Gott Nytt År!

Nyss hemkommen till päronen efter en kall långtur på stranden med vovvarna och pappa! Nu ska vi ärma oss lite, laga lite  god mat och äta en god efterrätt! Ikväll ska jag träffa Cassie och inviga det nya året.

Hoppas ni alla får en fantastisk avslutning på 2011 och en ännu bättre start på 2012. Det här kommer bli MITT år.

Mys på!Oj vad tiden sprungit iväg idag? Vaf hände...

Oj vad tiden sprungit iväg idag? Vaf händer?! Aja nu ät klockan tjugo i tre och efter att ha myst med världens bästa föräldrar och husjur framför en film och ja sedan sitta kvar och glo på bad girls club och gene simmons.. Får jag väl tacka för mig! Idag har varit en mysig och bra dag! Imorgon blir det middag hemma och därefter ska jag fira in det nya året med Cassie. Känns som ett bra avslut på 2011! Hörs imorgon! Puss!


Idag står fredagsmys på schemat och hut my...

img_2922 (MMS)

Idag står fredagsmys på schemat och hut mycket mys blir det inte med onepiece och mystofflor!


Inlägg 2002

Jag har haft fullrulle och oroat mig och kommit fram till vettiga saker och fått saker sagt så nu är jag snart på g igen. Därför har jag heeeeelt glöm bort att säga att detta är mitt 2002:e inlgg :p haha ja hur fan de har gått till vet inte jag men det är ju alltid trevligt!
Idag var jag och mamma på rea, hittade inget säskillt så jag får vara nöjd med mina fina jeans jag hittade på gina igår! Nu har jag min onepiece på och har inga planer på att bege mig någonstans mer idag. Mypys med familjen!
Hoppas ni haft en fantastisk vecka!

Pinkis sover i min resväska. Söt hon är! U...

img_7489 (MMS)

Pinkis sover i min resväska. Söt hon är! Ursäkta dålig uppdatering men jag har haft full rulle och just nu är jag helt förstörd och ledsen över en sak. Det var väl självaste fan om något skulle få bli bra?!


Äntligen!

Jag som kan vara den mest positiva människan i världen kan ju som en del av er redan vet också vara den mest pessimistiska och ängsligaste människan i världen. Ja, speciellt när jag ahr dagar som igår. Men jag tror de dagarna är bra att få lite då och då, för man tar tag i saker. Jag kände nästan för att sätta mig ner och gråta över att jag inte kommer bli någonting, att livet är slut och att jag får sitta på något närköp i en kassa resten av livet. Ja jag är inte så gammal, jag har alltid hopp om att livet bara ska vända, för mitt liv är impulsivt och spontant, men även jag får ibland inse att allt inte händer av sig själv.

När allt såg som mörkast ut och när jag insåg att utbildningen i Malmö jag tänkt söka till hösten inte alls var vad jag tänkt mig, så dök det upp! Precis det jag velat jobba med fanns där och det mest fantastiska av allt är att jag inte behöver flytta från underbara Halmstad! Den finns här. börjar till hösten och det ska förhoppningsvis inte vara några problem alls att komma in! Håll tummar och tår för mig snälla, söta ni! Dessutom finns det möjlighet till utomlandsstudier sista året (tredje), och givetvis har de utbyte med London! Ja, vad är det då? Jag vill inte berätta det här än, jag vill prata med mina föräldrar så de får veta det först. Det känns mest rättvist! Men trots liteo säkerhet så tror jag faktiskt att det är detta jag ska syssla med! Yeeey!

Antar detär dags att packa ner det sista, för jag sticker ner till Malmö i eftermiddag. Jag som tänkte köra tidigt.. Aja. Viktiga frågor om framtiden kan ibland vara det som bör priroriteras! I alla fall när man som i mitt läge får livsångest ;)

Puss på er!I säng sent idag igen. Nattuggla har jag v...

img_9039 (MMS)

I säng sent idag igen. Nattuggla har jag väl alltid varit, min hjärna är som mest kreativ under sena kvällar och nätter. På gott och ont förstås. Det är förstås jobbigt när man tänker på allvarligheter som jag gjort idag. Det blir en klump i bröstet och en slags stressad panik. Fjantigt men inget jag kan hjälpa, borde gå en kurs där man lär sig vara lugn. Jag tror jag eventuellt kommit på en bra framtidsplan, hyfsat iaf. Jag kände att den var en aning stressad först men om man flyttar fram dn 1,5 år så är det nog inte så farligt. Jag har ju engelska att plugga ett år och sedan london iaf i ett halvår efteråt. Sen kan jag nog tänka mig att plugga yrke ordentlig Då är jag 25, ja om det nu inte händer andra grejer emellan som gör att jag pluggar innan eller efter. Jag kanske stannar i London det vet man ju aldrig ;). Jag är impulsiv ibland och då kan det i träffa trevliga saker ( ibland otrevliga också men de låtsas jag inte om). Men nu ska jag försöka stressa ner och sova och drömma om mina fantastiska planer.  Natti!


Vuxenpanik..igen.

Ja som vanligt, när något släpper så kommer andra tankar i skallen. Jag blir så trött på mig själv ibland, men jag kan inte rå för det. Jag tänker ju som sagt mycket, om ni skulle missat det. Jag får panik på vad jag ska göra med mitt liv, jag kan inte hjälpa det. Jag vill göra så mycket och få ut så otroligt mycket av det, ja lite för mycket så det säger liksom stopp. Jag blir helt handlingsförlamad, eller så vet jag bara inte hur fan det ska gå till? Jag vet inte vart jag ska börja någonstans? Suck.

Jag vill jobba med något kreativt, och annorlunda. Ja till exempel så låter ju make up artist hur spännande som helst! Men sen vet jag också att det kostar en del och det troliga är att man får jobba gratis några år innan det ens lönar sig.

Jag kan tänka mig att jobba med event, såsom festfixning, konserter och dylikt. Helst ska du ha en projektledarutbildning då, den tar tre år och det är inte ens säkert du får jobb efter det. Alternativet är ju att försöka joina ett redan existerande företag och visa att jag faktiskt kan. För det kan jag.
Jag vet att jag ska jobba med människor, för jag tycker om att möta nya utmaningar varje dag. Jag är social och jag är en glad skit som faktiskt är väldigt ambitiös med det jag gör. Men ja, vart ska jag använda det? Hur ska det gå till?

Plugga? Jo, men jag känner att det tar så mycket tid och ja som sagt det är ändå inte garanterat att du får jobb ens efter högskoleutbildning idag. Då blir projektet att ta sig utomlands. Ja och det hade jag ju tänkt förvisso, jag ska ju till London, men det stora frågetecknet står kvar. Vad fan ska jag jobba med där? Hur ska jag ta mig vidare därifrån?

Jag behöver en livsguid, en coach som säger till mig hur jag ska bära mig åt. Men vart är denna någon? Än har jag inte stött på personen. Men ja, jag har ju sagt att år 2012 ska bli mitt år, och då kan ju allt hända eller hur? Det enda jag vet med säkerhet just nu är att jag ska plugga engelska på halvfart och jobba lite samtidigt. Sen hoppas jag på att de bra sakerna dyker upp, eller nej jag vet att de ska det!

Dagens i-landsproblem

Bara för jag hittade den där superdupersnygga cerise kavajen på rea så kom jag på att jag behöver ett par snygga högklackade till den. Inte så lätt. Hittade de här snyggingarna på Brandos:


Steve Madden: Partyy-R från Brandos.se

Steve Madden: Partyy-R från Brandos.se

Turen i oturen är väl att de inte finns i min storlek.. Ja alltså jag vill ha dem, men jag har inte råd för tillfället.


Påväg hem till mig

Kavajen finns numera på rea för 129 kr :)

En bättre dag

Glömde ju säga att den här dagen faktiskt är bättre än gårdagen. Lite oro kvar, men förhoppningsvis går det också att lösa. Dock blir det skåne några dagar tidigare än planerat, men egentligen, vad tusan gör det? Nu har jag varit uppe och vänt! Ska gå igenom garderoben inför nyår och se om där finns något snyggt!

Busiga Keddy

Vovvarna är på gott humör att vi är hemma idag, både Kola och Keddy busar hela tiden. Hur gulligt som helst!
Han vaktade sin Nalle Puh ett bra tag. Se själv så arg han blev när jag försökte ta den :PJag vet inte om det är mentalt eller så me...

Jag vet inte om det är mentalt eller så men så fort klockan var fem över tolv så mådde jag plötslig bättre. Visst stör jag mig på saker än och är orolig, men klumpen i bröstet lättade lite. Säket psykologiskt men ändå. Morgondagen blir nog en bra dag trots allt! Jag hoppas! Håll tummar och tår att jag får två bra besked imorgon! Jag är så orolig och nervös att jag knappt vill lägga mig.. Ja just så korkad är jag. Rädd för morgondagen. Jag som försöker förespråka positivitet, så är jag själv en rädd liten skit mellan varven. Men man kan inte vara modig i allt, eller hur? Sovgott!


Jag mötte Lassie

Fast jag är den mest deprimerande människan som finns idag.. Så kom jag att tänka på vilka underbara föräldrar jag har, vilka fantastiska vänner jag har och mina underbara som husdjur. Lyssnar man på jag mötte Lassie så tänker jag på våra fina hundar och jag kan inte låta bli att le litegrann då.


En konstig känsla

Usch, idag är faktiskt ingen bra dag alls. Jag har försökt vända den till något positivt, för ja hur det än är så har jag faktiskt blivit en gladare och positivare människa överlag. Men just idag gick det inte riktigt, jag tänker för mycket igen. Jag bryr mig om småsaker och gör dem till stora stora grejer. Jag är sån, tyvärr. Önskar jag kunde ta allt med en klackspark, men det kan jag tyvärr inte. Dessutom är jag trött som en gris också, det gör nog inte saken bättre.

