Opa opa

Idag vann jag hela 10 kr på Keno! Ett steg i rätt riktning eller?;P 
 
Egentligen hade jag absolut ingenting att säga. Tomt i knoppen idag. SMått inspirationslös till bra inlägg för studen för där är så mycket annat som cirkulerar runt i min knopp :P. Så kan det vara ibland.. Sen saknar jag mobilbloggandet. Borde skriva till blogg.se för nu har det gått två veckor.. Abstinens!

Lördag

Idag blev det en slappelördag! Solen i fyra timmar, öva pass och en enochenhalvtimmes promenad med hundarna. Just idag ahde det varit fantastiskt härligt att vara ledig! Men nej det är jag inte och förhoppningsvis vaknar jag snart till liv. Lite matkoma kan jag tro :P 
 
Imorgon ska jag nog baka lite mer bröd, ska testa något annat än linser i. Förra gången när jag bakade tog jag några deciliter röda linser i och tog lite mindre vetemjöl för att brödet skulle bli mer matigt och mättande. Ni kan tro att det blev det och man håller sig länge på det! Meeeen sen är jag ju som jag är så jag måste prova något annat till nästa gång ;)!
 
Nu ska jag surfa runt och nörda mig lite på nätet som vanligt!
 

Vacker när du sover

 
Nattset

Nattset - från H&M

http://www.hm.com/se/s/03BKKL

Ett set med linne och trosa i mjuk mesh med prickar. Linnet har smala, reglerbara axelband samt fodrade kupor och resår under bysten. Trosan har volangkanter samt fodrad gren.

H;amp;Mwww.hm.com

The sun is shining and the weather is sweet

 Jag fick fyra timmars sol på balkongen och jag är helnöjd! Temperaturen idag är helt okej så jag ska inte klaga så mycket! Jag är bara allmänt seg i batteriet idag.. Ska försöka mig på en joggingtur faktiskt lite senare och ja sen ska ju som sgat corepasset köras igenom igen, utan axel/ryggövningar. Ja jag är tjatkärring nr 1 ibland men så är det vissa dagar/veckor ;)! 
 
"When you think of someone special and get that silly smile on your face"
 

I övrigt så ska jag ta mina fina vovvsingar på en härlig promenad, tvätta undan och vila upp mig inför kvällens jobb! Hoppasp å en lugn kväll så axeln inte blir överbelastad redan..Jag försöker ju vara försiktig! Håll tummarna för att det fungerar iaf! 
 
Btw så åker jag till skåneland på torsdagkväll! Ska bli hemskt mysigt, ska försöka dra med mig mamma in till stan en av dagarna för att inhandla lite billiga rakblad till venus på marknaderna och eventuellt kolla Malmös reor, ibland har de helt sjuka fynd där! Så det blir mission till nästa helg! 
 

Girls look over here!

Dagens tips för unga tjejer (eller äldre också såklart) som vill ha gratis tamponger! 
 
Själv avskyr jag att inhandla mensskydd.. Det är tråkigt och dessutom är det inte vidare billigt heller, ni killar slipper ju den extra utgiften och det kan ni vara extremt tacksamma för! Men hur som helst så satt jag och googlade runt på internet igår och såg att man faktiskt kan få gratis tamponger varje månad! Det enda är att man ska svara på frågor till deras sponsorer och eventuellt är där någon form av reklam på tampongasken, det kan man väl överleva? 
 
Jag anmälde mig dit igår själv och har inte hunnit få mitt första paket än, det skulle visst komma inom 3-5 veckor. Så jag kan ju inte svara på hur många frågor det är och dylikt men tänkte det ändå kunde vara värt det? Klicka HÄR för att komma till sidan! 
 

Flitig

Idag tänker jag berömma mig själv efter en dag av städande i hela lägenheten, renbytning av sängkläder och övning av corepass! De övningar jag inte kunde göra idag pga av axeln studerade jag noga och jag kan hälften av låtarna i huvudet så det ska säkert gå hur bra som helst på torsdag! Bara axeln blir stabil så.. 
 
Dagen har verkligen gått fort och det har hunnit regna, solen har varit framme och visat sig mellan molnen lite smått och nu är det kvavt som i en bastu.. Alltid ska man gnälla :P. Aja vi fick lite sol igår och jag fick färg på magen så jag ska väl inte gnälla för mycket! Men just nu är jag inne i en gnäll period så lite gnällande måste det komma från mig :P.

Fredag

Det där gråa trista vädret är tillbaka igen..suck! Tur jag var hyfsat begåvad i förmiddags och tog hundarna på sin långtur då för nu lär de inte vilja gå många meter i det här regnvädret.. 
 
Snart är det dags att ta tag i städningen och byte av sängkläder. Armen/axeln har inte riktigt fungerat om någon nu skulle ha missat gnället som pågått en vecka ungefär :P. Så nu är det dags, till och med dammsuga hade jag tänkt mig. Därefter får det bli en coregenomkörare så gott det går, axeln får vila till måndag tänkte jag mig.. 
 
I övrigt är det som sgat jobb ikväll. Börjar ganska tidigt idag och är hemma en timme tidigare än vanligt, skönt! Så ja det blir en händelserik dag! Hörs efter städandet!
 

Hey där!

Då var klockan över tolv och jag funderar faktiskt på att lägga mig i tid idag. Trött som jag vet inte vad! 
 
Imorgon är det dags för kroppen och knoppen att jobba igen. Ska försöka öva på mitt corepass fast utan axelövningar..får lösa det där på något sätt känner att jag inte vill förvärra inflammationen. 
 
Imorgon ska jag också jobba på ett av mina favvoställen här i Halmstad vilket jag ser fram emot! Känns som om jag nästan glömt hur man jobbar för det var så länge sedan sist haha :P. 
 
Aja, sov så gott med er så hörs vi imorgon!
 
Såhär såg min grekiskapaj ut btw!
 

Grekisafton

Typ iaf, spenat&fetaostpajen står i ugnen medan tzatsikin står och gottar till sig i kylen. Sen att här är mat till fem pers det gör väl la inget? Slipper jag laga mat på ett par dagar ;)! 
 
"Saknar fortfarande Mallis...
 
Blev lite stressad för olika saker och ting idag. Det är den dumma axeln/förkylningens fel. Jag tänkerp å tok för mycket när jag inte får träna plus att jag blir sjukt rastlös på något märkligt sätt. Men det är jag i ett nötskal (min pajdeg innehåller nötter idag så jag känner mig extra nötig med allt idag(inte dum,eller?)). 
 
"Köpte btw ett Marabou jordgubb idag för att testa..det var okej"
 
Jaja, inget vettigt nu heller så vi pratas vid efter maten! Ha en trevlig middag!

När det rör sig på ett håll börjar nästa...

Jag trotsade förkylningen idag och har alltså gottat mig på balkongen i fyra timmar rakt i solen.. Skönt var det och jag frös minsann inte! Kännerm ig faktiskt hyfsad idag, men det blir vilande idag också bortsett från långpromenad med vovvarna lite senare och ja lite inhandling.. Maten börjar sakta men säkert sina härhemma! 
 
