Fredag

Inatt så sov jag som en prinsessa! Det var verkligen välbehövt och dessutom så vaknade jag till världens vackraste höstmorgon. Solen sken upp alla dessa vackra höstfärger! Man kunde ju inte bli annat än på bra humör! 
 
Eftersom det varit underbart väder idag så tog jag såklart med hundarna på en underbar tur på stranden! Även om det blåste så var det så varmt i luften att man inte kände av det. Det var nästan så man kunde tro att det var vår på nytt! Sen nu på kvällen så har jag gjort lite hushållssysslor och lagat middag till mig och pappa. Nu ikväll så ska det faktiskt bli en väldigt lugn kväll, måhända att jag och pappa ska ta varsin grogg men annars tänker jag ladda inför morgondagens event! Det ska verkligen bli superspännande att få lyssna på externa och interna föreläsare! Så jag har verkligen något att se framemot imorgon :D!
 
Btw nu kommer jag här med mina små tankar igen (som jag ju alltid gör det vet ni.. ). Om det var igår eller förrgår minns jag inte men jag hittade en fin "quote" eller vad man ska kalla det. Den sa i alla fall: Don't ever let anyone dull your sparkle." Och gud så himla rätt det är men ack så svårt det kan vara att faktiskt hålla glöden uppe när inte alla andra gör det. Jag vet att det är superenkelt att säga till andra människor att man inte ska låta sig slås ner av andra människor eller påverkas av andra personers dåliga dagar.. Men ibland är det faktiskt inte så lätt. Så därför tänkte jag dela med mig av ett tips jag fått av två vänner för att undvika att andra förstör ditt humör. 
 
Om ni är som jag och har lätt att fånga upp andra människors känslor eller humörsvängningar så tänk er att ni har en stor glasbubbla runtomkring er. Ni kan tänka er den som en stor såpbubbla, ni vet sånna man gjorde som barn? Det är bara det att den här bubblan ska vara superstor, så att du själv får plats i den. Sen varje gång en person säger något dåligt eller är på dåligt humör så kliver du in i den här bubblan, du kanske hör vad de säger men ingenting de säger eller gör kan nå dig för det finns en glasbubbla som skyddar er. 
 
Sen finns det ju en annan sak man kan göra också, som kanske faktiskt inte är det bästa. Å jag är absolut inte stolt över att jag själv gör såhär ibland... Jag menar det verkligen, jag skäms.. För jag är normaltsätt en relativt lugn och sansad människa men när någon ger mig för mycket negativitet på samma gång så får jag tillslut så mycket att jag skriker på personen.. Jag vet att det inte är snällt och jag vet att de säkerligen inte behöver att någon står och skriker på dem. Men samtidigt så behöver jag inte heller alltid vara den som ska ta emot människors negativa känslor. Jag finns där gärna för alla och jag vill alla väl, men ibland blir det även lite för mycket för mig. Speciellt när man är väldigt känslig för energier. 
 
Så mitt bästa råd är nog att ni går efter mitt första tips som två av mina vänner gett mig. Jag kan dock själv ibland ha lite svårt att leva efter det och jag tror att man kanske måste öva rätt mycket innan det fungerar fullt ut. Men skam den som ger sig ;)!
 
Nej, nu får ni ha en underbar fredag så hörs vi kanske imorgon kväll! 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0