Mmm muffins!

 Efter några timmar i solen har jag nu begett mig inåt för att baka lite muffins inför eftermiddagsfikan! 
 
Hoppas ni alla haft en härlig dag!
 
 

Och så var det helg med solsken

Hello!
 
Hoppas att ni haft en go påsk och några härliga veckor sedan sist! Själv hade jag en härlig påsk med mysig middag och underbart väder! Däremellan har det varit mycket skola och lite jobb på det också! 
 
Äntligen är det helg igen och solen skiner. Nu får vi hoppas på att den är här för att stanna!
 
Just nu är jag hundvakt åt lilla Buffy medan jag tvättar och gör allt annat som jag inte hunnit i veckan. Om en liten stunds å tänkte jag sätta mig i solen och gotta mig medan solen tittar fram. Ikväll hoppas jag på lite trevligheter, mest sugen är jag nog på att hänga i en park och chilla. Det hade varit najs! Men vi får se vad det blir :).
 
Önskar er en härlig lördag!
 
 

Glad påsk

Hej kära läsare!

Ville bara önska er en Glad Påsk! Hörs om några dagar igen! 




Stress

Idag har varit en bra dag fram tills det blev kväll och jag hittade en sak att oroa mig för. Det har varit väldigt lugnt och skönt på den fronten annars. Jag har tagit saker som det kommer och varit väl medveten om att man inte kan göra något åt saker som redan är gjorda. Ja eller att man tar tag i saken när det är dags. Men just idag funkar inte mitt huvud på det vettiga planet och därför ligger jag just nu klarvaken. Dumheter, jag vet. Men så är det idag, ska  försöka somna bredvid min spinnande stressboll Pink nu. Ja min katt. Hon brukar känna av när jag är stressad och gosa ner mig ordentligt då. Idag hämtade jag henne själv men just nu så har Hon satt sig på min mage. Sov gott vänner och fina läsare.




Födelsedagspresent

Dessa fina skorna fick jag av min pojkvän! Snygga eller hur? Det enda som saknas nu är lite varmare klimat så de kan användas :).




Bananpannkaka

God eftermiddag!
 
Idag har jag haft en skolfri dag, vilket känns otroligt passande eftersom det snart är påsk! Sen att jag ska vara i skolan tis-tors det behöver vi inte prata mer om idag :P. Jag sov länge och unnade mig ännu en bananpannkaka till frukost. Såhär ser de ut:
 
 
De är superenkla att göra och smakar riktigt gott samt att man håller sig på dem halva dagen! För att göra en bananpannkaka behöver man:
1 banan
2 ägg
1 dl grahamsmjöl
 
Det första man gör är att mosa bananen i en skål. Därefter knäcker man i de båda äggen och rör runt så att de blandas med bananen. Slutligen häller man i grahamsmjölet och blandar väl. 
 
Sedan steker man upp det på låg värme med lite smör tills den har fin färg. 
 
Som något lite sötare har jag blandat vanlig vaniljyoghurt med blåbär och hallon. Men man kan också använda sif av kesella som en del träningsfreak gör :P. Jag gillar att det finns liiiiite sött i så det blev vanlig yoghurt för mig. Tycker man att det saknas lite sötma kan man säkert lägga i lite socker och/eller använda sig av vanligt vetemjöl. 
 
Enjoy! 
 

Söndag

God kväll, ja eller eftermiddag kanske det är? 
 
Nu sitter jag här nydsuchad och nytränad. Solen skiner och jag är faktiskt nöjd med mig själv idag. Jag har varit ute i tre timmar och rört på mig. Första rundan där vid halvtvå var mest för hundarnas skull. Vi tog oss ut till Eketånga/Sandhamn och gick en promenad i skogen som sedan övergick till stranden och sedan tillbaks igen. Det blev  cirka 1½ timmes långpromenad för hundarna och mig i lite blåst/sol och regn. Knepigt väder men temperaturen kan man absolut inte klaga på idag! Under rundan fick jag också se den första huggormen någonsin! Hade jag inte varit ensam med hundarna hade jag lätt tagit en bild på den, men jag var rädd att någon av djuren skulle bli bitna så jag hoppade det den här gången. Men ändå coolt, har aldrig fått chansen att se en live!
 
Efter promenaden så tog jag min löprunda som gick otroligt bra idag. 7,2 km på bara 41 minuter. Jag är helnöjd! Lite missnöjd med att jag hela tiden trott att min "långa" löptur varit runt milen, men jag får väl försöka utöka den så smått i nästa vecka så kanske den blir det :P.
 
Nu ska jag slänga på lite Paradise hotel Norge och trycka i min lite stjälkselleri och morötter med dippa! 
 
Ha en underbar söndag!
 
 

Fredag

Vilken härlig känsla det var att se att så många av er fina läsare uppmärksammade mitt första blogginlägg på nästan två månader! Tack! Helt plötsligt känns det mycket roligare att skriva igen! 
 
För cirka 40 minuter sedan skickade jag och min grupp in vår uppdaterade aktivitetsplan. Den här gången känns det riktigt, riktigt bra och med tanke på att vi faktiskt fick göra om hela från scratch så gick det ändå rätt fort. Vi hade redan alla verktygen men förstod inte hur vi skulle använda dem första gången.
 
Om några timmar ska jag iväg och jobba innan det är dags för helg för min del. Sen ska jag faktiskt börja min helg med en riktig irish coffe hade jag tänkt. Insåg nyss att jag har varken farinsocker eller grädde, men det får jag fixa på hemvägen. Sen blir det nog inte många knop gjorde efter att jag kommit hem. 
 
Dagen började med några rejäla regnskurar, men som tur var så kikade solen fram lagom tills det var dags för andra hundpromenaden för dagen. Så idag fick de en något längre runda i strålande solsken dessutom! Den återstående tiden tills det att jag ska iväg till jobb tänkte jag faktiskt använda till att glo på lite serier från Viaplay. Ja och hinna äta något ordentligt innan jag ska jobba också. Så jag önskar er en härlig kväll så hörs vi snart av igen!
 
 

April

Hej!
 
Ja, jag vet att det var länge sedan sist. Har förstått att några stycken saknar att läsa det jag skriver, så jag ska göra ytterligare ett tappert försök att skriva lite oftare. Tyvärr kommer ni få nöja er med dåliga mobilbilder och dylikt eftersom skolan just nu tar väldigt mycket tid från mig. Sen jobbar jag lite däremellan också för att få in lite extra pengar. 
 
Idag har vi haft ännu ett handledarmöte för kostnader för vårt projekt. Måste säga att det varit ett väldigt givande möte och det kommer bli lite enklare att få rätt på vår aktivitetsrapport nu i slutet av veckan. Det går framåt och lite läskigt är det allt att detta är den sista grejen vi gör innan det är dags att gå igenom alla våra rapporter och göra de så effektiva och givande som möjligt. Tiden går så otroligt fort och om lite mer än en månad så ska hela vårt projekt vara klart. 
 
I övrigt så ska jag försöka unna mig lite träning idag. Igår blev det en vilodag fast jag inte tänkt mig det. Men det regnar och är jävligt så det får bli något corepass härhemma mellan städningen. Sen i eftermiddag ska jag jobba. Lite mer sugen på löpning dock eftersom jag fått för mig att jag vill springa tjejmilen i höst. Får se om någon annan goding nappar så jag slipper åka upp till Stockholm helt ensam, inte så pepp på det :P. 
 
Aja, ha en go dag så hörs vi!