Empat och HSP

(null)

God kväll,

Hoppas att ni alla har en härlig dag! Min dag har faktiskt varit helt okej överlag det är nu framåt kvällen som humöret svängde något. 

Ibland blir jag så arg på mig själv för att jag låter andra människor påverka mitt goda humör, men det är också ett av problemen man stöter på när man är född empat och med HSP ( hyper sensitive personality ). 

Oftast är jag väldigt tacksam för min gåva (jag ser detta som en fantastisk tillgång) eftersom jag kan läsa av både personer och situationer väldigt enkelt. Jag genomskådar snabbt och enkelt dolda gärningar och även om du inte tror det så vet jag mycket mer om dig än vad du själv berättat. 

Trots att jag är medveten om allt detta och trots att jag i 9 fall av 10 faktiskt vet om det år mins egna känslor jag känner eller någons annans.. så kan det vara jobbigt ibland.

Det värsta är när människor ska "göra mig en tjänst" och säga att jag överreagerar eller försöka ge mig råd jag inte bett om. Jag vet själv bäst hur jag hanterar detta och den situation som jag befinner mig i.

Nåja. Nu blev det lite bittert. Sorry. Men ibland är det skönt att få ur sig saker, det mesta känns då lite lättare. 

Önskar er alla en fantastisk kväll! 

Årets första fredag 🙌🏼✨

(null)
Då var årets första fredag här 💪🏼✨! Härligt! Dessutom har jag haft en mjukstart på jobbet denna vecka med något färre dagar och något lugnare tempo.

Hur spenderar ni er fredag? Själv har jag jobbar lite online, uppdaterat i mina grupper, rastat Lady och ätit 🙌🏼! Jag är ganska trött nu om jag ska vara ärlig men innan det blir sängen ska jag fila på lite jobb till och sedan läsa lite i min mya bok;
(null)
Har ännu bara läst några enstaka sidor som berättar om bakgrunden och de fem olika feng sui grenarna. Spännande! Sedan ska jag låta energin flöda fritt här hemma 😃.

Önskar er en fortsatt trevlig helg! Hörs imorgon 💕

Pass 1 av 200

(null)
Jag hoppas att ni har haft en bra torsdag! För er som jobbar precis som jag, så är det bara en arbetsdag innan det är dags för helg 🎉! Wohoo!

Idag har jag varit lite piggare än igår, som tur är. Dessutom sov jag som en riktig stock 😂. Det var dock välbehövligt! 

Förutom att vara på jobb så har jag även tagit årets första långpromenad och tro det eller ej men än så länge så känns foten bra. Får hoppas att den känns lika bra imorgon också 😃. 

Jag har även kört mitt första yogapass för i år. Som ännu ett mål (ej nyårslöfte) så ska jag köra 200 träningspass! Idag har jag avklarat pass 1 av 200. 

Snart är det dags att skriva ner lite mål, meditera och sedan sova. Ser fram emot en natts härlig sömn!

Hörs imorgon ❤️

Första arbetsdagen 2019

(null)

Efter att ha varit ledig i snart två veckor var det dags att komma tillbaka till verkligheten idag. I ärlighetens namn så har jag nog inte sovit många timmar.. får hoppas att sömnen går att ta igen inatt istället 🙏🏼✨!

Förutom att jobba så har jag ägnat mig som så roliga saker som att tvätta, handla och laga mat. Sen kändes det som att natten kom, pang boom! 

Imorgon är en ny dag och jag har bestämt mig för att gå en längre promenad med min lilla Lady imorgon ❤️. Det har varit svårt de senaste 3 veckorna eftersom jag överbelastat någon muskel eller sena i båda fötterna.. en tid var set väldigt klent och gnälligt härhemma 😂. Nu känns det i varje fall bättre så nu kör vi pass 1/200 innan årets slut 💪🏼✨.

Nu ska jag skriva ner ett förtydligat mål i min bok. Sov gott!!

1 januari 2019

(null)

Första dagen på 2019 har verkligen känts helt magisk 😍! Jag kan inte sätta fingret på vad det är men jag känner i hela kroppen att detta året kommer bli riktigt bra ❤️!

Vi firade nyår tillsammans med min pappa igår. Det blev en trerätters där förrätten var stekt toast med pesto, gräddfil och ost. Huvudrätten var bakad potatis tillsammans med ett gott gäng tillbehör 😍! Desserten blev en key lime pie!

Dagen har varit väldigt, väldigt lugn. Vilat, mediterat, läst och skrivit ner mina mål för 2019 i ett vackert anteckningsblock:
(null)

Det är superviktigt att sätta upp mål för sina drömmar, annars är det så himla lätt att de hamnar i skymundan. Därför har jag bestämt mig för att skriva allt gällande mina mål i den här boken 💪🏼✨!

Nu ska jag snart ha möte med världens bästa team, därefter blir det dags att fixa ihop lite matlåda till jobbet imorgon. Ha en superkväll 😘