Måndag i Halmstad

God middag får man väl säga vid den här tiden?
 
Då var det måndag igen och jag är åter efter en mysig helg i Skåne. Det var en relativt kort tur till Skåne den här gången eftersom jag fick sitta med lite skolarbete på fredagen och Kola skulle till veterinären på morgonen. Men väl nere i Skåne så blev det lite BK mat som avslutades med en Barcardilemon grogg tillsammans med pappa. 
 
Under lördagen införskaffade jag mig ett gäng ljusa slingor som jag tänkt ha nu i sommar. Min förstat anke var egentligen att göra dem knallröda, men de blev lite lättoranga så det får vara nära nog :P. Därefter var jag hemma hos pappa en sväng innan jag och mamma skulle käka middag. Senare på kvällen fick jag träffade bästaste Johan och vi kunde utbyta lite saker som hänt sedan sist. 
 
Igår var det dags att åka hem, men innan dess så följde jag med pappa till alla kyrkorgårdarna för att plantera lite fina blommor. Det är hög tid för det nu. Därefter så käkade vi en supergod pizza från Ljunghusens pizzeria (nyöppnad, gamla kanalkiosken) innan jag och husdjuren gav oss ut på vägarna igen. 
 
På hemvägen hade vi en del regnskurar som förföljde oss något.. Men annars så gick vägen hem bra och jag var trött som ett ålderdomshem när jag kom fram. Men det var bara att hoppa in i duschen för att sedan bege sig hem till pojkvännen som äntligen (nästan helt i alla fall) fått klart sitt badrum. Det blev en väldigt lugn kväll vill jag lova, vi var lika trötta båda.Inklusive alla djuren! 
 
Nu bjuder jag på lite bilder och sedan så hörs vi imorgon! 
 
 Fredagsgroggen
 
Söta busfröet Lady. 
 
Lite nya slingor som kanske inte syns överdrivet bra :P #selfie ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0