Snaaaart är flytten över

Om en stund ska jag åka och hämta det allra sista i min gamla lägenhet och sedan ska jag fokusera på sambolivet och mitt nya hem. 
Här går det undan

Hej kära läsare!
 
Nu är det inte mycket grejer kvar i lägenheten längre. Möbler och lite blommor, men annars är här i princip tömt. Alldeles fantastiskt! Snart kan jag fokusera på mitt nya hem som för närvarande är fyllt med flyttlådor, pappeerspåsar och sopsäckar! 
 
Ska strax en vända till Erikshjälpen och sedan blir det paus några timmar för att det är dags att jobba :). 
 
Hoppas ni har en bra start på veckan!
 
 

Det där med att flytta...

Jag tycker verkligen att det ska bli jättekul att flytta och bo tillsammans men mina underbara man. Men herregud vilket jävla jobb det är att flytta. Jag har hittatr hur mycket grejer som helst, både saker jag saknat men också saker jag knappt visste om att jag hade ens. Jag vet inte hur många flyttlådor jag packat fulla och skräphögen i hallen har redan växt dubbelupp gentemot den högen som stod där för några dagar sedan som jag körde iväg.. 
 
Jag klagar inte, jag blir bara lite trött och kanske liiiite gnällig. Men det ska vara jobbigt att flytta, samtidigt är det roligt att se hur mängden prylar försvinner sakta men säkert. I nuläget känns inte lägenheten som mitt hem längre, nu är det bara en rörig lägenhet. Som tur är kan jag köra iväg med lite grejer till nya bostaden lite då och då så jag slipper se alla flyttlådor.. Ja för ett litet tag i alla fall tills jag ska hem och sova :P. 
 
Hoppas alla andra som inte håller på att flytta passar på att njuta av den underbara solen! Lite avis är jag men just nu har jag inte ro i kroppen att sätta mig ute på balkongen. NU ska jag bara dricka upp kaffet sen fortsätter packandet ett litet tag till! 
 
Trevlig helg!
 
 

Måndag

Nu undrar kanske många hur det gått med min detox? Första dagen var totalt fruktansvärd, jag fick jätteont i huvudet på kvällen efter koffeinabstinensen. Dagen efter var mycket bättre och i ärlighetens namn så kändes det faktiskt ganska så bra. Men samtidigt får jag väl erkänna att jag inte förberett mig tillräckligt inför den. Nu såhär i efterhand (ja jag avbröt min detox i lördags) så föreslår jag att ni gör upp lite matmenyer en vecka i förväg för att vara säkra på att det ni äter är okej. 
 
Anledningen till att jag avbröt min detox var att jag blev sur helt enkelt och bara för det så tog jag mig en kopp kaffe :P. Otroligt barnsligt men så blev det i alla fall. Men även upp till två dagar efter kunde jag känna effekten av utrensningen. Jag kommer göra det här igen i slutet av sommaren och då ska jag vara lite mer förberedd. Dessutom ska jag inte vara mitt uppe i en flytt som jag är just nu.. Bara att flytta och packa ihop, slänga saker tar mycket på krafterna så att köra en detoc i samma anda var kanske inte det bästa alternativet. Men härligt var det!
 
Utöver att jag packat, packat och packat så har jag haft skåne besök av bästa Johan. Det var mycket sällskapsspel den här helgen men vi gillar det! Det blir ju lite trevligare när man har det bästa sällskapet också! 
 
Men nu mina vänner ska jag göra mig redo för sängen. Mannen har redan somnat och imorgon ska det packas lite till och sedan bär det av till Växjö för studentfirande!
 
Sov så gott!
 
 

Imorgon är det dags

Nu är det såhär att jag inte har kunnat springa eller träna på några veckor. Därför har jag passat på att trycka i mig godis, skräpmart och alkohol. Jag är ännu lite hoistig och snuvig så det lär inte bli någon träning förrens till helgen, men imorgon så tänkte jag testa min första ordentliga detox. Egentligen ska de vara i mellan 10-14 dagar, men eftersom jag aldrig gjort det fullt ut förr så tänkte jag börja med sju dagar. 
 
Det kommer inte bli helt enkelt men eftersom jag är vegetarian från början så tror jag att jag har det lite lättare än vad många andra har. So wish me luck! 
 
I övrigt så är skolan äntligen slut och det är sommarlov! Imorgon börjar sommarjobbet rulla på lite mer och däremellan står jag inför en flytt i slutet av måndaerna så det packas, packas och åter packas. Mycket som händer just nu! Hoppas ni alla har det kanoners!