Work :)

img_9334 (MMS)

Work :)


Sommarsöt


Vilken träningsstart!

Vaknade av mig själv vid halvåtta idag, klev upp kokade kaffe, vaknade till liv, ut med hundarna och byta om för ett tidigt pass på gymmet. Passet började med 30 min Crossfit, fortsatte med lite bröst och biceps och skulle fortsatt med triceps egentligen. Träffade Ante som skulle hålla pass och tyckte jag kunde vara med på hans pass. Jag sa nej först eftersom jag i princip vart klar, men när dörren hade stängts passade jag på att springa in iaf. Kan ju vara kul att testa någon annans pass än sitt eget som man är så trött på att man håller på att spy :P.

Tufft och bra pass Ante! Så ja, jag fick lite extra träning idag, dubbelt upp faktiskt. Men det känns som en bra start! Bra start på en ny vecka, och en BRA vecka! Idag är det bara 5 dagar kvar tills Skrillex i DK! IH!

Ikväll blir det jobb på Bm, imorgon är det söndag vilket innebär lite träning till och pluggande såklart (pluggandet ska även göras idag...). Onsdag är det föreläsning och därefter känns det som långhelg! Jag åker inte ner till Skåne förrän på fredag, men ändå! Fan vad gött!

Nej det här kommer bli en fantastisk vecka! Me like! Vi hörs denare för nu ska jag matkoma mig lite efterfrukosten!



Då var man nerkrupen i sängen! Ruskig härl...

img_3508 (MMS)

Då var man nerkrupen i sängen! Ruskig härligt efter en aktiv dag och en del pluggande :). Positiva Alice är tillbaka! Jag säger ju ofta att om man tänker positivt så händer positiva saker, och ja så är det! Även de små saker ska man glädjas åt, glöm inte det :)! Nu sovedags! Natti!


Sunday

SHit jag är redan trött.. Inte okej egentligen, men ändå okej eftersom jag sovit lite den här helgen. NU blir det myspys och sista kvällsrundan med hundarna sen ska det läsas lite engelska och resterande tid går åt till att twittra och facebooka lite ;)



London Marathon

Fick i veckan en idé inför nästa år... Som ni vet så har jag börjat springa hyfsat ofta nuförtdien och jag tycker det är fantastiskt härligt. Så en vän i London föreslog mig att jag skulle springa London Marathon nästa år (det gick den 22 april det här året så missade det med en vecka). Jag försökte få honom att springa det med mig, men han verkade inte superpepp på det, men det är ju ett helt år tills nästa gång så jag ska nog lyckas få med honom ;).

Jag gillar utmaningar, och det här kan vara den kommande utmaningen inför nästa år! Spännande, eller hur? Någon som är sugen på att joina? Ja, och jag säger redan nu jag tänker INTE gå det. Så alla som vill gå det får hitta en annan kompanjon inför racet ;)!



Hola! Idag är det segsöndag! Har inte hjor...

img_3802 (MMS)

Hola! Idag är det segsöndag! Har inte hjort många knop idag, eller ja joggat ;). Ska strax ut med hundarna på deras långgrunda därefter ska det lagas mat!


6 dagar kvar :)

img_6089 (MMS)

6 dagar kvar :)


Jag har varit trött sedan jag kom hem och ...

img_6720 (MMS)

Jag har varit trött sedan jag kom hem och det är väl ett under att jag hållt mig vaken såhär länge! Krängt godis, chips och Thaimat har jag lyckats med. Imorgon är det jag som tar mig en rejäl löprunda och promenad.. Sov så gott!


En trött Alice

En snabb uppdaterig. Och ja jag är på bättre humör, så det var inget länge blogguppehåll ;)
Igår åkte jag upp till Göteborg till min fina, fina Arlinda <3. Vi tjötade, gick upp på ramberget och käkade lite godis innan det var dags för mig att krypa till kojs.

Idag gick jag upp halvsju, smög mig in i badrummet för att inte väcka Arlinda och iordningställde migi nför uttagning till Miss World Sweden auditionen :).

Jag hade turen att hamna i första gruppen, det tog cirka två timmar och vi gick i casual, bikini och fotograferades. Nu hoppas jag bara på att alla håller tummarna för mig, får veta om jag gått vidare i början av maj! Cross your fingers!

Nu ska jag återgå till softandet.. trött som ett helt ålderdomshem trots att jag deckade på soffan i tre timmar.. ;)



I'm back :)

img_2132 (MMS)

I'm back :)


Uppehåll på obestämd tid.

Uppehåll på obestämd tid.


Idag har inte varit någon bra dag alls. El...

img_9875 (MMS)

Idag har inte varit någon bra dag alls. Eller ja den började ju bra det var inte förrän vid tre fyra tiden det började gå snett. Fördelen är att jag tänkt igenom många saker och nackdelen är att jag tänkt igenom många saker.. Tyvärr skriver jag av mig när jag mår som jag gör.. Min grej, och det ber jag om ursäkt för, men så är de ni får stå ut! Fördelar är att jag återigen har kommit fram till vilka fantastiska vänner jag har som försöker få mig på bättre humör (och som lyckas), samt att man faktisk märker vem som finns där för en när man behöver det som mest.  När man märker att de finns där när det händer bra saker och när set händer dåliga saker, de gläds med dig och lider med dig, då vet du att de är äkta. De är just sånna människor jag vill ha omkring mig! ÄKTA. Jag kom också fram till att jag måste sluta göra saker för andras skull. Nej inte sluta finnas där eller stötta, det är inte så jag menar. Men jag gör ibland saker som andra vill jag ska göra gör att de tycker det är kul. Själv tycker jag inte det alls och när det väl gäller så slutar det istället med att jag får ont i magen och ångest. Jag kom också fram till hur ont set gör när människor omedvetet förminskar det du tycker är jobbigt. Att de säger det är tramsigt, att det är petitesser. Det är inte tramsigt, då hade de aldrig stört mig och  eftersom det stör mig betyder det något för mig. Så det är INGEN petitess för mig, då hade st aldrig varit något problem och inget jag mått dåligt av. Blä för den här dagen. Hoppas morgondagen känns bättre. Det jag ser fram emot mest just nu är konserten med Skrillex nästa lördag igen. Allt som händer däremellan känns grått och trist. Som sagt, måste sluta göra saker för andras skull, man ska göra samer för sin egen skull. Inte alltid men med vissa saker och vissa beslut. Nu får jag ha gaggat färdigt, ett sjukt långt sms inlägg som mest var "note to myself". Nu ska jag drömma om en lång ståtlig prins som kommer och räddar mig på en vit häst, och sedan lever vi lyckliga i alla våra dagar! Natti!


Jodå när allt kommer ifatt en är livet int...

Jodå när allt kommer ifatt en är livet inte alltid så jävla roligt!


En grå torsdag

God förmiddag fina läsare!

Hoppas ni mår bra. Själv är jag rätt så trött, det är ruskigt grått och trist väder ute idag också. Har vi tur kommer våren ordentligt till helgen!

Idag ska jag ta mig en joggingtur, jag ska gå på långrunda med hundarna och sedan eventuellt en runda till stan. Funderar på att inhandla en ny bygelbikini inför lördagens audition inför Miss World Sweden. Men vi får se, annars får jag testa min leopard som för övrigt är favorit sedan två år tillbaka :P.

Hann prata en snabbis med min fina, fina Arlinda idag <3. Ska sova hos henne i Göteborg fredag-lördag eftersom jag ska vara på plats redan 08.00. Tusen tack fining <3! Vi träffas väldigt sällan jag och Arlinda, och OJ vad jag saknar henne! Vi sa att vi ska försöka få in en helg till sommarn eller när hon flyttat till en större lägenhet. Det här blir en kort visit. Men bättre det än ingenting alls!

