Onsdag

Hej på er!
 
Idag är jag hemma lite tidigare än igår så jag har bättre tid att skriva ett ordentligt inlägg. Igår var jag helt slut i huvudet av alla nya intryck på jobbet så det blev kudden nästan direkt. Men det är som jag skrev igår, härligt att vara på g igen och på ett ställe som det verkligen känns så bra på! Så det känns som om jag kommer ha en härlig tid framför mig. 
 
När jag intagit mitt goda kaffe så ska jag faktiskt ta med mig Kola på en långpromenad såhär på kvällskvisten. Imorse innan jobb så prioriterade jag hundarnas långtur framför löpturen så det får bli en lång och snabb powerwalk istället. Löpturen tar jag imorgon och på fredag när jag slutar medan det fortfarande är ljust ute :)!
 
I övrigt så har jag inte sådär mycket annat att berätta just idag. Har lite tankar på ett nytt inlägg om del 2 attraktionslagen och relationer men det får vi ta imorgon eller på fredag tror jag. Ja, om jag inte skulle bli sådär oförskämt pigg efter powerwalken! 
 
Hoppas i alla fall att ni alla har haft en lika underbar start på veckan som jag har haft, så hörs vi senast imorgon ;)!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jan Sjöberg

Suck! Så vacker.

Svar: Så gullig du är Jan, tack!!
Alice ♥

2015-12-17 @ 10:17:33
URL: http://www.jansjoberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0