Jag blir så irriterad på mig själv ibland. Förstår inte varför jag ska bry mig om allting och analysera saker sönder och samman. En sak jag stör mig på hoppas jag kunna åtgärda inom en vecka. Inväntar svar när de är åter imorgon. Håll tummar och tår för att det går att ordna.  En annan sak jag också stör mig på får jag också invänta svar på tills imorgon, och om det inte blir som jag vill kommer det bli en jävligt jobbig vår. Suck och gnäll.

Tyvärr får ni det idag, jag kan inte få ut det någon annanstans. Idag är jag deppig, ledsen, arg, orolig och irriterad på samma gång. Det stör mig. Det värsta är att jag faktiskt försökt förneka att jag är det hela dagen. Men ja, nu gick det inte längre. Fy fan för sånna här dagar de klarar man sig bra utan!

Julafton bildbomb

Ursäkta, men jag är åter i Halmstad nu så det blir lite mer ordning med bloggen ;)
Då vart man åter i Halmstad efter två fant...

img_1533 (MMS)

Då vart man åter i Halmstad efter två fantastiska veckor! Stannar några dagar innan det är dags för skåne igen ;)


Bildbomb a la London

Ursäkta att det dröjt men det kan väl inte undgå någon att det faktiskt är jul ;)


Vaknade till såhär mitt i nattrn, vet inte...

Vaknade till såhär mitt i nattrn, vet inte riktigt varför men ibland gör jag det. Svårt att somna om. Men när man vaknar i ett fridfullt hus då vet man att det varit en bra jul. Nu återstår bara en vecka av detta året. 2011 har varit ett lärorikt år för mig på många sätt och vis, kanske inte det absolut lyckligaste året men inte heller det olycklgaste. Jag tänker bära med mig erfarenheterna in till 2012 som ska bli MITT år och ja jag har sagt det förut men det jag vill ska hända, det SKA också hända så är det bara. Jag tror på ett kanonår!


Efter tillräcklig många sånahär är jag nu ...

img_5907 (MMS)

Efter tillräcklig många sånahär är jag nu trött som en gris. Julsfton började ganska så stressat idag men har slutat fantastiskt bra! Hoppas ni också haft en mysig julafton med en massa


Efter tillräcklig många sånahär är jag nu ...

img_5907 (MMS)

Efter tillräcklig många sånahär är jag nu trött som en gris. Julsfton började ganska så stressat idag men har slutat fantastiskt bra! Hoppas ni också haft en mysig julafton med en massa


Efter tillräcklig många sånahär är jag nu ...

img_5907 (MMS)

Efter tillräcklig många sånahär är jag nu trött som en gris. Julsfton började ganska så stressat idag men har slutat fantastiskt bra! Hoppas ni också haft en mysig julafton med en massa


Paket skulle det så ;) natti!

Paket skulle det så ;) natti!


Ibland får man en good feeling

Ja vad mer ska jag säga, ibland känns saketr som good feelings ju mer man tänker på det..


Vilken dag det varit! Jag har inte hunnit ...

img_7817 (MMS)

Vilken dag det varit! Jag har inte hunnit skria här ens! God Jul på er underbar läsare! Hoppas ni har det riktigt mysigt! Kärlek!


Såhär kul kan det vara när man upptäcker a...

img_7424 (MMS)

Såhär kul kan det vara när man upptäcker att larmet sitter kvar på jackan.. Hoppas någon vänlig själ kan hjälpa mig imorgon att få bort det.. Utan att få hela jackan röd. Åter i sverige. Skönt på ett sätt men tråkig på ett annat. Bildbmben får komma imorgon under eftermiddagen. Ska som sagt se om jag kan charma in mig hos någon butik och sen är det dags för tatoo! Innan det blir julmys med familjen :). Sov gott och god jul på er!


On a plane to copenhagen

Ja flyget vart lite försenat idag, men bara 40 min så vi överlevde jag och mamma. Idag är vi två slagna hjältar! Nu återstår drygt en timmes flygresa hem och tåg till Malmö C sen ska det minsann firas jul i en dag iaf!

Hoppas ni fått in lite julstämning, jag har garanterat fått in det i London ;) bildbomb kommer ikväll eller imorgon:)


Hemfärd

Godmrgon min hönor!

Uppe med tuppen idag. Både jag och mamma har sovit som krattor, men ja så kan det ku vara ibland. Nu ska det sista packas ner och vi ska byta om och sen bär det av mot sverige igen :). Xx


Nighty night

Då får man väl säga natti till er också! Dags att sova inför hemfärden imorgon! Beräknas infinna mig i skåneland runt femtiden. Hoppas ni sover gott!


Last day in London

Efter några fantastiska dagar i underbara London, mitt blivande hem, så har vi iaf haft en mysig sista dag! Kollat runt på olika marknader, ätit gott och bara varit. London är underbart! Ni får inte under några omständigheter som helst missa det. Om ni nu skulle ha gjort det!

Ikväll hittade vi en fantastisk mysig julmarknad precis vid Londoneye, ruskigt mysig! Mamma köpte nästab en björnöronmössa till mig.. Men ja jag övertygade henne om att jag faktiskt inte skulle använda den med öron.. Fast den var söt!


Till min rosa fjunmupp Cassie

Manamana.. Dododododo manamana..


Sista dagen i London

Då är den sist heldagen i London kommen. Idag ska vi hålla oss i området där vi bor är det tänkt :). Snart dags för frukost och sen ska vi julmysa!

Puss


Kvällspromenad

Då har jag och mamma varit på kvällspromenad. En som faktiskt blev lite längre än planerat.. Men mysigt vart det iaf.

Imorgon är tanken att vi ska spana runt i Strand området som vi bor i. Vi har inte hunnit utforska det än :). Så imorgon så!


Shop shop shop

Idag har vi verkligen gjort shopping in London! Två nya jackor är införskaffade... Ja i tidig julklapp då, en ceris skinnjacka och en "päls"jacka! Loveley! Om ni klädtokiga tjejer missat London är det absolut dags att ta sig hit!

Jag har inte ens kommit hem innan nästa resa hit är planerad. Då vet ni att jag är kär i staden va?!


Söt klänning!

Från H&M

Ho ho ho

Då är det bara tre dagar kvar till julafton nu då. Fan tänk vad tiden gått fort egentligen? Jag tyckte nyss jag flyttade upp till Halmstad och det var varmt och sommar. Nu är det jul och snart är det nytt år och jag påbärjar min andra kurs som kommer vara engelska och vips så har ett halvår redan gått. Ibland är det lite kusligt att tiden går så otroligt fort! Eller så lever jag fort kanske?

Hur som helst så känns allt superbra just nu! Många tråkiga saker har hänt det här året, men också många bra! Jag kommer förtränga de dåliga och leva på de bra jag fått under 2011! Tråkigheter vill ingen komma ihåg ändå, eller?Shop till you drop

Godmorgon finingar!

Hoppas ni fått en bra start på veckan :). Vaknade för en liten stund sedan. Strax dags för att byta om och bege sig ut för lite frukost, därefter ska vi faktiskt shoppa loss på Oxfordstreet ;). Det blev inte så mycket sånt igår men vi har ju idag och imorgon kvar! Wiie!


Citygirl

Var en tur på Oxfordstreet för ett tag sedan och spanade in en del saker som ska provas imorgon! När jag flyttar hit lär jag bli bankrutt på nolltid, herregud vad mycket kärlek det finns till kläder och skor här! Love it!

Jag tror jag varit Londonbo i mitt tidigare liv, för jag trivs så sjukligt bra här!

En bils feån hotellet nedan!


Madame tussauds

Hej tuffingar!

Eftersom mamma fyller år idg blev det en tur till vaxkabinetten istället! Ja vi ska troligtvis tilö oxfordstreet lite senare. Men just nu är vi på hotellet och vänder :).

Hur som helst så var vackabinetten fantastiskt! Om ni inte varit där är det absolut läge att kolla in det nästa gång ni är här!! Nu ska kag fixa mig innan det är daga för mat!


Grattis till världens bästa mamma!

Mamma lär inte se detta inlägget förräns vi är hemma om vi inte lyckats hitta wi-fi på något härligt fik eller dylikt. Men jag vill ändå skriva att Världens bästa mamma fyller år idag! Vi har sedan några veckor planerat att vi ska äta gott och bara mysa på här i London! Puss å kram till er!

Att leva i en saga

Känner ni också ibland att saker och ting som händer i ert liv är för bra för att vara sant? Eller att oddsen att något som precis inträffade är så låga, men att de ÄNDÅ lyckades inträffa och just för dig?! Jag kanske tänker för mycket, men ibland händer faktiskt det mest otroliga.

Det har hänt mig ganska mycket de senaste fyra åren, helt fantastiska saker. Dessvärre kan/vill jag inte dela med mig av dem här. Trots att jag öppnar mig mycket här så får även jag lov att ha lite hemligheter, och än så länge kan jag faktiskt få bevara dem som mina hemligheter. Jo klart mina absolut närmsta vänner vet de fantastiska sakerna som hänt mig, för de närmsta vännerna jag har är också de absolut fantastiska människor jag någonsin träffat. Ni är verkligen guld värda och jag är säker på att ni vet precis vem jag menar när jag säger det. Jag försöker ständigt visa min uppskattning för er och jag hoppas att ni uppfattar den. Jag älskar er!

