Long time no see

Hej och förlåt. 
 
Helt pltösligt blir det tyst som i graven, I know. Men till mitt försvar så har det varit fullt upp med slutrapport och inlämningsuppgifter upptill en fartfylld praktik. Just nu ska jag sätta mig sista rycket med slutrapporten och sedan får ni gärna hålla både tummar och tår för att det går vägen med den också!
 
Det har hänt mycket positiva saker sedan sist som jag inte hunnit delge er. Den första och bästa nyheten i familjen är att pappa fått tillbaka provsvaren från lymfan de skickade för analys efter operationen. De kunde inte hitta några metastaser överhuvudtaget! Så famiuljen drog en lättande suck när det glada beskedet kom! Dock kommer han få gå på cellgift i förebyggandesyfte, men ännu vet vi inte hur många gånger.
 
Den andra glada nyheten som inträffade i förra veckan är att c-uppsatsen ÄNTLIGEN blev godkänd! Detta innebär alltså att jag kommer ta min examen på tisdag, huuuurrra!!!! Man ska vara envis och inte ge upp, vi hade inga bra förutsättningar med diverse sjukdomar och dödsfall som drabbat våra familjer men tänk så fantastiskt att vi lyckades till slut! Jag är så otroligt nöjd och dessutom har jag lärt mig att det är okej att misslyckas både en och två gånger. 
 
Den tredje positiva saken är såklart att jag på tisdag tar min examen! Det är med skräckblandad förtjusning såklart för nu är det dags att bli vuxen och skaffa ett jobb, men jag är inte så orolig för det. Det kommer lösa sig :)!
 
Sen ikväll förväntar jag mig att det är min tur att vinna många miljoner på lotto så jag äntligen kan få påbörja min dröm om att öppna ett dogshelter med diverse saker. Wish me luck!
 
NU måste jag plugga! Over and out! 
 
P.S Tack alla fina människor som går in varje dag trots att jag varit slö :P D.S
 
 

Lördag

Ja det är helg igen, och för de flesta av er andra så betyder det ledighet. I mitt fall så betyder det ännu mera plugg... Men så kan det bli ibland och den här helgen har jag inget val mer än att bita i det sura äpplet. Fördelen den här helgen är att jag har hunnit förbereda mig ganska så bra, så förhoppningsvis tar det inte alltför mycket tid av helgen.
 
Igår var det fantastiskt vädser och jag fick mycket gjort på praktiken. Jag har faktiskt fått en veckas förlängning för att jag ska hjälpa till med Parkens Dag som äger rum på nationaldagen. Så det ska bli kul och spännande, att få sätta sina kunskaper i praktiken!
 
Nej, något vettigt har jag inte att tillföra idag. Inte just nu i alla fall, lika bra att börja med skolgrejerna! Hörs senare eller imorgon! Bjuder på lite bilder från besöket i Skottorp igår!
 
 
 
 
 
 

Tack polis och brandkår!

Hoppas ni alla har sovit gott! Själv har jag sovit helt okej efter det att jag faktiskt somnade. Jag var nog lite uppe i varv efter jobb. Igår var första dagen på länge som jag faktiskt hade en tid hemma att passa som inte var flyttbar. Mamma som varit i Skåne med hundarna sedan i måndags tajamde in mig vid halvfem när jag slutade på praktiken för att vi på smidigaste sätt skulle kunna ta oss hem och äta i lugn och ro innan det var dags för Ladys första skoldag. 
 
Motorvägen gick ganska så smidigt tills jag plötsligt ser en kolsvart rök som  stiger mot himlen. Jag trodde kanske att ett hus hade börjat brinna, men nej så var det inte. Jag hamnade ganska långt fram i bilkön, så pass att jag kunde se polisen en bit fram, men tyvärr inte vad som hade inträffat. Det kom polisbilar och brandbilar så alla fick flytta sig så gott det gick till sidan. Nyfiken som man är så satt jag och googlade och pratade med en kompis )som faktiskt satt precis framför mig i bilkön) om vad det var som hänt och tillslut så såg vi på polisens hemsida att det var en Lastbil som hade fattat eld. Man visste inte orsaken till branden men ingen hade skadats i alla fall. Det tog kanske 40 minuter, men sedan kunde de öppna upp ena väggrenen igen, ett riktigt bra och effektivt arbete av både polis och brandkår. Tack för att ni finns och underlättar vid olyckor, men också för att ni gör allt som står i er makt för att skynda på arbetet. Jag kom bara fem minuter sent igår, och det är faktiskt helt okej!
 
