Effektivitet

Idag var det första dagen i skolan på minst två veckor. Detta innebar såklart att jag sov lite halvkasst och inte var direkt överpigg när klockan ringde imorse. För att inte tänka för mycket gick jag upp andra omgången klockan ringde och åt frukost med Jocke som var uppe lika tidigt idag. Jag tog hundarna på morgonpromenaden och sen var det bara att klä sig och sticka iväg. 
 
Idag var det bara jag och en annan tjej från gruppen men man ka nnästan tro att vi var fler för vi var ruskigt effektiva idag. Jag är sjukt nöjd med det vi satt ihop och jag hoppas att resten av gruppen är lika nöjd med det. Imorgon och på onsdag är det handledning och sedan är det bara en vecka kvar tills arbetet ska vara inne :O. Fast jag är inte så nervös längre och det känns riktigt gött!
 
Min tanke, rent motionsmässigt, var egentligen att ta en löptur idag. Den där lite längre som jag normaltsätt brukar ta. Dessvärre känns det som om hela himlen öppnat sig så istället tänkte jag köra lite MRL och core härhemma. Det är ju också riktigt effektivt, dock kände jag egentligen för konditionstr'äning idag.. Kanske imorgon. 
 
Hoppas ni har en fantastisk dag så hörs vi snart igen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0