Förutom fantastiska vänner har jag även fantastiska föräldrar, de absolut bästa man någonsing kan ha. Ni som följt mig här ett tag vet det säkert redan, för vissa dagar får jag för mig att skriva av mig och berätta för dem hur mycket jag älskar dem. Men det bör sägas om och om igen. Ni är fantastiska och jag älskar er av hela mitt hjärta!

Kanske är det de här fantastiska människorna som får alla de fantastiska sakerna att hända? Kanske beror det lite på mig själv, men jag tror på en kombination av båda. Jag lever ofta i en saga, men ibland är jag bara för dum för att förstå det själv. Vad gnäller jag för?

Oxfordstreet

Godmorgon fina läsare!

Nyvaken i London just nu. Har sovit som en liten prinsessa! Idag är tanken att vi ska ta oss till shoppinggatan nr1. Ja jag pratar om Oxfordstreet! Men först dusch, frukost och göra sig iordning ;). Hörs sen!


Day 2 in London

Hur har ni det där hemma i Sverige? Ni stressar inte ihjäl er nu va? Det kanske känns lite deprimerande (ja eller kanske glädjande?) att man vid det här laget faktiskt kan beställa hem H&M:s vårkatalog redan nu! Så om ni som jag längtar efter lite varmare klimat, ja efter julafton förstås ;) Så tycker jag ni ska klicka hem den, klicka här för att beställa.

Love

London är ren kärlek. Jag måste bo här!


Svårt..

Ibland kan det faktiskt vara lite svårt att försöka komma på vad man ska skriva om.. Ja alltså alltid men mest när man ska försöka hålla inläggen intressanta samtidigt som man inte är hemma, och ska skriva i förväg. Men jag gör väl hyfsat tappra försök eller? Ni kanske helt enkelt inte gillade Justin's All I want for Christmas?

På tal om All I want for christmas.. Jag vet faktiskt vad jag önskar mig i julklapp som inte involverar matriella ting. Hur är det med er? Är det enbart det materiella eller önskar ni er också något annat?

London baby!

Sådär då är man i London, wi-fi på hotellet och en dag med fullrulle! Nu blir det strax lite mat vi har varit en vända på hotellet för att andas lite :). Hörs sen!!


Lite christmas spirit

Om ni av någon orsak inte fått till julstämningen så kanske vår käre vän Justin Bieber kan hjälpa er!

On a plane to London!

Hej sötnosar!

Då ska jag förhoppningsvis snart sitta på planet påväg till LONDON! Tro mig, det ska bli fruktansvärt mysigt och jag är säker på att jag och fina mamma kommer ha det fantastiskt! Nu närmar det sig julafton med stora steg och det är så himla mysigt! I år ska vi som alltid fira hemma hos pappa, den enda skillnaden detta året blir att jag får stanna över. Normaltsätt brukar jag ju åka hem på kvällen, men det är lite svårt när man bor 17 mil bort. Tror inte direkt att någon lär orka köra mig hem;).

Ja och då tänker ju självklart ni att man kan köra själv, och det kan man ju. Fast inte om man tänkt dricka galliano hotshoots! Vilket dock innebär att jag och mamma mus måste inhandla det nu när vi är i London, men det är det lilla!

Hoppas ni får en fantastisk start på den "riktiga" julveckan, så hörs vi av! Å Ja, detta är ett tidsinställt inlägg, det är liksom min grej;). SÅ har ni något att läsa under tiden jag är borta. PUSS!Som ni kanske förstår av bilden så har jag...

img_9625 (MMS)

Som ni kanske förstår av bilden så har jag umgåtts med Cassie i eftermiddag. Sura som citroner när vi möttes men Goa och glada när vi skiljdes åt. Nu är det sängdags, ska upp i tid imorgon. Jag ska ju till mitt efterlängtade London! Håll tummarna för att allt går bra! Har jag tur blir det även wi-fi på planet ;). Natti!


Ont i magen..

Nackdelen med mig är att jag inte är en maskin. Ursäkta alla i min omgivning att jag inte lever upp till era förväntningar.

För er som gillar Vanilla coke, testa! Abs...

img_6424 (MMS)

För er som gillar Vanilla coke, testa! Absolut en okej "kopia"!


Sockerchock av julmust gör att jag inte ka...

Sockerchock av julmust gör att jag inte kan somna, å jag som ska upp i tid imorgon.. Aja skitsamma, fan vilken trevlig julfest Michaela hade! Helt fantastisk! Bilder kommer imorgon! Natti!


På vår julfest får man göra eller få valfr...

img_7577 (MMS)

På vår julfest får man göra eller få valfri silkeshatt!


Guld är väl juligt?

img_4431 (MMS)

Guld är väl juligt?


Snark. Idag är jag trött som ett helt ålde...

Snark. Idag är jag trött som ett helt ålderdomshem.. Men ikväll är de Julmys hos michaela! Så det så! Ska bli mysigt!


Ja jag läste nyss horoskopet innan jag som...

img_1825 (MMS)

Ja jag läste nyss horoskopet innan jag somnar och ibland är det väl märkligt vad saker och ting tycks hänga ihop med varandra? Jag känner mycket nu ju som jag skrev... Kan det verkligen stämma? HOPPAS! Natti!


Jag fick gjort det mesta som jag skulle oc...

img_9103 (MMS)

Jag fick gjort det mesta som jag skulle och ganska mycket vad jag inte skulle ;). Jag är på ganska så bra humör men lite ledsen över att lämna min julmysiga lägenhet tills juldagen.. Men äh julen är ju inte över för att julafton är det, någon vecka till får pyntet stå! Jag har en bra känsla inombords idag, lite värmande sådär. Jag hoppas det jag känner stämmer, jag vill det så gärna! Hoppas ni alla har en härlig fredagskväll, nu har jag och husdjuren gått och lagt oss i sovrummet! Imorgon blir det roadtrip under dagen och julfest på kvällen! Mys!


Färdigpackat!

Sådär då vart naglarna fixade, maten intagen och både Skåne-och Londonväskan är packade! Fantastiskt skönt! Jag beger mig ju neråt skåne under morgondagen för lite julmys hemma hos Michaela på kvällen och mys med familjen och frugan innan det är dags för London på måndag! Ja om ni nu skulle ha missat alla hundrafemtioelva inlägg jag skrivit om London!

Sitter och funderar på en sak jag kanske ska göra, men ibland kan det bli för mycket. Ja och sen tänker jag för mycket, men just nu känns det bra så man kanske ska göra det? Men för att inte ångra mig sen så avvaktar jag nog någon dag till ;). Mitt projekt jag skulle göra idag har inte blivit gjort än, men jag har ju några timmar på mig än! Det ska göras!SMS-inlägg

img_5658 (MMS)


Medan det torkar ;)

img_6128 (MMS)

Medan det torkar ;)


Julen i all ära ;)

img_4041 (MMS)

Julen i all ära ;)


3 dagar kvar till London

Tänk vad tiden går fort? Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag och mamma sätter oss på flyget i Köpenhamn till London. Så himla mysigt det ska bli. Det ska också bli fantastiskt spännande att se om deras julskyltning är så fantastisk som det sägs! Jag hoppas det!Underbara fredag!

Än så länge så har min dag varit bra får jag väl säga. Kom nyss hem från Söndrums ip där jag rastade hundarna. Av någon anledning tycker de att det är fantastiskt roligt att bara springa allt de kan där, och det kan vara skönt vissa dagar när man är trött på att köra till hundstraden eller promenera runt i villa området.

På gymmet idag fick jag det bekräftat att jag ska bli instruktör i början av januari! Kan ni gissa om jag är glad eller vad?! Body Combaten ligger inte på 100% för hon måste stämma av med ägaren, men hon sa också att jag ska räkna med det och det låter ju lovande. Sen blir jag som sagt Indoor Stride instruktör också. Fantastiskt skoj ska det bli!

Nu blir det duschen och lite städande som väntar!Dagens att göra

  • Träna
  • Städa
  • Gå långrunda med vovvarna
  • Packa resväska 1 för tur till pappa
  • Packa resväska 2 för Londonresan
  • Kolla ut motiv till tatuering samt font
  • Måla om naglarna med mitt nya nagellack
  • Julmysa

Haha av någon märklig anledning kom jag at...

img_1808 (MMS)

Haha av någon märklig anledning kom jag att tänka på Miss Piggy!  Haha hon är väl för söt? Känns lite märkligt att ligga och garva för sig själv.. Antar jag är lite för trött.. Haha! Natti.. Igen!


Jag är på lite bättre humör igen, jag har ...

img_5245 (MMS)

Jag är på lite bättre humör igen, jag har lyssnat på bra musik och drömt mig bort lite. Sådär som jag brukar. Det är helt klart fördelen med att vara en drömmare, man drömmer sig bort så fort man känner minsta ångesten och när man sedan kommer tillbaka till verkligheten så brukar det vara med ett leende på läpparna. För i drömmarna får man det precis så som man vill ha det vad det än må gälla. Tror du bara på det tillräckligt mycket så tror iaf jag att det kan bli verklighet. Det tar bara lite längre tid ibland. Imorgon har jag en sak jag ska göra för att symbolisera mitt nya liv. Men vad det är säger jag inte för det är en hemlighet. Å nej det är inget farligt jag lovar! Sov gott! Ja eller godmorgon ;)


Hmm...

Ja jag är väl lite märklig för nyss var jag ganska så glad och sen så får man något skolmail sen får man världens livsångest..Herrejesus, ibland önskar jag att jag visste hur saker och ting skulle vara innan jag sökte inför hösten. Fan också, allt är så jävla klyddigt, jag gillar det inte. Kan inte någon rädda mig? Allvarligt?!

