En grå tisdag

Inatt så sov jag som en sten. Så otroligt skönt att vakna i hyfsad tid och känna sig utvilad! Så jag har hunnit äta frukost i god tid, gå ut med hundarna och göra lite viktiga måsten såhär på förmiddagen. Jag har förvisso en del "måsten" kvar att göra, men sen ska jag försöka hinna med en lång löprunda och lite träning efter det. Jag vet inget bättre sätt där man rensar skallen och får skärpan fokuserad mot sina mål som träning. Dessutom så känns ju både kroppen och knoppen alldeles fantastik efteråt!
 
Jag har alltid sagt att jag gillar hösten förut, och det gör jag nog.. Men efter min resa så känns det väldigt, väldigt, grått och trist härhemma.. Å dessutom börjar det bli kallt! Det är dags att plocka fram handskar och halsduk på kvällarna.. Ja, tacka vet jag Kanarieöarna.. Lite skillnad eller vad säger ni ;)
 
 
 
Nåja, allt har sin tid och sin plats. Så är det! Eftersom jag själv kände att jag behövde piggas upp en aning idag så tänkte jag dela med mig av den här viden (igen) som är från Mallorca 2011. Jag är inte sås äker på hur de fick upp mig i Slingshoten mene.. Ja upp kom jag tydligen..
 
 
 
Enjoy, och ha en fortsatt trevlig tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0