Plötsligt händer det

Hej alla nya och gamla läsare!
 
Gud vilken besöksbomb jag haft sedan inlägget om dejting igår. Tack för alla mail och kommentarer jag fått av er! Det känns skönt att veta att det finns mer än jag som resonerar på detta sätt, även om jag känner mig en aning stenålders haha! I alla fall om man prata med många av mina vänner. 
 
Idag ska jag inte skriva om dejting, i varje fall inte just nu haha. Man vet ju aldrig vad dagen bjuder på förvisso men så långt som jag har planerat just nu så kommer det bli en väldigt lugn fredag. Så om en liten stund ska jag ha ett skupemöte med min fina vän Inna och det ser jag verkligen framemot!
 
Senare idag så ska det bli en lång löptur tänkte jag mig, det hade bara varit bra om det slutade regna så himla mycket.. Men annars ger jag mig minsann ut ändå! Det är bara att göra även om man kanske inte är sådär över drivet pepp!
 
Idag är en sån underbar dag då jag är fylld av en massa varm energi! Ni vet sådär så det riktigt känns i hjärtat! Jag älskar sådana dagar för då vet jag att det BARA kan hända bra och underbara saker. Det här med energi och vibration ska jag nog faktiskt gå in på lite närmre i ett annat inlägg, om det känns itnressant för er? Annars får ni väl bara scrolla förbi det haha!
 
Ha en underbar fredag!!!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ut o spring med dig. Finns inget dåligt väder bara dåliga löpare.

Svar: Helt rätt ;)! I will!
Alice ♥

2015-11-06 @ 13:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0