Löptur, check!

Idag tog jag mig ut på en väldigt mycket längre löptur. Trots att det enda jag intagit var en kopp kaffe så gick det både snabbt och långt. Jag hade redan förra veckan bestämt mig för att springa längre den här veckan men under turens gång blev den ännu längre än vad jag tänkt från början. Idag behövde jag nog den där långa turen, det var skönt att rensa tankarna lite utan att bli trött och få håll. 
 
Om några timmar ska jag bege mig till jobb och ikv'äll tänkte jag bara ta det lugnt faktiskt. Jag har lite längre arbetsdag imorgon och sedan på kvällen är det dags att bege sig till småland. Ser fram emot en helg i småland med underbar natur och ett gott sällskap. 
 
Ja, något mer har jag inte att berätta just nu. Ska fortsätta tvätta och ladda inför jobbet. Hörs kanske senare!
 
En av de fina klänningarna pojkvännen hade med sig efter semestern till mig :D
 

A good day

God kväll!
 
Ögonen känns lite smått grumliga efter att jag försökt ta bort den vattenfasta mascaran med ögonpads indränkta i olja.. Visst ögonfransarna är riktigt rena men mina ögon är lite neroljade. Fast det är dagens i-landsproblem. I övrigt har jag haft en bra dag. Jag sov länge, eller jag snarare drog mig till halvtio. Egentligen vaknade jag redan vid åtta när pojkvännen stack iväg, men ja.. Sängen var extra skön idag faktiskt och för en gångs skull var jag helt ledig även om det kanske fanns lite skola att göra hemma. 
 
Väl vaken så blev det lite kaffe och att plocka undan och sedan kom min underbara granne upp med sin lilla valp och fikade. En lång och mysig fika blev det medan den lilla gick på äventyr med Kola och Keddy agerade lite polis som vanligt. 
 
Sen var det dags att handla där jag träffade en motionär som tidigare gick på mina pass. Supergo var hon och hon berättade att de saknade mig på mitt förra jobb. Det värmer i hjärtat när så många goa människor har hört av sig till mig och sagt att de saknar mig. Jag saknar dem också men ibland är det läge att ta sig vidare, vilket det i mitt fall var då. 
 
Nu ikväll har det varit en lugn kväll. Körde lite core härhemma och pratade med bästisen som befinner sig på andra sidan jordklotet.. Kanske inte riktigt men nästan. 
 
Ännu en dag då jag har insett hur lyckligt lottad jag är som har så otroligt fina människor omkring mig. Mitt liv är faktiskt riktigt bra och jag är glad över att jag ibland kan stanna upp och reflektera över det. Många gånger går dagarna så otroligt snabbt att man glömmer bort att uppskatta alla underbara ting, människor och djur man har i sitt liv. 
 
Önskar er en trevlig kväll och bjuder på en av mina nya favoritlåtar. Ber om ursäkt i förväg till alla radiohaters.. Grejen är den att jag nästan aldrig lyssnar på radio så jag kanske är lite sent på det och gillar tjatiga låtar, men det bjuder jag på! Over and out.
 
 

Söndag

Efter en mysig kväll med pojkvännen och hans familj är det nu dags att krypa ner i sängen! Hoppas ni haft en kanondag för det har jag haft! Natti!




Lördag

God förmiddag!
 
Hoppas att alla mår bra och har sovit gott inatt! Själv hade jag en katt som klöste i element och förde allmänt mycket oväsen inatt.. Jag såg imorse att hennes mat var slut så nu såhär i efterhand så förstår jag varför hon var så jobbig, men men. Det finns inte så mycket att göra. 
 
Idag kommer min man hem! Han sitter nog snart på tåget påväg upp så om någon timme ska jag äntligen få åka och hämta honom! Idag är det glädje!
 
Önskar alla en kanonlördag så hörs vi nog imorgon!
 
Over and out!
 
 

Alla hjärtans dag

Då var klockan läggdags och årets Alla Hjärtans Dag är slut. Det har varit en bra dag även om jag varit lite seg från och till. 

Träffade Monika och skrev till på projektiden vid lunch, handlade påväg hem och hann med både en hundpromenad och en löptur innan Monika kom hit och såg Django med mig :). En kanonmysig kväll! 

Nu är jag trött och ögonen längtar efter att få stängas. Sov så gott och dröm sött!