Nu ska jag ta mig en god kopp kaffe, I love coffe!



Efter måndagenslöpning ingick efterposebil...

img_2084 (MMS)

Efter måndagenslöpning ingick efterposebilder! Fan jag känner mig verkligen som en zombie men den här dagen har verkligen varit fullspäckad! Nu återstår några underbara timmars sömn om jag har tur :). Just nu gillar jag mitt liv men ogillar ganska många saker runt om mig. Hoppas att allt får en bra vändning för alla inblandade! Önskar det av hela ni hjärta! Extra glad just nu är jag för att jag inser att jag har underbara vänner. Dem absolut bästa som finns! Tråkigt att de bor 1,5 timme här ifrån.. Men de är ändå bäst! Samtidigt har jag börjat lära känna fantastiska människor här i Halmstad också och min magkänsla säger mig att här finns några guldkorn här uppe också! Så jag är lycklig <3!


Känslan som uppstår när man inser hur otro...

Känslan som uppstår när man inser hur otroligt omogna en del människor kan vara! Haha :). Aja man lär sig alltid något här i livet :p.


Onsdag

Tänk att det redan är onsdag kväll? Fan vad dagarna springer förbi. Fullt ös medvetslös? Typ. Imorgon har jag inga föreläsningar eller pass att hålla i! Tror jag ska ta mig en ordentlig långtur med vovvarna, och jag såg ju nyss att det var evigheters evigheter sedan jag ahde med kameran när jag var på vift! Måste bli ändring på det ju! Ska ta med den imorgon om vädret tillåter :).

Annars blir det bara pluggande som vanligt! Bjuder på lite gamla bilder ;)





En kärlek till...


Söt!

Klänning

Klänning - från H&M

http://www.hm.com/se/s/030YUO

En kort, axelbandslös klänning med plisserad kjol. Den har silikonband upptill och dold dragkedja i sidan.

H;amp;Mwww.hm.com

Extra taggad inför Skrillex blir man ju..

Först så fick jag det här:



Sen hittade jag den här fantastiska megamixen:


Knappt tio dagar kvar tills jag hör honom live i DK :)

Workout!

Hemma en sväng, har fått i mig lite näring och om några minuter bär det av till gymmet för att hålla pass :) Sweet! Ikväll blir det mat i form av basilikabiffar i pitabröd med gottigheter! MUMS!



Dags fö skola.. Hela dagen, oj så kul!

img_0444 (MMS)

Dags fö skola.. Hela dagen, oj så kul!


Jag har nääääästan läst i världens tråkiga...

img_5694 (MMS)

Jag har nääääästan läst i världens tråkigaste bokfan! Jag är helt slut i kolan idag så jag antar att jag får läsa de sista sidorna imorgon efter passet! Imorgon känns jobbig. En föreläsning fictionary kl.09.00-12.00 och sedan en till 13.00-16.00. Pass 17.00 och när jag kommer hem ska jag ladda upp med mat innan jag ska ta hundarna på deras långtur. Aja jag gör något vettig iaf;). Sov gott och hörs under morgondagen!


Miss World sweden

Hallå! Jag har ju glömt att berätta för er! Jag kom vidare i uttagningen till Miss World Sweden 2012! På lördag 08.00 ska jag infinna mig i Göteborg på audition! Håll tummarna att jag kommer vidare till steg tre också!

Tusen tack till er alla som röstat! Ni har hjälpt mig att komma hit och jag uppskattar all hjälp och all support jag fått av er! Tusen, tusen tack!

En fika senare

Sådär då har jag nog varit ute vad jag ska för den här dagen! Blev en tur till stan med mamma och en fika på det. Som ni såg i förra inlägget blev jeansjackan invigd ordentligt idag och ja våren är verkligen här även om det snabbt blir kyligt så fort solen går i moln!

Nu har vi handlat och ja resterande del av kvällen kommer att bestå av plugg. Har en tuff dag framför mig imorgon med skola 09.00-16.00, fictionary.. Japp. Så är det! Pass 17.00 så jag tar med träningskläderna till skolan om i fall att :P.

Ja men vi hörs senare!

Puss



Såhär vårig blev jag :)

img_6860 (MMS)

Såhär vårig blev jag :)


Tisdag

Efter en förmiddag med träning och en eftermiddag med en lååååång strandpromenad med vovvarna så ska man strax bege sig mot stan med mamma för en god kaffe i solen! Äntligen är våren här och ÄNTLIGEN kan jag använda min snygga jeansjacka! Woho;)



Nannedags nu. Jag är sååååå trött! Har var...

img_7202 (MMS)

Nannedags nu. Jag är sååååå trött! Har varit en aktiv dag och pluggande :). Imorgon blir det samma sak och lite till! Sov så gott sötisar!


Hemma efter en grym löptur!

img_5669 (MMS)

Hemma efter en grym löptur!


Casino

Jag såg the Hangover för en vecka sedan med mamma. Jag vet inte, men Vegas är absolut något jag hade velat besöka. Gärna inom loppen av 3 år! Shit vilken upplevelse det måste vara med alla casinon och det underbara nattlivet! Någon här som ghar varit och testat casinolivet i Vegas?

Visst finns det casinon här i sverige också, och inget fel på dem inte! Jag har förvisso bara besökt Malmö:s och det bestod främst i att jag skulle jobba där. Men givetvis har jag testat att spela också;) Det är otroligt lätt att fastna för det är så hiiimla roligt! Man får spela med förnuft!

Själva grejen med Casino är ganska spännande egentligen, vinna eller försvinna för många. Men som jag sa, om man bara spelar med förnuft ser jag det helt klart som ett kul nöje man kan unna sig lite då och då. Kanske kammar man hem spelkovan en dag ;)

Men självklart är det bekvämaste sättet att spela hemifrån datorn. Man slipper ha ett pokerface och klä upp sig en dag man inte alls känner för det. Fast personligen (då jag gillar att klä upp mig) gillar jag de vanliga casinona. I sommar hade jag tänkt testa Göteborgs!

Aja, lite tankar! Hörs senare!

Förälskad!

Jag är HELT förälskad i den här klänningen. Tragiiskt nog är den tillfälligt slut i min storlek.. Ja och i alla andra storlekar också..FAN!

Snart dags för skola :)

img_8118 (MMS)

Snart dags för skola :)


Smuuurf! Fy tanken så trött jag är idag! D...

img_5872 (MMS)

Smuuurf! Fy tanken så trött jag är idag! De har varit lite sömn sedan i onsdags nu, vi har försökt hålla bra koll på Zeus så han inte överbelasta sitt ben och imorse vaknade jag ändå av en tratt i snudan, och tappra försök av honom att hå upp i sängen... Så synd om honom. Han är lika glad som alltid och försöker gör som vanligt men helt plötsligt får han inte vara i soffan, sängen eller gå ut i trädgården med dem andra :(. Hoppas nu det släpper den här gången han har haft ett helvete :(. Pappa har fullt upp nu men han är grym, så det kommer nog gå bra. Håll alla tummar och tår! I övrigt har jag pluggat idag, boken är sömnmedel. Men nu är jag halvvägs igenom så atte... Saknar mina skåningar redan. Så fort helgen är över och jag varit med dem sakna jag dem :(. Jag jobbar på att få dem att flytta upp haha! Aja, sov så gott och följ era drömmar!


Keddy gillar popcorn!

img_3309 (MMS)

Keddy gillar popcorn!


Äntligen hemma!  Trött och hungrig som en ...

img_4958 (MMS)

Äntligen hemma!  Trött och hungrig som en gris är jag!


