April

Hej!
 
Ja, jag vet att det var länge sedan sist. Har förstått att några stycken saknar att läsa det jag skriver, så jag ska göra ytterligare ett tappert försök att skriva lite oftare. Tyvärr kommer ni få nöja er med dåliga mobilbilder och dylikt eftersom skolan just nu tar väldigt mycket tid från mig. Sen jobbar jag lite däremellan också för att få in lite extra pengar. 
 
Idag har vi haft ännu ett handledarmöte för kostnader för vårt projekt. Måste säga att det varit ett väldigt givande möte och det kommer bli lite enklare att få rätt på vår aktivitetsrapport nu i slutet av veckan. Det går framåt och lite läskigt är det allt att detta är den sista grejen vi gör innan det är dags att gå igenom alla våra rapporter och göra de så effektiva och givande som möjligt. Tiden går så otroligt fort och om lite mer än en månad så ska hela vårt projekt vara klart. 
 
I övrigt så ska jag försöka unna mig lite träning idag. Igår blev det en vilodag fast jag inte tänkt mig det. Men det regnar och är jävligt så det får bli något corepass härhemma mellan städningen. Sen i eftermiddag ska jag jobba. Lite mer sugen på löpning dock eftersom jag fått för mig att jag vill springa tjejmilen i höst. Får se om någon annan goding nappar så jag slipper åka upp till Stockholm helt ensam, inte så pepp på det :P. 
 
Aja, ha en go dag så hörs vi!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0