ZzzzZzzz

Så himla trött jag blev nu! Sov gott kära läsare 


Att uppskatta det positiva i livet

Idag är ännu en sådan dag då jag tänkt på allt gott som finns i mitt liv. Även om dagen började lite segt och efter en natt av bara snurrande i sängen så blev det en sådär riktigt jäkla bra dag av den! Även om de flesta av mina dagar är ganska så bra så blev den här lite extra bra så att säga. 
 
Egentligen har det inte hänt något speciellt, eller jo en sak var ju verkligen lite speciell men den är inget jag tänker dela med mig av här. Ja, jag vet. Jag är tråkig, men lite privata saker kan man väl få lov att ha ;) (men jag vill lova att det var en bra sak!). Men i övrigt så har jag pratat och umgåtts med otroligt fina och goa människor, ni vet de där människorna som bara behöver finnas till och stanna till en liten stund och sedan är man på det bästa humöret någonsin. Sen kom en av grannarna upp på en kaffe och av någon orsak så blev det till och med ett glas rött vin sådär på eftermiddagen! Alldeles lagom och verkligen supertrevligt! 
 
Utöver alla goa och underbara människor som finns i mitt liv på olika platser så har även solen lyst på oss lite extra idag. Jag har fått ny träningsglädje och livet känns underbart! Dessutom så får jag träffa min underbara pojkvän i övermorgon! Life's good! 
 
Sedan jag valt att tänka positivt snarare än negativt så har mitt liv blivit riktigt trevligt! Även om det alltid hänt bra och spontana saker förut så händer det ännu mer roliga och fantastiska saker än någonsin! Så jag kan absolut inte klaga på någonting just nu, det är bara den där goa lottovinsten jag inväntar och sedan har allt hamnat på helt rätt plats! 
 
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon! 
 
 
P.S Ursäkta alla ixliga bilder men jag är lite smålat.. Några dagar till i alla fall ;) D.S

Natti!

Sådär då var jag färdigjobbad för idag! Jag är i vanlig ordning helt slut så jag tackar för mig och går och lägger mig. Skola imorgon också så ja vi hörs någon gång under eftermiddagen! Over and out!

 

Sweet dreams

Nu är jag verkligen helt slut i kolan! Men det var en riktigt trevlig spelkväll idag med fruktsallad, choklad och massor av Ramlösa. Nästan lite för mycket Ramlösa.. 

Imorgon har jag sovmorgon och på eftermiddagen/kvällen ska jag jobba lite i city. Ska bli kul nu när jag inte varit där på snart en vecka. Får hoppas på att allt sitter där än. 

Ikväll saknar jag min fina man. Men imorgon när jag vaknar så är det bara tre dagar kvar tills jag äntligen får träffa honom igen. Det ser jag fram emot. 

Men nu ska det sovas! Natti 




Tisdag

Efter en god natts sömn sitter jag nu och väntar på tjejerna så vi kan påbörja vår b-projekt :). Ska ringa ett viktigt samtal och därefter kan vi förhoppningsvis göra vår första inlämning som ska in på måndag.Tror att det här kan bli riktigt bra faktiskt om allt klaffar såsom det ska! 
 
Sov som sagt gott inatt, men trots det minns jag att jag drömde otroligt märkliga saker.. Ni vet när man tänker att: "DET HÄR MÅSTE JAG KOMMA IHÅG NÄR JAG VAKNAR" sen glömmer man det i alla fall. Dock minns man att man drömde något men inte vad :P. Härom natten drömde jag att jag satt back på Clay's hoj i sons of anarchy och pratade om att Charlie Hunnam trodde att han var något för att han spelade Jax. Det kan ju iofs vara ett tecken på att jag tittar på tok för mycket på Sons of anarchy :P. Konstigt att blanda rollfigurer med de verkliga skådespelarna men ja.. I drömmarnas värld är allt möjligt. 
 
Så fort vi är klara med skolarbetet så ska jag ta mig en löprunda. Jag kände att det var på tok för mycket tryck på gymmet igår och eftersom jag bara ska köra kondition den här veckan så känns det som om jag kan springa ute nu när det ligger vår i luften. Sen ikväll ska jag och Monika kolla film på pojkvännens projektor, något jag ser fram emot eftersom det inte blir någon spelkväll som var planerat från början. 
 
Hoppas ni har en bra start på dagen så hörs vi nog lite senare!
 
