en liten promenad i det fina vädret. Solen skiner även om det varit några regnstänk (som jag missade) under dagen. 
 
Hoppas ni har en bra dag så hörs vi sen igen :). 
 
 

Woopa!

Hello!
 
Har ni sovit gott inatt? Det har jag gjort iaf! Lite träningsvärk i låren efter gårdagens pass men det kommer inte stoppa mig från att hålla två till idag 18-19 :). 
 
Idag är tanken att det blir en tur till stan/eurostop med finaste Bella bus. Ikväll blir det som sagt pass och däremellan hade jag tänkt rasta hundarna och läsa min goa bok! Får nog bli lite plugg inför hemtentan som släpps på tisdag nästa vecka också såklart! 
 
Idag är det soligt ute även om det är lite småkyligt, alldeles underbart väder för att bege sig ut på äventyr! Man får ta tillvara på de där fina och underbara dagarna och minnas dem de dagar då allt kanske inte känns lika bra och glatt. Jag vet att det är lättare sagt än gjort ibland, men kan jag försöka ändra mitt levnadssätt så tror jag att ALLA människor kan göra det! Ha nu en härligo nsdag så hörs vi senare!
 
 

Så var det natten!

Kanske inte riktigt, men nära inpå! MRL gick kanon idag och det är alltid lika härligt att komma till gymmet med alla goa motionärer! Ni är otroligt fina, bara så ni vet!
 
Har hunnit äta, duscha och slappa lite. Snart ska jag sätta mig ner och läsa lite och kolla lite tv innan det är dags för sängen. Inatt ska jag sova som en liten prinsessa, det har jag på känn! 
 
Sov så gott vänner och läsare när det är dags!
 
 

Nytt liv, dag nr 2.

God eftermiddag/kväll, vet inte riktigt vad man ska säga vid den här tiden? 
 
Idag vaknade jag på ett underbart humör och skoluppgiften gick hur bra som helst och skönt att vi är klara. Så fort uppgiften var klar begav jag mig hemåt, städade så smått och läste lite i min nya bok. Avbrottet i sätdandet och läsandet var med en kompis på galgberget på en långpromenad. Alldeles perfekt väder för att röra på sig lite ute :). 
 
Städandet fortsatte hemma och nu sitter jag och inväntar att det ska bli dags för mitt Mage Rumpa Lår pass. Ikväll blir det lugnt, lite tvhäng och kanske lite läsande. 
 
Det är inte alltid så enkelt att ändra på ett tankesätt man haft hela livet, men igår kände jag att det var dags att ändra på de där mindre bra sidorna man haft. Är man mnedveten om sina brister tycker jag att man ska jobba med dem, men man får aldrig göra det för någon annans skull utan enbart för sin egen. I det långa loppet är det otroligt viktigt att trivas med sig själv som människa och att kunna trivas med sig själv i sin ensamhet. 
 
Jag har nu nått den gränsen då jag känner att det är dags att ta tag i det negativa och mindre bra egenskaperna jag har för att trivas bättre med mig själv. Bara efter knappt två dagar har det skett stora förändringar till det bättre och en del nya spännande utmaningar är på ingång i mitt liv. Jag älskar det. 
 
Nu är det lycka och positiv energi som gäller för mig framöver. Jag tycker att alla mellan varven borde utreda sig själv och se efter vilka brister man har. Så länge man gör det för sig själv och sitt eget välmåendes skull.
 
Trevlig kväll! 
 
 

Bra start

Helt klart en riktigt bra start på veckan och på en ny tidsepok i mitt liv. Natti!

What a beatiful day

Idag har mitt liv börjat om lite pånytt och jag kan berätta för er att det var absolut helt rätt dag att börja om på! Nu händer det äntligen en massa positiva saker och mer kommer det bli. SJälen ler inifrån och ut. Härligt värre!

Imorgon

Imorgon vänder allt till det positiva igen. Man har bra perioder i livet och man har de dåliga perioderna i livet. Ständigt har jag gått och intalat mig år efter år att man behöver de dåliga perioderna för att sedan veta hur det känns när någonting är riktigt jävla bra. Jag tror fortfarande att det är så. Nu däremot har jag bestämt att det är nog med dålig energi och dåliga tankar. Man har bara ett liv och det tjänar ingenting till att gå och grubbla på saker man inte kan påverka ändå. Att tänka positivt och verkligen helhjärtat tro på det man tänker och önskar sig däremot tror jag låter dina drömmar uppfyllas. Det kommer då sköta sig själv. I många fall så har faktiskt mina önskningar gått i uppfyllelse. Problemet jag har eller har haft snart i alla fall är att jag glömmer vikten av att tänka positivt kring de grejer man vill ska hända. När en tråkig sak händer följs den ofta av en till och då har jag plötsligt förträngt hur det var man gjorde för att få saker och ting positivt. Imorgon blir det förändring, om inte allt på en gång så successivt :). Go natt! 