Nu är det dags för ännu en dag på praktiken idag så vi hörs imorgon eller kanske lite senare!
 
Over and out!
 
 
 
 

Tisdag

God middag!
 
Då var det tisdag och ännu en regnig dag. Jag ahde hoppet uppe om att solen skulle titta fram något imorse eftersom det sprack upp, men än så länge så har mina förhoppningar inte infriats, men det kanskek ommer framåt eftermiddagen. 
 
Idag är jag hemma och har pluggdag. Det var den lämpligaste dagen eftersom jag är klar med min projektbeskrivning av Stadsfesten och imorgon ska jag börja med ett nytt äventyr där jag inte riktigt vet hur mycket tid jag kommer att lägga. Så därför var denna dagen lämpligast. Jag ahr hunnit med en del genomgångar av skolgrejer och nu ska jag skicka iväg lite grejer innan det är dags att plugga inför nästa uppgift som ska in på söndag. Ingen vila här inte.. Men så länge det går bra så gär det mig inget. På ett sätt gillar jag att plugga, så länge man har tiden till det! Jag tycker det är roligt att lära mig en massa saker, men det är också roligt att få uppleva saker såklart!
 
Hoppas att ni alla har en underbar dag så hörs vi kanske senare, annars imorgon! 
 
 
 
 

Måndag

Då var det återigen måndag och jag är tillbaka på min praktik efter några dagars långhelg (läs plugghelg). Helgen har varit underbart bra även om den överlag har inneburit mycket pluggande. Det blir ännu en pluggvecka den här veckan och sedan är det förhoppningsvis lite lugnare plugg framöver!
 
Pappa har idag varit och plockat bort klammrarna efter operationen, och det såg bra ut. Dock så har hans sår vätskat en aning, vilket kan vara normalt men de vill ändå kolla det på torsdag. Jag trodde inte sköterskor eller så gjorde hembesök längre, men de kunde faktiskt tänka sig det. Där får man faktiskt ge en liten hyllning till Näsets läkargrupp i Höllviken! Så pappa slapp laga bilen för att köra dit och mamma slapp köra hela vägen från Hishult i Halland för en återkontroll. Super!
 
När jag kommer hem så ska jag gå igenom lite skolarbete och om regnet håller sig borta så ska jag ta ännu en löptur idag. Jag och Lady hann med en igår efter vår lilla utflykt utanför Holm. Lady ska bli stor tjej och  börja skolan på onsdag kväll, så jag tänkte att det verkade vettigt att kolla upp vart det låg innan det var dags.
 
Nu önskar jag er alla en härlig dag, så hörs vi imorgon!
 
 

Pugg, plugg och plugg

Medan de flesta av er säkert har haft långledigt och en härlig tid i solen så har jag varje dag suttit och pluggat. Vissa dagar har jag pluggat längre och andra dagar lite kortare. Idag är det dags för några timmars pluggande innan jag kan koppla av och ha lite söndag. 
 
Som vanligt så hade jag tänkt ta hundarna på en mysig promenad någonstans och eftersom Lady ska börja på vardagslydnad på onsdag så måste jag även ta mig en tur till Holm så jag är säker på att jag hittar dit på onsdag! 
 
Önskar er alla en härlig stund i solen och jag hoppas att ni passar på att gå ut i det underbara vädret!
 
Stor kram på er!
 
 

När livet är som bäst

Ibland måste man stanna upp och njuta av det underbara livet ❤️

Sov så gott!
1:a Maj

Som de flesta andra så är jag inte ute och demonstrerar idag :P. Däremot så har jag varit ute med hundarna på en tur i solskenet som uppenbarade sig just då. Äntligen är de hemma igen och gerregud vad jag har saknat dem, det märks att de har saknat oss härhemma också för de är gladare än vanligt!
 
 
 
Igår var det Valborg och det firades hemma hos oss med gott sällskap och otroligt god mat som helöa sällskapet hade tagit med sig. En djupare matkoma utbröt bland de flesta av våra gäster, men trots det så hann vi med en lång omgång Carcassonne. Jag är helnöjd med gårdagen och jag hoppas att gästerna är lika nöjda som vi är :).
 
Idag är jag riktigt seg och jag är ganska så säker på att lunchen jag nyss tryckte i mig inte gjorde mig piggare.. Trots det så har jag lite pluggmåsten och jag har en del småmåsten som måste hinnas med idag innan jag kan slappna av helt. Egentligen hade jag bara velat lägga mig i sängen och powernappa.. Kanske efter pluggandet? 
 
Önskar en en trevlig första maj så hörs vi snart igen!