Det har väl inte direkt varit världens bäs...

img_9257 (MMS)

Det har väl inte direkt varit världens bästa dag idag. Iaf inte början av den.. Dålig energi finns omkring mig och jobbiga tankar.. Kvällen blev räddad av mina favoriter <3! Film, popcorn och lite kolsyrat vatten, en lugn och härlig lördag. Imorgon är det hemfärd och tillbaka till verkligheten. Sov så gott!


Inget slår den här vita stranden <3

img_2915 (MMS)

Inget slår den här vita stranden <3


Både jag, pappa och alla hundarna är helt ...

img_9637 (MMS)

Både jag, pappa och alla hundarna är helt slut efter en låååååång dag. Jag hann med en liten lur på en timme men i övrigt har tiden gått åt till att vara i hbg, plugga och gå med hundarna. Idag blir det sängen tidigt och jag har börjat fundera lite på var som kommer hända i höst. Lite finslipningar och lite nya äventyr väntas! Det känns bra. Men nu ska jag snarka lite! Natti!


Färdigläst :)

img_3443 (MMS)

Färdigläst :)


Vilken dag! Äntligen hemkomna från hbg och...

Vilken dag! Äntligen hemkomna från hbg och nu ska jag soffa och plugga lite. En riktig min fredag :).


Jag och pappa sitter utanför Helsingborgs ...

img_2182 (MMS)

Jag och pappa sitter utanför Helsingborgs djursjukhus och väntar på att Zeus ska bli klar.


Idag har jag pluggat, joggat och käkat min...

img_2713 (MMS)

Idag har jag pluggat, joggat och käkat min första mjukglass för i år med favvosarna! Ska upp tidig imorgon för att följa med pappa till hbg med Zeus. Efter turen dit blir det nog en lugn fredag, ska nog klicka hem en trevlig sak :). Aja hörs imorgon! Natti!


Såhär kan man se ut av mycket pluggande..

img_1809 (MMS)

Såhär kan man se ut av mycket pluggande..


Jag kom säkert ner till Skåne efter en dag...

img_9089 (MMS)

Jag kom säkert ner till Skåne efter en dag fylld av träning. Joggingtur, långpromenad och pass! Trött som jag vet inte vad så nu blir det sängen.. Eller ja en uppblåsbar luftmadrass! Natti


Jag lär väl inte sticka ut sådär speciellt...

img_7454 (MMS)

Jag lär väl inte sticka ut sådär speciellt mycket på löprundan va?


Morning!

img_3626 (MMS)

Morning!


Idag är jag trött. Det känns i koppen när ...

img_5856 (MMS)

Idag är jag trött. Det känns i koppen när man släpper oron. Man blir trött eftersom man varit på helspänn i så många timmar. Tur jag fick en trevlig fika i eftermiddags och en lugn kväll, trots lite pluggande. Ska köra på rutin och kolla horoskop å diverse communitysidor innan John Blund kickar in! Natti!


Vilken dag!

Dagen började med 1,5 timmes träning. När jag kom hem fick jag ett samtal som fick mig att gråta från och till i några timmar ang. Zeus. Det vr inte säkert att han skulle komma hem igen.. Men vid fyratiden fick jag det glädjande beskedet att han klarade operationen bra och jag hoppas av hela mitt hjärta att det läker ihop ordentligt nu! Hoppas, hoppas, hoppas!

Efter promenaden med vovvarna bar det av till stan för en fika med Jocke i våesolen! Vädret var alldeles underbart, hoppas på att soloen är här för att stanna nu! Trött på regn/hagel/snö och blåst.. Våååren, hallå?!

Imorgon efter passet bär det troligtvis av till skåneland för en långhelg. Ska bli skönt att komma hem en sväng!



Klockan är kvart i fem och jag vaknade hel...

Klockan är kvart i fem och jag vaknade helt klarvaken..? Jaha. Då är frågan om man ska försöka somna om eller om man ska gå upp?


Vilken start på veckan jag hade idag. Inge...

img_0741 (MMS)

Vilken start på veckan jag hade idag. Ingen bra alls, men det känns lite bättre nu iaf och jag är så trött att jag inte vet varg jag ska ta vägen. Imorgon ska det tränas, övas på pass, pluggas och ta en tur i stan :). Hoppas på varmare vindar imorgon. Nu ska jag läsa horoskop å sova! Natti🎈


Fin


Måndagens träning

Förutom att jag faktiskt börjat cykla istället för att ta bilen så hann jag med lite löpning och crossfit på gymmet idag. Det var segt, men det gick om man bara vill.

Utöver det blev det en timmes promenad med hundarna, de fick ingen ordentlig igår. Så de var tacksamma.

Men ja, just nu känner jag inte att jag ahr speciellt mycket att skriva om. Huvudet är tomt. Hörs innan läggdags!

Kaosmåndag

Jag som sovit i typ tio timmar är tröttare än livet själv just nu.. Dagen började inget vidare med ett samtal av pappa som berättade att vår hund Zeus som opererats två gånger hade blött och förlorat massor med blod, och att han inte visste om han skulle klara det. Man var som på nålar men fick till min stora glädje veta att han klarat det bra men att det var dags för ytterligare en operation och att han fick stanna där över natten. Vår lille fina Zeus!

Just nu är det mycket som händer i familjelivet som inte är till det positiva. Många förändringar och mycket olycka. Det gäller kanske inte mig personligen men jag blir påverkad. Det är tungt och det är jobbigt i familjen just nu. Men man klarar allt bara man vill.

Det är tydligen inte meningen att livet ska vara för enkelt och för bra. Jag försöker tänka positivt i allt det här trots allt. Allt kommer bli bra. Det vet jag.



Dagens färg :)

img_4426 (MMS)

Dagens färg :)


Pensionär? Jodå om man går och lägger sig ...

Pensionär? Jodå om man går och lägger sig klockan nio är man nog det. Men jag har förvisso missat många timmars sömn den här veckan.. Så kroppen tar ut sin rätt I guess! Föreläsning klockan 10.00 imorgon, sen är det träning och plugg som gäller :). På torsdag är det Skåne som gäller för min del, nu var det ju några veckor sedan sist! Sov gott vänner, hörs imorgon!


Krängarkväll

Efter fikan och lite matintag är det dags att kränga.. Godispåsen är slut sedan länge, nu blir det popcorn och ostbågar! Får låta bli att ge efter sötsuget kommande vecka.. ;)



Hemma efter en supertrevlig fika i stan :)...

img_1540 (MMS)

Hemma efter en supertrevlig fika i stan :). Nu blir det lite middag innan godispåsen åker fram ;)


Dags för stan :)

img_7629 (MMS)

Dags för stan :)


Stan

Strax dags att bege sig in mot stan och en härlig fika! Skai n om Bulls och lämna grejer också och efter fikan har jag en känsla att en påse hemmakvällgodis kommer få följa med.. ;)

Ha en härlig söndag!



Söndag

Äntligen en helt ledig dag! Blir inte så mycket av det numera så man får passa på att njuta av de lediga dagar man får! Iofs har jag pluggat lite för lite den här veckan.. Men boken är så jävla tråkig så det är möjligt jag får trycka in det lite ikväll...

I övrigt så ska jag snart bege mig ut på en joggingrunda trots att det regnar litegrann. Sen är det dags för hundarna att få sin promenad och i eftermiddag bär det av till stan för en fika med Inna! Hoppas solen tittar fram lite senare så man piggnar till lite mer :).

Hur ser er söndag ut?



Hemma och redan i säng. Gud vad skönt! Trö...