Missade ett extra indoorpass idag pga av inflammationen i axeln.. Tror det är bäst jag är vettig för en gångs skull.. Jag lär mig sakta men säkert!
 
Visst är väl livet lite märkligt ibland? När saker och ting börjar gå i rätt riktning från ett håll, ja det man siktat in sig på den senaste tiden.. Plötsligt börjar det röra sig från ett annat håll som man trodde var igenseglat för länge sedan? Livets små mysterium. Inte lätt alltid men så är det i alla fall! 
 
"Det går bra nu!"
 

Hörs senare!
 

I was waiting for you to notice me

Jaha då var det ännu en dag där jag lägger mig sent. Jag ahr vänt på dygnet.. Men ja det gör väl inte sådär supermycket eftersom sommaren försvann veckan efter jag kom hem från Mallis. Saknar Mallis som fan.. suck! 
 
Ska göra ett tappert försök att sova nu och bli av med förkylningsfanen. Alltid ska det vara något och alltid ska jag ha något att gnälla för. Men så är livet. För att tala om lite positiva saker så känns saker och ting rätt så bra i övrigt. En del fin justeringar behöver göras lite här och var men sen är livet nog rätt så bra ändå! Inväntar dock min lottovinst eller ja den här veckan kör jag på Keno så min Kenovinst är också mer än välkommen!
 
Tack på förhand!
 
Hoppas ni alla sover gott! Jag ska försöka! Natti!
 

Världens sötaste plånbok!


Jordgubbar

 
Visst ser det väl gott ut? Kan meddela er att det var fantastiskt gott och enkelt! Man kan ju passa på nu när jordgubbarna är billiga ( de få som finns kvar). Här har jag bara delat jordgubbarna i lagom bitar, pressat en klyfta lime över och hackat två rutor 72% mörk choklad och toppat med lite vanlig vaniljyoughurt! Ruskjigt gott och hyfsat nyttigt! Dagens sommartips! 

She's prettier than I'll ever be

got yourself a beautyqueen.
 

Fortfarande hooked på Neon Hitch låt Fuck you betta eller som den snälla och förhoppningsvis kommande functional toning låten Love u betta ;).
 
Det var trevligt med lite skånesällskap från igår eftermiddag till idag eftermiddag! En lite smått krasslig Alice som just nu är hög på ingefära, echinagard, grönt te och halstabletter! Har ingen tid alls för sjukdom eftersom axeln äntligen börjar bli bättre!  Japp gnälleröven Alice är tillbaka, hope u missed me!
 
BTW så var gårdagen väldigt bra. Hoppas det håller i sig så ;)!
 

VILL HA!


Fröken argbigga.nu

Idag är jag bara sååååå sjukligt ilsken! Tur man får besök idag så man kan bli på bra humör! Trött är jag också eftersom jag sov som en kratta och ja... Allmänt gnällig är jag! 
 
Svenssonliv är ingenting för mig. Jag blir sjukt deprimerad. Det där med att ta en hel säsong på Mallis kanske inte hade varit helt fel ändå.. Men sen har vi ju det att jag inte kan vara utan mina fina husdjur så länge.. Men 7 dagar var helt klart för kort tid! Nästa gång blir det nog en tio dagar om inte längre. Jag är så trött på Sverige just nu att jag kan kräka och absolut NADA kul händer heller... Hallå?! Livets supriser vart är ni? Jag väntar gladeligen på er! 
 
Ja jag ska inte gnälla så mycket jag har haft en mycket händelserik höst/vinter..Men det kan väl fortsätta lite till? Snälla? 
 
Aja, ni slipper mitt gnällande (förhoppningsvis) ett tag nu! Hörs imorgon om inte förr!
 
 
 
 
 

Se upp för ELEFANT!

Åh jag HATAR den här tiden på månaden ibland.. Jag är öm och svullen i HELA kroppen. Jävla mög!

När man minst anar det...

Så händer något som gör en sådär extra glad. 
 

Happ då var det kvällen och jag är trött som vanligt. Förvisso har jag varit det i princip hela dagen och det har regnat  heeeeela tiden. Suck. 
 
Imorgon kommer Ola på besök, min barndomsvän sedan ja.. Jag tror vi var typ 12 när vi lärde känna varandra så vi har ju faktiskt känt varandra halva livet! Inte illa, och fan vad tiden har gått fort! 
 
Hursomhelst så är det första gången han hälsar på mig i Halmstad så det ska bli ett trevligt avbrott :). Vad vi ska hitta på vettetusan men man kan alltid komma på något. Just nu håller jag bara tummarna för att det inte ska regna mer.. Det räcker liksom nu!
 
Men men.. antar detta får bli sista inlägget för idag. Ogillar fortfarande att man inte kan blogga från mobilen men även det "händer" väl bara sådär också I guess! Tills dess får ni sova så gott! 
 

Söt kofta

 

London till jul!

Har suttit och kollat upp priser på flyg och hotell i London till jul med Cassie! Vi ska bara få grönt ljus och sedan är det bara att boka och betala och sen har vi något att se fram emot! Jag älskar ju London om någon nu skulle ha missat det och att se deras julskyltning förra julen var heeeelt fantastiskt! Jag blir mer och mer förälskad varje gång jag är där. Lite London in my heart tror jag. Lite bilder från i julas:
 
 
 
 
 
 

Where have you been all my life?

"Are you hiding somwhere in the crowed?" 
 
"I've been everywhere and looking for you babe"
 
"Are you hiding from me?"
 

Ja ungefär såhär road är jag just nu. Jag sitter och citerar en Rihanna låt. Heja mig och HEJA Svensk sommar! 

GAH!

Okej, jag erkänner. NU ÄR JAG RASTLÖS! Jävla axel som inte är frisk för annars hade jag kunnat åka och träna... Dumma väder som ska regna hela tiden, annars hade jag och vovvarna kunnat promenera.. SUCK å GNÄLL! 
 
Nästa år får jag se till tt faktiskt göra något bra av sommaren. Att jobba och jobba känns inte helt optimalt när vi har de absolut sämsta sommrarna någonsin här.. GNÄLL!
 

Snaaark.

Blev inget stan idag, men det gör inget. Vädret är katastrof ändå och jag fick handlat och har redan satt igång med maten. Brödet jäser och om en liten stund är det dags för thaimat a la Alice ;)! Sweet!
 
 

En svensk sommar

Det här regnrusket gör mig såååå trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen längre.. Armen känns okej idag men den ömmar såklart.. Hoppas på att den är helt återställd till torsdag då det är att öva, öva och öva på corepasset tills veckan efter! Håll tummarna!
 
Idag ska jag försöka städa undan lite. Här har inte hunnit bli sådär superrörigt än men ändå. Får besök av en barndomsvän imorgon som stannartill onsdag så lite fint kan här ju vara! 
 
I eftermiddag ska jag träffa fina Inna i stan. Känns som om det får bli bilen in till stan idag om solen inte bestämmer sig för att titta fram? 
 

Sundays over

Idag har jag varit en liten hagga. Vresig, trött och allmänt ilsken.. Ja lite mellan varven iaf, kanske itne hela tiden  som tur är :P. Lyckligtvis har jag bara haft husdjuren som sällskap idag och de är så söta att man inte kan bli arg på dem så jag har sluppit knepiga utbrott och diverse diskussioner. Skönt. 
 
