Snaaark!



Färdig jobbad, färdigäten och färdigmyst så sitter jag åter hemma igen. Blir snart dags för sängen tror jag, ganska så trött måste jag erkänna även om jag inte är riktigt trött nog för att gå bums i säng... än.

Tröttheten jag hade tidigare idag försvann litegrann på jobb, jag vet inbte om det berodde på godiset eller kaffet jag tryckte i i mig eller kanske helt enkelt på trevligt arbetssällskap. Men något av det var det, eller kanske alla tre och jag blev lite piggare.

När jag slutat hade John fixat en pizza till mig och en ganska så bra film som jag inte riktigt vet vad den hette men troligtvis något i stil med Seven exes.

Aja hursomhelst.. Gonatt!

Work

Har precis fixat mina naglar, var ett tag sedan jag orkade dekorera dem men de blev faktiskt ganska så fina!

Har hunnit träna och käka lunch med John idag och om två timmar ska jag infinna mig på Friskis & Svettis ön för ett tre timmars arbetspass. Jag är så otroligt trött idag så det blir en lugn och skön fredagskväll. Jag vaknade av att de borrade som fan, några lägenheter under mig. Så lite vila och en bra film kan nog kallas för fredagsmys, eller hur?

Still counting

Counting all the assholes in the room, well I'm definitley not alone

Volbeats inledningsfras till Still counting, riktigt bra låt som jag nog mer klassar åt rock hållet än methal hållet. Även om Volbeat klassas som ett methal band.

Jag är trött, men tankarna kan inte sluta surra runt idag heller, idag lite värre än de två senaste dagarna. Mycket som hänt idag. Men om en liten liten stund ska jag slänga mig framför tv:n till 2½ men och sen tror jag det blir sovedags efter det. Däckar jag i soffan vaknar jag väl till och lägger mig därefter.

Well, then I'm off


Tonårstankar



Nja, jag är ju 22 så någon tonåring räknas jag inte som längre. Men tankarna idag skiljer sig nog inte så mycket från de tonårstankar jag hade i livet då. Även om det kändes som om mitt liv var lättare då. Givetvis fattade jag inte det då, då trodde man att alla bekymmer man hade då var de värsta i världen. Så dum man var. Man skulle bara veta vad man har att vänta sig. Livet är inte så lätt.

Dagen eller snarare kvällen har inte alls blivit som det var tänkt. Fan så tråkigt. Men livet ska visst inte vara lätt.

Föressten skrev jag världens flummigaste mail nyss. Till Lilleman, jag undrade vart han tagit vägen. Ska bli intressant och se om han svarar ens, jag är inte säker på att jag hade gjort det själv. Men hur som helst så är hans musik sjuk nostalgi från mina tonår och jag blir lite lite lite gladare av hans musik även om en del av låtarna är så sorgliga. Kanske dras man ändå ner med dem ibland.

Nu ska jag sluta vara emo.. kan det vara en rom och cola till kanske?

Oh yes!



Gött, då har man ändå hunnit med det viktigaste man skulle hinna med idag.

x Långrunda med hundarna
x Bada Pink
x Träna
x Ringa Kolas försäkringsbolag
x Diska
x Städa kök, toa och hall

Nu återstår duschen och någon runda till med hundarna och kanske lite mat. Sen blir det supermys med John idag, hoppas på någon bra "Alice" film och lite myspys! Om jag känner för det sen så kanske man kan smyga ner en och annan godisbit men annars så får det va så :P

Det är kärlek



Ja det är inte så lätt att låta bli att uppdatera när man lyssnar på bra musik och vill dela med sig lite! Enjoy!

Attans!

Typiskt att jag inte kunde hålla mig från att gå upp å sitta vid datorn å nörda mig.. Ja och sen fick jag en del saker som fortfarande snurrar runt i skallen på mig... Suck!

Idag ska jag INTE vara uppe lika länge som igår. Jag ska sitta här en liiiiiten stund till, sen kanske en stund vid tv:n och that's it. Sen blir det sängen! Direkt! Bara så ni vet!

P.s detta underbara är och kommer alltid a...

img_8728 (MMS)

P.s detta underbara är och kommer alltid att vara mitt underbara hemma <3


Efter en ganska seg och lite småtung dag ä...

Efter en ganska seg och lite småtung dag är det nu dags för sängen. Jag ska erkänna att datorn lockar något heeeelt otroligt men risken finns att jag blir sittandes där till tre inatt igen. Som tur är finns mobilbloggande, så idagbehövde jag inte ens lyfta på rumpan för att uppdatera. För övrigt vann jag idag min ANDRA kenovinst! Ytterligare fem spänn! Gött mos, bara fem spänns minus idag också! Man ska vara tacksam för det man får, eller hur? Som jag sa igår (kanske inte här men på fb) så är detta bara början på mina miljonvinster :D. Just nu sitter ni bara därhemma och småler för er själva och tänker, jaja drömma kan hon ju... Men ni ska få se ;-).


Passion



Nu har jag suttit i drygt två timmar och surfat runt på totalt onödiga sidor såsom facebook typ varje 30:e sek, aftonbladet där inget nytt heller hänt sedan minuten tidigare. Jag har kollat mailen 299 ggr men bäst av allt..! Jag har hittat underbar musik <3 det bästa som finns i den sinnesstämning jag är nu och det bästa som finns överhuvudtaget! Jag ahde bara kunnat sitta hemma och lyssna på musik dagarna i ända. Jag tror det är detta man kan kalla för en passion. Så kort och gott, musik är min passion.