Blir så trött på mig själv ibland för allt känns så klyddigt, FAN! Jag måste lära mig tänka innan. Å nej det är ingen stor grej, men jag kom nyss på att jag sökte engelskan på helfart istället för halvfart som hade varit vettigare om jag skulle jobba... Jag vill läsa den på distans men är 43:e reserv.. good luck liksom MEN man vet aldrig hundra procent. Dessutom gjorde jag ytterligare en sen anmälan på engelska men på halvfart. Jag är en klyddig fan och jag blir trött på mig själv!
Ett annat irritationsobjekt är att jag får ångest för allt. Hata känslor.

Dilemma

Den här veckan har jag verkligen ÄTIT både igår och idag har jag varit proppmätt hela kvällen, och av någon anledning fortsätter jag äta? Men ja, jag åker ju till LONDON på måndag så det blir nog itne så mycket svensktjulgodis/julmust etc nästa vecka så jag antar det är okej.. Ja bara denna veckan så klart, sen är det kvinnovecka också och det gör sitt. Ni som inte fattar kvinnovecka får skylla er själv för jag går inte längre för att förklara begreppet ;)

Det trevliga som hände idag är att jag fått bekräftat att jag ska bli instruktör på Flygstadens gym här i Halmstad! Yeey, vilket betyder att jag kommer stanna här ett tag till, ja jag ska ju plugga engelska till våren också så jag hade ju stannat ändå. Men det här lär göra vardagen lite roligare! Den sak som är 100 % säker att jag ska leda är Indoow Stride (walking), och den andre som är 90 % säker är Body Combat. Så om allt nu går som det ska åker jag på utbildning i götet från den 20-22 och börjar leda pass veckan efter! Sweet! Så ja jag firar med julmust, lussekatter, choklad och glögg idag! Tycker jag kan få det!

Sen sitter jag inne på ett litet dilemma jag inte helt säkert vet hur jag ska göra. Jag säger ju alltid själv att man ska förlåta.. Det kanske är rätt tid just nu? Eller?Min mystorsdag

Jag har egentligen lite kul saker att berätta för er, eller ja kanske inte för er men för mig som händer i januari ;) Men jag tar det senare tänkte jag. Nu ikväll så tvättas det, firas lite med lussekatt, glögg och julmust ;) ja och sen har jag hunnit slå in lite paket också, alla är inte fädriga dock men nästan!

Nej jag har inte gett upp

En del av er kanske undrar ifall jag lagt ner tankarna på att bli Miss world Swdden? Svaret är nej. Livet har ju dock varit lite turbulent upp och ner och jag har rest relativt mycket och om 4 dagar beger jag mig till London för lite julshopping och julmys med mamma. Men nej jag ahr inte gett upp. Min vikt ligger mellan 52-53 kg konstant, jag försöker röra mig så mycket som möjligt samt äta hälsosamt. Men visst jag erkänner, den här veckan har jag krängt lussekatter som aldrig förr, men ack så gott. Tur julen snart är över så man kan undvika sötsaker ;)

Hur som helst, jag tränar och står i även om motivationen tryter lite då och då. Idag är en sådan dag och jag har hela förmiddagen försökt komma på orsaker till att inte gå och träna. Men nej, jag har ingen bra anledning att hoppa dern så om några min beger jag mig till gymmet. Sen är det bara morgondagens träning kvar också, det kan jag nog överleva!Okej inte lönt att skriva sista inlägget i...

Okej inte lönt att skriva sista inlägget innan man lagt sig. För det finns alltid små tankar som surrar i skallen. Jag har haft lite ångest de senast kvällarna jag gått och lagt mig. Ni vet sån där jobbig och nötande känsla som inte riktigt vill försvinna. Antar det beror på att min hjärna ständigt går på högvarv, just nu gör den. Det är mycket som händer i livet just nu, samtidigt som det känns som om vissa saker i livet inte rubbar sig. Det finns så mycket jag vill ska hända, kom igen nu! Det år dags nu! Det MÅSTE hända snart, jag är redo för 2012 och det ska bli ett händelserikt år. Det har jag bestäm och från och med 1 jan ser vi inte bakåt på allt tråkigt som hänt. Då ser vi framåt och positivt på allt! Ja jag gör iaf, hoppas ni känner likadant. Natti!


Tack för mig!

Nej nu orkar jag inte sitta uppe längre, jag är trött. Ska borsta tänderna och sen hoppar jag rakt ner i sängen. Hoppas jag somnar som en stock, så hörs vi imorgon. Natti, natti!Gäsp

Herrejesus i taket så trött jag är idag. Inte klokt, och jag fattar inte ritkigt varför? Eller nu ljög jag. Klart jag vet, jag sov inte bra alls plus att jag ätit hela dagen. Känner mig lika stor som en luftballong typ. Kanske blir det sängen tidigt idag?

Såg nyss på Bonde söker fru bröllopet, jag gillade inte ens bonden men man kan se så jävla kära de är. Tänk vilken saga de fått? Måste kännas fantastiskt! Jag tror min saga finns runt hörnet, det känner jag på mig! Kan ni inte hålla tummarna för mig att det blir precis så som jag förväntar mig att det ska bli? Jag må vara väldigt ofeminin med många saker men när det kommer till kärlek så är även jag en liten, liten flicka.. Konstigt, inte sant?

Jag kommer tänka och tro att mina drömmar blir sanna och till slut blir de det. Vare sig det tar en vecka , två år eller tio år. Jag vet att mitt liv kommer bli som en liten saga, i det långa loppet!

Vad tror ni om ert liv och vad har ni för drömmar? Skriv en kommentar eller ett mail till mig vet jag! Jag delar gärna med mig av era berättelser, och givetvis får ni vara anonyma om ni vill! alicealizee.blogg@live.comEn onsdagskväll

Idag är jag helt slut i skallen, sov som en kratta så det är mestadels soffhäng. Han även med att inhandla lite trevligheter i stan. Tänkte posera i det ( ja givetvis inte BH:n) men jag är för seg, så ni får vänta tills imorgon :)¨
Myspys framför tv:n
Ja å lite bus också!
Popcorn och popcornkrydda smakade bra!
Trevligheterna :)

En funderare

Det regnar i Halmstad nu igen, det började för några timmar sedan. Lagom till att jag skulle bege mig ner till stan och bli blöt.. Nu är jag blöt igen. Hundarna behövde sin kisserunda så det var bara att gilla läget. Under denna korta och blöta runda hann jag fundera ganska så mycket. På lite djupare saker som ja, jag gör det ganska ofta men jag brukar inte skriva ner det. Men just idag känns det helt rätt att skriva ner det pga det som faktiskt hänt idag.

Många gånger gnäller vi människor om våra bekymmer. Det kan vara att en kille inte hör av sig, att lönen är försenad eller att något sag si eller så om dig eller någon annan. Vi lägger så mycket energi på sånna saker. Vi bryr oss så jävla mycket om oss själva och våra problem att vi ibland glömmer hur extremt små våra problem faktiskt kan vara. Idag blev jag påmind om hur nästan helt obefintligt små mina bekymmer är.

Igår föddes en liten ängel, även om jag inte sett dig eller känt dig så vet jag att du är en liten ängel. Inatt beslutade en högre makt (vad du själv än må tro på) att du inte var menad att vara på jorden med oss. Du var kanske inte redo för den grymma värld vi faktiskt lever i, eller så kom du bara förbi för att säga hej. Någonstans vet jag att du imorgon kommer hamnar på en fantastisk plats, och jag hoppas att du besöker oss snart igen. Vid rätt tidpunkt och på rätt plats.

Så vad är egentligen våra bekymmer jämfört med ett liv som inte ens fick lov att påbörjas?5 dagar kvar till London

Nu närmar det sig till Londonresan, wohoo! Bara 5 dagar kvar, sen blir det julshopping och myspys!Dagens frulle!

img_0546 (MMS)

Dagens frulle!


Då var rullgardinen nerdragen och alla lju...

img_1920 (MMS)

Då var rullgardinen nerdragen och alla ljust utom adventsljusstaken i sovrummet släckt. För att utvärdera dagen så har den varit helt okej även om den varit trött. Kvällen har varit riktigt mysig och jag tror jag fått till julstämningen fast jag får vara utan julgran i år. Puss och sov gott eller ja godmorgon kanske passar de flesta av er bäst?!


I will be under the mistletoe

Jag är såld på låten så är det bara.. Hade jag varit 15 år gammal hade jag troligtvis varit störtkär i Justin Bieber, vad ni än säger..

Flytta till Malmö?

När jag flyttade från Malmö var det faktiskt med världens största klump i bröstet och jag funderade många, många gånger på att inte göra det. Jag funderade på att fega ur och stanna i min trygghet. Men jag gjorde det inte, jag fullföljde det jag påbörjat.

Visst har det skett många stora förändringar i mitt liv sedan jag gjorde det beslutet. Många tråkiga saker, men samtidigt så blev det här början på ett nytt liv.

Nu har jag snart bott här i tre månader, och man kan väl säga att jag bott in mig. Ja jag har till och med bott in mig så pass mycket att jag nu vet att jag inte kommer flytta tillbaka till Malmö något mer. Jag är färdig med Malmö. Det ger mig absolut nada.

Jo jag har vänner och familj där, men de har jag kvar även om jag bor 17 mil ifrån dem. Jag hoppas på det i alla fall? Här slipper man idioter som ropar efter en på gatorna, man slipper alla skottlossningar som sker såväl på dagtid som på nattetid. Man slipper vara rädd här, ja än så länge i alla fall.