Snart är det dags att sova. Ny dag och ny vecka. Dags för lite detoxing och lite hälsa igen... Håll tummarna för att armen är bättre imorgon. Tror iofs det blir lite jogging iaf, man springer ju inte direkt med armen. Fast det beror ju lite på vad vädergudarna har i åtanken.. Vad säger min pudding Thor? 
 

Söt

 

Fler julilöften

Nu när jag ändå är igång med att ge julilöften så kan jag väl fortsätta va? Det förra inlägget handlade ju om det absolut viktigaste julilöftet.. Bara så ni vet. Nu har jag ett till som jag ska försöka hålla tills årsskiftet *hmpf*.
 
Efter en semester vecka, eller tja två och en härlig midsommarhelg har jag nu bestämt mig för att det är detoxing som gäller med start från imorgon. 
 
  • Dags för hälsosam mat med färska grönsaker varje dag.
  • Jag ska ha en sallad till varje middagsmål
  • Baka mitt egna liiiite nyttigare bröd
Jag ska också dra ner på:
 
  • Godis mitt i veckorna
  • Kakor/tårta får bli när någon fyller år 
Ska göra ett tappert försök med det här igen. Det fungerade innan så jag ska bara hitta rätt igen. Känns som om det kommer bli två jobbiga veckor framöver ;) Men vad gör det?! Jag gillar utmaningar! 

Mitt julilöfte

Dagen har varit helt okej fram tills nu på eftermiddagen/kvällen när jag blev trött och smått gnällig på mig själv. Dessutom är det totalt utan orsak så det är extremt onödigt. Antar att vi alla har sådanna dagar lite då och då. Det här gråa och trista vädret gör ju verkligen inte saken bättre (gnäll). 
 
Mitt julilöfte (istället för nyårslöfte) ska vara att bli mer rak på sak. Jag ska inte gå omvägar när det gäller saker och ting ifall de inte är ABSOLUT nödvändiga.
  • Om jag tycker om någon ska jag inte vara en blåmes och inte våga säga det. 
  • Om jag inte är intresserad av någon, så ska jag säga det.
Jag tror att ärlighet varar längst och i de här två fallen kan det bära eller brista, vare sig det är för mig eller för någon annan. När jag berättar att jag tycker sådär extra om en viss person så kan det vara besvarat eller så är det, det inte. Är det besvarat så är man lycklig annars har man en liten period där man är olycklig men man får också chansen att lägga ner och börja om igen. Med det här menar jag inte att man ska leta, leta, leta för det tror jag inte på. Men man kan öppna upp dörrar som tidigare varit stängda :).
 
Är man inte intresserad av någon på DET sättet, är det också egentligen mest "schysst" att säga som det är istället för att låta människor irra omkring i ovishet eller ha massor av hopp som det ändå aldrig blir någonting av. Istället kan de gå vidare och kanske träffar de sitt livs kärlek direkt efter? 
 
Det är aldrig kul att nobba eller bli nobbad av någon och även om det tar emot så tror jag att man i slutändan ändå mår bäst av att faktiskt veta. Ja och sedan kanske man ska träffas mer än en gång innan man säger något sådant :P Men jag antar att det är självklart..Eller? 

Zelda

Sitter just nu och funderar på om jag vågar mig på att spela lite Zelda på mitt wii trots att axeln är som den är? Jag kan ju alltid ge det ett försök i alla fall? OM det gör för ont får jag låta bli? Eller?
 

Små saker spelar roll

Lika väl som de små sakerna som räknas kan vara positiva, så kan de också vara negativa.

Söndag

Det känns lite som om det skulle vara måndag idag, men som tur är så är det bara söndag. Det blir ofta lite fel i veckorna när man har extra helgdagar, men det är alltid trevligt! 
 
Första maskinen tvätt är igångsatt och idag blir det ännu en lugn dag. Ska ta hundarna till galgberget och gå en superlångrunda med dem. Jag vågar mig inte på att anstränga mig för mycket med axeln, så promenader är ju skonsamt och bra. Hade itne tänkt gå på händerna, eller?! :P 
 
Återkommer senare ;)!
 

Sweet dreams

Saknar fortfarande att kunna skicka gonatt inlägg direkt från sängen. Antar det kommer igång snart, eller jag hoppas på det iaf! 
 
Det enda vettiga jag gjort sen skåningarna åkte är att plocka ur diskmaskinen och sätta in disken från gårdagen. Tiden däremellan har spenderats vid datorn och tv:n för ovanlighetensskull ;)! 
 
Men nej, jag har nog inte mer att säga idag (jag räknar ny dag från det att jag vaknar på morgonen inte efter 00.00 :P). Sov gott med er för det ska jag försöka göra! 
 
 
 
 

Axelinflammation

Som jag berättat de senaste veckorna här på bloggen så ska jag om cirka en vecka hålla mitt förska corepass, vilket innebär att jag ahr övat, övat och övat så att jag orkar övningarna, utför dem korrekt och gärna så de sitter utan fusklapp. Detta har istället gjort att jag övat så mycket och belastat min högeraxel så mycket att den fått en inflammation... 
 
Jag är gnällig, jag vet att jag kan vara det.. Men AJ SOM F*N vad ont det kan göra om man bara anstränger axeln lite för mycket. Jag inhandlade voltaren och bästa Cassie lämnade några ipren här när de åkte hem tidigare ikväll så jag käkar dem och hoppas på att inflammationen är borta om typ två dagar? Det känns inte riktigt som om jag har tid att vila så mycket när passet ska sitta ordentligt! 
 
Alla tips på vad man kan göra mot muskel/seninflammation är välkomna. Dock vill jag gärna unsvika läkarbesök...
 

Mina nya H&M shorts

Just nu inväntas sol och värme!
 
 
 
 
 
 

Dansa. Pausa.

Har lyssnat på den låten lite från och till under kvällen och tankarna föll genast på Mallis! Jag vill dit igen... Nästa år ska jag stanna där några veckor tror jag, det är ju som att komma hem! 
 
Den här veckan som varit/är (inte så många timmar kvar av den) har faktiskt varit mycket händelserik på många olika sätt och vis. Förutom att världens bästa vänner har förgyllt mina dagar med sitt sällskap så har många positiva saker hänt (förhoppningsvis kommer det hända mer, jag hoppas) och en del oväntade saker har också hänt. Saker som verkligen varit helt oufrutsägbara. 
 
Livet är bra spännande ibland. Jag gillar när det händer saker och ting som många av er kanske redan vet. Ogillar när saker går för långsamt, men ibland får man nog stålsätta sig gissar jag på..Jag jobbar på att lära mig att det är okej för saker och ting att ta sin lilla tid. 
 
"Slowly learning that life is okey"
 

Jag har världens bästa vänner! Jag tycker om er mer och mer för varje gångt vi ses, och jag vill ni ska veta hur otroligt mycket jag uppskattar er. Ni är bäst!
 