Ny favoritlåt

 
 
Tack för tipset Bella <3!

Översvämning

Idag är jag helt slut i huvudet. Det har hänt och händer så otroligt mycket omkring mig både när det gäller mig själv och andra. Ibland blir det lite mycket på en gång och vissa saker är svåra att hantera på egen hand. Till min stora glädje har jag insett hur otroliga vänner jag har och att dörrar ibland öppnas från ett helt oväntat håll. 

Livet är bra klurigt och svårt ibland. Sen går livet ofta som på en dans på rosor. Dock har man en ful ovana att inte tänka över livet när allt är bra och fungerar precis som det ska. Livets gåta. Nu ska jag vila lite och äta innan det är dags för kvällens pass, 

Torsdag

Hello!
 
Då var denna låååååånga föreläsning slut och nya böcker är beställda inför den första delkursen denhär terminen. Fick även in mina böcker från förra året på kurslitteratur.se. Alldeles underbart! Blir troligtvis av med en idag och sedan får man hoppas på att resten försvinner under året. 
 
Idag kommer mamma så jag ska fylla diskmaskinen nu och sen öva pass. Imorgon ska jag iväg och klippa mig, känner att jag inte riktigt står ut med att se ut som ett troll varje gång jag duschat. Efter imorgon kommer jag väl se ut som en pudel i två veckor. Men det växer ut snabbt igen. 
 
Önskar er alla en härlig torsdag så hörs vi senare!
 
 

Dagens träning

30 minuters promenad. 30 minuters core och 30 minuters Indoor striding. Totalt 90 minuters träning idag :).


Nannedags

Inte riktigt än, men snart. Skolan tar kål på en och än har den bara börjat. Passen idag gick bra och imorgon är det skola igen och passövning. Ja och sen kommer mamma också. Hoppas ni har en bra kväll!


Jag fann en tyst sekund så jag låna en kyss

Ja, jag vet. Fortfarande insnöad på Floauo Paoua haha. 
 
Hundarna är rastade och ligger nu runt mig flåsande och trötta. Själv gjorde jag mig en hallon/jordgubbssmoothie. Får nästan lite brainfreeze av de kalla bären. Ska ladda upp lite energi inför kvällensp ass och hoppas att hjärnan vaknar till ordentligt. Har känt mig riktigt opepp idag. Tråkigt värre! 
 
Ska sluta gnälla nu. Eller jag kan inte direkt lova något men jag ska göra ett tappert försök i varje fall;).
 
 

Lika barn leka bäst

Idag var det första skoldagen och det är ovant att gå upp den här tiden. Jag får väl helt enkelt räkna med att det tar lite tid att ställa om sig. 
 
Om jag ska vara riktigt ärlig så vet jag inte riktigt vad jag är idag. Trött är jag, arg tror jag inte att jag är men jag känner mig lite konstig och lite stressad på samma gång. Så nu när jag städat och innan jag ska ut med hundarna tänkte jag lyssna lite på Panda da Panda. Älskar hans album Flaoua Paoua och jag ska erkänna att jag var tveksam till om han skulle lyckas göra ett rakt igenom album. Tro det eller ej, men han lyckades något fantastiskt! 
 
Jag älskar sättet han skriver sina texter på, sammanhängande fast ändå inte alls sammanhängande. Ungefär som mina tankar ibland. Orsaken att jag fastnat så mycket för just Panda da Panda beror nog på att jag älskar elektro, men också sättet hans texter är uppbyggda på. Sött och charmigt samtidigt som en del saker är så jäkla märkliga i sammanhanget, men tillsammans blir det så jävla bra. 
 
Favoritlåtarna på albumet blev direkt Rånare och Idi, men även Lia packade fastnade. Det känns som om killen har många känslor och att han fått gåvan att faktiskt kludda ner dem på ett papper och få andra att förstå. Eller så är det kanske så att lika barn leka( förstå i detta fallet) bäst. Kanske är vi liknande människor eller så känner vi bara lika mycket men har kanske svårare att få ner känslorna på papper. 
 