Förutom det så har jag det hur lugnt och skönt som helst härute. Jag trivs fantastiskt bra och ja, jo jag ska till england men efter det tror jag att jag åker hem hit igen. Halmstad är numera hemma.

image description

Trötthet

Fanken vad man är trött nuförtiden.. Inte kul alls. Antar att mycket beror på det här gråa trista vädret. Man kan knappt gå utanför dörren innan man är genomblöt. Suck. Ja jag får gnälla lite idag också. Fast denna dagen har absolut varit helt okej, ja förutom vädret. Hoppas på att kunna köra med vovvarna på långtur imorgon förmiddag, håll tummarna! Nu ska jag lägga några rader å lotto, hoppas jag vinner! Cross your fingers! xx

Rundtur nr 2

Jag vet inte om ni minns min första rundvandring i lägenheten här i Halmstad? Om inte finner ni den -->HÄR<--. Ja, jag vet jag sa att förra videbloggen eventuellt skulle vara den sista, men jag gillar att skämma ut mig lite då och då, plus att det är bra tidsfördriv och ja.. Helt ärligt så ville jag mest testa videokamran.. Enjoy it!

P.S Ja jag vet att det är hur nördigt som helst och att eeeehm kommer med lite då och då ;)

Luciamys

Nej jag har inte gått och dött jag lovar. Däremot har jag hunnit med ett bra träningspass, städning och lite luciamys! Sitter just nu och dricker glögg och äter lussekatter. Hur mysigt som helst! Dessutom har jag en ny videoblogg för er, men youtube kan inte ladda upp den för tillfället:( så ni får vänta tills ikväll eller imorgon!


Genomvåta..

Idag tog jag mig en sovmorgon fram till tio. Det var inte riktigt min mening, men troligtvis behövde jag väl sova eftersom jag vaknade så sent. Seg som man är behövdes lite kaffe för att vakna till liv, samtidigt som jag hunnit prata med både mamma och Cassie :).

Tanken var att ta hundarna på långtur nu på morgonen så jag skulle slippa gå i mörker senare i eftermiddag, men det kunde jag glömma när klockan slog elva och himlen öppnade sig.. På med jacka och skor och på med deras koppel. Ett kvarter senare var/är vi dygnsura, helt genomblöta. Så kan det gå.

Istället ska jag vakna ytterligare till liv innan jag ska bege mig till gymmet och Willys. Sen får vi se om jag atr mig en runda i stan. Inte sådär superlockande när det pissar ner på en, men ja vi får se. Hörs sen!

Nu tänkte jag sova och hoppas på att morgo...

img_7362 (MMS)

Nu tänkte jag sova och hoppas på att morgondagen är bättre än denna dagen varit. Jag hoppas att ni fick en bra start på veckan, jag ska försöka komma ifatt er imorgon ;) sov så gott!


Jag skulle precis gå och lägga mig..

men innan dess skulle jag bara kissa hundarna och ta in posten. Ett reklamblad och ett kuvert adresserat till mig utan avsändare. Mysigt nog hade det här hamnat i min brevlåda, och det fick mig att le lite extra. Alltså blev dagen i slutändan helt okej, även om det inte vart någon vinst på lotten. Det är tanken som räknas!

Gamla goa tider

Herregud vilka tider det var förr!


Snark

Fortfarande på pisshumör och trött på samma gång. När jag ändå gnäller idag kan jag passa på att gnälla lite till. Men efter en promenad med vovvarna ska jag nog kunna sova hyfsat gott inatt också får jag väl tro. Sen får man väl hoppas på att man vaknar på rätt sida imorgon och att mänskligheten inte känns så hopplös som den gör idag. Cross ur fingers!


Tycker jag ser lite dum ut på den bilden, så om ni blev för deprimerade av mitt inlägg kanske ni drar på smilebanden lite när ni ser bilden ;)

Spelsug

Eftersom jag har en extremt dålig dag idag känner jag, eller nej jag har ingen dålig dag jag har bara insett hur människor faktiskt kan vara.. Så har jag surfat runt på lite olika spelsidor, jag tänkte jag på något sätt skulle få hem storkovan, om man bara vill så kan man, eller hur?

Jag brukar ju spela lite då och då, man får ju se till att det inte blir för mycket pengar i veckan eller per gång så man inte blir spelberoende. Lagom är ju helt klart bäst. Det vanligaste jag spelar är Black Jack eftersom säkert många av er vid det här laget vet så har jag jobbat som Black Jack croupier. Jag tycker det är skitskoj! Men även spelslotar och andra kortspel kan vara superkul! Vad är casino egentligen då? För er som är nybörjare rekommenderar jag den -->HÄR<-- Sidan.  Tips på hur man spelar, vilka sidor man kan spela på etc. En fantastisk sida, kolla själv!

Silverjeans

Som ni kanske minns från mitt videoblogg inlägg så köpte jag mig ett par guldjeans när jag var på Gran Canaria från Mangoo. Mamma tyckte de var så häftiga så när hon såg ett par jeans i silver fick jag de i tidig julklapp ;) Såhär ser de ut:En irriterande måndag

Okej jag har verkligen försökt se den här dagen som positiv. Förutom att det varit grått och regnigt väder och huvudet värkt har jag verkligen försökt se allt ur ett positivt perspektiv. Ja, alltså det har gått ganska så bra största delen av dagen. Men just nu är jag förbannad på mänskligheten. Det rann liksom över litegrann av en skitsak. En "dam"inte vidare gammal precis stod före mig i kassan på ÖB, jag ahde båda händerna fulla och kärringen kunde inte ens flytta sin jävla korg själv! KÄRRING! Hur svårt kan det vara?

Inte nog med det så retar jag mig på en del människor jag faktiskt känner också. Jag tycker inte om att framstå som dum, men människor verkar skita fullständigt i det sålänge det inte rör dem själva! Låt någon annan verka dum, det är HEEEEELT OK! Skulle inte tro det va! What goes around comes around, right? Så nej, jag ska bara låta det vara men det retar mig.

Det här med att tro sig retar mig också något fruktansvärt, vad tror ni? Seriöst? Man får en ordentlig chans om man inte har goda anledningar till en andra, that's it! Bara så att alla vet det! Vän eller kärlek, spelar ingen roll. Visa att du är människa förfan och tro dig inte så mycket!

Nej fan, jag är pissed idag, så är det. Med alla dagar som positiv så får jag vara förbannad idag, så ni gör bäst i att låta mig vara idag...Monday

Då var det måndag igen då! Helt okej start på måndagen att känna sig utsövd, även om skallen dunkar lite. Lite tryck i luften känner jag, men men man ska inte klaga! Hoppas ni alla sovit gott och fått en bra start på den nya veckan! Hörs snart!

I säng innan klockan slagit tolv! Inte ill...

img_4546 (MMS)

I säng innan klockan slagit tolv! Inte illa alls för att vara jag Känner mig ganska så trött och sliten idag. Dessutom ser det ut som om det varit krig på köksbänken, men absolut inget jag tänker ta tag i förrän imorgon! Just nu känns mitt liv bra! Jag trivs för att det händer spännande saker lite då och då. Ja och positivt så klart! En del saker hoppas jag och vill jag ska hända och förhoppningsvis gör dem det också! Nej mitt liv ÄR bra! Äntligen har jag landat. Sov gott!


Aooooo!

Fan vad jag saknar tiden när den här låten spelades sönder överallt..Vill och inte vill

Just nu är jag sugen på något att äta, fast jag inte är det.

Jag är trött, fast jag inte är trött.

Rastlös, fast ändå inte rastlös.

Ja jag är helt enkelt något mellanting till allting.. Kanske något på över på ena sidan men jag vet dock inte vilken :S. I-landsproblem.Min Onepiece

Jag lovade ju er bilder på min supersnygga onepiece eller jumsuit som Stadium valt att kalla dem. Bilderna är tagna hos pappa så de är inte så nära som de brukar :P

Bildbomb från helgen


Sweet home Alabama

Har hittat alla gamla nostalgifilmer sedan tonåren och ja, en av dem är Sweet home Alabama. Som den glytt jag är gråter jag en skvätt lite då och då, samtidigt som jag hoppas, hoppas, hoppas att mitt liv också blir som en film. Ni ska veta att chanserna finns, och jag hoppas verkligen det blir så!

Ska snart hoppa in i duschen, pch byta om till mjukiskläder, ja kanske blir det även min onepiece, det vet man aldrig säkert ;).Home sweet home

Sådär då var jag åter i de hallänska trakterna. Mat i magen och en rejäl matkoma.. Ja så känns det just nu. Jag kan erkänna att det inte var helt rörfritt när jag kom hem, inget stort men det stör mig så innan jag glöggar (ja den alkoholfria sorten) så får jag plocka undan lite.

Sen ska mysfaktorn höjas och jag och djuren ska bara mysa!

Back on the road again

Ja jag har varit vaken ett tag och försökt få till en julstämning på Spotify genom att lyssna på lite mysig julmusik, just nu spelas All I want for christmas med Måns och Agnes. Den gjorde fantastiskt bra, även om jag tycker att Måns Zelmerlöw är lite sådär.. Han är lite av ett prakt exempel på att tro sig lite väl mycket, enligt mig.

Om en stund ska jag äta frukost, klä mig, packa ner sakerna i min rosa resväska och sedan ska jag och djuren ut på vägen igen. Ja, vi ska hem till Halmstad. SKa bli mysigt ändå, ska köpa med mig glögg till alla 50 lussekatter jag har i frysen.. Ska ha lite adventsmys när vi väl är hemma och bara vara. Ja och ladda upp lite av bilderna från helgen, inget fantastiskt.. Men alltid något :D.
Hörs sen finingar!