"Dansa. Pausa"
 

Jag gillar mitt liv och alla de tokigheter som händer runt om mig och mina nära och kära. En del saker är mindre trevliga och vissa perioder är tuffare än andra. Men överlag så är livet bra och positivt. Många fantastiska saker har hänt sedan i höstas och som jag skrev för några dagar sedan så känns det om sååååå mycket positivt ska hända nu! Jag ska luta mig tillbaka och njuta av livets fantastiska överraskningar! I love it!Filo

Midsommar 2012

Mina fina skåningar åkte precis och gud vilken härlig helg jag haft med dem! Ja, man kan väl säga att vår helg började i torsdags då :P. 
 
Torsdagen var ganska lugn med massa mysprat och bara allmänt trevligt häng. Igår blev det mer action eftersom det var midsommar och vi åt supergod middag och drack gott och kvällen avslutades på James Rockbar. Jag hann även med en dans kring midsommarstången, bild på den finns nedan;)! 
 
Idag har vi haft softar dag. Vi käkade pizza ute i Kärleken och på hemvägen åkte vi inom hemma kväll och köpte film och godis! Så den här lördagen har vi i princip bara legat på hela ryggen och inte gjort något vettigt, vilket är extremt skönt ibland! 
 
Hoppas ni också hade en härlig midsommar igår! 
 
 

Morning!

Helle kära läsare!
 
Hoppas ni hade en fantastisk midsommarafton igår! Min var supermysig trots det där hemska regnet som envisades med att infinna sig nästan hela dagen! Vi åt god mat och sällskapet var fantastiskt och närmer kvällen stack vi in mot stan och ja egentligen så fastnade vi väl på James den större delen av kvällen. Lite utflykter fanns dör men inte särskilt många :p. 
 
Idag ska vi käka tillsammans och om det blirväder till det bege oss en sväng mot Tylösand och spana. Sen ikväll/eftermiddag åker mina fina hem :(.
 
Ha en härlig kväll så hörs vi snart igen!

Yiha!

1 av 3 skåningar har dykt upp :) Inväntar de andra två innan det är dags för myskväll, ja och sedan så taggar vi till inför morgondagen!

Upside down

 

Skånedags!

Nej idag är det inte jag som intar skåne utan snarare skåne som intar Halmstad, iaf en hel del av det bästa av skåne som jag känner till! Cassie, Johan och Fredrik är påväg upp eller ja än är det bara Johan som är på g men de andra två kör lite senare! Som jag längtat efter denna helgen och jag tror lätt det blir den bästa midsommaren såhär långt i alla fall!
 
Den här dagen har också börjat bra på olika sätt och vis! En del saker betyder faktiskt en del även om det bara är en vääääldigt liten sak så gör den mycket! Plus att jag fått extra billigt elavtal till hösten vilket också är extremt trevligt i den här positiva morgonen samt att jag lyckats städa undan det som skulle städas undan.. Nästan iaf. Badrummet som är rörigt men tyvärr orkar jag inte. Jag känner helt klart för att hänga i solen innan skåningarna dyker upp! 
 
Ja, nej inget mer att säga! Misstänker att det kommer bli hyfsat dålig uppdatering nu när jag får besök och mobilbloggen inte fungrar längre. Men ni får stå ut, bilder och dylikt kommer dyka upp! 
 
 

Onsdag

Hola amigos!
 
Kan meddela er att pajen var supergod och att man blev SÅÅÅ mycket mättare på hemmagjord pajdeg än färdigköpt smördeg. Så jag har varit proppmätt typ hela kvällen! 
 
Idag har varit en mycket händelserik dag! Som jag nämnde tidigare så började dagen superbra och har faktiskt fortsatt bra dagen ut! En del märkliga (men på ett positivt sätt) har hänt. Som jag sa så kändes det ju igår som om något mycket positivt ska hända och jag tror det har satt igång! Nu ska jag bara fortsätta hålla dessa positiva tankar och den positiva energi jag känner så kommer allt gå bra! Även om en del oroligheter smyger sig på.. Men de slår jag bort ett tag till! 
 
Dags för sängen nu gissar jag på.. Kom precis på att jag glömde hämta ut mitt H&M paket idag, men får göra det imorgon när jag hämtat Johan från tåget! Johan, om ihåg att jag ska hämta paketet! 
 
Ser fram emot morgondagen med mina fina skåningar. Min lilla egenvalda familj <3! 
 
Sov gott med er vänner så hörs vi imorgon! 
 

Du och jag under täcket baby!

Jag har hittat en ny remixversion av låten äckligt och ja det gör det helt enkelt okej att tjata sönder den igen. Ni kan lyssna på den här
 
Just nu är jag en duktig tjej, jag har precis gjort min första pajdeg nåonsin! Visst är jag väl lite duktig iaf? Själv är jag iaf nöjd!
 
Den här dagen har varit riktigt bra, hade en fika i stan i solen med bästa sällskapet :) och därefter har jag tränat på pass och haft goa snack med kollegor och vänner! Jag är såhär långt iaf väldigt nöjd med min onsdag! 
 
Ja btw så har jag skrivit massor med sms-inlägg som inte kommit fram.. Nytt system på blogg.se så det dröjer visst ett tag tills det fungerar igen. Bara så ni vet varför jag plötsligt blivit kass på uppdateringar! 
 
Ett av inläggen jag skrev igår handlade om vilken extrem positivenergi jag kände igår när jag var ute och sprang. Precis som om det kom till mig och jag fick känslan av att det är nu det börjar och det kommer bli så jävla bra! Jag vet inte säkert vad det är som ska börja och vad som är så jävla bra men jag känner det i HELA kropen och all energi som lämnar mig, och det måste ju vara bra! Å den här dagen börjhade ju riktigt bra så det har nog redan börjat :)! I like! 
 
Åter till matlagandet! Hörs sen! 
 

Puh!

Sådär precis kört igenom corepasset ännu en gång! Det är tufft och extra charmigt blir det när Kola kommer och sätter sig framför mig och slår med tassen på mig och vill bli kliad på magen. Han undrar säkert vad jag gör på golvet liksom :P. 

Snart dags att duscha och göra sig så smått redo för kvällens möte och därefter ska det börjas städas och sättas i förvaringslådor. Saknar en del möbler än men snart så kommer även det! 

Lite bilder från lördagen:






No more miss Blåmes :)

Äntligen hemma i Halmstad igen, första maskinen tvätt är igång satt och snart får jag väl käka något litet innan det är dags att ta tag i resten och få fint här inför Midsommar när mina skåningar kommer! Yeeey! 

Btw så är jag faktiskt ingen Blåmes längre, eller ja lite kanske men ändå. Det gick inte som jag tänkt mig, men det gör ingenting för jag är glad ändå :). Aja, hörs sen!

Nu är jag helt slut! Jag har inte gjort nå...

Nu är jag helt slut! Jag har inte gjort något vettigt idag mer än att öva på pass och varit en sväng i stan och hälsat på Charlie samt inhandlat olika typer av förvaringsboxar på Ikea. Ikea är verkligen något jag saknar uppe i Halmstad, det närmsta finns i Helsingborg och det känns lite väl långt att köra till för att handla småsaker :). Nu ska jag försöka sova för att vakna i tid och åka hem tidigt. Imorgon ska det städas och gås på möte, spännande ;)! Natti på er!


img_8814 (MMS)


Efter många om och men fick jag äntligen i...

img_9030 (MMS)

Efter många om och men fick jag äntligen igång coredvdn så om en stund ska det övas!


