Onsdag

God eftermiddag!
 
Då var man hemma efter några få timmar i skolan. Nu har vi fått lite mer koll på hur vår uppsats ska skriva, sen ska man bara lyckas rätta sig efter det också ;)!
 
Om en liten stund ska jag ta med mig hundarna ut på den dagliga långpromenaden och sedan är det dags att handla och införskaffa nödvändigheter till kylskåpet. När jag kommer tillbaka ska det skrivas lite personliga brev och sedan tänkte jag passa på att ta mig en ordentlig löprunda. Det gick ganska så bra i förrgår så vi får väl hoppas att det går bra idag också!
 
Önskar er alla en fortsatt härlig dag, det ska jag ha!
 
 

Måndag

God eftermiddag!
 
Då var det måndag igen och jag är lika trött som ett ålderdomshem igen. Antar att det hör till när det är måndag.. Hoppas att er måndag är en aning piggare! 
 
Som vanlig var det skola imorse. Idag handlade det om att leta vetenskapliga artiklar till vår c-uppsats, inte den enklaste uppgiften direkt. De artiklar vi hittade som verkade otroligt intressanta och var passande till vår uppsats fanns såklart inte i databasen.. Men i nuläget är det helt okej eftersom vi "bara" behöver tre stycken inför hemtentan som släpps på onsdag. Däremot så spelar det lite större roll efter den eftersom vi ska ha 20 vetenskapliga artiklar att använda i vår analys till c-uppsatsen. För att undvika mer stress så får vi helt enkelt ta det när det kommer. Dock ska jag läsa igenom alla de vi hittade idag.. Mycket att läsa med andra ord. 
 
Om en liten stund ska jag bege mig på promenad med de små vovvarna. De sitter just nu och tittar på mig och vet att snart är det dags för dagens långrunda. Kan vara skönt såhär på eftermiddagen att få lite luft och rensa huvudet. Fick en del att tänka på igår så det kan verkligen behövs mellan allt privat och skoltänk. 
 
Önskar er en fortsatt trevlig måndag så hörs vi imorgon igen!
 
 

Söndag

Då var det söndag igen. Den här veckan har varit väldigt intensiv och både kropp och knopp är helt slut. 
 
I fredags var mamma på besök och kvällen spenderades framför tv:n med en film tillsammans med sambon och en go vän. Det blev en tidig kväll eftersom det var min tur att öppna gymmet på lördagmorgon. 
 
Arbetsdagen igår gick ganska fort och det var rätt skönt att vara tillbaka! jag var lite nervös för jag vet hur otroligt mycket grejer som kan hända på ett gym på tre veckor. Men det kändes som om jag kunde hantera allt! Dessutom så var det ganska så lugnt där igår. 
 
Under gårdagen firade vi att fina Bella fyllde 25 och alla utom jag och sambon kom dit utklädda.. Alla var så fina, det var Disneytema. Man kände sig nästan lite utstött men den här gången fanns det inte tid för att fixa utstyrsel så vi får göra det bättre och dubbelt upp nästa gång istället! Tyvärr var vi så otroligt trötta så vi stannade bara några få timmar, men det var kul att fira Bella och träffa alla godingar som var där! 
 
Idag var enda dagen på hela veckan som jag hade kunnat sova hur länge jag ville. Kan ni gissa när jag vaknade? Nej, hur ska ni kunna göra det? Jag vaknade halvåtta klarvaken. BAM! Vad ska man göra? Så jag steg upp och gjorde knasiga amerikanska pannkakor som blev mer lika vanliga pannkakor, och sedan började jag tvätta. Det absolut mest kreativa jag lyckats med idag är att gå igenom vår sammanfattning av ett kapitel som ska in imorgon och bett alla andra i gruppen läsa. Om vi är hemma i tid efter middag hos sambons föräldrar så ska jag renskriva det och skicka iväg det till resten av klassen så det är ur världen tills imorgon. 
 
Hoppas ni alla haft en underbar helg så ska jag ta tvätten nu!
 
Over and out!
 