Hemma och redan i säng. Gud vad skönt! Trött har jag varit hela dagen så jag får hoppas jag sover som en prinsessa inatt. Kvällen gick rätt långsamt men med trevliga kollegor och besök så överlevde jag ännu den här kvällen. Imorgon blir det en lugn söndag även om jag ska in till stab och fika med Inna :). Ska bli jättemysigt! Hoppas på solsken och värme! Men nu ska jag nanna, sov gott!


Dags att jobba ;)

img_7943 (MMS)

Dags att jobba ;)


God kväll

Snacka om att jag har varit trött hela dagen och haft skallebank HELA dagen. Man kan ju nästan tro att jag avr ute och festade igår, men ikke. Aja, jag börjar vakna lite till liv nu och om ett tag ska man börja iordningsställa sig inför kvällens jobb.

Btw, fick jag rätt på en cykelpump. Cykeln fungerar nu och årets första cykeltur invigdes till Willys :). Woho, Hello spring! Ja nej, i övrigt inget speciellt att berätta. Inget som har hänt direkt. Hörs innan jobb!

Puss

Härligt på stranden med friska vindar!

img_2781 (MMS)

Härligt på stranden med friska vindar!


Outlet?

Jag tänkte fråga er mina kära läsare om ni har något tips på en bra outlet antingen i fysisk form i Halmstad/Malmö eller någon bra outlet på internet? Jag är värdelös på att hitta sånt! Det jag främst är ute efter nu är streetskor puma/reebok/addidas något åt det hållet där priset känns okej? Man är ju trots allt fattig student hur det än är..

What a saturday

Ja det vet jag iofs inte än eftersom jag inte varit vaken värst länge. Vet att det bjuds på en joggingtur, lite mat och långpromenader med hundarna innan det är dags för jobb på BM ikväll. Jag är fortfarande trött i knoppen efter inatt. Av någon märklig anledning så sover jag ofta inte särskillt länge när jag slutar 03.30.. ? Aja, om jag verkligen behöver extra timmar lär jag väl somna till eller något :).

Btw så måste jag ju dela den här gamla låten jag hört på sedan jag var liten. Old times!



Såhär trevligt kan det bli när man kommer ...

img_0909 (MMS)

Såhär trevligt kan det bli när man kommer hem. En kattrumpa i ansiktet... Idag var det en lugn kväll på jobb, rätt så skönt även om tiden gick lite långsammare. Dessutom är dom så söta på jobb som frågade vart jag var förra helgen och sa att dem tyckte om mig. Så himla härligt att hörs och så glad man blir! Det gjorde min trötta kväll kan jag lova, ja det och stammisarna förstås! Nu Ska det nannas!


Work!

img_9002 (MMS)

Work!


Jobbkväll

Snart dags att byta om och göra sig klar inför kvällen på Corner. Ska hinna hämta rapportblock på bulls innan så jag får bege mig i god tid så jag inte kommer sent.

Har varit en lugn fredag bestående av lite engelskläsning, långpromenad med hundarna en löptur och ja därefter inte göra någonting alls. Det kan också vara skönt ibland!

Löprundan gick ruskigt bra idag och jag är peppad att ta mig en tur imorgon också kanske. Vet att jag dock brukar vara ganska så seg i kroppen efter att jag jobbat natt, men vi ska nog få till lite träning iaf. Vare sig det blir på gymmet eller i naturen! Heja mig!

Trött tjej...

img_6965 (MMS)

Trött tjej...


Gult är fult.. aaahnej!

Inte i detta fallet iaf :)
Skor

Skor - från H&M

http://www.hm.com/se/s/02YWSZ

Ett par höga lacksandaletter i läderimitation. Skorna har rem runt vristen med resår och knäpps bak med dragkedja. Klack 11 cm. Gummisula.

H;amp;Mwww.hm.com

Klänning

Klänning - från H&M

http://www.hm.com/se/s/02YZ3V

Conscious Collection. En lång, v-ringad klänning i crêpad kvalitet. Överdelen har broderade pärlor och kjolen en lång slits fram. Dold dragkedja i sidan. Fodrad.

H;amp;Mwww.hm.com

Fredag

Läste precis i en kommentar att det är Fredagen den 13:e idag.. Hade aldrig tänkt på det om ingen sa något haha. Jag är inte vidare skrockfull, men man kan aldrig ge sig tusan på att det bara är larv så jag kanske får vara lite extra försiktig idag.

Sitter och taggar till för dagens löprunda. Tänkte köra min "originalrunda" här i Halmstad. Den jag sprang de första veckorna när jag flyttat hit. Alltså ut till nya tylösandvägen och tillbaka. Vågar dock inte ge allt krut jag ahr eftersom jag fick den där hemska muskelinflammationen i rumpan förra året.. så lite gång f¨r det nog allt bli.

Men vi hörs senare!



Morning!

Morning!


Dags att få lite sömn hade jag tänkt. Idag...

img_7510 (MMS)

Dags att få lite sömn hade jag tänkt. Idag har jag inte pluggat någonting vilket är skit. Men jag har verkligen inte orkat idag. Min kropp är trött. Hoppas det blir ändring på det snart. Men man ska ju lyssna på kroppen när den säger ifrån och det har jag gjort de två senaste veckorna. Lugna träningsveckor.. Typ iaf ;). Sov så gott med er :)


Dags för personalmöte

img_7340 (MMS)

Dags för personalmöte


Sommardäcken är på!

Då var däcken bytta så nu är det fanimej bäst att våren stannar! Den skulle bara våga annat, dessutom är det ju snart dags att använda jeansjackan jag hämtade ut igår.. så soooolen vart är du?!

I övrigt köpte jag äntligen en cykelpump också, även om jag har någon någonstans i röran bland det som ännu inte blivit uppackat sedan flytten..(A). Så däcken ska pumpas och ikväll är det jag som CYKLAR till gymmet, det ligger inte vidare långt bort. Bensinen är så äckeldyr nu iaf så snart har man inte ens råd att tanka.. Sjukt!

Men nu, långtur med hundarna! Hörs sen!

Dags att sova igen. Svårt när magen gör on...

img_3392 (MMS)

Dags att sova igen. Svårt när magen gör ont.. Efter den här långa dagen borde jag somna direkt.. Man kan ju hoppas iaf. Jag behöver sömn. Ingen tid att gå upp imorgon så jag hoppas på att vara ordentligt utsövd. Sov så gott fina läsare och förlåt alla halvgnälliga inlägg. Men det är inte lätt att vara caught in the middle. Livet ska inte alltid vara lätt och just nu gäller det inte mig, men jag sitter ändå där i mitten. Ska försöka skingra tankarna med lite horoskopläsning, hoppas det står något bra så man somnar med ett leende på läpparna! Sov gott alla sötingar!


Dille på jackor?

Vill ha, vill ha, vill ha!

Onsdag

Passet idag gick ruskigt bra och alla var SÅÅÅ duktiga och svettiga, dessutom var de så himla gulliga och verkligen visade sin uppskattning idag. Man blir alldeles varm i hjärtat <3.

I övrigt är jag en aning trött, har ont i magen och smått stressad över livet, även om det ibland inte gäller en själv. Men så är det, jag får försöka stressa ner så gott det går. Träna, plugga och jobba. Så ska det nog gå bra i alla fall.

Snart ska jag slänga mig i sängen och läsa lite, sen imorgon ska det förhoppningsvis bytas däck och på kvällen är det möte på gymmet. Så det är en fullspäckad dag!

Hörs med ett gonatt inlägg!



Powernap innan jobb

Påbörjade den andra boken som ska vara klar till nästa föreläsning... Somnade. Jag sov nog inte mer än 20-25 minuter men OJ vad skönt det var. Dock lite svårt att vakna till nu efteråt, men snart är det dags att hålla i pass så om inte förr lär jag väl vakna till av alla glada motionärer som är där idag!