Jag som skulle öva in mitt corepass.. Kund...

img_9618 (MMS)

Jag som skulle öva in mitt corepass.. Kunde jag glömma för dvdn fungerade inte. Får hoppas på att en ny lämnas till imorgon så jag hinner lära mig det! Aja jag klagar inte nu blev det lite sol på gräsmattan :)


Frågan är om man ska vara modig eller feg?...

img_3411 (MMS)

Frågan är om man ska vara modig eller feg? Feg brukar funka bäst, man får låta någon annan vara modig då. Men man kan ju inte vara en blåmes livet ut heller. Eller?


Då var klockan snart ett och ännu en kväll...

img_5486 (MMS)

Då var klockan snart ett och ännu en kväll ligger jag på en uppblåst luftmadrass som förhoppningsvis inte läcker luft längre. Ingen höjdare att vakna på hårt trägolv på morgonen.. Idag har det varit en lugn dag. Det blev middag med föräldrarna och lite Blue Mountain state hemma hos Fredrik med Cassie . Imorgon ska nya corepasset övas in och förhoppningsvis blir det en trevlig fika eller ja någon form av aktivitet med en gammal god vän :)! En del otippade saker har hänt idag som är positiva och det gillas starkt, jag sa ju ofta förr att positiva tankar drar åt sig positiva händelser å det tycks stämma än! Just nu finns där en sak jag hoppas lite mer på än något annat, men det är inte lätt. Jag är en försiktig tjej även om jag har mina tokigheter för mig :p. Tur jag har världens bästa vänner att rådfråga om saker och ting! Dock blir det lite svårt när en säger en sak och en annan en helt annan sak :p men jag tar lite av er båda för ni är vettiga på ert sätt ;)! Aja vi får se vad som händer och fötter och vad jag gör och inte gör! Jag ska iaf tänka positivt ;). Natti med er eller godmorgon om ni föredrar det!


Jag har vant mig av med skånskan märket ja...

img_9064 (MMS)

Jag har vant mig av med skånskan märket jag. Låter helt märkligt när alla talar som jag :p


:)

Det är de små sakerna som spelar roll.

Sol i trädgården!

img_3660 (MMS)

Sol i trädgården!


Jag måste bara tillägga att jag just nu kä...

Jag måste bara tillägga att jag just nu känner er väldigt lugn och en fantastisk harmoni i mitt sinne. I like it. Mitt liv är faktiskt ganska så bra. Love it. Sen finns det alltid saker som kan bli bättre men man måste ju ha en strävan, eller hur? God natt!


Ikväll har jag varit i min gamla kära hems...

img_7856 (MMS)

Ikväll har jag varit i min gamla kära hemstad som jag bodde 3,5 år i innan jag hamnade i Halmstad. Yes jag talat om Malmö! Vi firade Cassies födelsedag på gränden och med en tur till centiliter & gram. En supermysig kväll med de bästa och en del kära återseenden av människor jag inte träffat på länge! Nu är det dags att sova och Simon, förlåt jag snodde din bild men ja du är helt enkelt en jäkligt bra fotograf. Och med det avslutar jag inlägget genom att säga: Manboob.


Kvällens outfit :)

img_1646 (MMS)

Kvällens outfit :)


Mjukisdressen är på efter en bilfärd ner f...

img_1946 (MMS)

Mjukisdressen är på efter en bilfärd ner från Halmstad till skåneland! Nya raggningstaktilen a la sommar 2012 tycks vara att ligga i samma fart i omkörningsgfilen i cirka 1,5 timme. Nu vet ni hur ni ska få ragg i sommar på det absolut modernaste viset ;)!


Ser ni att mjukisbrallorna matchar påslaka...

img_2480 (MMS)

Ser ni att mjukisbrallorna matchar påslakanet? På grund av trötthet så tyckte jag det var himla kul! Idag var en bra kväll på jobb, lite trögstartad men det är alltid trevligt när man trivs med människorna man jobbar med! Dessutom är det ett plus när gästerna är trevliga även om det finns ett och annat undantag man får stå ut med ibland! Nej en bra kväll och humöret är på topp! Nu ska jag sova lite innan morgondagens färd! Hörs då!


Jag gjorde en skitkul grej precis.. Men ja...

Jag gjorde en skitkul grej precis.. Men jag tror inte det uppskattades! Skitsamma :). Idag är jag glad för jag fick reda på att hyreshöjningen på 1200 lagts ner! Yihaaa!!! Imorgon bär det av till skåååne!


Dags att jobba!

img_1721 (MMS)

Dags att jobba!


What a day!

Idag har allt tagit mycket längre tid än planerat.. Men vad gör det! Snart är det dags för jobb några timmar på ett av favvoställena, får se om rockarna dragit på sig någon Sverigetröja ikväll?

"When you get that special feeling"

Dags för en fika i stan!

img_9299 (MMS)

Dags för en fika i stan!


Dags att öva in ett nytt indoorpass!

img_0436 (MMS)

Dags att öva in ett nytt indoorpass!


Jag tänkte egentligen låta bli att skriva ...

img_3829 (MMS)

Jag tänkte egentligen låta bli att skriva från sängen. Men det känns att jag bloggat i några år och då är det svårt att bryta vanan att ALLTID skriva ett sista flummigt inlägg innan man träffar John Blund. Jag har en tokig ide jag hade tänkt sätta i verket inom en snar framtid. Jag har tänkt på det länge men jag har alltid hejdat mig själv.. Men sen kan jag tycka att man bara lever en gång och då måste man våga chansa och leva lite! Utan chansningar och impulsiva handlingar måste livet vara riktigt  tråkigt! Jag är ju som jag är alltså impulsiv och chansar/prövar mig fram i livet och överlag trivs jag rätt bra med livet. Det händer i alla fall saker som är lite utöver det vanliga och det gillar jag. Sen finns det ju små justeringar som behöver göras eller saker som så småningom ska tillkomma. Men man måste ha något att sträva efter, eller hur? Natti!


I wanna stand with you on a mountain

Jag skulle lagt mig för en timme sedan men än så sitter jag uppe och filosoferar och lyssnar på en massa musik.. Ja för ovanlighetens skull ;P. Jag berättade för några veckor sedan om hur mycket jag älskade Truly madly deeply som Savage Garden skrev och framförde 1997. Låten är speciell eftersom jag valde att sjunga den på skolavslutningen och ja, den har fastnat i hjärtat på mig.

Originalet är alltid bäst. Men däremot hittade jag en cover från Idolboxen mellan 2004-2011 och ja jag har väl aldrig direkt följt det så jag måste ha missat hur fantastiskt bra Maria Albayrak framförde den. Tyvärr hittade jag inget videoklipp och just nu är jag på tok för trött för att leta upp den men klicka HÄR för att lyssna på den på Spotify.

