Utan dator och värk

hej läsare läsare!
 
Jag har inte skrivit på en vecka av den enkla anledning att min laptop lagt av.  Förra torsdagen la den ner och sedan dess har den inte fungerat. Förvisso har jag ipaden men den har främst använts till alla dessa skoluppgifter som ska göras parallellt.
 
Igår vaknade jag med fruktansvärt ont i skuldran. Troligtvis har det kommit av att jag satt och skrev för hand i förrgår. Men just nu gör det så otroligt ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Lite bättre har det varit idag så får hoppas det släpper om ett par dagar. Blir att köra paracetamol och ibuprofen ett par dagar tillsammans med hästlinement. Kan hoppas det är över till imorgon.
 
Nu ska jag ge djuren mat och försöka slumra till framför tvn.
 
trevlig kväll!
 
 

Torsdag

Idag har min lilla laptop gett upp. Halva eftermiddagen har gått åt att försöka få den att fungera.. Men ja det ser inte ljust ut. Just nu hoppas jag mest på att jag kan få de bilder och skolsaker som finns på hårddisken. Ni kan väl hålla tummarna? Hoppas er dag varit bättre! 

Over and out Onsdag

Idag skiner solen och trots att det var ganska så kallt imorse så har det faktiskt blivit rätt så härligt väder. Skönt på så sätt att man blir lite piggare, men ett stort minus när man spenderat hela dagen inne med föreläsning och plugg och vet att nästan hela resterande del av dagen ska spenderas på samma sätt. Men jag gläds åt er andra som kan njuta av vädret! Jag är avundsjuk!
 
Den här helgen kommer bestå av massor av pluggande. Inte något jag ser fram emot direkt. Även om jag har lite roliga aktiviteter planerade så får det bli ganska så lugnt. Det lutar nästan åt en helt vit helg faktiskt så jag inte förstör dagen efter genom en tung bakfylla. Den här helgen behöver jag så mycket tid som möjligt för att skriva klart första utkastet till c-uppsatsen (eftersom den ska in på måndag, jag hade bara missbedömt det hela och trodde det var mycket mindre som skulle in..) och en reflektion på en bok med  9 kapitel som jag troligtvis inte ens behöver använda mig utav i c-uppsatsen.SUCK. Jaa jag vet! Jag är tjatig och jag ÄR gnällig, men ibland så måste även jag få gnälla en aning. Ibland tycker jag att en del lärare gör vissa uppgifter betydligt större och svårare än vad de faktiskt behöver vara. Tyvärr gör inte gnällandet någon nytta eftersom jag ändå måste göra det. Jag får hoppas att boken kommer imorgon så vi kan påbörja reflektionen så jag slipper lägga all ledig tid i helgen på det!
 
I övrigt så har jag börjat känna av träningsvärken efter trappturen igår. AJ säger jag bara, men sen så ska det ju kännas att man har jobbat också. Hade jag inte känt något hade jag varit otroligt besviken ;)!
 
Nej, nu är det väl dags för mig att svepa kaffekoppen och ta hundarna på en promenad innan det är dags för mer plugg. Hoppas ni har en fantastisk dag!
 
 

Trött tjej

Sådär efter att ha gjort en hel del grejer nu under kvällen så säger hjärnan till mig att det är dags att gå och lägga sig. Tidigare idag sprang jag upp och ner 10 eller 11 gånger för trappan vid galgberget. Har en stark känsla av att jag kommer ha rejäl träningsvärk imorgon. Men det är helt klart dags att hitta formen igen, så då ska det kännas! 
 
Nu ska jag bara smörja in hundarnas tassar och sedan är det nannedags! Sov så gott!
 
 

Tisdag

Idag skulle vi gå och låna böcker på biblioteket inför den första uppgiften i den här delkurse, men dessvärre fanns den inte inne. Så istället blev det en snabbtur till eurostop och en liten fika med Bella. När jag kom hem så var det dags att ta hundarna på en liten tur och därefter så begav jag mig till stadsbiblioteket för ett andra försök att få tag i kurslitteratur. Tråkigt nog så hade den boken också lånats ut men å andra sidan så har jag efter tre år äntligen skaffat mitt lånekort! Alltid något!
 
Just nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och laddar inför min löptur. Blir lite stressad av alla skolgrejer och det hopar sig i skallen på mig. Typ så mycket att det resulterar i att jag inte gör något vettigt alls. Men jag har bestämt mig för att även den sista pluggterminen ska gå bra så när jag sprungit klart och duschat ska jag fortsätta leta vetenskapliga artiklar till vår c-uppsats. Kanske till och med börja fila på introduktionen/bakgrunden så vi kommer någonstans. 
 
Hoppas ni alla har en bra start på veckan så hörs vi kanske lite senare eller imorgon!
 
 

Måndag

Då var det måndag vilket innebär ny måndagsångest. Förra delkursen är äntligen över och i fredags lämnade jag och Bella in vår tenta, så nu får vi hoppas på det bästa. Men idag började helveteskurs nummer två.. Under introduktionsmötet fick jag så mycket panik och ångest att jag inte visste var jag skulle ta vägen.. Men nu, ett antal timmar senare så känns det ändå okej. Jag får göra mitt bästa trots att vi kör två delkurser lite parallellt. Förhoppningsvis har jag praktik till våren och då är detta sista stora ansträningen i skolan, man får bara hoppas att det går smärtfritt ;).
 
Om man bortser från alla skolgrejer just nu så mår jag väldigt bra. Jag och sambon har nu i helgen fått till en ordentligt ombonad känsla i hallen och köket, nu är det bara en matta av något slag som saknas och några snygga underlägg. Sen får jag väl börja så smått med vardagsrummet även om vi gjort en del förändringar där också. Men jag älskar verkligen den dära mjuka och mysiga känslan så vi får jobba lite till på det! 
 
Nu ser jag nästan i kors så jag tror att det är dags för mig att ta hundarna på sisa kissrundan för idag och sedan ska jag bara föna håret och bums i säng! Dröm sött!