I övrigt har det slutat regna, ska ta hundarna på en långrunda och därefter blir det nog en lugn kväll för engångs skull. Ingen tid att passa imorgonbitti iaf, kvällen är det utbildning men inte innan dess iaf:)



Nya jeansjackan!

img_5165 (MMS)

Nya jeansjackan!


Dags att börja på bok nr två.. Tur man har...

img_3235 (MMS)

Dags att börja på bok nr två.. Tur man har bra pluggsällskap :)


Lycka

När jeansjackan man beställdep å nätet har kommit och den sitter som ett smäck. Regn dags att försvinna för nu ska det jeansas!

;)

Skola såhär dags är ingen hit...

img_2164 (MMS)

Skola såhär dags är ingen hit...


Svårt att somna idag.. Jobbigt. Får bli so...

Svårt att somna idag.. Jobbigt. Får bli sovförsök nr 2 nu då! Natti!


Fan jag börjar bli nyfiken på vad det är f...

img_2129 (MMS)

Fan jag börjar bli nyfiken på vad det är för spännande drömmar som äntligen ska bli uppfyllda?! Eller snarare vilken av dem ;), låter spännande iaf så hoppas det stämmer!


Pink lägger sig sällan såhär tidig men jag...

img_3621 (MMS)

Pink lägger sig sällan såhär tidig men jag antar att hon också är trött och seg efter en hel dag av regn! Det blev en timmes promenad med hundarna så samvetet är lättat på det planet. Men i övrigt finns det alldeles för mycket just nu som ger mig magont och stress.. En del saker kan jag inte påverka, hur mycket jag än vill och försöker och trots att jag vet det så stressar jag upp mig. Jag är dum ibland. Jag känner för mycket och bryr mig för mycket. Kanske en fin egenskap ibland och jag tror den uppskattas överlag, ja att man bryr sig om andra människor. Jobbigt bara när man själv får Stress och oro. Jag i ett nötskal. Dessutom måste jag försöka lösa ytterligare saker imorgon.. Suck. Dags att sluta stressa upp sig, annars kommer jag inte kunna somna! Sov gott vänner!


Woho äntligen har jag läst ut boken. Jag v...

img_1697 (MMS)

Woho äntligen har jag läst ut boken. Jag vet jag sa att den var så jävla tråkig att jag inte rekommenderade någon att läsa den.. Men den va rätt så bra och lite sorgligt är det att skiljas från Klara. Tilman och resten.. Aka snart dags för nästa bok, undra om jag tycker den är lika hemsk till en början?


Sommarsött

Klänning

Klänning - från H&M

http://www.hm.com/se/s/02Y9MJ

En vadlång klänning i blank kvalitet med lätt struktur. Klänningen har figursytt liv med lätt vadderade kupor och breda axelband. Klockad kjol samt synlig metalldragkedja hela vägen bak. Fodrat liv.

H;amp;Mwww.hm.com

Rätt eller fel?

Misstänker att de flesta av er känner igen den här bilden från Facebook eller andra communitysidor. Jag förstår att budskapet ska vara positivt med tanke på att dagens modeller är smalare än än tandtråd och att det under några omständigheter som helst INTE är hälsosamt att vara en size 0 på konstgjordväg. Alltså att man svälter sig själv eller tar diverse bantningskurer. Kurver är vackert, visst är det så.

MEN då kommer man till nästa krux, eller problem vad man än vill kalla det. Tänk alla de tjejer och killar som faktiskt bara ÄR smala och har hög ämnesomsättning och som inte kan påverka sin vikt. De kan äta hur feta saker som helst och ändå vara smala. Är det inte okej att vara smal då? Ska man vara kurvig för att vara vacker? I vissa fall kan människor som är så smala bli förolämpade när andra påpekar hur smala de är och att de borde äta mer. Många av dem äter, men inte går de upp ett gram för det. Lika väl som en del som är kruviga (grövre) inte kan gå ner kan inte heller en del av de smala personerna gå upp.

Budskapet med bilden ska vara att man är vacker som man är, men indirekt förolämpar man istället de som är smala (även om jag förstår att det är inte tanken) för enligt den här bilden ska man vara kurvig. Istället borde det kanske stå "This is hot but this is hot too".  Man kan inte påverka hur man ser ut och vilka gener man föds med och därför borde man inte heller säga att något är bättre än det andra. Skillnad blir det när man överdriver konsumtionen av mat eller när man drar ner på maten, då blir det en sjukdom och det är en helt annan sak. Men jag tycker man borde tänka på att vi alla är födda med olika förutsättningar och att alla dras till olika drag/utseenden på kvinnor/män och tur är väl det. Att vi gillar olika. Men ibland känns det som om något som ska vara väl menat kan bli så fel, iaf i mina ögon. Vad tycker ni?

Grått och trist...

Inte alls på G idag..jag är trött och allmänt nedstämd och det gråa vädret gör det absolut inte bättre. Man blir trött och tung av det. Inväntar våren än.. Om några dagar anländer min jeansjacka så det hade ju varit härligt att få använda den då kanske..eller?

Positivt är att jag inte har så ont i halsen idag, men det får vara en extra vilodag häremellan så jag inte äventyrar det hela och blir dålig nu när jag inte har tid att bli dålig. För mycket saker på en och samma gång.. Jag i ett nötskal.

Dagens kommer bestå av pluggande idag igen. Om det klarnar till ute så blir det en låååång runda med hundarna, hade varit skönt. De behöver det men de vill inte ens gå ett kvarter när det regnar såhär mycket. Turen i oturen kanske. Aja, vi hörs lite senare!



Trött och föreläsning...

img_4569 (MMS)

Trött och föreläsning...


Usch jag är torr och irriterad i halsen så...

img_6456 (MMS)

Usch jag är torr och irriterad i halsen så jag ska försöka somna i tid så jag får sova några timmar och om jag har tur vakna jag frisk imorgon till skolan! Idag har det varit segt så förutom pluggande har jag bara sett på Bonde söker fru.. Annars nada. Trött i kroppen och trött i huvudet. Dags att sluta stressa snart.. Aja, det får jag göra imorgon :). Sov så gott!


Dagens middag blir tacopaj :)

img_0253 (MMS)

Dagens middag blir tacopaj :)


Pluggmotivation som bortblåst...

Örk, idag är jag seg. Jag har varit trött hela helgen men idag känns det verkligen som söndag.. Tur vi hade en extra söndag den här veckan haha:P. Jag känner inte alls för att plugga utan egentligen vill jag bara ligga framför tv:n i soffan hela dagen och inte göra ett skit.. Men ja, det finns där inte tid för som det ser ut nu. Men tanken är ju härlig om inget annat!

Hoppas alla har en fantastisk annandag påsk och njuter av er extra lediga dag!





Sådär hemma efter ett härligt förlängt pås...

img_2676 (MMS)

Sådär hemma efter ett härligt förlängt påskpass :). Det blev önskemål på ett 45min pass så why not, vi var ett glatt och svettigt gäng som körde idag! Härligt! Nu blir det snart duschen och pluggande!


Oj vilken trött dag det varit idag. Har nä...

img_0499 (MMS)

Oj vilken trött dag det varit idag. Har nästan känt det som om jag varit i ett zombietillstånd. Men lite god mat och pluggande fick mig att piggna till samt en fika i stan med trevligt skånebesök Tiden sprang iväg nu ikväll och klockan är redan ett... Borde sova. Pass imorgon! Fast inte förrän 14.00, så jag ska unna mig en härlig sovmorgon! Natti!