När jag blir sådär riktigt tokkär så ska jag (förhoppningsvis utan tvång) dansa med "that special one" till den här låten och den här versionen för den är fantastisk! Jag ryser i kroppen när jag hör den! Helt klart en fördel om killen också gillar den, men om man lyssnar på texten kan man väl inte annat än att tycka de är romantisk? Ellor?!



Dagens (sena)låt

Den här låten sätter mig i ett behagligt sinnestillstånd som får mig att tänka vackra och rena tankar. Hur känner ni?


Torsdag

Träningen är igång igen och gud så skönt det känns! Blev ett corepass och en indoorpass nu på kvällskvisten samtidigt som jag fick med mig coreprogrammet som jag ska kunna om cirka två veckor när mina pass på Flygstaden kör igång igen! Så nu har jag ett corepass att lära mig och sätta ihop ett nytt Indoorpass, men det känns bra så det kommer säkert gå galant!

Nu blir det mest att ta det lugnt resten av kvällen och försöka lägga sig i tid, huvudet är fortfarande på semester känns det som.. Imorgon är det dags att vakna till liv!

Hörs senare ;)



Otålighet

När saker och ting är riktigt tråkiga så är jag något av ett proffs att skjuta upp det. Ni vet när det är så tråkigt att det känns i hela kroppen och man vår sådär vemodigt för att ta tag i det. Min lösning = Att skjuta upp det till ett annat tillfälle. Det här fungerar ju ganska så bra förutom att man får mer ångest ju närmre i tiden det måste vara klart. Sen när det väl är gjort undrar man ofta varför man inte gjorde det direkt istället? Ja, jag ville alltså komma fram till att jag är en latmask när det gäller måsten och tråkiga saker.

När det istället handlar om saker som jag tycker om eller vill ska hända så ska det gärna ske DIREKT! Jag avskyr att vänta när det är något bra eller om jag är osäker på något. Jag vill ha svar/handling NU NU NU! Ja och tyvärr fungerar det ju inte såhär när det rör mer än en själv eller andra personer är inblandade på olika sätt. Givetvis hade det varit enklast om allt fungerade som man själv vill, men nej så är det inte i verkligheten och det kan göra mig spritt språngande galen! Jag avskyr att vänta och se, jag avskyr när saker går föööör lååååååångsamt fram. Själv är jag övervägande impulsiv och handlar direkt när jag vet vad jag vill eller inte vill.. Men som sagt det fungerar ju inte alltid så lätt...

Det kliar ofta i hela kroppen på mig och istället kan jag strunta i det om det tar för lång tid eller så hittar jag på något annat däremellan. Jag vet inte hur många bra karriärsval jag planerat och för att utbildningen inte finns just då så har jag halkat in på ett annat bananskal till något HELT annorlunda.. Men sen är det ju jag i ett nötskal också. Impulsiv och otålig.

Jag måste lära mig att handskas med min otålighet, men det är inte så enkelt för jag är väl bara sån. Vissa tar allt piano medan jag kör på som en racerbil i en formelt1 tävling. Jodå..Såatteeeee...!

En sak jag faktiskt börjat lära mig just nu är att det är okej att misslyckas. Minns ni inlägget jag skrev i vintras om att jag avskydde att misslyckas (två inlägg finns att läsa här eller här )? Jag misslyckades på sista tentan vi hade nu i engelska och det var bara ett halvt poäng som saknades.. Vet ni vad? Det gör mig absolut ingtenting! Jag är glad ändå att det gick så pass bra som det gjorde och istället ska jag samla krafter och sätta omtentan i augusti! Så därför vet jag att jag kan bli bättre på att vara mindre otålig också..tror jag? Eller detta är kanske svårare? Vad tror ni?



Lite införskaffningar

Ja eftersom skattepengarna är på kontot och jag faktiskt "behöver" lite nya kläder så surfade jag givetvis runt på H&Ms hemsida igår (som förövrigt har rea) och hittade en del små kap! Närmast kommer det här dimpa ner i brevlådan:



Å ja, det här är exakt en likadan bikini som den persikofärgade jag beställde i vintras.. Men eftersom den sitter så bra och jag gillar den så mycket tänkte jag att det aldrig kan vara fel att ha en i en annan färg också ;)


Gult är fult? ABSOLUT INTE! Just nu är jag helt nerkärad i den här starka gulafärgen! Jag vill ha allt i gult!

Ja och sedan kommer det ett par svarta shorts och en svart tunika också fast någon gång i juli enligt kundsidan! Kunde inte hitta dem igen så jag antar att det är slut :P. Jag är nöjd iaf! Det enda jag behöver nu är någon svart topp som är ruskigt snygg som jag kan ha till alla färgglada byxor och shorts! Ska in till stan imorgon så vi får väl se om jag lyckas hitta något ;) Tips är helt klart välkommet!

Dags att ta tag i livet och göra vettiga s...

img_6005 (MMS)

Dags att ta tag i livet och göra vettiga saker som att handla till exempel!


Godmorgon!

img_4911 (MMS)

Godmorgon!


Äntligen i sängen! Imorgon har jag ingen t...

img_5854 (MMS)

Äntligen i sängen! Imorgon har jag ingen tid att gå upp och det ska bli riktigt, riktigt skönt! Imorgon ska jag köra igenom mitt nya Indoorpass och på kvällen ska jag gå på Irenes core och få passet jag ska öva in :)! Dags att börja aktivera sig och dags för lite detoxing! Puss på er!


Kortaste arbetspasset någonsin

Kom precis hem från 2 timmars jobbande med absolut inget folk eller några pengar in. Helt sjukt, första gången någonsin faktiskt så jag är smått imponerad över att det faktiskt kan hända!

Tacksam är jag att jag redan är hemma eftersom jag var lite smånannig i tittorna, men ja som vanligt har jag svårt att gå och lägga mig på nätterna. Är det då man kallas för nattmänniska?



Jobbdags!

img_5675 (MMS)

Jobbdags!


Get out of my head

and fall into my arms instead...

Trött tjej som tusan idag. Snart dags att vakna till liv eftersom jag ska jobba om några timmar! Men det kommer säkert gå alldeles förträffligt. Blev även ett extra pass på fredag på ett av favvoställena innan jag på lördagen beger mig ner till Skåne för att fira min fina Cassandra som fyller år!

Idag har jag inte gjort många knop. Jag har gått på långtur med Kola och sedan har jag inte gjort något vettigt utöver det.. Ja lagat mat kanske. Imorgon ska jag få sova ut ordentligt och det ska bli så otroligt skönt så jag inte ens kan beskriva det! Sömn är fantastiskt när man känner hur mycket kroppen skrikerefter det!

Ja, nej... Inget annat speciellt som har hänt idag som sagt... En seg och trött onsdag!

Overandout.


My heart skips a beat.

Onsdag

Hej fina vänner!

Trött som gud jag vet inte vad. Jag gick upp i tid idag bara för jag hade planerat att gå på kursen jag kom in på.. Men efter lite räknande på hur många timmar praktiskövning jag missat på en vecka så kändes det inte lika aktuellt längre...