 

Torsdag

Då har jag fått min dagliga dos av paradise hotel för dagen. Imorse fick jag sett det svenska och innan jag tog hundarna på deras eftermiddagsrunda så fick jag sett det danska. Om jag måste välja vilket av dem jag tycker om bäst så är det nog danskarnas. Även om folk ligger runt lite där också så är det inte alls som det svenska Paradise hotel. Jag antar att det säkert är därför man kollar, man skäms ofta på deltagarnas bekostnad men ändå sitter man och väntar med spänning på nästa avsnitt. Tokigt!
 
Har precis kopplat upp min surfplatta på vårt wifi hemma så när jag skrivit klart detta inlägg är det dags att plugga lite. Segt när det är så fint väder men skolan går ju alltid först, nästan alltid först i alla fall.. 
 
På tal om skola så hade vi ett möte med vår nya handledare idag och det kändes faktiskt riktigt bra. Vi ska bara gränsa av oss lite till men sedan tror jag det bara är att tuta och köra. C-uppsatsen känns mycket bättre än vad vårt B-projekt gjorde och att vi fått vår önskade handledare gör nog att det kommer rulla på ännu bättre den här gången. 
 
I övrigt så har jag inte så mycket mer att tillägga idag. Jag är otroligt trött ännu och lite av känslorna sedan igår sitter kvar. Dock kan jag skatta mig lycklig av de otroligt fina vänner som skickade några fina ord till mig igår när jag behövde det som mest. Tack alla ni <3!
 
Önskar er en trevlig dag så hörs vi kanske imorgon!
 
 

Jag vet att man inte får lov att gnälla...

Men idag tänker jag göra det i alla fall, alla andra gör det ju så varför skulle inte jag få lov?
 
Det har varit en relativt intensiv sommar som började med flytt och sedan har det rullat på med jobb och en semester som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. I år tog jag två veckors semester och förväntade mig att det skulle vara tillräckligt efter en vårtermin med ett besvärligt b-projekt och jobb. Nu med facit i hand borde jag kanske ha räknat ut att jag behövt minst fyra veckors semester.. Men man är alltid efterklok och hur det än är så "money talks" 
 
Sommaren gick så fort att jag knappt hann med. Vädret var underbart och för första gången på många år så har jag badat i havet flera gånger. Men hur kunde den gå så fort? Nu är jag tillbaka i skolan och denna gången är det för sista året, sen är jag färdigutbildad och antagligen vad man kallar för "vuxen"... Det är skönt på ett sätt att skolan snart är slut men samtidigt är det otroligt läskigt att veta att efter vårterminen så förväntas jag ha skaffat mig ett jobb och att cashen ska rulla in som aldrig förr (så att man kan börja betala av studielånet man haft under dessa år). 
 
Inte nog med att jag oroar mig för att skolan snart är slut under tiden känns det som om vi har tusen små upgifter som ska göras parallellt med varandra även om vi endast har EN kurs schemalagd på vårt schema. Vi ska också söka eventuella kurser till våren samt söka praktikplats allt detta görs självklart inom samma period. 
 
Ja och sen kommer privatlivet också in i allt det här. Som person så känner jag av stämningar lätt och ofta vet jag redan innan någon behöver öppna munnen ifall de är på bra/dåligt humör. Samtidigt så bryr jag mig otroligt mycket om människor som jag älskar och har omkring mig. Om de mår dåligt så arbetar min hjärna dag som natt för att finna lösningar på deras problem eller bara söka efter saker som får dessa människor att må bra.  
 
Jag är glad att jag bryr mig så mycket om människor som jag älskar och jag är också otroligt glad för att jag kan känna av hur människor mår utan att de behöver säga något. Men ibland, som just nu, när allt händer samtidigt så blir allt lite mycket, även för mig. Finns det någon som skulle försökra muntra upp mig?
 
Min tanke med detta inlägg är att försöka få klumpen i magen att släppa och med handen på hjärtat, så vet jag att allting ordnar sig. Även om det ibland kan lösa sig på de mest märkliga sätt så ordnar det sig alltid. Jag söker inte medömkan eller någon form av uppmärksamhet, jag ville bara frigöra mina känslor för en liten stund. 
 
//En bitter och gnällig jävel