We can't stop

Då var det måndag igen. Trots det så vaknade jag faktiskt tio minuter innan klockan ringde och kände mig ganska så utvilad för en gångs skull. 06.10 var jag ute och promenerade med hundarna på morgonrundan därefter var det frukostdags för oss alla innan jag skulle bege mig til jobb. 
 
På jobb har det flkutit på ganska så bra idag. Fick även ett glädjande besked per mail idag. Hemtentan jag suttit med så att jag mått illa är godkänd! TACK! Så medan jag lagat mat idag har jag firat med ett litet glas rödvin (som egentligen inte är särskilt gott.., jag har smakt bättre) och lyssnat igenom ett coveralbum med Boyce avenue. Jag är ganska så säker på att jag redan har skrivit om dem här tidigare, men deras covers är så otroligt bra! Ni kan ju lyssna själv och se vad ni tycker :).
 
 
Mailet om tentan gjorde verkligen dagen till lite mer munter än det var förut. Det finns en del personer man kan reta sig sönder och samman på, fast man vet att man inte borde! De är inte värda varken tankar eller den energi som går åt till att reta sig på dem men likt förbannat så gör man det. Suck, ibland kan man bli så trött på sig själv. 
 
Hoppas i alla fall att ni haft en fantastisk dag, så hörs vi av imorgon.
 
Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0