Jag kollade även av mina tentor och resultat i kurserna jag gick nu i våras! Fictinary kursen satte jag både tentamen och inlämningen! Den sista tentan vi hade missade jag med 0.5 poäng.. Sjukt störigt men ja, det gick ju ändå betydligt bättre än jag trodde så jag får göra den i augusti igen!

Att jag blev på så fruktansvärt dåligt humör igår beror på att min hyresvärd fått för sig att höja min hyra med 1200 kr i månaden från och med September... En ökning som inte hyresgästföreningen gått med på och som vi inte kommer gå med på här, så just nu invä'ntar jag ett möte med mina grannar. Men ja, trots att jag vet att det är orimligt blir man ändå både stressad, arg och ledsen på samma gång. Jag vill inte flytta, men om den ska ökas med 1200 spänn i månaden får jag nog det... Håll tummar och tår för att det ordnar sig!

Ikväll blir det lite jobb, det var jutrots allt ett tag sedan så det känns helt okej faktiskt! Nu blir det vila och eventuellt sova någon timme..Jag behöver sömn!

Hörs senare!



Dagens låt


Saknar det här så otroligt mycket idag.. J...

img_3994 (MMS)

Saknar det här så otroligt mycket idag.. Jag skulle stannat! Dagen kunde bli värre än jag trodde.. Dåliga besked, men förhoppningsvis blir det inte så illa som jag befarar. Imorgon är en ny dag och en bättre sådan har jag bestämt. Ja helt dålig har inte dagen varit förstås för mötet med gruppträningsansvariga på jobb gick bra och jag fick ett oväntat glatt besök så det finns klart något positivt i allt! Imorgon ska jag gå på kurs, fick reda på att jag kommit in på en nu i fredags, ska dit och se hur mycket jag missat å så. Kanske kan vara trevligt eller något :). Nu ska jag sova och mata huvudet med positiv energi, det behövs så om någon har lite extra kan ni väl skicka över det? Natti!


Tillbaka till verkligheten

Usch, det är inte alls roligt att vara tillbaka hemma och jag är på ett ruskigt dåligt humör idag.. Trött som tusan är jag också! Känner inte för att vara i gråa, tråkiga sverige! Vi får se hur resten av sommaren blir men det känns som om jag ska ta mig på lite mer äventyr än planerat i alla fall. Jag vill gärna till Mallis en gång till och det även om det bara blir för några dagar.. Vi får se hur det blir!

Ibland undrar jag varför jag är kvar i sverige? Grått, trist och alla är sura och osociala jävlar. Suck! Ja och gnäll, gnäll, gnäll! Jag får idag, det var måndag igår och jag gnällde inte så det får vara gnälltisdag idag!

Ser dock fram emot helgen nere i Skåne som fan! Ska träffa de bästa vänner man kan ha då och fira min lilla fästmö ;)! Lite sommarbilder från veckan som gick!

















Hemfärd!

img_6772 (MMS)

Hemfärd!


Hemma efter en helt fantastisk vecka på Ma...

img_1832 (MMS)

Hemma efter en helt fantastisk vecka på Mallorca med de absolut bästa människorna! Jag har fått en extra familj därborta och det känns sjukt tråkigt och ledsamt varje gång man ska åka därifrån! Får se vad resten av sommaren har att erbjuda, kanske blir det en snabb visit till? Sover hos pappa inatt och imorgon beger jag mig till Halmstad igen! Ska bli skönt att komma hem igen även om det är fullt ös därhemma från och med imorgon och några veckor fram :). Lika bra man har att göra för annars går mitt hjärnkontor på högvarv, det har redan börjat så smått och jag har bara varit i Sverige i fem timmar.. Fan. Inte hälsosamt att tänka alltså, men när man inte fattar så måste man väl det? Jag är ju trots allt född kvinna och det sägs ju att vi analyserar mycket och det ska gudarna veta att jag gör mellan varven. Dubbla signaler eller svårlästa? Ja jag vet inte.. Jag har som sagt fullt upp nu några veckor så jag lägger ner projektet att analysera och sådär ett tag så ska det nog bli bra! Sov gott hörs imorgon!


Soliga halsningar!

Jag ahr badat och jag har solat idag! Vadret ar fantastiskt och ja jag ska njuta nagra dagar till! Ville bara saga hej!
Puss a kram!

Run away from me

Om ni missat DotEXE tycker jag ni ska googla upp honom, tror killen är 21 bast och från Chicago och redan asgrym! Me like a lot!

Idag misstänker jag att jag varit ute och gottat mig i solen här på Mallis. Fortfarande tidsinställda sega och smått tråkiga inlägg.. Men om inget annat så händer det ju iaf något här. Bättre än inget kanske?

Puss



Dagens låt

Det blir lite svårt att hålla igång med dagens låt när man är på semester, men eftersom gårdagens rubrik var som den var så kan jag ju avslöja vart jag fått idén ifrån..ellor?!



If I were you

För att vara sådär smått filosofisk så undrar jag just nu vad du tänker på och jag undrar OM du tänker på mig när jag tänker på dig? Ellor?! Flummigt jag vet, och jag är nog inte riktigt säker på att jag vet vad jag själv menar eller vad det betyder.. Eller gör jag det egentligen?



Kärlek

Nästa år tänker jag planera resan hit med mina fina, fina vänner också. Mamma kan ju få vara med på ett hörn såklart, men ju fler desto roligare, vad säger ni?

Ja och P.S Jag saknar er massor D.S!



Godmiddag!

Ja typ iaf :). Förhoppningsvis sitter jag och glassar i solen just nu eller käkar frulle nere på Mr.Bean. Som sagt så kan jag ju inte veta helt säkert eftersom det är söndag när jag skriver det här men man kan ju alltid hoppas.

OM jag känner mig själv rätt kommer där snart ett spontant Mallisinlägg. Jag är ändå sjukt beroende av både bloggen och facebook. Typ så det är sådär lagom sorgligt! Aja, vi hörs senare ;)!



SKÅL!

Heja Mallis och heja vin! Ellor?!



Heja Mallis!

Hola mis amigos!

Yes det är dags för de där jobbiga och märkliga tidsinställda inläggen igen. Som ni kanske vet så är jag just i detta nu på ett plan ner till Mallis med min mamma och här ska vi stanna en vecka och njuta av underbart sällskap och underbart väder. Jag tycker lite synd om er härhemma men jag HOPPAS vädret i Sverige är riktigt dåligt tills jag kommer hem igen ;)- Taskigt jag vet..Man kan inte vara snäll alltid! Ja nostalgi blir det när man kollar den här videon från förra årets resa till Mallis. Ja och för er som inte seett den tidigare rekomenderar jag er att sänka volymen ;)

Blir det en video till i år? Ja kanske, fast egentligen är det ju mammas tur den här gången!

Hejdå Sverige! Hej Magaluf!

Hejdå Sverige! Hej Magaluf!


