Måndag

Idag har jag hunnit med mycket. Äta lunch med sambon och hans familj, hämta lampor vi köpt på loppis, handla, packa ner i bilen, köra ner till Skåne, handla, laga mat, springa och laga blåbärspaj. En heldag med andra ord. Temperaturen i Skåne är lika varm som i Halmstad men med högre luftfuktighet. En härlig kontrast ikväll är att jag inte håller på att dö av värmeslag i pappas hus. Här är alltid lite svalare, på vintern är det för kallt men i detta vädret så är det helt perfekt! Åh, jag vill också ha hus! Men en sak i taget.. I alla fall tills min lottovinst kommer, då blir det ALLT på samma gång ;)! Sweet dreams!


Trött tjej

Idag är jag riktigt trött... Så sov så gott. 
//pensionären 

:/

Semestern har bjudit på underbart väder sedan den börjades fredags. Vi har hunnit med stranden, ett besök på kullen och umgåtts med människor vi tycker om. 

Men just nu har jag lite svårt att somna. Jag är irriterad och arg på att det finns så jobbiga människor på vår planet. Människor man inte ens borde ödsla sin energi på och trots att jag vet det så är det precis det som jag gör just nu! Jag skrev precis en hel novell om vad det här gällde, men jag tog bort det igen. Det var nog lika bra.. Lite vettigare har jag nog blivit med åldern i varje fall. Det blev i alla fall ett tråkigt avslut på en väldigt trevlig dag. 

Under dagen har jag och sambon hälsat på mamma. Därefter var det en mysig middag med sambons familj! Så långt var i alla fall dagen underbar. Så i nästa insomningaförsök ska jag göra mitt bästa i att fokusera tankarna på det bra som hänt under dagen. Hoppas ni sover gott!
Jobb

Hej!
Flytten har gått bra och numera är jag en Halmstad city tjej. Det har varit mycket jobb och grejer att stå i så några uppdateringar har det inte blivit. Nu är vardagen snart tillbaka så det blir lite mer tid över till min kära blogg! 

Hoppas alla har en bra kväll så hörs vi imorgon