Hur som helst, jävligt bra jobbat! Lyssna på albumet här ifall ni inte redan gjort det ----> HÄR ni kommer då in på spotify :).
Önskar er en bra dag/kväll så hörs vi senare! Bjuder på videon till Vår värld, mina nya favoritlåtar har inte fått någon video än ;)!
 

Tisdag

Sådär då vart man nerbäddad i sängen efter en dag ned action. Det var skola som jag nämnde tidigare. Därefter kom jag hem och käkade en bönsallad, la in böcker för försäljning och gick en promenad med hundarna. Lite senare hörde Inna av sig och jag och hundarna hämtade upp henne i stab för en promenad på galgberget. När vi gått ett tag tog vi oss in till stan för en Kvällsfika innan det var dags för Inna att bege sig hem. Spontan som jag är bestämde jag mig för att våldgästa min fina Bella, när jag visste hon var hemma så stack vi dit en sväng. Ja och nu har jag lagt mig och förbereder mig inför första föreläsningen för i höst imorgon. Dags att försöka sova! Natti!


Dagens träning

Idag har det blivit 90 minuters promenad.


Kurslitteratur till salu!

Då var andra året i programmet media och kommunikationsvetenskap påbörjat. Dyra utgifter i form av studentlitteratur är nu att väntas fram till juni 2014, innan nästa och sista sommarlovet (någonsin). Kom därför på att jag varit lite seg med att lägga in de böcker jag numera inte behöver på kurslitteratur.se så det ska jag göa så får vi hoppas jag kan göra någon glad i utbyte mot att jag får igen lite pengar och kan handla nya böcker med gott samvete ;)!
 
 

Dagens träning

Idag har jag gått i 35 minuter. Tränat core i 30 minuter och Indoor striding i 30 minuter. Totalt 90 minuter :). Natti!


Zzzzznark.

Trött tjej idag alltså.. Har jobbat på passet, handlat och hämtat lite packet och just nu väntar jag på att äggen ska koka klart så jag kan äta min sallad innan jag går ut med hundarna och det är dags för kvällens pass :)! 
 
Förstår inte riktigt varför jag är så otroligt trött. Imorse märktej ag inte ens att pojkvännen gick upp och vaknade knappt när han gick heller. Inte klokt haha :P. Aja, så är det. 
 
Ska kolla lite Bam på viaplay nu så hörs vi ikväll! 
 
 

Måndag

Hej!
 
Ny vecka och nya tag. Tja, litegrann iaf. Imorgon börjar skolan igen på allvar och år nummer två påbörjas i min media och kommunikationsvetenskaputbildning. Tiden går fort när man har roligt. 
 
Just nu håller jag på att tvätta det sista och strax ska jag jobba lite innan det är dags för en lite längre promenad med hundarna och innan passen ikväll. Just nu har det börjat spricka upp litegrann men vädret är inte direkt pålitligt så det kan mycket väl ösa ner om fem minuter igen.. 
 
Men vi hörs lite senare!
 
 
 

:)

Sådär då har snart den här helgen nått sitt slut. Det har varit en bra men lugn helg och en sådan behövs ibland :). Ikväll har vi spelar walking dead på ps3 och käkat en kanongod paj. Hoppas er söndag varit lika bra! Sov gott!


Söndag

Goddag!
 
Idag är det söndag om någon skulle ha missat det ;). Flr mig innebär det vilodag från träningen vilket kännsh elt okej även om det kliar lite i kroppen faktiskt haha. Men imorgon är det måndag och jag kör pass som vanligt och det är dags för ännu en träningsvecka med sex dagars träning, passinövning och skolstart. 
 
Igår var det en riktig slappedag. SKönt so mtusan eftersom jag inte kunde somna ordentligt där på dagen. Kvällen tillbringades med pojkvännen och Peter. En lite längre promenad, en pizza och lite filmhäng. Lagom en lördag då man är seg och en del hade hjälpt till att flytta med en annan hade haft festligheter för sig dagen innan. Såhär långt är jag nöjd med helgen och idag ser det ut att bli god mat, tv-spel och eventuellt lite sällskapsspel på det också ;)! 
 
Ska bara tvätta klart och hitta en låt till passet som jag saknar. Önksar er en fantastisk söndag!