Ja man ser inte belysningen sådär supermyc...

img_6395 (MMS)

Ja man ser inte belysningen sådär supermycket men den är himla mysig! Då är det dags att sova för idag. Det har ju varit fullt ös hela dagen och mysigt har det varit men nu är jag trött! Imorgon bär det av mot Halmstad igen. Känns helt okej faktiskt, speciellt eftersom helgen varit fantastiskt bra! Nu ska jag tänka positivt innan jag somnar så att de där bra sakerna jag vill ska hända, händer! Natti, hörs imorgon!


En konstatering

Igår när vi bokade tid på Zoi till mig så pratade vi med tjejen som äger det om hur det är att vara egen och starta något från scratch. Hon sa att man måste tro på sig själv men man får inte heller tro att man är någon rockstjärna som kan bättre själv. Något mitt emellan är bäst.

I mitt liv, eller ja mitt UDDA liv för det vågar jag nog påstå.. Så har jag träffat en hel del "rockstjärnor", ja inte bokstavligen..några kanske men i övrigt wannabe rockstjärnor. Jag kan inte låta bli att reta mig litegrann på människor som tror att alla avgudar dem, vill dö för dem eller att ja jag är bäst och skiter i dig, det ska vara på mina villkor. What's up med folk? I slutändan är det de själva som står där tomhänta. Varför ska man tro man är bättre än andra? Varför?

Jag ser absolut inget fel i självförtroende men det är skillnad på självförtroende och på att sätta sig över andra, att tro sig.

Jag ville nog bara säga att jag retar mig på det. Over and out!

Några kul datum i december att se framemot

Ja för mig då alltså ;)

17 December- Julfest

19-23 December-LONDON

24 December- Tatuering + Julafton

31 December- Nyårsafton, Maskerad!

Så lite roligheter står det allt på schemat! Whoop whoop!

Vamos a la playa

Sitter jag och lyssnar på när det är juletider.. Ja inte klokt men jag hittade en bra remix på den som fastnade..
Kom hem för en stund sedan efter en heldag i stan. Dagen började med en lägenhetsvisning för Cassie, en söt liten etta vid värnhem. Badrum och kök bör dock fixas lite men annars hur fin som helst! Därefter blev det en gogogreen för mig hemma hos Cassie och förbi kom sötaste Arlinda som var hemma från Göteborg! Mina tjejer är fantastiska!

När Cassie skulle iväg släppte Arlinda av mig vid mammas lägenhet, där jag fick sy fast rosetten på mina snygga gaga-handskar, den ville liksom inte bli där. Sen var det vidare in till stan för en fika med Fredrik! Trevligt som alltid, dessutom tog jag sketchbilder på honom som ni eventuellt får se när jag kommer hem imorgon! Jag älskar min kamera!

Nu sitter jag hemma hos pappa, ska alldeles strax byta om till min underbara onepiece som jag fick av mamam igår! Jag förstår verkligen varför människor gör ALLT i dem för de är så sjukligt bekväma! Även bild på den kommer under morgondagen/måndag.

Hoppas ni har en mysig lördag! Hörs sen! PussSitter just nu i stan och fikar med Fredri...

img_3650 (MMS)

Sitter just nu i stan och fikar med Fredrik och snackar skit. En lugn och skön lördag :)


Snabb uppdatering! Infinner mig i mammas l...

Snabb uppdatering! Infinner mig i mammas lägenhet innan det är dags att bege sig in till stan igen!


Sådär då var det dags att göra sig iordnin...

img_4144 (MMS)

Sådär då var det dags att göra sig iordning för att följa med frugan och kolla lägenhet. Btw, om ni sett mediamarkts reklam med muppen mark så har no cassie när hon kör och vaktar datorer ;)


Värmen saknar man verkligen när det är så ...

img_8425 (MMS)

Värmen saknar man verkligen när det är så sjukt blåsig att nästan jag och bilen blåser bort när vi är påväg hem! Eftermiddagen och kvälen har vari suverän idag. Jag har fått en tatueringstid på julfton! Perfekt julklapp! Haft världens mest givande fika någonsin och resterande tid tillbringades med Cassie och hennes mamma framför idol. Absolut världens bästa fredag! Nu ska det sovas för imorgon blir det att följa med på lägebhetsvisning med Cassie. Hörs imorgon! Puss


Lite mer nostalgi

Japp det är min grej att dela ut lite nostalgi musik när jag är hos pappa ;)


Sweet friday!

Hej finingar!

Ja som ni vet har jag ju varit uppe i x-antal timmar redan, så kan det gå ibland! Fördelen är att jag och pappa hunnit ta hundarna på dagens långrunda tidigt idag i blåsten. Med varje steg jag tog så blev där typ tre extra, antar att det är en av fördelarna/nackdelarna med att väga så lite som jag gör just nu haha.

Kom precis ut ur duschen, ruskigt skönt nu behöver jag inte skämmas när jag ska in till stan hihi! Men nej, sp länge sedan är det inte jag duschade senast, men ändå! Fräschet! Ska möta upp Martin utanför Zoi Tatoo halvfem för att boka tid för tatuering och få min timmes sittning betald. Det var några veckor sedan, men jag vann ju en timmes sittning av dem, så vi fick ta tag i livet lite nu när vi båda befinner oss i skåneland. Därefter blir det en kaffe och ikväll ska jag umgås med min fru. Det var några veckor sedan sist! Myyyys!

Ja om vi inte hörs innan jag sticker så hörs vi garanterat under kvällen! Over and out.Äh vad tusan. Klarvaken tjugo i sju utan a...

Äh vad tusan. Klarvaken tjugo i sju utan anledning att stiga upp... Jaja what to do?


Då var man åter på den uppblåsbara sängen ...

Då var man åter på den uppblåsbara sängen hemma hos pappa. Det är tyst i huset och alla har lagt sig förutom jag. Eller ja lagt mig har jag, men inte somnat. Det har varit lugnt idag och imorgon ser jag fram emot lite äventyr i Malmö. Sen känns saker och ting bra även om jag vet att jag tänker för mycket. Det är mycket positivt som hän och mer kommer det bli. Som jag sagt tidigare- det jag vill ska hända kommer hända! Var så beredda!


Julhelg

Jaha då börjar klockan bli sent..igen! Jag vet inte varför men ibland känns det som om tiden bara springer förbi och snart är jag väl gammal och grå.. Men inte än hoppas jag! Denna helgen är verkligen planerad, för en gångs skull! Jag ska träffa lite gamla vänner, lite nya bekanta och min fina ängel Cassie. Vi har faktiskt inte setts på några veckor så vi har garanterat massor att prata om! Dock saknar vi vår lilla Arlinda i massor, länge sedan alla tjejerna var samlade nu..

Av någon anledning är jag jäkligt sugen på att se Malmös julskyltning, och alla dess vackra belysningar som brukar finnas! Får se om det blir så imorgon eller på lördag, men den mesta tiden är inplanerad redan.. Men kanske! Annars kommer jag ner nästa helg, ska på julfest hos finaste Michaela och sedan på måndagen åker jag och mamma till London för lite julmys där! Så jag hinner nog!

Sov gott vänner, även om jag känner på mig att det lär komma ett gonatt inlägg från mobilen också ;)

Klassiker


Skåne

Hej kära läsare!
Då var fröken tillbaka i Skåneland för en mysig helg med nära och kära! Känns faktiskt som om det ska bli en riktigt mysig helg! Det behöver jag!
Ja, jag har inte gjort så mycket mer än att köra bil, åka på stranden med pappa och vovvarna. Blir en väldigt lugn kväll för mig idag! Hoppas ni har det bra så hörs vi sen!

Väskan packad

Sådär, då var resväskan packad för en helg nere i skåne. Nu återstår enbart skrapning av ruto, tankning och inlastning och ja sedan är jag påväg! Hejdå Hamstad och Hej Malmö!

Ni får INTE avsky Rihanna

Okej jag är fullt medveten om att söta, rara Rihanna ställde in sin konsert i Malmö för någon månad sedan. Jag förstår också att man blir förbannad när man inte får pengarna tillbaka och alla förväntningar krasar etc etc.. Jag hade tur som inte skulle gå och se henne, och alltså inte köpt en biljett. Jag kanske också hade avskytt henne då. MEN nu var det inte så, så jag älskar henne och ännu mer älskar jag hennes nya album Talk that talk.

Detta kommer vara den perfekta julklappen till alla musikälskare (ja om man nu gillar sånt här förstås, jag är lyckligtvis allätare)! Mina personliga favoriter från albumet är You da one (klicka på låttitlarna så öppnas de i Spotify) och Fool in love, men albumet rakt igenom är fantastiskt!

Jag lovar, det är många, många år sedan jag hittade ett HELT album så är så bra som Rihannas! Hon har verkligen lyckats! Ni kan lyssna på hela albumet på Spotify -->HÄR<--.

Håller ni med mig?

Sådär då ligger man i sängen, egentligen l...

Sådär då ligger man i sängen, egentligen lite för sent.. Men ändå, jag är ganska så trött nu. Har både tränat och powerwalkat samt varit huslig. Då får man vara trött! Imorgon bär det av till Skåne, ska bli mysigt och då är det bara 11 dagar kvar tills London :). Julen därborta ska vara något speciellt! Btw så har dagen varit ganska så bra idag också :). Jag tänker positivt och då händer positiva saker! Right? Natti!


Jag har ljugit...

Ja så tycks det tyvärr ligga till just nu. Visst det är ingen stor grej men jag är faktiskt uppfostrad med att man alltid ska säga sanningen. Ja i alla fall i de fall då man faktiskt kan vara helt ärlig utan att skada någon, och detta är nog en sådan sak. Kanske ganska så obetydlig för er, men rätt ska ju trots allt vara rätt.

