Imorgon är det dags

Då var det äntligen dags för det vi har väntat på sedan innan jul. Pappa har nu lagts in på sjukhuset i Malmö och förbereds för morgondagens operation. Även om vi alla tänker "ÄNTLIGEN" så är det på samma gång en stor stressfaktor för oss eftersom vi nu är helt maktlösa.
 
Fördelen med pappas operation är att det finns två väldigt erfarna kirurger som ska skära bort tumören och eftersom de är veteraner så är jag säker på att de kommer göra ett fantastiskt arbete. Deras inställning är att bota pappa och göra honom frisk, så nu håller vi alla tummar och tår för att operationen imorgon går bra och för att resultatet av det här är att den är borta för gott. Jag vill ju så gärna ha min pappa kvar i många, många år till <3. 
 
Så om ni undrar varför det varit tyst här ett tag så har det sina förklaringar. Även om jag sällan pratar om det längre så har jag det ständigt i mina tankar. För hur det än är så har vi alla bara en mamma och en pappa och jag älskar mina föräldrar så otroligt mycket. Alla har kanske inte samma lycka att få skapa ett så starkt och nära band med sina föräldrar som jag har gjort men jag har haft det och jag hoppas på att vi alla kommer ha många år kvar framför oss tillsammans. Friska och lyckliga. 
 
Nu ska jag önska er en trevlig kväll, jag vet inte riktigt när jag är åter här. Förhoppningsvis så dröjer det inte alltför länge.Var rädda om er <3!
 
 
Som ni ser så var även jag tannalös, som vi säger på skånska, när jag var liten ;)!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0