Bilbesiktning!

Sorry för ytterligare ett avbrott... men vafan det är ju fulltös hela dagarna och jag har inte ritkgit haft tid att uppdatera =) Men nu så hinner jag en snabb en!

Har hat lite svårt att få tid för besiktining på min bil eftersom jag var så himla smart och avbokade den jag hade för att jag under ett år inte fått tummarna ur häcken för att fixa den trasiga fjädern vid vänsterbakhjul... så jag har nu i två dagar försökt få en ny tid... drivin besiktningen är indragen i Malmö och finns numera enbart i Lomma... jag kom dit idag och fick reda på att där redan avr för många i kö och att de ha så pass många före att de inte kommer hinna med alla...tusan..aja på det imorgon halvsju på morgonen tänkte jag..  Men som tur är har jag en underbar mamma som lyckades fixa en tid imorgon i trelleborg, tio i tolv! Yeeeey! Så håll nu tummarna för bilen att den går igenom!

Sen abslutningsvis vill jag bara visa hur små och eländiga mina djur var innan idag, de var nybadade och gillade det inte alls... :P




Men nu i efterhand tycker de att de är rätt så fina ändå ;)

Saknad

Mitt bloggande verkar visst vara liiiiiite saknat i alla fall och därför tänkte jag ta upp det igen! Att det varit tyst nu ett tag beror delvis på att jag haft bloggtorka, jag har väl inte direkt vetat vad jag skullat skriva om samtidigt som jag tror jag haft en svacka i mitt liv, då jag bara sett mörker för ett tag... Ja visst låter det hemskt sorgligt? Nej det är inget jag hänger läpp för, jag vet att livet inte kan vara en dans på rosor dagarna i ända.
Deppandet har väl även fått mig att börja fundera lite seriöst på livet, och kommit fram till att det kanske är dags att börja ta tag i det lite mer allvarligt. Jag vet vad jag vill syssla med, men jag vet också att det är otroligt svårt att lyckas inom musiken, att komma fram.. och det som nog är svårast är att börja göra musik när man inte har någon ordentlig dator... Jo den kommer när skattepengarna hamnar på kontot, men det dröjer väl i alla fall till midsommar?
Sitter just nu hemma hos mamma, hon har hjälpt mig att färga underhåret blåsvart, än är det inte klart så håll nu tummarna förfan att det blir bra! Men jag är ganska säker på min idé så jag tror det blir snyggt! Så efter idag är del 2 av tre avklarat av styling av mitt hår!
Usch, haft ont i halsen och feber nu hela helgen, å än har inte halsontet släppt.. jävla skit! Jag vill ju börja träna igen! Å det får man inte om man har ont i halsen för man kan få hjärthinneinflammation eller vadfan det nu heter...
Aja, hinner jag uppdatera innan jobb så gör jag det, annars hörs vi imorgon!
Puss haj!

Vilken dag

Dålig sömn inatt resulterade till att en Alizée vaknade på fel sida idag, upp och sega sig lite, dricka lite kaffe, på med mjukisbyxor, in med katten i buren och hem till mamma för att hämta bilnycklarna, därefter ner till lugna Ljunghusen. Köpte med mig lite bullar ner och varsin chokladbakelse till mig och pappa, satt i solen lite, lyssna på gamla låtar från min gamla gamla dator...
Fifflan ringde så fick snackat av mig lite med henne idag! Tack för du finns mitt underbara hjärta! Saknar våra filmkvällsnätter, när tar vi upp dem???Vaaa?
Sen snackade jag med mitt underbara hjärta John idag, de hade det stressigt på jobb idag, men han verkade ändå ganska så glad, kaaanske för han ska hämta sin cross idag ;P.
Har varit underbart väder idag så jag och pappa stack ner med hundarna till stranden i falsterbo. Vindstilla och varmt, det kändes nästan som om man skulle vilja ta sig ett dopp i det blå haha!  Nej skämt å sidor, om inte förr så hade jag blivit ordentligt förkyld i alla fall!
Jaha å nu sitter jag fortfarande hemma hos pappa och chillar, ska jobba inatt på Crown så någon timme till sen är det väl dags att ta tag i livet för idag!

Welcome to the city

I

dag har jag faktiskt hunnit med en del, jag har tränat och haft en halvdag i stan med Dalina! Vi kom ju på att jag också är ledig den 28:e så givetvis bli det en visit på Babel, där  Junior, J-J och Itod kör sin klubb ;P det var bara jag som var så pass yr i mössan igår att jag trodde det var imorgon... aja tur Dalina har lite bättre koll haha! Så även jag passade på att prova några klänningar... men ja, jag måste ha en idé för att jag ska hitta något... hmm ja vi får fundera lite på det!

Annars en trevlig tur i stan, nu hemma en snabb vända och tar igen mig lite, sen hem till mamma och hämta hem Kola igen, han och Keddy blev hämtade innan eftersom jag avr i stan! Sen ska jag en sväng hem till John och därefter har jag lovat att åka förbi Boomers och säga hej till Maria!

Och orkar jag sen så kanske kanske kanske det kan bli ytterligare ett träningspass inatt... men vi får se!


Dags att ta tag i livet igen!

