Att uppskatta det positiva i livet

Idag är ännu en sådan dag då jag tänkt på allt gott som finns i mitt liv. Även om dagen började lite segt och efter en natt av bara snurrande i sängen så blev det en sådär riktigt jäkla bra dag av den! Även om de flesta av mina dagar är ganska så bra så blev den här lite extra bra så att säga. 
 
Egentligen har det inte hänt något speciellt, eller jo en sak var ju verkligen lite speciell men den är inget jag tänker dela med mig av här. Ja, jag vet. Jag är tråkig, men lite privata saker kan man väl få lov att ha ;) (men jag vill lova att det var en bra sak!). Men i övrigt så har jag pratat och umgåtts med otroligt fina och goa människor, ni vet de där människorna som bara behöver finnas till och stanna till en liten stund och sedan är man på det bästa humöret någonsin. Sen kom en av grannarna upp på en kaffe och av någon orsak så blev det till och med ett glas rött vin sådär på eftermiddagen! Alldeles lagom och verkligen supertrevligt! 
 
Utöver alla goa och underbara människor som finns i mitt liv på olika platser så har även solen lyst på oss lite extra idag. Jag har fått ny träningsglädje och livet känns underbart! Dessutom så får jag träffa min underbara pojkvän i övermorgon! Life's good! 
 
Sedan jag valt att tänka positivt snarare än negativt så har mitt liv blivit riktigt trevligt! Även om det alltid hänt bra och spontana saker förut så händer det ännu mer roliga och fantastiska saker än någonsin! Så jag kan absolut inte klaga på någonting just nu, det är bara den där goa lottovinsten jag inväntar och sedan har allt hamnat på helt rätt plats! 
 
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon! 
 
 
P.S Ursäkta alla ixliga bilder men jag är lite smålat.. Några dagar till i alla fall ;) D.S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0