Måndag

Nu undrar kanske många hur det gått med min detox? Första dagen var totalt fruktansvärd, jag fick jätteont i huvudet på kvällen efter koffeinabstinensen. Dagen efter var mycket bättre och i ärlighetens namn så kändes det faktiskt ganska så bra. Men samtidigt får jag väl erkänna att jag inte förberett mig tillräckligt inför den. Nu såhär i efterhand (ja jag avbröt min detox i lördags) så föreslår jag att ni gör upp lite matmenyer en vecka i förväg för att vara säkra på att det ni äter är okej. 
 
Anledningen till att jag avbröt min detox var att jag blev sur helt enkelt och bara för det så tog jag mig en kopp kaffe :P. Otroligt barnsligt men så blev det i alla fall. Men även upp till två dagar efter kunde jag känna effekten av utrensningen. Jag kommer göra det här igen i slutet av sommaren och då ska jag vara lite mer förberedd. Dessutom ska jag inte vara mitt uppe i en flytt som jag är just nu.. Bara att flytta och packa ihop, slänga saker tar mycket på krafterna så att köra en detoc i samma anda var kanske inte det bästa alternativet. Men härligt var det!
 
Utöver att jag packat, packat och packat så har jag haft skåne besök av bästa Johan. Det var mycket sällskapsspel den här helgen men vi gillar det! Det blir ju lite trevligare när man har det bästa sällskapet också! 
 
Men nu mina vänner ska jag göra mig redo för sängen. Mannen har redan somnat och imorgon ska det packas lite till och sedan bär det av till Växjö för studentfirande!
 
Sov så gott!
 
 

Kommentarer
Postat av: Danne

Så fin! Puss på kinden/Danne

Svar: Tack så mycket! Kram
Alice ♥

2014-06-11 @ 20:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0