Jaha och vart tog den här dagen vägen? Klo...

img_3385 (MMS)

Jaha och vart tog den här dagen vägen? Klockan är redan halv tre.. Ja typ iaf! Ligger på den där hemska uppblåsbara luftmadrassen som läcker luft.. Misstänker jag kommer vakna upp på golvet imorgon. Men vad gör det när man beger sig till värmen imorgon?! Har bestämt mig för att låta hjärnan ta semester en vecka från analysering och grubbleri. Så kanske den fungerar bättre när jag kommer hem? Jag kanske slutar försöka tolka typ allt som jag gör just nu..? Så kan det bli när man börjar känna efter vad man själv känner. Inte lätt. Men som sagt en veckas semester behövs! Natti!


Känns som om semestern blir rätt go!

img_1106 (MMS)

Känns som om semestern blir rätt go!


Att jag aldrig lär mig.. Nu har jag tryckt...

Att jag aldrig lär mig.. Nu har jag tryckt i mig massor av gods igen och mår asilla...


I've got my eyes on you

Ja som ren impuls innan personalmötet idag ska jag testa den här skönheten i stan:
OM den sitter som jag vill så följer den med mig hem och blir alltså mitt fina hemsläp!

Och jag som var orolig att jag skulle sitt...

img_0635 (MMS)

Och jag som var orolig att jag skulle sitta och kuckilura i mitt hörn på blackjacken idag och tänka på än den ena saken och än den andra. Ja tji fick jag för oj vad det händer saker bara sådär pang på det! Ibland undrar jag om mitt liv är på riktigt?! Jag tror det lätt kan misstas för en rörig såpa mellan varven, men givetvis mesta dels en trevlig sådan. Så det där jag sa jag skulle tänka igenom.. Ja alltså jag kom inte fram till så mycket eller snarare jag hann inte. Däremot bestämde jag mig för att min hjärna förhoppningsvis också ska ta semester från och med imorgon när personalmötet är avslutat! Ja om nu något spännande hemifrån inte inträffar man vet ju aldrig. Ibland hoppas man kanske? Lika rörigt skrivet som alltid men det är jag i ett nötskal när jag inte vill peka ut personer eller olika händelser! Nu tackar jag för mig! Natti!


När hjärnan börjar arbeta liiiiite extra.....

När hjärnan börjar arbeta liiiiite extra... Jodå. Uppdatering om hur det går kommer inatt ;-)


Snart jobb!

img_0809 (MMS)

Snart jobb!


Det där lilla extra

Tänk så glad man kan bli av att prata med gamla vänner! Många minnen som kom tillbaka i eftermiddags medan städandet. Mysigt!

Idag är jag trött. Tentan är ju skriven och jag var uppe 06.00 imorse och hargivetvis inte sovit en blund däremellan. Men skit i det, ikväll jobbar jag och imorgon är det personalmöte och därefter beger jag mig ner till skåneland för på måndag är det mallis en vecka, yiha!

Hoppas mina fina vänner håller ställningarna hemma i Sverige medan jag gottar mig i solen!

Just give me a little more so I know you care.

Overandout.


P.S. När vet man om man tycker om någon lite extra? D.S

Såhär söt var Kola imorse när jag klev upp...

img_7781 (MMS)

Såhär söt var Kola imorse när jag klev upp för att vakna till liv innan sista tentan! Nu är den skriven och den kändes faktiskt rätt så bra! Hoppas, hoppas jag sätter den så jag slipper göra den en gång till!


Sista tentan!

img_4151 (MMS)

Sista tentan!


Hallå, dom har lovat åska hur länge som he...

img_5544 (MMS)

Hallå, dom har lovat åska hur länge som helst men inte tusan har jag varken sett eller hört något?! Sikka lurendrejeriare!


Det här unnade jag mig ikväll som en klapp...

img_4868 (MMS)

Det här unnade jag mig ikväll som en klapp på huvudet för allt plugandet! Ja och sen lite för att det är synd om mig som måste sova elva idag för att gå upp tidigt... Hoppas ni andra har kul för mig också! Jag hade nog hellre jobbat än att skriva tenta imorgon. Aja så är det! Imorgon har jag gnällt färdigt tills jag får resultatet om några veckor ;-)! Sov gott alla och gör allt jag skulle ha gjort om jag var ute och röjde!


Det känns inte som fredag

Jag har inte alls fått in någon fredagskänsla och ja troligtvis beror det på tentan jag ska ha imorgon. Plugga, plugga och plugga typ. Tror jag får göra den i augusti också men jag tänkte ge den ett försök 09.00 imorgon. Jag ahr fortfarande inte smält att dom satt den på en lördag... Suck. För att gnälla liksom!

Jaja.. hörs senare!



I've been watching you

Paus i pluggandet. Vet inte hur jag ska få hjärnan att fungera igen men vi får väl tro att efter en timmes paus att den tar upp den sista infon också!

Vissa dagar blir jag påmind om hur många idioter det finns i världen och hur många människor som tror sig känna en. Jag tror på karma och det slår alltid tillbaka, onda handlingar eller elaka ord det kommer tillbaka dubbelt, var så säkra på det;).

Nu ska jag och vovvarna ut på promenad och sen ska jag handla lite. Känns som om det blir lite hallonpaj i eftermiddag! Lite sockerchock till kroppen som är helt slut!



Sliskiga PM undanbedes

God förmiddag kära läsare!

Idag är det fredag och för många skrivs sista tentant idag, grattis till er! Själv har jag min sista imorgon 09.00, lite knäckande att behöva skriva en tenta på en lördag? Jag har dock förstått att det inte är särskilt ovanligt så, ja det är bara att bita i det sura äpplet en dag till. Lite kanada blir det idag och lite datum som ska istta sen får det vara bra.

Är det någon mer än jag som är trött på att få pm på facebook med smått sliskigt innehåll? Jag kan tänka mig att vi alla någon gång fått ett sådär smått charmigt meddelande av någon vi inte känner där det står "-Ligga?" vare sig man är tjej eller kille och ja, sånna saker klarar man väl. Normaltsätt blir det en avhyvling om man ens svarar alls.

Värre kan jag tycka det är när gamla bekanta eller gamla kollegor får för sig att skriva till en (vilket ofta är väldigt trevligt då man inte pratat med dem på länge), det börjar ofta trevligt och allmänt men helt plötsligt kommer den där oanade kommentaren"- Jag hade gärna sett dig på rygg"," -Vilken sängkammarblick du har". Hur fan tänker ni där? Jag bara undrar? En del av dem har man knappt pratat med i verkligheten och något år senare får man så här charmiga meddelande.. Nej usch. Ni gör bort er och det är extremt pinsamt, jag skäms för er skull. Något sådant är aldrig charmigt men allra minst av människor man faktiskt jobbat eller umgåtts med förr i tiden. Nej ett stort fett BORT på det tack!

Ja och alla som nu tänkt att skriva något sådant här kan ju gärna låta bli, för det är inte det minsta charmigt och det får mig att må illa istället. Lär er bete er eller ge fan i att säga någonting alls. Tack på förhand!



Det här med att lägga sig tidigt idag funk...

img_6286 (MMS)

Det här med att lägga sig tidigt idag funkade visst inte riktigt. Får hoppas jag får sova ut ordentligt imorgon! Snart är det Mallis som gäller, tiden har gått galet fort! Ska bli skönt att ifrån det här gråa och trista vädret :-).  Nu är det dags att läsa horoskop igen, sov så gott!