Hello! Idag är jag småseg i skallen. Kan g...

img_3122 (MMS)

Hello! Idag är jag småseg i skallen. Kan gott märkas att jag jobbat hela helgen. Mamma kom på spontanbesök så vi har käkat thai och spanat runt lite. Nu ska det läsas lite mer!


Kröp precis under täcket efter ännu en arb...

img_9007 (MMS)

Kröp precis under täcket efter ännu en arbetskväll :). Hade nästan spel hela kvällen idag så tiden gick fort och det var väldigt trevliga spelare större delen av kvällen, vilket gör kvällen ännu bättre! Nu tar jag med andra ord helg, och ska försöka sussa gott så fort jag läst mitt horoskop :). Sov gott med er!


And off to work..

img_9001 (MMS)

And off to work..


Idag ska jag ha fläta på jobb! Inte haft f...

img_4562 (MMS)

Idag ska jag ha fläta på jobb! Inte haft fläta på säkert 15 år miiiinst!


Trött tjej idag! Ligger i soffan och bara ...

Trött tjej idag! Ligger i soffan och bara är! Ska vila innan det är dags för jobb ikväll! Ikväll kör vi rock n'roll!


Världens bästa bebisar!

img_0989 (MMS)

Världens bästa bebisar!


En förbannelse

Det är inte ofta jag ser mina känslor som en förbannelse men i vissa situationer i livet känns de som att man fått dem som en synd. Jag är en människa som känner mycket, du kanske inte ser det på mig, men jag känner av signaler, andras känslor, mina känslor, situationer..Allt.

Jag står fast vid att det är bättre att känna än att inte göra det. Ofta får jag veta att jag lever, oavsett om det är bra eller dåliga känslor. Men som jag sa så är det ibland som en förbannelse att känna. Speciellt när det inte gäller ens egna känslor.

När människor man älskar mest av allt i hela världen blir sårade/skadade så gör det mig så jävla ont. Jag får ont i hjärtat och jag får ont i magen. Det värsta är att jag inte kan göra någonting åt andras känslor, hur mycket man än försöker förmedla, rätta till eller hur man än anstränger sig så går det inte. Det är inte mina känslor eller mina tankar som surrar runt i huvudet. Det är andras, och oftast tänker man inte likadant och vad man än säger så förblir det bara ord för andra människor. Ibland kanske man har turen att något av vad man säger fastnar.

Ni som följt mig ett tag vet att jag ofta tillförlitar mig på karman. Jag vet att allt ont, alla lögner man sprider/gör straffar sig i slutändan även om en del människor tro sig gå fria så slår karman tillbaka när man minst anar det. Precis i den stund då du trodde att allt var glömt och du hade gått vidare.. Då.. DÅ slår den tillbaka.

Lögnare och smutsiga personer kan hålla sig borta från mig och mina nära och kära. Ni är ingenting värda och om ni är så otroligt missnöjda med ert eget liv att ni måste förstöra för andra så tycker jag verkligen synd om er. Men jag vet också att ni blir straffade. Som jag sa, karman slår tillbaka förr eller senare. Jag är den första att iakta vad som händer.. Var så säker.

Jag har världens bästa föräldrar som jag älskar över allt annat, för ni är bäst! Jag har också världens underbaraste vänner som jag älskar av hela mitt hjärta. Jag har mycket kärlek runt om mig, så låt mina nära också ha det, sköt ert eget eller få igen dubbelt.

Jag är en jävel på kärlek

Ja om inget annat så sjunger ju Orup det iaf ;P haha! En gammal goding i hitlistan!

Idag ska det bakas och ugnen ska användas flitigt! Ska baka chokladkaka och fixa en hyfsat nyttig pizza till mig och vovvarna innan det är dags att jobba på James ikväll! Kom dock just på att jag glömde inhandla kvarg till kakan... Tur jag ska på strandtur med vovvarna så kan jag springa inom lidl efteråt om där nu är öppet.. ;)

Aja, hörs sen!



Jag har ju glömt att visa er mitt fina pås...

img_6124 (MMS)

Jag har ju glömt att visa er mitt fina påskträd! På tok för lat att klippa ner björkris men det här fungerade också :). Fick ett varmt välkomnande hem av djuren nu inatt. Man kan tro jag varit borta i veckor. Dem är för söta! Kvällen har gått bra och rätt så snabbt faktiskt. Hade en supertrevlig tjej med mig och tiden går ju fort när man var roligt. Minns när jag började som croupier för 5,5 år sedan. Såååå nervös man var! Nu kan jag det typ i sömnen, sjukt men ändå kul! Aja, hörs imorgon och sov så gott!


Strax på jobb. Blubb! Haha jag vet inte va...

img_4442 (MMS)

Strax på jobb. Blubb! Haha jag vet inte vart det kom ifrån men men..


Tainted love.. Å nej jag ska inte jobba i ...

img_1623 (MMS)

Tainted love.. Å nej jag ska inte jobba i mjukisbyxor ;)


Tagga till...

Usch vad det är grått och trist idag. Inte ens hundarna ville gå ut idag.. Mat i magen och kaffe i handen så är det dags att tagga till inför jobb!



Vi ogillar regnet idag..

img_3649 (MMS)

Vi ogillar regnet idag..


Långfredag

Då var det ännu en påskdag och största delen av min dag idag har gått till att prata i telefon med underbara människor och städat samt pluggat lite. Läser en urtråkig bok som vi ska vara klara med nästa vecka på Fictionarykursen.  Den heter The stonecarvers och hoppar hit och dit samt är allmänt tråkig och på tok för detaljerad.. Men ja jag ska nog ta mig igenom den, sen hur mycket som stannar där det vet man aldrig!

Det är grått och regnigt i Halmstad idag. Tråkigt som fan eftersom jag dels hade tänkt impregnera alla mina skinnjackor ute på balkongen idag..Det luktar så jävligt annars och dels för jag tänkte ta mig en rejäl joggingtur och en låååång runda med hundarna. Men några timmar kvar tills jag ska jobba, annars får jag väl åka med dem till stranden eller något så de inte blir så leriga.

Ikväll jobbar jag på BM och har elev, alltid lika trevligt att ha någon med sig. Slipper man sitta där i sin ensamhet! Stackars elever jag snackar ihjäl haha! Nejdå.. Så illa är det nog inte..eller?



Jag älskar sånna här dagar när man sover u...

Jag älskar sånna här dagar när man sover ut ordentligt och vaknar av att husdjuren ( alla 3) ligger i sängen och myser. Då mår man bra! En bra start på dagen iaf!


Efter ett kapitel till läst känner jag att...

img_8148 (MMS)

Efter ett kapitel till läst känner jag att det är dags att Nanna. Det har varit en trött dag och mycket, mycket funderande. På gott och ont såklart! Jag tycker om att fundera och jag tycker om att hamna i min egen lilla drömvärld ibland. Den är rätt mysig :). Imorgon ska det bli en joggingtur, gymmet håller stängt! Sen är min veckoträningen klar för denna veckan. Plugg blir det och på kvällen ska det jobbas in lite cash.. Typ jeansjackan jag precis beställde! Sov gott!