Ursäkta uppehållet men jag ahr lärt mig att när jag är på dåligt humör eller för trött så kan jag lika gärna låta bli att skriva eller uppdatera någonting för mitt dåliga humör har en tendens att smitta av sig... Men nu är jag på bra humör igen!

Kändes hur bra som helst i baren på Etage i torsdags, lite att göra men det kan ändå vara ganska bra så jag hinner komma igång med kassan ordentligt, även om den inte verkar vara speciellt svå egentligen! Annars har det mesta dels varit en hel del jobb, träffat John och ja föröskt sova. Men sömnen har det varit dåligt med de två senaste veckorna, så tack vare Emma kunde jag byta bort arbetspasset jag skulle haft idag! Jag behöver vara ledig mer än en dag åt gången ibland.

Var på Nova Lund idag med mamma, äntligen hittade jag ett par svarta byxor till som jag kan jobba i, de behövs främst i baren nu när jag börjar där men även de kvällar jag kommer sitta vid blackjackbordet. Sen hitta jag ett sjukt coolt rosa nätlinne också, bild kommer upp senare men för stunden sitter jag hemma hos John medan han äter med sin familj =)

Ska återupta min träning nu igen, har varit två veckors slöa veckor bara 2-3 pass per vecka och det räcvker inte riktigt för mig egentligen. Iofs bättre än ingenting men ändå ;P

Peace out!

Mama put my gun on the ground

Kanske är det låtvalet idag som gjort mig lite bitter, att lyssna på knock knock knocking on heavens door kanske inte lyfter ens humör men bra är den! Å jag känner mig lite bättre nu efter att ha snackat lite med en person som tycks tänka precis som jag!

Sen tror jag humöret lättar när jag kommer till jobb idag, brukar göra det med underbara arbetskollegor! Å känner ni för att muntra upp mig kan ni ju alltid komma förbi Crown :P


Back on track

Ursäkta uppehållet men jag har haft fullt ös hela dagarna, hela nätterna och ja sen som ni vet så gav jag mig själv en Iphone i födelsedagspresent och tack vare den behöver jag inte längre sätta igång datorn för att facebooknörda mig längre... Jag föröskte mig faktiskt på en uppdatering av bloggen via mobilen ett inatt men det sket sig för det kom inget tangentbord när jag skulle skriva här... Ska nog se om man kan koppla även bloggen till telefonen :P

Hmm.. ja mit humör går lite upp och ner nu om dagarna, jag vet inte riktigt varför.. kanske manodeppresiv som Junior säger? :P Haha nej, men jag har ganska mycket saker i skallen för tillfället! Har fått nytt jobb som jag ska börja lite smått med nu i maj, jag kommer vara bartender på Ètage, och klart är det liiiite nervöst nu innan man kommit igång ordentligt! Men det ska säkert gå bra, sen hoppas jag på många timmar nu i sommar!

Sen sitter jag och filosoferar vad jag egentligen ska göra med mitt liv... har fått den frågan många många gånger den senaste månaden och jag har väl egentligen inte kunnat ge något riktigt bra svar..för jag vet inte! Jag vet inte om jag vill stanna i Sverige eller om jag ska bege mig till England som jag funderat på tidigare.. Jag ahr ingen aning om vad jag vill utbilda mig till och om det kommer behövas till vad jag nu vill syssla med? Jo ni vet ju att jag mest av allt vill jobba med musik, men än har jag inte kommit igång med det och kanske kommer jag aldrig kunna leva på min musik hur mycket jag än vill! Guuud vad jag är förvirrad idag!!!

Fy fan, ångest suger! Hoppas att ett hårt träningspass idag ska hjälpa mig att rensa tankarna rejält.. eller få mig att sluta analysera helt och hållet!

Peace out!


Sömnbrist..hjälp!

Jaaa fan vad trött jag ääääär! Känns som om det varit riktig full rulle nu i tre veckor, mycket känslor, mycket jobb och på tok för lite sömn! Men när denna veckan är slut ska jag börja vårda mig själv igen, försöka sova ordentligt, äta ordentligt och träna ordentligt igen! Annars kommer jag dö så det är väl dags att vakna...!

Har varit ute vid Kågeröd tidigit idag med John och hans familj, haft en jättetrevlig dag med god mat och trevligt sällskap! Känns att det är vår i luften även om det blåser lite kyliga vindar då och då!

Usch, känns som om det är dags för duschen nu så jag kan vakna till liv lite, sen halv tolv inatt infinner jag mig på Crown, kom förbi och säg hej vid blackjack bordet!

Puss haj!

Dinnertime!

Inte riktigt men snart, ska hem till John och äta innan jobb så det är väl strax dags att göra sig iordning eller ja inte än.. men kanske snaaart... :P

Har varit på Burlöv idag igen... Asså jag testade ju en kort jacka mockalookalike i ljus ljus rosa kort modell på Bikbok.. å den satte sig en aning i min knopp så jag bestämdem ig för att köpa den ändå! Snygg som faen är den! Yeeey!

Trööööött är jag idag! Jag ska jobba jobba och jobba... fullt ös är det hela tiden! Men det är väl iofs bra.. slipper man sitta hemma och reflektera för mycket över livet!

Jag har ont i rumpan idag... eller inte i men på! Dumma Johan som slog mig *ger onda ögat*. Du ska få igen bara så du vet, å ja jag lovar det blir med kärlek.. ;P

Peace out!