Ja jag har ljugit. Håret blev visst lite svart.. Jag trodde det inte riktigt själv, men jag kunde nu under kväller se att det faktiskt hade sina ställen det var i princip kolsvart på. Heja mig. Haha, erkänn att ni blev ni lite smått irriterade på mig ;) I just had to!Ska nog ta mig några knäckemackor innan jag lägger mig, och ja jag vet att man inte ska äta såhär sent men det blir så när man tränar och ja är hungrig! Här byggs det minsann muskler :P. Sms-inläggar från sovrummet senare!

Lussebakandet

Ja av någon märklig anledning så blev det lite döbakade som man säger, men visst de är kompakta och goda så de lär ju slinka ner ändå ;)


Nersmulad jäst

Smör och mjölk som ska bli 37 graderDålig jäsningTadaaaa!

Första omgången!

img_3800 (MMS)

Första omgången!


No more blackhead!

Ah nej det vet jag inte förstås, jag gillade ju när håret blev kolsvart senast. Fast jag tänkte inte att det skulle bli den här gången och kan ni tänka er, det blev det inte heller!! Mörkbrunt som tidigare, ja och sen lite bruna fläckar i knoppen. Jag får nog inhandla lite vaselin till nästa gång jag ska färga utväxten, annars får jag en annan hudfärg kanske, eller nej jag blir fläckig som en leopard. Förvisso är ju de ganska coola...


Det blev alltså INTE såhär mörk :) Duktig Alice *klappa sig själv på axeln*

Onsdag

Då var det redan onsdag, ibland undrar jag vart dagarna tar vägen? Idag kommer mamma upp en sväng, blir nog lite paj från igår och kaffe på det misstänker jag! I övrigt ska utväxten färgas om en liten stund, ja och om det nu blev rätt nyan vettetusan.. Fanns två nästan likadana i affären igår? Men ja, det lär vi väl märka. Håret kan inte bli mer än svart som sist..

Ja och eftersom det inte blev några lussekatter igår tänkte jag ta dem idag istället :). Bilder kommer givetvis senare! Men nu ska jag kladda ner håret! Hörs sen!

Såhär ser det ut när det är sovdags för mi...

img_9936 (MMS)

Såhär ser det ut när det är sovdags för mig. Ja givetvis släcker jag adventsljusstaken också, men i övrigt:). Nu är jag trött som tusan men Gud vad jag är på bra humör idag! Förutom en ny ugn så händer det rät så bra saker! Tänk positivt människor, för det hjälper! Tro mig! Sov gott så hörs vi imorgon!


En tisdagseftermiddag

Sådär då har jag och Kola kollat på film i soffan och myst lite innan min nya spuis/ugn kom! ÄNTLIGEN kan jag göra paj, och ja givetvis står pajen redan i ugnen.. Ikväll ska det bakas lussekatter i massor också, men lite energi först bara!
Ja jag fuskar med degen...

QournfärsJa jag visste inte vad jag skulle göra med den överflödiga pajdegen, det är ju lite synd och kasta den!

Min nya spis!!

img_5690 (MMS)

Min nya spis!!


Ännu en härlig tjejfilm på fyran!

img_3941 (MMS)

Ännu en härlig tjejfilm på fyran!


Å vem sa att moonboots var ute?

Inte kan de väl vara det om man har så coola som mina, eller?
Okej, jag erkänner.. Jag köpte dem när jag var 16 år och använde dem på halloweenfest... Jag tror iaf inte att jag använde dem ute, såfall har jag förträngt det!

Hola mis amigos!

Godmiddag mina fina!

Hoppas ni sovit gott och fått en bra start på er tisdag! Själv vaknade jag inte sådär superutsövd, jag har hört vinden vina(ja hur det stavas vet jag inte) under hela natten MEN jag har vaknat på ett fantastiskt humör idag! Nej, vadj ag vet har det inte hänt något speciellt, inte än iaf men det var bara så fantastiskt. Vaknade glad och sjungandes (när jag är sådär extra bra humör trallar jag hela dagarna).

Det vart den vanliga strandturen med Kola, dock fick han för sig att attackera en gubbe som gick där.. Sådär smått skämmigt. Ja alltså han är snäll, han vill bara busa men han kan ju se ganska så farlig ut.. Men ja han sa inget iaf, men jag skämdes ändå. Så kan det vara att ha ett busfrö!

Nu ska jag strax byta om för ett gympass! Därefter ska jag lyxa till det och handla på Maxi (handlar alltid på Willy's annars), det ska bakas lussekatter och göras paj ikväll när jag fått ny spis och ugn! Wohoo!Sådär såg det ut igår innan haglet valde a...

img_4029 (MMS)

Sådär såg det ut igår innan haglet valde att gå hårt åt oss.. Sovdags, känner mig ganska så okej just nu Kroppen är lite trött men jag tror att glöggen gjorde susen. Ska tänka så det knakar på alla positiva saker jag vill ska hända nu, sov så gott med er!


Old times, right?


Egoboost?

Nej jag pratar inte om BlondinBellas tidning, jag tyckte helt ärligt bara att överskriften var rolig! Men, tänkte lägga upp lite bilder på mig själv, för jag vet att det är dem ni egentligen vill se (av någon märklig anledning?). Utan bilder, färre läsare. Visst är det väl konstigt?
Min kamera är så grym att den ritar i sig själv (ja hur nu det låter)

Bliiiiink!


Första snön?

Ja jag har ju glömt visa hur det såg ut på min balkong imorse! Snö/hagel/is don't know men något vart det iaf!

The betaliserad?

Ja jag har faktiskt lyssnat på The Beatles hela kvällen! Jag förstår verkligen varför de blev så otroligt stora när de kom för de är fantastiska! Gotta love them! Ja alltså, jag är ju inte ås mycket för ballader, så de har jag inte lyssnat så mycket på för att vara heeeelt ärlig. Men jag har ju en del favoriter. Av någon märklig anledning så blir jag sjukt glad av Hello, goodbye. Tycker själva grejen är rolig.. "I don't know why you say goodbye I said Hello". Ja hur som helst så är här en annan låt som jag faktiskt känner igen från Love actually ( ja jag vet jag är sen), så himla fin och bra!Rihanna är fantastisk


När får jag lov att vara jag?

Ibland undrar jag när man faktiskt får lov att vara sig själv? Ni vet bara rakt av, utan frågor och utan rynkningar på näsan. Än så länge så tror jag inte jag lyckats få lov att bara vara mig själv, utan ifrågasättningar. Under år har jag fått höra att jag är konstig. Jaha? Jo visst, jag är kanske inte som du men är jag konstig för det? Jag resonerar annorlunda, har ett annat tankesätt och jag beter mig inte som du, men gör det mig till konstig då? Kanske är det du själv som är konstig?

Ja jag vet inte, jag tror ju förstås att alla människor är unika. Andra kanske dock sticker ut mer än andra på olika sätt. Men visst är väl ingen människa egentligen konstig? Ja om man inte är psykiskt sjuk och hör röster i skallen och så. Fast då är man ju inte konstig utan sjuk..

Men visst kan man väl älska varandra trots att man är olika, och utan att det betyder något eller är personligt för att man är olika. Man resonerar olika och känner olika för en del saker. Jag kan iaf älska. Om du/ni väljer att göra det när en person är annorlunda jämfört med dig låter jag er själva avgöra. Men man ska väl trots det kunna uppskatta varandras olikheter och försöka förstå varandra? Så gott det går iaf.Btw

Något att tänka på när man har en pissedage eller en jobbig period i sitt liv. Snodde den av en FB-vän:

Crap

Jahapp, ibland blir saker och ting inte alls som man tänkt sig. Men varför skulle det bli så? Den här måndagen är inget att hurra för. Jag kan konstatera att min kropp har ett märkligt sätt att visa när det blir för mycket.. Men ja, någonstans måste det ju komma ut, I guess.
Jag har vilat lite, är trött och allmänt nere just nu. Ska ta Kola på en liten promenad strax sen ska jag kura inne resten av kvällen och bara vara.. Hoppas ni fick en bättre start på veckan vänner. Så hörs vi senare.

Idag mår jag inte så bra, så ska vila lite...

Idag mår jag inte så bra, så ska vila lite så hörs vi senare!


Då var det dags att sova igen. Ibland tyck...

Då var det dags att sova igen. Ibland tycker jag att man bara stiger upp och sedan lägger sig. Men men det sägs ju att livet går fort och snart är jag väl 60 bast.. Idag har jag kommit på många bra idéer inför framtiden och ja det känns bra. Ska bara testa på en del av dem och en del är jag helt säker på att de kommer gå i lås! Ni vet, ibland känner man i hela kroppen att det kommer bli bra! Jag känner så nu och därför vet jag att det jag vill kommer faktiskt bli så! Nu, gonatt!


Söndag

Hej kära läsare!
Hoppas att er helg varit fantastisk. Min har varit lugn och skön, kanske lite för lugn nästan men ja mamma har behövt vil nu när hon är här så då blir det så :). Idag har jag tränat och ätit pizza, ruskigt gott med pizza när det var ett tag sedan sist :).
Jag har lite ont i magen idag dock, vettetusan vad det beror på. Stressad kanske? Hur som helst så har London blivit flyttat till den 19 december-23 december istället. Kostade lite mer men jag tror detta kan bli rätt så bra! Dessutom har vi hamnat på ett bättre hotell med dusch och badrum! Det gillas!
19-23 decmber wohoo!

Me like!

Fan H&M har ett jävligt bra år, för de får mig att vilja ha allt! Typ iaf..


149 spänn!

