Mitt julilöfte

Dagen har varit helt okej fram tills nu på eftermiddagen/kvällen när jag blev trött och smått gnällig på mig själv. Dessutom är det totalt utan orsak så det är extremt onödigt. Antar att vi alla har sådanna dagar lite då och då. Det här gråa och trista vädret gör ju verkligen inte saken bättre (gnäll). 
 
Mitt julilöfte (istället för nyårslöfte) ska vara att bli mer rak på sak. Jag ska inte gå omvägar när det gäller saker och ting ifall de inte är ABSOLUT nödvändiga.
  • Om jag tycker om någon ska jag inte vara en blåmes och inte våga säga det. 
  • Om jag inte är intresserad av någon, så ska jag säga det.
Jag tror att ärlighet varar längst och i de här två fallen kan det bära eller brista, vare sig det är för mig eller för någon annan. När jag berättar att jag tycker sådär extra om en viss person så kan det vara besvarat eller så är det, det inte. Är det besvarat så är man lycklig annars har man en liten period där man är olycklig men man får också chansen att lägga ner och börja om igen. Med det här menar jag inte att man ska leta, leta, leta för det tror jag inte på. Men man kan öppna upp dörrar som tidigare varit stängda :).
 
Är man inte intresserad av någon på DET sättet, är det också egentligen mest "schysst" att säga som det är istället för att låta människor irra omkring i ovishet eller ha massor av hopp som det ändå aldrig blir någonting av. Istället kan de gå vidare och kanske träffar de sitt livs kärlek direkt efter? 
 
Det är aldrig kul att nobba eller bli nobbad av någon och även om det tar emot så tror jag att man i slutändan ändå mår bäst av att faktiskt veta. Ja och sedan kanske man ska träffas mer än en gång innan man säger något sådant :P Men jag antar att det är självklart..Eller? 

Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Vad du har blivit förståndig! :) Passatr dety inte såååå!

2012-06-24 @ 18:49:46
Postat av: Alice

Ibland så kan jag också ;)

2012-06-24 @ 19:27:25
URL: http://alicealizee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0