Jeansjacka

Jag vill ha min vår/sommargarderob klar nu och det enda som behövdes var en jeansjacka.. Å ja jag kunde inte vänta så det blev den här! Hoppas den passar och sitter som ett smäck!
Lindex Shop Online - Jeansjacka

På tal om paranormalt

Bara för jag såg det där på tv om anden i glaset blev jag sådär paranormaltnyfiken igen... Jag vet att många inte tror på det och det respekterar jag så länge ni åter mig tro på vad jag vill utan att se ner på mig och kalla mig koko. Än så länge har ingen sagt något om mina utsvävningar här på bloggen tidigare men någon gång ska väl vara denförsta, eeeeler?;) Nej jag vet att ni är grymma och bäst mina läsare! Så jag vet att ni skulle hålla det för er själv i så fall:)

Känner inte ni också ibland att det finns så mycket saker man vill ha svar på, typ direkt? Jag gör det ibland och när sådanna frågor kommer upp vill jag ha någon att vända mig till. Någon pålitlig medial människa som förstår en och inte bara är uteefter en massa pengar. Som ni kanske kan ana har jag faktiskt varit hos siare, två olika varav den ena tror jag faktiskt ska ha varit rätt bra. En del av sakerna hon sagt har slagit in men där är mer som står på tur, och ja det har bara gått två år.. Så jag kan inte avgöra. Medan den andra som var väldigt dyr och sades vara så himla bra bara var ute och cyklade totalt. Manshatare och försök till utpumpning av info.. Nej sånt ogillas. Men man måste testa sig fram. En del människor kanske dt där utpumpandet fungerar bättre på, men jag är alltid kritisk. Dessutom har jag väldigt stark intuition i mig själv som sällan sviker mig.. Konstigt men sant. Jag litar hellre på vad min egen magkänsla säger än någon som påstår sig kunna se framtiden.. Även om en del av sakerna inte slagit in än som jag känt på mig.. Mycket har dock. Smått obehagligt ibland.

Ehm ja.. Jag ahde kunnat skriva hur mycket som helst om det här med magkänsla idag och vad jag varit med om och inte. Men då blir det på tok för personligt och en del namn kan komma upp, så jag undviker det idag och lämnar den infon till mina nära och kära som jag litar på.

Någon som för övrigt har tips på bra och sanna mediala människor? Alltid trevligt att stöta på dem, för de är alltid sig själv! Me like!

Ogillar att tonåringar på tv eller i filme...

img_1259 (MMS)

Ogillar att tonåringar på tv eller i filmer leker med anden i glaset. Jävligt farligt att hålla på med och inget som bör förespråkas..


Etsar sig fast

Nu är jag mätt i magen och ska strax sätta mig med boken en timme till och sedan får det vara färdigpluggat för dagen, eller snarare färdigläst! En bok till som ska gås igenom imorgon..suck. Fan vad tråkigt, men så är det. Jag hade två veckor där jag kunde softa.. en för mycket;)

Ibland kommer jag på mig själv att tänka tankar jag tänkt i sååå många år. Ni vet, en del saker/händelser etsar sig fast i skallen. Precis som om de inte vill släppa. De kan försvinna för ett tag, men sedan dyker de upp igen? Frågan blir då om det finns någon särskilld orsak till att de finns kvar där, om det är något som komma ska.. Eller om jag är lite koko och har svårt att släppa vissa saker bara. Jag fattar nada och ibland blir jag så trött på mig själv att jag kan spy på det när tankarna kommer farande igen. Varför kan man inte bara ta ett piller som gör att man släpper saker?

Men som den spirituella och troende människan jag faktiskt är så tror jag att det mesta har en orsak till varför det inträffar. Kanske någon gång får jag svar på frågan jag har i knoppen, kanske försvinner tankarna bara av sig själv när det är dags. I hope so. Jag vill iaf ha en förklaring till att det ständigt poppar upp gång efter gång. Men det är ju mitt år nu och det är MIN tur att få livet att rulla på i rätt riktning (vilket det gör änsålänge). Kanske får jag svar redan i år! Å nej alla kära vänner/familjemedlemmar som läser bloggen, jag kommer itne berätta vad det är ;) Även jag får ha lite hemlisar ibland! Om det visar sig kommer jag kanske berätta för er en dag.



Maten står i ugnen :)

img_6317 (MMS)

Maten står i ugnen :)


Dags för promenad i solen!

img_5749 (MMS)

Dags för promenad i solen!


Skärtorsdag

Då var det officiellt påsk idag då, skärtorsdag. Det märktes gott på gymmet att det var ledighet för där var betydligt mer folk än vad där brukar vara. Men det är härligt, speciellt nu när vi har ny ägare.. Tror detta blir bra!

Snart blir det duschen, sen ska jag sätta mig ner och läsa lite innan jag ska ta med hundarna på en lååångrunda innan det är dags att läsa lite till och laga middag. Sen ska här städas undan lite inför jobbhelgen som kommer, jag blev nämligen ledig idag woho! Eller ja jag var reserv men då får man vara beredd på att jobba :). Men idag slapp jag och det var rätt skönt, finns en del som ska fixas.

Avslutningsvis vill jag säga att jag har världens finaste mamma <3, vad andra än tycker och tänker så är hon bäst. Hon är den enda som alltid stått upp och funnits vid min sida, vad det än gällt, och jag vet att hon kommer fortsätta göra det livet ut. För hon är en FANTASTISK mamma. Vi har måna likheter och många olikheter, vi har bra dagar och vi har dåliga dagar men det kärleken finns där alltid. Jag älskar dig mamma!



Såhär underbart väder var det när jag och ...

img_6550 (MMS)

Såhär underbart väder var det när jag och vovvarna var på stranden innan idag. Nu är jag helt slut och egentligen skulle jag ha sovit för länge sedan... Men men. Ska försöka läsa lite och sådär, och imorgon ska jag sova ut! Saker och ting händer omkring mig och livet känns bra nu. Tack alla underbara nya bekantskaper jag fått och tack alla guldkorn som finns kvar i mitt liv <3. Natti!


Back to the 50s?

Jag gillar H&M:s nya kläder som är 50-tals inspirerade. Dock är det liiiite för mycket säck och liite för långt för min smak. Men i övrigt är det coolt!
Kjol

Kjol - från H&M

http://www.hm.com/se/s/02Y9MT

En knälång plisserad kjol med dold dragkedja i sidan.

H;amp;Mwww.hm.com

Lång dag

Idag har jag hunnit med en hel del! Skola, promenad varav jag gick vilse.. Så ja det blev en halvtimme extra där, hålla pass och haft möte med Actic som tagit över Flygstadens gym som jag jobbar på. Så ja, nu ska det pluggas lite engelska och så också är tanken sen får jag väl nanna kudden. Jag är verkligen trött!



Onsdag

Sådär då har man varit på veckans föreläsning och ja jag är trött.. Men vad gör man inte? Tycker ändå det är för tidigt med 09.00.. Skönt att vår föreläsare är lika trött på morgonen som vi!

Har precis käkat lite mackor och satt på en kannakaffe. Får se om det blir någon chokladboll eller om den får vänta till kvällen. Sen får det bli långtur med hundarna och plugga innan jag ska iväg och hålla pass vid 17. Så ja, vi hörs senare!



SMS-inlägg

img_4615 (MMS)


Jaha och jag som skulle lagt mig för en oc...

img_1551 (MMS)

Jaha och jag som skulle lagt mig för en och en halv timme sedan eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Kommer troligtvis vara lika borta imorgon som jag var förra onsdagen på föreläsningen.. Tycker det är på tok för tidigt att ha föreläsning 09.00. Men men. Ska försöka somna snabbt, hur det nu ska gå till. Natti <3


Skallebank

Fick sådär ont i knoppen nu igen. Har för mycket tankar som surrar runt och troligtvis för mycket fritid för tillfället eftersom jag börjat fundera på saker som jag inte kan påverka..hmpf..

Tandläkarebsök om fem månader.. Lång väntetid här i Halmstad visst?! Men vill man ah den bäste så får man väl vänta antar jag.

Imorgon är det skola 9-12, pass 17 och möte 19. Fullt ös med andra ord, men det är lika bra :P när man ändå är igång.