Efter en öppen himmel

God förmiddag, undrar hur många av er som hunnit vakna än? Själv har jag både vaknat och varit på långtur med hundarna, eller ja det blev ingen långtur direkt.. Himlen öppnade sig och bestämde sig för att hagla och blåsa sönder oss.. Såhär "torr" var jag när vi kom hem! Ja eller mina brallor iaf!
Också våt, men handdukstorkad :)

Godmorgon fina ni!

Godmorgon fina ni!


Idag är jag fundersam. Ganska så mycket fö...

img_4090 (MMS)

Idag är jag fundersam. Ganska så mycket för en gångs skull. Haha nej jag skoja jag är ju alltid väldigt tänkande som ni vet. Jag tror på ju på ödet, och ja jag tror att allt som händer har en mening. Just nu händer det faktiskt ganska så mycket kul i mitt liv och mycket utöver det vanliga. Jag älskar mitt liv när det är så, för det är just så jag vill att det ska vara! Ibland blir saker lite feltajmade dock och det kan störa mig.. Men ja då kommer ju frågan om vad ödet vill? Jag sa ju att jag tror på ödet men om ödet gör det "feltajmat" var det kanske inte meningen? Eller är det så enkelt att man ska göra vad som finns i ens makt för att tajma det? Jag vet inte för vilket svar jag än väljer så säger jag emot mig själv. Men än så har jag en bra känsla i magen. Hoppas den stämmer, den brukar göra det. Men det brukar också hjälpa när ni håller tummarna för mig, orkar ni göra det igen? Jag vill ju så gärna detta, det är faktiskt min tur nu!


Godkväll

Hej kära läsare!
Har en lugn kväll även idag med mamma mus. Lite småseg just nu, men å andra sidan var jag uppe med tuppen imorse och har hunnit med en hel del under dagen :). Så ja man får väl vara lite slut antar jag! Har ni en trevlig lördag?

Min lördag såhär långt

Dagen började som sagt med en promenix i skogen. Därefter tog jag mig en tur till gymmet, hem och duscha och byta om för en liten tur på stan! Ja inte i eget syfte, lovade att inhandla en del saker till min kära mor som för tillfället inte kan visa sig utanför dörren :P. Dock blev det två fina BH:ar till mig från Cubus! Me like!
Morgonpromenad i skogen.

Muffarna behövdes :)

Mitt nya inköp!

Håret kan bli såhär lockigt när det regnar... :P

Promenad avklarad, gymmet avklarat och nu ...

img_7474 (MMS)

Promenad avklarad, gymmet avklarat och nu återstår bara en snabbshopping i stan :). Whoop whoop! Vilket regnrusk vi har idag! Hur ser det ut hos er idag?


Home

Sådär då har jag varit med på min första operation någonsin, mamma har opererat bort överflödig hud från ögonen och ja egentligen får man inte vara med, men kirurgen insisterade på att jag skulle vara med så det var ju rätt coolt! Jag är alltså den första som varit med som inte är läkarstudent! Heja mig!
Annars blir nog kvällen rätt så lugn tror jag, mamma är utslgane och jag har inga direkta planer faktiskt. Skönt!
Hoppas ni har en trevlig fredag!

En fredagsklassiker


-Nej, jag bantar inte

Jag vet inte hur många av er kära läsare som är vegetarianer, men om ni missat det så kan jag berätta för er att jag är det. Jag har varit det i princip sedan jag var bebis, mina föräldrar hade besvär med mig som bebis eftersom jag inte åt någonting. De kunde servera 5 olika rätter (alla kötträtter givetvis) och inte tusan åt jag något av det. Då kan man ju fråga sig hur jag kan ha blivit så stor som jag faktiskt är? Jo, eftersom jag inte åt annat än godis, chips och dylikt så blev det ju att jag fick det. Jag var ju tvungen att äta. Ja givetvis försökte de med kött och hotades med att jag fick bli sondmatad om jag inte åt... Den enda effekten de hoten fick var att jag blev ledsen..

När jag blev äldre så förstod mina föräldrar att jag inte tyckte om kött. Ja om man nu inte sa att det var en gammal höna som ville dö för att jag skulle äta den.. Ja kanske är mycket mentalt, jag vet inte. Så tillslut förstod de att de hade en dotter som var vegetarian.

Från den dagen gjorde mamma två maträtter hemma. En kötträtt till dem och en vegetarisk till mig. Ja som barn fanns där inte mycket vegetariskt att välja på som idag, men mamma hittade några vegetariska qournschnitzlar etc etc. Men att äta ute var i princip omöjligt då. Det enda alternativet var en grönsallad.. Så ja något äta ute blev det inte för mig på några år.. Men det gick ju bra ändå.

I gymnasiet eller precis innan kom den där stora bigboomen då alla skulle vara veganer eller vegetarianer, då blev det lättare. Jag hade även klasskamrater som var vegetarianer och livet blev enklare. Men ja, det är väl här det börjar..

Bara för att jag är vegetarian och inte äter kött, så får jag väldigt ofta frågan om jag bantar. Det händer lite då och då, och kommer inte den frågan upp på tapeten så brukar människor efter ett tag fråga ifall jag har ätstörningar. Eller nej, de brukar inte fråga det utan de brukar utgå ifrån det och gå och prata bakom min rygg. Som tonåring hade jag även klasskamraters föräldrar som sprang runt och sa det till sina döttrar som var lite större än mig rent storleksmässigt, ja alltså att jag hade anorexia, att jag var undernärd.

Visst, jag är kanske inte som de flesta andra. Jag var kanske annorlunda som barn som valde bort kött, men vet ni varför? Jo för jag tycker det smakar riktigt äckligt. Jag avskyr konsistansen av det, jag avskyr eftersmaken av kött och jag får kvälvningar än idag om jag får ens en liten liten uns av kött.ÖRK!

Just nu är jag bara så jävla trött på att folk ska ifrågasätta allt. Sluta utgå från att jag bantar för att jag inte äter kött. Sluta uttala dig om saker du inte har en aning om. Sluta döma ut mig innan du ens pratat med mig. Sist men inte minst sluta bry dig om vad som inte rör dig.

Så jag säger det en sista gång. -NEJ, jag bantar INTE!

Dags att sova. Idag har det varit en tråki...

Dags att sova. Idag har det varit en tråkig dag, sånna man kan vara utan. Ja nästan iaf.. Antar man behöver dem ibland för att sedan kunna urskilja hur en bra dag ser ut. Så är det nog! Hoppas iaf att ni hade en bra torsdag! Nu ska jag dröna på om mina fantastiska drömmar tills jag somnar! Natti!


Rastlös

Idag är jag verkligen trött, uttråkad och rastlös på samma gång. Avskyr den känslan. Länge sedan sist dock, så ja man får väl stå ut helt enkelt. Dock är ju detta orsaken till att jag spammar sönder min blogg, min FB och mitt Twitter.. Sorry för det. Funderar seriöst på att ta upp målandet igen och ja jag vet jag kanske sagt det innan. Men seriöst, mycket till liv man har på kvällarna när man sitter här och nördar sig?

En helt vanlig torsdag

Förutom att städa bilen i kolsvartmörker så har jag hunnit kolla film och umgås med mamma..Eller ja, mamma sitter hellre framför datorn och spelar spel.. men ändå!Gotta love red

Jag tror jag är lite kär i den här kappan.. FAN att den inte finns i vit, för det behöver jag.. Röd har jag ju redan. Fast en till kanske inte skadar..eller?

Snaaark

Idag är jag verkligen helt slut i knoppen. Tror det regniga och gråa vädret drar ner humöret lite. Aja, så är det, alla dagar kan inte vara soliga och muntra, eller hur? Såhär är jag just nu:
Var ute och tog en promenad i regnet med Kola för en timme sedan i reservatet en bit bort. Shit vad stormen Berit har förstört Halmstad vackra stränder! Det ligger avskalade träd lite här och var, vassen ligger över alla gångar och stigar och skräp finns där också överallt. Kanske tur jag stannade i Malmö i söndags iaf!
När jag kom hem lagade jag mat till mig och mamma, ja alltså mamma är inte här än men hon är påväg upp för att tillbringa helgen i Halmstad! Mysigt!
Qournfiléer

couscous med grönsaksbuljong

Broccoli, squash och fetaost!

Rock'n Roll

Jag har ju en kärlek till 50-60-tals musik för er som inte följt mig så länge. Ja och ni som följt mig ett tag lär inte ha missat det iaf. I några dagar har jag suttit och lyssnat på kungen av Rock' n Roll och ja, jag fattar inte att jag missat det tidigare men fy fan vad snygg han var! Helt sanslöst! Ett under att han faktiskt inte har fler barn än vad han har, men han var kanske en smart man.

Bra musik + snygg som fan = BÄST, eller vad säger ni?
Sweet December

Jag kom fram till att denna månaden är ganska så händelserik för mig på många sätt och vis. Så för att sammanställa en del så ser den ut såhär:Oj, det ser visst ut som om vi ska få snö ...

img_4766 (MMS)

Oj, det ser visst ut som om vi ska få snö på tisdag :o eller ja snöblandat men ändå!


Sovdags?

Ja det får väl snart vara det. Har blivit en ovana att vara uppe till sent på nätterna. Men ja huvudet går ofta på full maskin och wooops så är klockan två. Dessutom har jag världens mysigaste sällskap på kvällarna nämligen Pink och Kola. SOm ni kanske såg i ett tidigare inlägg så har Pink blivit mammagris, hon sitter just nu i knäet. När jag går och lägger mig ska hon sova på en av mina kuddar och på morgonen ska hon kela. Massor av kärlek där.
Kola är ju också kelegris nr1, speciellt nu när Keddy stannade i Ljunghusen. Dem är för söta!
Bebispink <3