 
 
 

När dåligt humör går till underbart humör

Satt för några timmar sedan och var smått irriterad över lite saker. Dessutom har jag varit lite jobbigt trött nu i några dagar och det sitter ännu i så jag försökte slumra till lite i soffan. Det gick sådär... Men sen kom jag att tänka på alla positiva saker som hänt idag och vilka fina människor det finns i mitt liv. På bara några få minuter så vände det där trötta och irriterade humöret till ett kanonhumör, även om jag ännu är trött :p.

Bara idag har jag pratat med underbara och fina människor som verkligen bryr sig om mig och som uppskattar mig. I helgen har jag umgåtts med vänner jag haft i mitt liv i många år och även många "nya" vänner och grannar är alldeles underbara. Så varför ska jag sitta här och sura när jag har så otroligt mycket att vara glad för! 

Med det sagt ska jag nu gå och lägga mig med ett leende på läpparna! Mitt liv är jävligt bra och jag är så tacksam för alla underbara människor som förgyller min tillvaro varje dag <3! 

Natti!




Efter några safari Skåne

Så blir det sista natten här för den här gången. Imorgon bär det av hem till Halmstad och vardage igen. 

Det har varit trevliga dagar och kvällar med familj och vänner. Extra roligt var det igår då jag umgicks med barndomsvännen och en klasskamratoch hans sambo.

Efter bara fem timmars sömn kan jag knappt hålla ögonen öppna så nu tackar jag för mig och önskar er en god natt! 



Skåne

Igår anlände jag till underbara skåneland och mina föräldrar! Av någon mystisk anledning är jag så ooootroligt trött just nu att jag knappt vet vad jag skriver. Jag har det i alla fall bra och är på ett fantastiskt humör :)! Imorgon ska det bli en riktigt mysig dag i goda vänners sällskap och lite shopping innan det roliga börjar. Trots att klockan inte ens blivit elva tänkte jag tacka för mig för idag och önska er en trevlig natt ! Over and out! 


Slut i knoppen

Då var man färdigjobbad, färdigäten och sängfärdig för idag. Jag är verkligen helt slut när jag jobbat, men det är ju inte så konstigt eftersom det finns mycket som är nytt för mig. Roligt är det i alla fall! 
 
Hoppas alla haft en trevlig dag så hörs vi imorgon!
 
 

Tisdag

God förmiddag!
 
Idag vaknade jag på ett strålande humör. Solen skiner och det känns som om våren är på ingång! Kanske lite tidigt att hoppas på en tidig vår men någon gång ska ju det också inträffa. 
 
Idag ska det städas och donas lite. Plugga litegrann och i eftermiddag ska jag ner och jobba på Nordic Wellness, allt för att rutiner ska sitta. Idag blir det en bra dag, det känner jag på mig! 
 
Sitter och funderar på om det inte är dags för en ny bikini i år. Ska ju åka till Dubai på min födelsedag i år och där är ju ganska så mycket varmare än här hemma. Men ja, jag får börja spana lite på det nu i veckan. 
 
Men ja som sagt städa och dona. Hörs senare eller imorgon!
 
 

Natti

Idag har det varit en bra dag, men nu är jag otroligt trött och tänkte sova som en stock inatt. Dröm sött! 


Whadap

Helt plötsligt har det nästan gått en vecka sedan jag skrev senast.. Men bara nästan :P.
 
Det har varit en hyfsat intensiv vecka med skola och nytt jobb och mys med pojkvännen. Nu är det helg igen och just den här helgen har jag valt att ha relativt lugn. Jag tycker om lugna och mysiga helger lite då och då för att ladda batterierna. Särskilt när det är mycket nytt och mycket saker i skolan. 
 
Igår hade jag en kompis över på lite kolsyrat vatten och mjölkchoklad. Det kanske låter som en konstig kombination men alla dricker inte kaffe har jag fått lära mig de senaste 2 åren så kolsyrat vatten med choklad var mitt nästa förslag :P. 
 
Idag har dagen gått åt till att plugga och skriva reflektion (som jag ännu inte är klar med..suck), promenad med hundarna och avslutades med vin och mys med en fin granne! 
 
Ska väl sitta uppe ett litet slag till och sedan ska jag l'äsa lite innan det är dags att krypa ner i sängen. Hoppas alla har haft eh mysig helg så hörs vi imorgon!