Guess who's back?

Ja varför det tagit sådan himla tid vet jag väl inte..eller jo det vet jag. Det har varit en del tråkiga saker som inträffat och det har gjort mig oinspirerad till att skriva, samtidigt som oron över livet ibland får en att undra varför man ens hamnat här och hur fan det gick till. Så anledningen är väl helt enkelt att jag haft andra saker att tänka på på sistonde.

Det känns som om det är dags att börja skriva seriöst igen, men OM det blir det, det vet jag inte. Mitt liv är för stunden ganska tråkigt och grått. Ingent positivt händer och ibland känns det som om hoppet bara har tagit slut. Som i en gammal film. The End.

Självklart vet jag ju att mitt liv knappast kan vara slut eftersom jag bara är 22 år. Jag hade inte heller tänkt att det skulle det, men livets svackor kan vara djupa och svåra att ta sig ur. Självklart gör jag det, så småningom. Men tills det så klättrar jag tills jag faller och sedan klättrar jag upp igen! Ni blir inte av med mig bara så ni vet!

Men hur som helst så hoppas jag att ni har en trevlig kväll! Nu ska jag sitta vid datorn tills huvudet landar på tangenterna!


Alla bara pratar om alla måsten hit och a...

Alla bara pratar om alla måsten hit och alla måsten dit. Man måste inte alltid! När ska folk förstå det? Alla måsten är satta i vår skalle sedan vår födsel och någon måste bryta den trenden. Kanske blir det jag eller kanske faller även jag offer för alla måsten så småningom. Helgen har varit bra fram till kvällen nu. Jag känner mig dålig och allmänt irriterad på mig själv. Det som ligger mig närmst om hjärtat har jag inte vårdat som jag skulle å det gör mig så fruktansvärt ont. Ont i hjärtat och ont i själen. bättre sent än aldrig kanske men aj och vad mycket ångest :-( sov så gott mina vänner. Jag tror int jag kan det inatt


Efter en lång datanörds dag och lite mys...

Efter en lång datanörds dag och lite mys med kärleken så är det dags för sängen igen. Man blir så trött av att inte göra för mycket om dagarna. I och för sig så såg vi en suuupermysig film how to train your dragon..! Jag vill ha en egen drake! Fast jag tyckte iofs att den påminner mycket om Pinkis! Aja nu ska jag drömma om drakar!! Natti!!


Well well

Den där supertidiga morgonen slutade i alla fall med att jag fick somna om lite halvt några timmar till, men hela dagen har jag varit heeeelt slut! Vettetusan varför så mestadels har jag suttit framför min nya underbara och vackra dator:



Det saknas lite grejer i den än, men sen blev den å andra sidan hämtad igår! Äntligen ska det hända lite grejer!

Uss, jaha. Jag är trött. Fruktansvärt trött. Fast John kommer snart, å jag ska ner med Kola och ja sen ska vi hem en sväng till John idag! Ska bli kul att se hur fint han har fått det efter allt han ordnade i söndags!

Neeej men nu ska jag datanörda mig lite till med min nya underbara dator <3 Puss!

Suck.  Det är sååååå tråkigt att vakna til...

img_1709 (MMS)

Suck.  Det är sååååå tråkigt att vakna till vid fem och sedan inte kunna somna om. Det händer mig ganska så ofta nuförtiden, man kan ju undra vad det beror på. Jag var halvvägs påväg upp men sen kom jag på att det var lika bra att lägga mig igen. Om inget annat så somnar man ju av tristess i alla fall. Igår hämtades min underbart efterlängtade dator <3 nästan ett år för sent, men bättre sent än aldrig! Så nu jävlar blir det andra bullar!!


New week

Jaha då var denna veckan och denna helgen över, eller ja inte riktigt men om tio minuter.

Jag fick en liiiien släng av förkylningen John hade i fredags men efter att ha kurerat mig hela dagen innan jobb på friskis så kände jag mig ganska mycket bättre igår. Fast det jag oroade mig mest för var att jag skulle vara sjuk på mitt långa kb pass. Men nej, jag klarade mig och gårdagen på Kb var helt okej, ganska lugnt i och för sig. Men kanske kommer folket snart igång igen!

Idag har jag varit heelt slut i rutan. Halvsovit hela dagen fram till halv sex när jag hämtade hem John igen. Så vi stack till Ön och åt en pizza, hem och vila och nu har vi nyss kommit från bion. Vi såg Wallstreet. Jag tyckte faktiskt den var helt okej. Det blir nog ingen favorit film och troligtvis kommer jag inte se den igen... Men den var ändå helt okej!

Nej nu kallar sängen, jag kan knappt hålla ögonen öppna!

Go natt!

Känner mig nästan lite småsjuk idag :-(...

Känner mig nästan lite småsjuk idag :-(. Lite snuvig, lite trött, lite torr i halsen och kaaaanske lite hypokondri. John sa att han kände sig lite sjuk idag å självklart börjar man känna efter då. Ska jobba på Friskis fem så jag hinner vila lite innan. Sen är det inte så många timmar heller, så det går nog bra! Aja nu ska jag sova lite på soffan! Puss