Jao, nej annars inget vettigt att säga för stunden! Hörs senare!

Maaaud

img_5816 (MMS)

Maaaud


The sun is shining!

Himlen är blå och solen skiner, vilken fantastisk start på denna tisdagen! Sovit som en prinsessa har jag också gjort. Strax blir det att klä sig anständigt och bege sig mot stranden med mina fina vovvar, därefter blir det lite träning I think=).

Ska dessutom ta tag i livet som jag sa igår.. avskyr att ringa samtal bara så vi får se om det blir idag eller imorgon. Mesig som man är. Fast jag vet att det inte är något farligt, så ogillar jag det så mycket att jag gärna skjuter upp det.. Jodå så atte...

I övrigt ska jag försöka få tag i björkris, har inte hittat något bra träd att tjuva från än, men det blir mission nr 2 idag:)

Ha en fantastisk tisdag!



Morning!

img_0279 (MMS)

Morning!


Stannade uppe lite längre än vanligt idag....

img_4866 (MMS)

Stannade uppe lite längre än vanligt idag.. Tänker mycket just nu och jag drömmer mig ofta bort i en fantastisk värld. Men verkligheten kommer alltid ifatt en, men skönt att vara i sin egen värld ibland :). Imorgon ska jag träna och försöka ta tag i livet.. Hörs då och hoppas ni sover gott!


Ni har väl inte missat...

Nu var det några dagar sedan jag påminde er om att gå in och rösta på mig inför Miss World Sweden. Klicka på bilden nedan för att komma till sidan. Tryck på gilla :)



Unz unz unz...

Jag har fastnat totalt för den här låten...

Snark...

Idag är det kallt och inte alls behagligt ute.. Dessutom har jag ett extremt sockersug och har varit nära att åka och handla massor av saltlakritsgodis. Men som tur är harj ag hejdat mig, istället tog jag lite vaniljyoughurt och hallon. Inte alls samma sak, men det känns lite bättre för stunden!

Tänkte höra om någon av er kära läsare har en aning om vart man köper snygga caprijeans? Gärna åt det ljusare hållet. Har hittat ett par men är inte säker på att det är just sådanna jag vill ha. Tips?

Idag saknar jag mina skåningar massor! Saknar soffhäng..:(



En STOR iskaffe :)

img_2166 (MMS)

En STOR iskaffe :)


Efter regn kommer solsken

Jag är faktiskt på lite bättre humör även om jag fick reda på av vår lille Zeus ska opereras igen.. Hoppas i gudarna nu att det blir ordentligt och att det blir där!

Efter en löprunda och en dusch såg jag att några i klassen hade sett resultatet på tentan vi skrev för två veckor sedan. Nervöst loggade jag in och fick till min stora lycka se att jag blev godkän! Woho! Snacka om att det är fantastiskt skönt att slippa den tjocka, tjocka boken med all historia! Jag kan minsann om jag vill! Så ja jag är på bättre humör iaf!

Hoppas ni alla har en fantastisk måndag :)



En tung start

Måndag igen, passet gick bra och alla glada motionärer var på plats igen! Fick ett tråkigt besked idag, men inget jag kan dela med mig av än. Förhoppningsvis blir det bra tillslut iaf, jag kör på i samma takt.

I övrigt så är Zeus inlämnad för en eventuell operation igen. Han kan inte stödja på benet och såren har blivit infekterade. Lille stackars plutten. Det hade klart varit det bästa om han slapp opereras en gång till, så jag håller tummarna för det. Vårt lilla energiknippe vill vi ha kvar och vi vill ha honom frisk! Hoppas, hoppas, hoppas nu allt går bra!

Så idag är det ingen superbra måndag. Hoppas på att den vänder snart och blir bra!

Trött som jag är idag ligger jag redan i s...

img_9888 (MMS)

Trött som jag är idag ligger jag redan i sängen! Imorgon är det pass som gäller och lite mer träning på det. Sov så gott!


Sockerchocken är över

Nu har jag ätit godis och jag har druckot vanlig pepsi (med socker) och nu är det slut och jag mår illa bara jag tänker på mer socker.. ÖRK! Nu får det vara bra med sånt för ett tag. Den här veckan har varit vilovecka för mig. Jag har tränat mina två pass jag hållt och that's it. Kroppen var så trött förra veckan och magen måddei nte bra, så denna veckan har jag inte gjort många knop förutom det absolut mest nödvändiga. Men nu är vilan slut och imorgon är det dags igen!

Jag tror det är viktigt att ta det lugnt ibland. Man ska ju alltid lyssna på kroppen och jag har en dålig ovana vid att låta bli, vilket resulterar i stress mage och mindre trevliga bieffekter av det.

Meeen några timmar kvar av slöveckan, vilket innebär soffhäng nu! Hörs sen!

Att vara lycklig

Jag fick just en såndär varm känsla som gick genom hela kroppen nu igen! Jag har sagt det så många gånger förut under kort tid, men den där känslan kommer oftare och oftare. Vilket är underbart!

Jag kommer ofta på hur otroligt bra jag har det och hur lycklig jag faktiskt är för stunden. Givetvis har även jag dåliga dagar, men det är så underbart när de bra dagarna bara tar över totalt, då orkar man stå ut med en och annan dålig dag.

Jag har välrdens mest underbara vänner som jag tycker om mer och mer för varje dag! Fan vad ni är bra och tack för ni alltid finns där för mig och förgyller varje dag jag har. Det är inte alla som har den turen att ha så äkta vänner som jag har. Ni är guldvärda♥.

Förutom mina fina vänner har jag världens bästa föräldrar som jag älskar mest av allt! Tack för att ni alltid finns där för mig och att ni har gjort mig till den människan jag är idag. Jag är stolt över er och jag älskar er oändligt mycket ♥.

Inte nog med att jag har mina nära och kära som är fantastiska. Lyckan är att ha hamnat på två underbara arbetsplatser med underbara människor, på BÅDA ställena. Hur kan man ha en sådan tur? Människor som verkligen hjälps åt och stöttar varandra. Chefer som verkligen bryr sig och vill ens bästa. Fan vad ni är bra!

Livet är faktiskt rätt så bra just nu. Det mesta lättar nu och jag ser massor av ljus framför mig, det går bra nu. Äntligen lever jag i min dröm! Tack för ni finns med i den.

Kärlek till er alla som ljusar upp och finns i mitt liv ♥.





Idag fick jag ett påskägg på personalmötet...

img_1518 (MMS)

Idag fick jag ett påskägg på personalmötet! Woho!


Trotsar blåsten och kör på vårkläder iaf ;)

img_4294 (MMS)

Trotsar blåsten och kör på vårkläder iaf ;)


Man måste bara älska...

Haha jag dör varje gång jag hör-"Hej på er alla sötnosar--aaa jag har bytt jeans" ! Ja..fortfarande gör jag det;P



Alltid lika härligt att lägga sig i en ren...

img_8355 (MMS)

Alltid lika härligt att lägga sig i en renbäddad säng! Dessutom är det avdammat och fräscht härinne. Me like! Kvällen har varit bra, hade elev med mig på jobb idag som var superduktig :). Fick kärt besök av en stammis och slutade kvart över två, ruskigt skönt. Har en känsla av att jag kommer sova gott inatt! Jag har tänkt massor idag och kommit fram till mycket idag. En del saker kan jag inte riktigt släppa för jag har en känsla av en fortsättning och idag kom jag på mig själv i en mysig känsla... Ibland är man konstig och ibland är livet lite märkligt. En del saker gör sig påminda medan nya saker börjar träda in. Jag lovar att berätta för er när allt är tydligt. Sovgott med er // fröken filosofflumm